کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
احوالات؟
من احتمال میدم شنبه ذوب صف خرید سنگین داشته باشه،.
من خودم اگه ببینم شناوره سریع میخرمش.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اگه دقت کرده باشین در دو روز گذشته هیچ صف فروش سنگینی تشکیل نشد و بازار خریدار بود به نظرتون برا چی میخریدن اگه میدونستن پایینتر هم میاد شاید بعضی از سهام بدون پشتوانه رشد کردن باید کمی اصلاح کنن ولی سهامی که خبرای خوب پشتشون هست فکر نمیکنم اصلاح کنن
دبیر انجمن قطعه سازان از نهایی شدن قرارداد سایپا با رنو به سبک قرارداد ایران خودرو با پژو خبر داد و گفت: سایپا رنو را به عنوان شریک تجاری خود پذیرفته است.
همچنین لازم به ذكر است، گروهی متشكل از مدیران سایپا عازم ژاپن و کره جنوبی شده اند تا با شركت های خودروسازی نیسان و کیا قرارداد همكاری و تولید مشترک به امضاء برسانند.
سجاد عریر...
درود ..خسته زحمات نباشی...
و آدینه همه دوستان تالار به نیکی و شادی...
من هفته آینده بنا دارم ...تکمبا ...و ثشاهد...را جابه جا کنم....البته در صورت شرایط مثبت ...
اکنون یه خواهش...در صورت امکان و فرصت ...روند هفتگی موارد فوق را ارزیابی میکنی...ممنون ....
هر چند که به نظر میرسد گروه انبوه سازی هنوز حرکت اصلی خود را شروع نکرده و جا برای رشد دارد....یادم هست در یکاه گذشته عنایت داشتی که تکمبا هدف یکسال و نیم آینذه آن صعودی است...
البته من بنا به بهینه کردم سبد سهام خودم را دارم...
در پناه خدا باشید...
درود
تکمبا رو من اینطور دیدم روند نزولی رو شکسته و وارد روند صعودی شده ،دیگه اصلاح هاش کمتر از صعود هاش خواهد بود هر اصلاحی هم زمانبر خواهد بود.بعید میدونم دیگه 80 تومن روببینه.یه مقاومت خیلی قوی روی 108 تا 112 تومن داره اون رو بشکنه قطعا با نوساناتی میتونه 140 تومن رو هم بشکنه.روند هفتگی تکمبا میتونه با تاثیر از بازار همراه باشه افت زیاد نه ولی نوسان منفی و اندک اصلاح در یکی دو روز اوایل هفته شاید ،انتظار دارم از هرچقدر بسمت پایان هفته بریم مثبت تر بشه.
ثشاهد هم روند خوب و قویی داره،یه مقاومت مهم و قوی در محدوده 180 تا 183 تومن داره که بنظرم با نوساناتی میتونه بشکنه ،بعد از شکستن این مقاومت میره سر وقت 227 تومن.
سلام جناب اروم بورس عزیز
این تاپیکو منو ازار میده. ممنون میشم راهنمایی کنی که بفروشم یا نگهدارم؟
تو برزخم
ممنون.
درود
کلا شکل حرکتی تاپیکو بیشتر نوسانی هست چه در صعود چه در افت ،فقط در یک مقطع کوتاه در یک و نیم سال گذشته بصورت شارپ از 250 تا 400 بالا رفته.غیر اون همیشه با نوسان بالا رفته.
ضمن اینکه من یادم نمیاد سهمی از گروه پتروشیمی در این چند روزه رشد شارپ داشته باشه.
میتونه در صورت بازار مثبت بازهم بالا بره ولی احتمالا با نوسان باشه تا شارپ.حد ضرر 235تومن.
جناب اروم بورس وقت بخیر شما نظرتون در مورد نگهداری یا تعویض سهم خکمک با سهم شارپ تر و بهتر چیست مثلا وسینا یا ثنوسا یا وساپا...؟؟؟؟؟
خکمک که فعلا بالا میره ولی اگه اذیت میکنه با سهمی که حرکت شارپ داره، تعویض چرا که نه ؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
قدرت اصلاح زیادی نداره بیاد بالای 370 تومن فشار خرید زیاد میشه.حد ضرر330 تومن.
سلام آقا سجاد خسته نباشین .ممنون از راهنماییهاتون .. چهارشنبه خکاوه هایی که به راهنمایی شماخریدم 112 دادم به صف و حکمت ها راگذاشتم جاش ممنونم . یکم ریسک گریزم و سعی میکنم سود بالای40درصد را سیو کنم . وتوشه راهنوز نگه داشتم فکر میکنم سهم محکمیه . بازم ممنون .من اعتقاد دارم بازار شاید چند روزی اصلاح زمانی داشته باشه .
خواهش میکنم، انشالله همیشه پرسود باشی.
وتوشه یه تعدیل داره،بنیاد خوبی داره و هرچقدر پایین تر بیاد اونقدر خریداران برای خرید با هم رقابت خواهند کرد.
اینو من از 250 تومن بارها در مورد پتانسیل شکستن مقاومت هاش که اون روز ها 270 تومن مقاومت خیلی قویی براش بود،بارها مطلب زدم.
من فکر میکنم این سهم توانایی رسیدن به بالای 500 تومن رو هم داره ولی هم با بازار مثبت و یهم با شکل روند منحصر بفرد خود وتوشه.
نظر