کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
یه چیزی رو بگم.
شاید روز بازگشایی آکنتور من نباشم ولی شما اگه دیدید 5 هزار تومن یا زیر اون بازگشایی شد و زیادی حجم نخورد (زیر 5 میلیون)بنظرمن خریدش بد نیست.
بهرحال من دیدم رو از کوتاه مدت به میان مدت تغییر دادم میخوام توی افزایش سرمایه اش هم شرکت کنم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ما امروز وارد شپلی شدیم با توجه به مثبت بودن بازار فردا شکست مقاومت سقف کانال و سقف قبلی حتمیه چون در RSI , MFI این مقاومت شکسته شده و MACD کراس کرده رو به بالا و اومده بالای صفر در ضمن حجم بالای معاملات در مثبت امروز تایید این قضیه می باشد در صورت عبور مقاومتهای اصلی بعدی 285و340 تومان می باشدوبعد از عبوراز اینها دیگر با توجه به افزایش سرمایه پیش رو ....دوستان نظر بدهند:
خزاميا فردا به اولین هدف قیمتی که ما زیر115تومن وعده داده بودیم ،خواهد رسید.
در مورد شکستنش فردا نظر خواهم داد ولی بدون توجه به روند معاملات فردا اعتقاد دارم این سهم یه بازی صعودی هم بعد از افزایش سرمایه خواهد داشت مشروط بر اینکه زیاد با اختلاف بالا باز نکنه.
واقعا خزامیا روند خیلی قویی داره. در این قیمت ها پیشنهاد خرید نمیدم ولی باور کنید ممکنه خزامیا باز هم صعود کنه البته بیشتر نظرم بعد از افزایش سرمایه هست.
190 تومن دیگه برای خزامیا مقاومت قوی هست انتظار دارم اونجا یه واکنشی از سهم ببینم.
............................
تا وقتی زیر 79 تومن نیومده پتانسیل صعود خواهد داشت،به معاملات فردا و پس فردا دقت کن اگه منفی ها خیلی کم بود و فروشنده قویی نداشت اون قوت احتمالا بالای 100 تومن رو میتونه ببینه.حد ضرر 79 تومن.
نمودارها که برای فنوال حداقل 103 تومن رو نشون میدن.با اون روشی که قبلا گفتم عمل کن،حد ضرر رو هم رعایت کن.
شلیا هم بنظرم اگه داری نگه دارم،اگه این دفعه 185 تومن رو رد کنه دیگه وارد روند صعود شده.حد ضرر 165 تومن.
این فنوال هم به اون هدف حداقلی که ما وعده داده بودیم رسید ولی باید هدف های جدیدی براش ترسیم کنیم.
فکر میکنم میتونه این صعود رو ادامه بده ولی گاماس گاماس، ابتدا 130 تومن سپس اندکی اصلاح و صعودی دوباره شاید تا 150 یا 170 تومن.
البته این ممکنه اینجوری شارپ بالا نره و نوسانی و زمانبر باشه
اروم بورس عزیز سلام. نظر شما در مورد روند کوتاه مدت قلر چی هست؟ ممنون.
درود
نمودارهاش اونقدر ها هم بد نیست،هنوز در روند نزولیه ولی امکان خروج از نزول وجود داره.
320 تومن رو بشکنه خارج شده فکر میکنم میتونه.شاید کمی بازار بتای مثبت با شاخص تعلل یا اندک منفی بخوره ،قلرست اون وقت شانس خودش رو برای خروج از روند نزولی امتحان بکنه و ممکنه موفق هم بشه. تا وقتی زیر 260 تومن نیومده پتانسیل صعود رو داره.
نظر