کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یادم نمیاد آخرین گزارش بنیادی که خوندم کی بود.
خخخخ
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سجاد جان سلام
تو گروه خودرو نظرتون در مورد خاذین چی هست؟ تا حالا بررسی داشتید در موردش؟ حجم معاملات مناسبی داره این مدت. خریدارها هم خیلی اجازه کاهش قیمت نمیدن. به نظرتون مناسب هست برای خرید؟
با تشکر
راستی خاور هم صف خرید شده،هفته قبل بود چند تا پست صعودی زیر 120 تومن ازش زدم.الان نمیدونم دقیقا کدوم صفحه هست ولی خاور تکنیکال خوبی داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام و خدا قوت آقا سجاد
ممنون بابت پست ها و تحلیل های خوبتون.
نظرتون رو سهم ذوب میخواستم بدونم. آیا جابجایی آن با کروی درست است؟
سپاس
درود
اگر این سوال رو یکی دو ماه قبل میکردید جوابم مثبت بود ولی امروز جوابم اینگونه خواهد بود وقتی پیش بینی ما اینه که بازار صعودی خواهد بود ذوب جزوء اون دسته سهم ها نیست که به بازار صعودی بی تفاوت باشه.
فرق ذوب با کروی اینه که ذوب هم حاشیه داره هم مدتیه وارد روند خنثی 280 تا 240 شده ولی کروی دارای روند صعودی کوتاه مدت می باشد.
در شرایط فعلی به احتمال 60 درصد ذوب یه کف در 2391 ریال زده و ممکنه دیگه اون رو نشکنه ولی برای قرار گیری در روند صعودی حتما باید بالای 285 تومن قرار بگیره.
درسته ذوب الان سهم پرحاشیه ای هست ولی من تغییرات بنیادی مثبت اون رو از سوی مدیرعامل ذوب میبینم این سهم گرچه بمن زیان زده ولی من نمیتونم چشمم رو به روی واقعیت ببندم و دروغ بگم.ذوب از نظر بنیادی در مسیر درست داره حرکت میکنه و این تغییرات قطعا در ماههای پیش رو تاثیرش رو روی قیمت خواهد گذاشت.
در شرایط فعلی (کوتاه مدت) ذوب فقط با دو دلیل میتونه حرکت کنه یا بازار مثبت باشه(که پیش بینی ما اینه) یا در مورد افزایش سرمایه یه گزارش از سوی شرکت بیرون بیاد.این دو تا میتونه قیمت سهم رو مثبت کنه ولی کروی نیازی به اینا نداره و با تغییرات قیمت جهانی روی ،مثبت میخوره.
من انتظار دارم که کروی برای شکستن مقاومت خط روند نزولی بلند مدت 275 تومن اقدام کنه و وارد روند صعودی بلند مدت بشه که همانا هدف حداقلی اول 400 تومن خواهد بود.
سجاد جان سلام
تو گروه خودرو نظرتون در مورد خاذین چی هست؟ تا حالا بررسی داشتید در موردش؟ حجم معاملات مناسبی داره این مدت. خریدارها هم خیلی اجازه کاهش قیمت نمیدن. به نظرتون مناسب هست برای خرید؟
با تشکر
درود
این سهم حقوقی هاست.
فکر کنم یه بار هم در مورد این سهم حرف زده ایم.بنظرم بهتره روی خاذین کمی صبر داشته باشی تا با شکست 118 تومن وارد روند صعودی بشه.
و این اتفاق ممکنه هر لحظه ممکنه بیفته یعنی برای شکستن مقاومت 118 تومن حرکت کنه.
حد ضرر خاذین 95 تومنه که بنظر من بی معنیه ،مگه چند تا سهم 90 تومنی داریم که حالا این به اونجا برسه بفروشی؟پس توصیه من صبر تا آغاز روند صعودی.
مشکل این تایپک اینه که همه مطالب رو دوستان میخونند ولی کسی با تحلیل ها خرید و فروش نمیکنه.
اینجا چندین سهم پیشنهاد خرید داده شده ولی کسی نخریده.
