orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3238

پاسخ : orumbourse channel

سجاد جان بازگشایی پاکسان عجیب بود فروشنده حداقل 500 تومن خریدار 350 تومن اصلا معامله نشد. نظر شماچیه
    Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

امیدوار باشید ،فردا روز تازه ای هست.من امروز بیشتر از اینکه از معاملات بترسم ،بیشتر سرگیجه گرفتم،
      نمیدونم ،من خوشبینم به آینده.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        سجاد جان بازگشایی پاکسان عجیب بود فروشنده حداقل 500 تومن خریدار 350 تومن اصلا معامله نشد. نظر شماچیه
        احتمالا ریز موج چهارم ،موج صعودی که از 2320 ریال شروع شده طی میکنه.بیشتر اصلاحی زمانی مد نظر میتونه تا قیمتی.زیر 400 تومن بدن، خریدنیه
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          امروز چی فکر میکردیم چی شد...
          وقتی نتونیم حرکت هایی مثل امروز رو پیش بینی کنیم یعنی کم سوادیم.باید بینیم کجای کار اشتباه کردیم.
          ما باید امروز رو پیش بینی میکردیم و راه چاره براش داشتیم.ریزش ده درصدی کم نیست.باید خیلی زرنگ تر باشیم.
          در کارنامه تایپک امروز ،نمره قبولی نمیگیره.ما چرا نتونستیم این منفی رو پیش بینی کنیم؟!
          درود بر شما و سایر عزیزان
          تکنیکال چطور می تونه عرضه امروز حقوقی رو پیش بینی کنه اتفاق اصلی تو 5 دقیقه اول افتاد حجم معاملات به 100 میلیارد رسید یعنی حقوقی (حالا مریضه یا انتقام می گیره یا عصبیه دیوانه است یا این هفته به خاطر انتخابات پول لازمه کاری نداریم) تصمیم گرفته اون 5 دقیقه اول سهامدارا رو بترسونه. به نظرم تا پایان هفته باید بازار رو رصد کرد.

منتهی در مورد خساپا که چرا اینجوری می خرندش به نظرم یکی به خاطر اخبار و شایعاتیه که پشت سرشه (از جمله افزایش سرمایه 400 درصدی از محل ارزیابی مجدد و سود 48 تومنی با توجه به اینکه سال 93 برج 5 از این محل یکبار افزایش سرمایه داشت من خبر رو نزدم ولی تعدیل رو نمی دونم) علت دوم این آگهی های بلوکی بود. البته تغییرات بنیادی خساپا بر کسی پوشیده نیست ولی این چند خبر می تونه تاثیر آنی رو قیمت داشته باشه و البته شاید سایر موضوعاتی که من ازش بی خبرم. فردا باید دید ماجرای بلوکی ها به کجا می رسه.
          البته حقوقیش هم به هر حال حمایت کرد و بی تاثیر نبود.
          بدرود

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

کشور درگیر انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی هستش. برخی نگرانند که نتیجه این انتخابات یک مجلس کاملا مخالف با دولت باشه. من معتقدم مجلس آینده هرچه باشه مخالف سرسخت دولت نخواهد بود. در مجلس آینده در صورتی که بدبینانه پیشبینی کنیم ، افراطیون یک اکثریت ضعیف فاقد توان تاثیر گذاری بدست خواهند آورد.

پیش بینی که عرض کردم بدبینانه ترین حالت هستش.
            تصور می کنم مجلس آینده یک مجلس معتدل با انگیزه همکاری با دولت خواهد بود. احتمالا از عناصر افراطی جناح های مختلف خبری نخواهد بود.

پس من همچنان امیدوارم و ریزش امروز را مقطعی و به دلیل ترس از انتخابات می دانم.
            به این فکر کنید که تا روز شنبه یا یکشنبه هفته آینده اگر نتیجه انتخابات مطلوب باشه اون وقت چه پولی وارد خواهد شد.
            این نظر شخصی من بود.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

آیا از دوستان کسی بوده که با پیشنهاد من سهمی خریده و الان در زیان باشه؟

نظر

• بابایی
                عضو عادی
                • Feb 2016
                • 27

سلام

خدا پدر و مادرت رو برات نگهداره ...خیر ببینی به حق مرتضی علی ...که اینگونه تفکر میکنی

طرف تو تلگرام دلقما رو معرفی کرد 20 بهمن از اونروز 5 تا 5 درصد منفی خورده ...اصلا دیگه ازش حرف نمیزنه

فقط میاد میگه دیدی گفتم ....دیدی گفتم و فلان

مسولیت خرید وفروش هر شخص با خودشه ...ولی اینطور نگاه شما جای تحسین داره

امیدوارم عاقبت به خیر بشی

نظر

• meisam_em
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 2124

با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 1,994,865,000,000 ریال به مبلغ 4,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالي که در تاریخ 1394/10/23 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
                  بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
                  كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

در اصل توسط بابایی پست شده است View Post
                    سلام

خدا پدر و مادرت رو برات نگهداره ...خیر ببینی به حق مرتضی علی ...که اینگونه تفکر میکنی

طرف تو تلگرام دلقما رو معرفی کرد 20 بهمن از اونروز 5 تا 5 درصد منفی خورده ...اصلا دیگه ازش حرف نمیزنه

فقط میاد میگه دیدی گفتم ....دیدی گفتم و فلان

مسولیت خرید وفروش هر شخص با خودشه ...ولی اینطور نگاه شما جای تحسین داره

امیدوارم عاقبت به خیر بشی

بنده هم به نوبه خودم از استاد سجاد عزیز کمال تشکر و قدر دانی رو دارم./:.Heart.:/

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

استاد نظرتون راجب به حق تقدم سپه و فباهنر چیست؟

آیا خوش قیمت نیستند؟
                      ممنون

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 2124

استاد نظرتون راجب به حق تقدم وسپه و فباهنر چیست؟

آیا خوش قیمت نیستند؟
                        ممنون

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                          استاد نظرتون راجب به حق تقدم سپه و فباهنر چیست؟

آیا خوش قیمت نیستند؟
                          ممنون
                          میثم جان جسارتا حق تقدم وسپه بهش سود تعلق نمی گیره. خطر گیر افتادن در این تقدمها بسیار بالاست. به عنوان یک داغ دیده عرض می کنم. البته تقدم کلا میتونه قمار سنگینی باشه و گاهی سودش خیلی خوبه من خودم تقدم ایارن خودرو خیلی سود کردم ولی تقدم خاهن هشت میلیون تومن تو نیم ساعت از دست دادم قلبم داشت می ایستاد :D .

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                            با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 1,994,865,000,000 ریال به مبلغ 4,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالي که در تاریخ 1394/10/23 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
                            بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
                            چه سهمی؟
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• deh-ab
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 213

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                              چه سهمی؟
                              با سلام
                              ارفع

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

انصافا خدا به شما خیر بده. واقعا سیگنالهای خوبی گفتید. من به پیشنهادات شما معتقدم.

نظر

در حال کار...
                                X