orumbourse channel
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : orumbourse channel
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت قند لرستان طی نامه شماره مورخ1394/11/30پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به1395/04/31با سرمایه 240,000 میلیون ریال مبلغ 271 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت استكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postاستاد آیا با این گزارش خکاوه فردا بسته میشود یا .......؟
ممنون"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
گروه مشاوران سرمایه گذاری تاپ سیگنال,
✅آخرین گزارشات کدال :
تعديلات منفي گزارشات :
@topsignalll
#حتاید ۱۲ درصد
#تایرا ۲۳ درصد
#ونفت ۳۸ درصد
#دروز ٦٦ درصد
#فسرب ٤١ درصد
#ونفت ٣٨ درصد
#سكرما ٣٨ درصد
#فنورد ٣٠ درصد
#كنور ٢٨ درصد
#شپنا ٢٦ درصد
#كپارس ٢٤ درصد
#دلقما ٢٠ درصد
#تاپيكو ١٨ درصد
#ثاباد ١٥ درصد
#فجر ١٣ درصد
#سمگا ١١ درصد
#پكوير ١١ درصد
#كتوكا ١٠ درصد
#دفرا ٢ درصد
#فنوان ٢ درصد
#خفناور ١ درصد
#غبشهر ١ درصد
#كپشير ١١ درصد
#ومعادن ۱۶ درصد
#خمحرکه ۱۴ درصد
#زاگرس ۳۹ درصد
#سقاین ۶۰ درصد
#غنوش ۴۶ درصد
@topsignalll
تعديلات مثبت گزارشات :
#وتجارت ۴۸ درصد
#وانصار ۱۱ درصد
#دبالک ۴ درصد
#خچرخش ۸۰۰ درصد
#كاوه ٤٧٥ درصد
#آبسان ١٣٥ درصد
#بساما ٦١ درصد
#خموتور ٤٩ درصد
#شفارا ٤٠ درصد
#كسرا ٣٦ درصد
#فاذر ٣٣ درصد
#كرازي ٣١ درصد
#فپنتا ١٨ درصد
#مبين ١٤ درصد
#كطبس ١٣ درصد
#توريل ١٣ درصد
#خديزل ٩ درصد
#ديران ٨ درصد
#البرز ٥ درصد
#مداران ٥ درصد
#ودي ٤ درصد
#بنيرو ٤ درصد
#كماسه ٣ درصد
#شاملا ٢ درصد
#بپاس ٢ درصد
#شبهرن ۱۷ درصد
#رتاپ ۲۱ درصد
#ولیز ۸۲ درصد
#پارسیان ۲۳ درصد
#پتایر ۱۵۸ درصد
#کخاک ۱ درصد
#ختوقا ۷۷ درصد
#دتولید ۱۵ درصد
#دسینا ۸ درصد
#شکربن ۲ درصد
#پدرخش ۲۴۲ درصد
#وملی ۴۲ درصد
#پارسیان ۲۳ درصد
#سیستم ۱۴ درصد
#کوثر ۱۴ درصد
#افرا ۲۹ درصد
#رتکو ۱۹ درصد
#خلنت ۲۰ درصد
#فایرا ۱۱۱ درصد
#لابسا ۱۳۳ درصد
@topsignalll
گزارشات بدون تغيير :
#فخاس
#دامين
#وبشهر
گروه تحلیلی تاپ سیگنال94.11.30
@topsignalll
نظر
-
پرداخت بدهي دو ميليارد دلاري شل به ايران اغاز شد:
شل اعلام کرده که قصد دارد بدهی 2 میلیارد دلاری خود به ایران را که تاکنون به دلیل تحریم ها امکان تسویه آن نبود، بازپرداخت نماید.
این اقدام به شل اجازه خواهد داد تا به بازار نفت ایران دسترسی پیدا کند. شرکت ملی نفت ایران شرط شروع فروش نفت به شل را تسویه بدهی معوق این شرکت اعلام کرده بود. اما ایران برای دریافت این پول با مشکلاتی مواجه است و باید بانک هایی را برای انجام این انتقال پیدا کند. ایران در طول تحریم ها از دسترسی به شبکه نقل و انتقالات سوئیفت محروم بوده است.
وی افزود: «بعد از لغو تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا، ما می توانیم تایید کنیم که فرآیند پرداخت بدهی معوق شل به شرکت دولتی (ایران) آغاز شده است.»
اخبار مثبت از ورود احتمالی شل به بازار ایران در کنار افزایش قیمت نفت در روز گذشته موجب شده تا ارزش سهام این شرکت با 1.56 درصد افزایش به 46 دلار و 11 سنت برسد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
دوستان اگر صنعت بخواد از این وضعیت داغون عبور کنه و ماشین آلات به روز و تکنولوژی وارد بشه و سیستم بانکداری ما به سیستم بانکداری دنیا متصل بشه فراتر از این سوئیفت. این که شما بتونی کردیت کارت بگیری و ..
این دو میلیارد شل و چهار میلیارد بانک ملت پول خورد خواهد بود
می تونیم به رشد اقتصادی متوسط 5 درصد تا ده سال آینده برسیم
نظر
-
امروز و فردا خودرو با مقاومت حوالی 365 تومن برخورد خواهد کرد،انتظار شکست مقاومت مذکور رو دارم حالا با واکنش یا بی واکنش.فعلا به اون هدف حداقلی 400 تومن معتقدیم و صد البته داریم میرسیم.
با رعایت حد ضرر فعلا سهامداری.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سلام و صب بخیر و شادی
متاسفانه ماموریتی که برای بنده پیش اومده از دوشنبه این هفته تا شب عید اصلن نمیتونم تو بازار باشم
نه میتونم رصد کنم نه معامله یعنی یه جورایی دیگه اینترنتم ندارم
حالا موندم آیا فردا کامل نقد بشم یا چیکار کنم
در هفته قبل تغییراتی که در سبدم انجام دادم بدین صورت شد: 55 درصد خکاوه 30 درصد فاذر مابقی هم ولغدر، ونیکی، خودرو، وپارس، صادرات
سبد بسیار خوبی دارم فاذر امروز فردا بازمیشه خکاوه هم گزارش خیلی خوبی داده
آقا سجاد شما بودین چیکار میکردین؟
نظر
-
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Postسلام و صب بخیر و شادی
متاسفانه ماموریتی که برای بنده پیش اومده از دوشنبه این هفته تا شب عید اصلن نمیتونم تو بازار باشم
در هفته قبل تغییراتی که در سبدم انجام دادم بدین صورت شد: 55 درصد خکاوه 30 درصد فاذر مابقی هم ولغدر، ونیکی، خودرو، وپارس، صادرات
به کارگزاری هم بگی برات میفروشه
نظر
-
خپارس- خکاوه:ممنوعای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Postسلام و صب بخیر و شادی
همونطوری که دوستمون رودل عزیز اشاره کردند یا به یه دوست مورد اعتماد بسپار یا به یکی از اهالی خونه.
میتونی بوسیله تلفن هر روز قیمت ها رو غیر مستقیم رصد کنی."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
درود بر شما
میتونم به برادرم بسپارم البته تو کار بورس نیس ولی توضیح بدم اکی هس
نظر
-
امروز ذوب رو هم رصد کنید،بالای 335 تومن با قیمت پایاینی بالای 3 درصد یعنی فشار خرید و احتمال بالا صف خرید و ادامه روند صعودی."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر