orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    امروز لبنیاتی ها هم خوب معامله شدند کمی فشار خرید در مثبت غالبر می بینم ،بذار ببینیم خریداران جسارت پیدا میکنند و رنج مثبت تا صف خرید میزنند.
    خوبه یه میل حجم صف خرید شده.انشالله همینجوری بره بالا،یه چندی وقتی با غالبر مخ دوستان رو خوردیم.کمی آسایش داشته باشند
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• javad60
      عضو عادی
      • May 2012
      • 154

سلام
      وقت بخیر
      آقا به وبیمه امیدی هست؟

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

شاخص کل 78 هزار واحد !!
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
          سلام
          وقت بخیر
          آقا به وبیمه امیدی هست؟

درود

چرا هست.با حد ضرر 135 تومن نگه دار.تکنیکالش اونقدر ها هم بد نیست.با شکست 165 تومن یه الگو صعودی با هدف حداقل 200 تومن تشکیل میشه
          .
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

یه چیزی رو من بگم،بازار ما اینقدر روی هیلاری کلینتون حساب باز کرده ولی دیروز ایمیل های فاش شده هیلاری در مورد روحانی رو خوندم عقاید هیلاری در مورد ایران همچین دست کمی از دونالد ترامپ نداره .
            یه جمله اش توجهم رو بیشتر جلب کرد.عین خبر رو میذارم
            .
            .
            .
            .

بر اساس ای میل های افشا شده از سوی ویکی لیکس، یک ماه پس از مکالمه تلفنی روحانی و اوباما در نیویورک، کلینتون در تاریخ 28 اکتبر 2013 در سخنانی خصوصی در جمع موسسه یهودی "صندوق متحده شهری شیکاگو " با انتقاد از رویکرد دولت اوباما نسبت به دولت حسن روحانی؛ گفته که روی کار آمدن دولت حسن روحانی در داخل حاکمیت جمهوری اسلامی در نتیجه تشدید تحریم ها و تاثیرات مخرب آن بر اقتصاد ایران بوده است و این دولت کاملا تحت کنترل هسته اصلی قدرت در ایران است.

بنا به مدعای کلینتون در آن سخنرانی: او بر این اعتقاد است که روی کار آمدن روحانی با اجازه و صلاحدید دو نیروی اصلی قدرت در داخل حاکمیت ایران یعنی روحانیون ارشد و محافظه کار و نهاد سپاه پاسداران بوده است و دلیل آن نیز تاثیرات کاملا مخرب تحریم ها بر اقتصاد ایران بوده است.

کلینتون با هشدار به اوباما درباره پرهیز از آنچه که "توهم درباره ایران " خوانده، اعتبار و استقلال و اصالت نیروهای موسوم به میانه رو در داخل حاکمیت ایران را به چالش کشیده و گفته است: من فکر می کنم نباید درباره انگیزه های حکومت ایران متوهم شد آنچه آنها می خواهند رهایی از تحریم ها است.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

کسی اینجا غالبر داره؟

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

بنظر میاد وپترو داره مقاومت 190 تومن رو میشکنه.
                بنظرم گاماس گاماس بره سر مقاومت بعدی در 208 تومن و بعد از اون مقاومت خط روند نزولی دو ساله در محدوده 225 تا 235 تومن.

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

یه چیزی رو من بگم،بازار ما اینقدر روی هیلاری کلینتون حساب باز کرده ولی دیروز ایمیل های فاش شده هیلاری در مورد روحانی رو خوندم عقاید هیلاری در مورد ایران همچین دست کمی از دونالد ترامپ نداره .
                  یه جمله اش توجهم رو بیشتر جلب کرد.عین خبر رو میذارم
                  .
                  .
                  .
                  .

بر اساس ای میل های افشا شده از سوی ویکی لیکس، یک ماه پس از مکالمه تلفنی روحانی و اوباما در نیویورک، کلینتون در تاریخ 28 اکتبر 2013 در سخنانی خصوصی در جمع موسسه یهودی "صندوق متحده شهری شیکاگو " با انتقاد از رویکرد دولت اوباما نسبت به دولت حسن روحانی؛ گفته که روی کار آمدن دولت حسن روحانی در داخل حاکمیت جمهوری اسلامی در نتیجه تشدید تحریم ها و تاثیرات مخرب آن بر اقتصاد ایران بوده است و این دولت کاملا تحت کنترل هسته اصلی قدرت در ایران است.

بنا به مدعای کلینتون در آن سخنرانی: او بر این اعتقاد است که روی کار آمدن روحانی با اجازه و صلاحدید دو نیروی اصلی قدرت در داخل حاکمیت ایران یعنی روحانیون ارشد و محافظه کار و نهاد سپاه پاسداران بوده است و دلیل آن نیز تاثیرات کاملا مخرب تحریم ها بر اقتصاد ایران بوده است.

کلینتون با هشدار به اوباما درباره پرهیز از آنچه که "توهم درباره ایران " خوانده، اعتبار و استقلال و اصالت نیروهای موسوم به میانه رو در داخل حاکمیت ایران را به چالش کشیده و گفته است: من فکر می کنم نباید درباره انگیزه های حکومت ایران متوهم شد آنچه آنها می خواهند رهایی از تحریم ها است.

درسته یک وجهه از این تبادلات رو نشون داده
                  ولی در نظر بگیرید که سخنان هیلاری در مجمع یهودیان و برای کنترل فشار اونها بر این تبادلات بوده
                  اوباما عادت داره با دست پس میزنه با پا پیش میکشه
                  هیلاری رو برای سرکار گذاشتن یهودیان استفاده کرده
                  کلا یهودیان در خصوص این انتخابات دارن از اوباما رو دست میخورند
                  که اگر هیلاری انتخاب بشه این موضوع به اثبات رسیده است

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

تایید استعفای گودرزی، جنتی و فانی

کد خبر: ۲۹۲۹۵۸

۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۸

یک منبع آگاه در دولت خبر استعفای جنتی، گودرزی و فانی را در راستای ترمیم کابینه یازدهم تایید کرد.

به دنبال انتشار برخی اخبار مبنی بر استعفای جمعی از وزرای دولت یازدهم از جمله وزرای اقتصاد و دارایی، صنعت و معدن، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش، یک منبع آگاه در دولت در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تکذیب خبر استعفای وزرای اقتصاد و صنعت و معدن، گفت: آقایان جنتی، گودرزی و فانی در راستای ترمیم و تقویت کابینه یازدهم استعفا داده‌اند.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    بنظر من این تغییرات کابینه فقط میتونه در راستای آمادگی برای انتخابات آینده ریاست جمهوری باشه

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

درسته مردم ایران به دلیل خلاص شدن و تغییر وضع زندگی به روحانی رای داده اند وگر نه هیچ انگیزه ای برای ریس جمهور شدن روحانی وجود نداشت

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

خچرخش هم فقط یه روز صف خرید شد.
                        اون دوستمون که با نظر من از صف فروش 196 تومنی خچرخش نخریده بود الان روی 198 تومنه، میتونه براحتی بخره.
                        من اعتقاد دارم ممکنه کمی بیاد پایین ولی هر کسی میخواد هر سهمی بخره ، لطفا با نظر خودش عمل کنه.

نظر

• farin
                          عضو عادی
                          • Feb 2015
                          • 82

..سلام من غشان دارم ...صلاح ميدونيد عوضش كنم يا باهاش بمونم؟؟
                          کسی اینجا غالبر داره؟

نظر

• farin
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 82

...اروم جان خريخت دارم اهدافشو ميدونيد ...ممنون

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط farin پست شده است View Post
                              ...اروم جان خريخت دارم اهدافشو ميدونيد ...ممنون

حداقل 300 تومن.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              امروز سایت با مشکل پست ها رو ارسال میکنه.
                              شایعه شده خودرو تعدیل مثبت داره.دیگه بقیه اش رو نمیدونم

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                به نظرم گروه سایپا خودش رو برای صعود آماده می کنه ولی احتمال اصلاح بیشتر خودرو وجود داره برخی سهام بانکی هم در کف قیمت هستند و میشه ورود کرد گروه قند رو هم درست پیش بینی کردم و اصلاح کرد و هنوز اصلاح ان تمام نشده
                                امروز دو چراغ از مجموعه سایپا روشن شدن ، خزر و پلاسک ، خزر حجم خوبی زده ( البته حقوقی هم فروخته ) احتمال شکستن مقاومت 128 تومان می رود. پلاسک هم 81 تا 84 تومان کف حمایتی سهم است و به نظرم تا 110 تومان با نوسان در مرحله اول می تونه رشد کنه .
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X