کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امیدوار باشید ،فردا روز تازه ای هست.من امروز بیشتر از اینکه از معاملات بترسم ،بیشتر سرگیجه گرفتم،
نمیدونم ،من خوشبینم به آینده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سجاد جان بازگشایی پاکسان عجیب بود فروشنده حداقل 500 تومن خریدار 350 تومن اصلا معامله نشد. نظر شماچیه
احتمالا ریز موج چهارم ،موج صعودی که از 2320 ریال شروع شده طی میکنه.بیشتر اصلاحی زمانی مد نظر میتونه تا قیمتی.زیر 400 تومن بدن، خریدنیه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امروز چی فکر میکردیم چی شد...
وقتی نتونیم حرکت هایی مثل امروز رو پیش بینی کنیم یعنی کم سوادیم.باید بینیم کجای کار اشتباه کردیم.
ما باید امروز رو پیش بینی میکردیم و راه چاره براش داشتیم.ریزش ده درصدی کم نیست.باید خیلی زرنگ تر باشیم.
در کارنامه تایپک امروز ،نمره قبولی نمیگیره.ما چرا نتونستیم این منفی رو پیش بینی کنیم؟!
درود بر شما و سایر عزیزان
تکنیکال چطور می تونه عرضه امروز حقوقی رو پیش بینی کنه اتفاق اصلی تو 5 دقیقه اول افتاد حجم معاملات به 100 میلیارد رسید یعنی حقوقی (حالا مریضه یا انتقام می گیره یا عصبیه دیوانه است یا این هفته به خاطر انتخابات پول لازمه کاری نداریم) تصمیم گرفته اون 5 دقیقه اول سهامدارا رو بترسونه. به نظرم تا پایان هفته باید بازار رو رصد کرد.
منتهی در مورد خساپا که چرا اینجوری می خرندش به نظرم یکی به خاطر اخبار و شایعاتیه که پشت سرشه (از جمله افزایش سرمایه 400 درصدی از محل ارزیابی مجدد و سود 48 تومنی با توجه به اینکه سال 93 برج 5 از این محل یکبار افزایش سرمایه داشت من خبر رو نزدم ولی تعدیل رو نمی دونم) علت دوم این آگهی های بلوکی بود. البته تغییرات بنیادی خساپا بر کسی پوشیده نیست ولی این چند خبر می تونه تاثیر آنی رو قیمت داشته باشه و البته شاید سایر موضوعاتی که من ازش بی خبرم. فردا باید دید ماجرای بلوکی ها به کجا می رسه.
البته حقوقیش هم به هر حال حمایت کرد و بی تاثیر نبود.
بدرود
کشور درگیر انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی هستش. برخی نگرانند که نتیجه این انتخابات یک مجلس کاملا مخالف با دولت باشه. من معتقدم مجلس آینده هرچه باشه مخالف سرسخت دولت نخواهد بود. در مجلس آینده در صورتی که بدبینانه پیشبینی کنیم ، افراطیون یک اکثریت ضعیف فاقد توان تاثیر گذاری بدست خواهند آورد.
پیش بینی که عرض کردم بدبینانه ترین حالت هستش.
تصور می کنم مجلس آینده یک مجلس معتدل با انگیزه همکاری با دولت خواهد بود. احتمالا از عناصر افراطی جناح های مختلف خبری نخواهد بود.
پس من همچنان امیدوارم و ریزش امروز را مقطعی و به دلیل ترس از انتخابات می دانم.
به این فکر کنید که تا روز شنبه یا یکشنبه هفته آینده اگر نتیجه انتخابات مطلوب باشه اون وقت چه پولی وارد خواهد شد.
این نظر شخصی من بود.
آیا از دوستان کسی بوده که با پیشنهاد من سهمی خریده و الان در زیان باشه؟
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 1,994,865,000,000 ریال به مبلغ 4,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالي که در تاریخ 1394/10/23 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد. بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
میثم جان جسارتا حق تقدم وسپه بهش سود تعلق نمی گیره. خطر گیر افتادن در این تقدمها بسیار بالاست. به عنوان یک داغ دیده عرض می کنم. البته تقدم کلا میتونه قمار سنگینی باشه و گاهی سودش خیلی خوبه من خودم تقدم ایارن خودرو خیلی سود کردم ولی تقدم خاهن هشت میلیون تومن تو نیم ساعت از دست دادم قلبم داشت می ایستاد :D .
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 1,994,865,000,000 ریال به مبلغ 4,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالي که در تاریخ 1394/10/23 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد. بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
چه سهمی؟
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر