orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam_em
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 2124

پاسخ : orumbourse channel

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) اصلاحیه

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) طی نامه شماره مورخ 1394/12/02 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 17,443,306 میلیون ریال مبلغ 462 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تغییر پیش بینی سالیانه از 175 ریال زیان برای هرسهم به 462 ریال سود برای هرسهم و شناسایی 202 ریال زیان در 9 ماهه

تغییر سود ناشی از واگذاری شرکتهای گروه براساس مصوبه مجمع فوق العاده می باشد.
    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
      پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) اصلاحیه

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) طی نامه شماره مورخ 1394/12/02 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 17,443,306 میلیون ریال مبلغ 462 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تغییر پیش بینی سالیانه از 175 ریال زیان برای هرسهم به 462 ریال سود برای هرسهم و شناسایی 202 ریال زیان در 9 ماهه

تغییر سود ناشی از واگذاری شرکتهای گروه براساس مصوبه مجمع فوق العاده می باشد.
      این سود عملیاتی نیست و ملاک خرید قرار نگیرد
      تازه اگه عملیاتی هم بود پی بر اون میشه حدودا 6 که خیلی جذاب نیست
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• eiman
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 144

orumbourse عزیز
        نظرت راحع به فروش ساختمانیها و ورود به خزامیا چی هستش برا شرکت در افزایش سرمایه

نظر

• meisam_em
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 2124

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
          این سود عملیاتی نیست و ملاک خرید قرار نگیرد
          تازه اگه عملیاتی هم بود پی بر اون میشه حدودا 6 که خیلی جذاب نیست
          بهر حال میدونم امام الان واسش پول میدن و مردم میخرند و بالا میبرندش....
          بخاطر برنامه های آتی صنعت خوردو همانند افزایش سرمایه هاشون و مشارکت شرکتهای خارجی و قراردادهای خوب و چشم انداز مثبت و رو به رشد و سود و.........

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

فقط میگردند اخبار منفی رو پیدا میکنند میذارند توی سایت ها،آخه آدم هم اینقدر حسود میشه.
            از روز پنج شنبه فقط مطالب منفی روی سایت دیدم.فقط انرژی منفی.
            این گرونه ،اون ارزش نداره،این خیلی رفته بالا،این دروغه ،اون هیچی نداره.
            آخه تو که سهم رو نداری ،بتو چه آخه رفته بالا؟
            چرا با این حرف های دوزاری سهامداران رو میترسونی.
            نه به آدم ها میشه اعتماد کرد نه به گزارشات ارسالی شرکت ها.
            صادق ترین و راستگو ترین و مطمئن ترین حرفی هایی که من در این بورس دیدم ،خط های کج و کوله نمودارها بودند.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/21, 19:18.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 2124

سرمايه گذاري رنا ٦٤١ ريال سود اعلام كرد......

نظر

• TAJ2014
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 1027

بر حکم ادب و وظیفه از تمامی دوستانی که در این تایپیک از مدیر تایپیک تا دیگر اعضا که صادقانه و خالصانه بدون هیچ توقعی مینویسند و نوشته هایشان همچون چراغی روشن برای دیگر سهامداران هست
                صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم
                درود برهمه اعضای تایپیک و بویژه مدیریت محترمشان
                سبزی سبدتان افزون در همه ایام

نظر

• meisam_em
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 2124

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  فقط میگردند اخبار منفی رو پیدا میکنند میذارند توی سایت ها،آخه آدم هم اینقدر حسود میشه.
                  از روز پنج شنبه فقط مطالب منفی روی سایت دیدم.فقط انرژی منفی.
                  این گرونه ،اون ارزش نداره،این خیلی رفته بالا،این دروغه ،اون هیچی نداره.
                  آخه تو که سهم رو نداری ،بتو چه آخه رفته بالا؟
                  چرا با این حرف های دوزاری سهامداران رو میترسونی.
                  نه به آدم ها میشه اعتماد کرد نه به گزارشات ارسالی شرکت ها.
                  صادق ترین و راستگو ترین و مطمئن ترین حرفی هایی که من در این بورس دیدم ،خط های کج و کوله نمودارها بودند.

خیلی آقایی اگر از من بوده من عذر خواهی میکنم...

حرص نخور عزیزم همه با هم در کنار هم هستیم نه مقابل هم، دوست داریم همه مون سود کنیم منتهی نوع نگرش ها و رفتار ها یکمی تفاوت داره...... اما در کل با هم دوست هستیم.

ممنون @};-@};-@};-
                  @};-

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post

خیلی آقایی اگر از من بوده من عذر خواهی میکنم...