بیشتر خوانندگان تایپک منتظرند تا من سیگنال خرید بر روی سهام مورد نظر اونها بدهم و این ممکنه ماهها طول بکشه.
نه ،من فقط یه تریدر و تحلیلگر حرفه ای هستم،حرفه و شغل من فقط معامله در بازار بورس ایران هست.
یا کف یا نزدیک به کف،فروش توجیهی نداره.
خرید با شکست مقاومت های ماهیانه.
درود
اگر این سوال رو یکی دو ماه قبل میکردید جوابم مثبت بود ولی امروز جوابم اینگونه خواهد بود وقتی پیش بینی ما اینه که بازار صعودی خواهد بود ذوب جزوء اون دسته سهم ها نیست که به بازار صعودی بی تفاوت باشه.
فرق ذوب با کروی اینه که ذوب هم حاشیه داره هم مدتیه وارد روند خنثی 280 تا 240 شده ولی کروی دارای روند صعودی کوتاه مدت می باشد.
در شرایط فعلی به احتمال 60 درصد ذوب یه کف در 2391 ریال زده و ممکنه دیگه اون رو نشکنه ولی برای قرار گیری در روند صعودی حتما باید بالای 285 تومن قرار بگیره.
درسته ذوب الان سهم پرحاشیه ای هست ولی من تغییرات بنیادی مثبت اون رو از سوی مدیرعامل ذوب میبینم این سهم گرچه بمن زیان زده ولی من نمیتونم چشمم رو به روی واقعیت ببندم و دروغ بگم.ذوب از نظر بنیادی در مسیر درست داره حرکت میکنه و این تغییرات قطعا در ماههای پیش رو تاثیرش رو روی قیمت خواهد گذاشت.
در شرایط فعلی (کوتاه مدت) ذوب فقط با دو دلیل میتونه حرکت کنه یا بازار مثبت باشه(که پیش بینی ما اینه) یا در مورد افزایش سرمایه یه گزارش از سوی شرکت بیرون بیاد.این دو تا میتونه قیمت سهم رو مثبت کنه ولی کروی نیازی به اینا نداره و با تغییرات قیمت جهانی روی ،مثبت میخوره.
من انتظار دارم که کروی برای شکستن مقاومت خط روند نزولی بلند مدت 275 تومن اقدام کنه و وارد روند صعودی بلند مدت بشه که همانا هدف حداقلی اول 400 تومن خواهد بود.
با سلام ، در تکمیل مطالب شما
سهامداران عمده و حقوقی، امروز در ذوب آهن فروش داشته
موسسه صندوق حمايت وبازنشستگي كارکنان.فولاد ، امروز در ذوب آهن 8 میلیون فروش و عرضه داشته
آنطور که از شواهد پیداست ، اجازه رشد و صعود به ذوب آهن را نمیدهند
رکود تو ساخت و ساز همچنان ادامه داره و در ضمن پروژه عمرانی جدیدی هم بعیده تعریف بشه همین پروژه های فعلی هم دولت بدهکاره نمیاد کار جدیدی استارت بزنه این صنعت سیمان مشکلات بنیادی اساسی داره
خساپا...
پیش بینی میشه در روزهای آینده با شکست محدوده 130 تا 135 تومن وارد روند صعودی با هدف حداقلی 170 تومن بشه.حد ضرر 107 تومن.
بنظر میاد تمایل داره برخلاف اصلاح شش ماهه خود حرکتی رو به بالا رو تجربه کنه.شکست مقاومت 390 تومن یعنی خارج شدن از کانال اصلاحی شش ماهه.
خروج از کانال اصلاحی میتونه ما رو امیدوار به شکست مقاومت های مهم این سهم بکنه.ابتدا مقاومت متوسط در 430 تومن و سپس مقاومت مهم در 500 تومن.
شکست مقاومت 500 تومن یعنی افتادن روی ریل صعودی و شکل گیری الگوی نادر سر و شانه کف ادامه دهنده با هدف تقریبی 750 تومن.حد ضرر این سهم 340 تومن.
خریدار این سهم باید دید میان مدت داشته باشد انتظار حرکت شارپ با توجه به مقاومت هایش رو ندارم.
نظر