کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من نميگم پولتون رو اوراق نخريد يا تو بانك نزاريد ولي عقل و تجريه حكم ميكنه تو اين بازار با بخشي از پول سهم رو تو قيمت مناسب بخري و نگهداري كني. نمونش آكنتور و خيلي از سهم هاي ديگه. مياي 2% نوسان بگيري يكهو 20% جاميموني ديگم دلت نمياد بياي سهم رو بخري.
كاسپين هم دو روز مثبت بزنه فكر كنم شل كنه.
سهم هايي كه حقوقي نميخواد بالا بره و يا وابسته به قيمت جهاني هست رو نخريد.
من خودم رانفور دارم ولي حقوقي نميخواد بره بالا. البته نگهداري ميكنم. بنابراين خريد در مثبت 4 هيچ توجيهي نداره.
مشكل اينه كه سهم هاي غيربنيادي هم دارن مثبت ميخورن. سهم هايي كه آينده چنداني هم ندارن. حتي گذشته خوبي هم نداشتن. بطور نمونه تجار جزو سهم هاي بنداز در رو هستش. بجز اخبار ناخوشايندي از داخل شركت دارم حتي با نگاه به صورتهاي ماليش هم ميشه فهميد سهم بدرد نميخوره.
روند بازار صعودي هست. تو صفر و منفي ها بخريد. سهم هايي كه آينده دارند و وابسته به قيمت هاي جهاني نيستند. پول به سمت بازار داره مياد .... سود بانكي در بلند مدت كم ميشه و بازار پي به اي ميگيره. گزارشات سال بعد متفاوت خواهد بود.
مواظب باشيد سهم آشغال تو قله نخريد. سهم هايي كه ميخرم علاوه بر اينكه بالا ميره از نظر بنيادي عاليه و كسي رو بدبخت نميكنه.
اصل اول حفظ سرمايه هست. وگرنه پول پاي هر سهمي بزاري ميره بالا.
نظر