حرص نخور عزیزم همه با هم در کنار هم هستیم نه مقابل هم، دوست داریم همه مون سود کنیم منتهی نوع نگرش ها و رفتار ها یکمی تفاوت داره...... اما در کل با هم دوست هستیم.

ممنون @};-@};-@};-
                    @};-

میثم جان خودت هم میدونی که منظورم با شما نبود.
                    سهم بسته هست میان اخبار منفی رو با فونت درشت میذارند ،که چی؟
                    شما باید خوشحال باشید که سهمی سودش رو چندین برابر کرده ،امروز این سهم ،فردا هم سهم شما. این افزایش سود و متعاقب اون افزایش قیمت سهام ،باعث جلب اعتماد سایر بازارها به بورس میشه و پی بر ایی سهام بالا میره.
                    الان در کجای دنیا بورسی وجود داره که پی بر ایی سهامش 4 باشه؟!
                    بابا ولله به لله برخی سهام مفت هستند ولی ما نه دید درستی نسبت به آینده داریم نه تحمل اندک اصلاحی رو.
                    یک سال دیگه چنان قیمت هایی خواهیم دید که الان باورش نداریم.اگر پیش بینی من درست باشه،احتمالا اون موقع در سومین موج از موج 5 باشیم.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

یه چند تا سهم گروه از گروه خودرو رو نگاه کردم ،در منفی فردا به اولین حمایت مهم میرسند.
                      ممکنه نوسان ساعتی بدهند هنوز کاملا مطمئن نیستم که میتونند برگردند به روند اصلی و ادامه بدهند ولی احتمال نوسان ساعتی بالاست.
                      حالا فردا رصدشون میکنیم.

نظر

• احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

یک نکته رو از یاد نبریم:
                        کسانی که در این مدت سهامهای خودرویی را چند برابر کردند بدون شک از تعدیل امروز سایپا و رنا مطلع بودند
                        اگر قرار بر بالا رفتن بود نبایست امروز سایپا و وساپا منفی و صف فروش میشدن
                        اینو گفتم تا فردا اسیر جو خودرویی ها نشویم
                        این گروه در کوتاه مدت به اخر راه رسیده قطعا
                        همان طور که دیشب گفتم هر بالایی فرصت خروج است در کوتاه مدت نه میان مدت

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                          یک نکته رو از یاد نبریم:
                          کسانی که در این مدت سهامهای خودرویی را چند برابر کردند بدون شک از تعدیل امروز سایپا و رنا مطلع بودند
                          کاملا موافقم
                          حالا شاید نوسانی هم بدن یکی دو روزه اما به ریسکش نمیارزه و کسانی که میخرن به دید نگهداری کوتاه مدت کاملا اشتباه میکنن

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                            یک نکته رو از یاد نبریم:
                            عرض کردم نوسان ساعتی.
                            یعنی فردا در طول روز احتمال اینکه نوسان چند درصدی بدهند وجود داره.

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              عرض کردم نوسان ساعتی.
                              یعنی فردا در طول روز احتمال اینکه نوسان چند درصدی بدهند وجود داره.
                              دقیقا درسته به نظر من هم نوسان میدن
                              من امروز هم انتظار نوسان داشتم که نشد
                              ولی سجاد جان باید توجه کرد که همه مثل من و شما نیستن واسه نوسان گیری چون بعضی دوستان کم تجربه هستن و احتمال داره گیر بیافتن
                              من خودم امروز خودرو 315 خریدم ولی دیدم رو 323 حقوقی نشسته داره میفروشه بلافاصله رو 322 فروختم و در رفتم .....احتمال داره بعضی دوستان نتونن در یک لحظه شرایط رو بسنجن

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                                دقیقا درسته به نظر من هم نوسان میدن
                                من امروز هم انتظار نوسان داشتم که نشد
                                ولی سجاد جان باید توجه کرد که همه مثل من و شما نیستن واسه نوسان گیری چون بعضی دوستان کم تجربه هستن و احتمال داره گیر بیافتن
                                من خودم امروز خودرو 315 خریدم ولی دیدم رو 323 حقوقی نشسته داره میفروشه بلافاصله رو 322 فروختم و در رفتم .....احتمال داره بعضی دوستان نتونن در یک لحظه شرایط رو بسنجن
                                حالا اونی که بلده،اگه نوسان داد میتونه بگیره،اونی هم که سهم رو داره،اطلاع دادم که فردا در منفی فروشنده نباشه.

نظر

در حال کار...
                                X