کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان
امروز والبر تو مجمع 26درصد افزایش سرمایه داده از مطالبات و اورده نقدی.
اگر حق تقدمش ارزان باز شد خرید تقدم والبر رو مناسب می دانید؟
سپاسدار شماییم.
تصميمتون رو بگيرين ١٤٠ تومنه يا ٤٠٠
البته من حساب كردم ١٨٨ تومن
افزايش سرمايه هم داده
تقريبا ٢.٥ برابر ارزش دفتري معامله ميشه
از نظر تكنيكالي والا تو تايم فريم روزانه و هفتگي دو نتيجه مختلف ميشه گرفت.
با اين صف خريدي كه بستن فعلا نگه داريم به نظر بهتره /.:blushsmiley:./
حق والبر هم بستگي به جو بازار و قيمت سهم داره كه به نظر صعودي مياد.
ركيش روزي كه بسته شد تعداد زيادي سهمش معامله شد و ح.اع هم كلي خريد ولي از اونجايي كه بورس ما فاسد هست معاملاتش باطل نشد و وسط بازار سهم بسته شد. الانم كه ميليونها صف خريد داره.
به نظرم خزاميا رو تا يكسال نگه داريد. با شركت هم كه صحبت ميكردم نظرشون روي نگهداري بود و ميدونم خودشون تا خرخره خريدن. البته اين وسط نوسان ميكنه ولي در كل صعودي هست.
به نظرم خزاميا رو تا يكسال نگه داريد. با شركت هم كه صحبت ميكردم نظرشون روي نگهداري بود و ميدونم خودشون تا خرخره خريدن. البته اين وسط نوسان ميكنه ولي در كل صعودي هست.
نظرتون راجع به بقيه خودروييها چيه ؟ اونها رو هم يكسال نگهداريم؟
حقيقتش به نظر من گروه آي تي آينده خوبي داره. پارسال تو بدترين شرايط هم بهترين گزارشها رو دادن.
رانفور - سيستم بالاترين حاشيه سود رو دارند. رانفور كه رقيبي كلا نداره و سيستم هم رقبا در حدش نيستن. من خودم اين دوتا رو دارم.
ركيش و رتاپ هم تو يك گروه هستن. psp هستن و رقيب هم زياد دارند.
مرقام و مداران و مفاخر هم تقريبا تو يك گروه هستن. ساخت و مونتاژ ATM و دستگاه هاي بانكي و يكمي هم نرم افزار. من كاري به صف مداران ندارم ولي ميدونم تو شركتش خيلي نيروي بيكار دارن و وضعش خوب نيست بخاطر همينم رانفور فروختش.
افرانت هم كارش فروش اينترنته. رقيب كه زياد داره و گزارشاتش هم خوبه.
--------------
حقوقي ها كه دارن وحشتناك ميفروشن حالا بايد ديد اين وضعيت تا كي دوام مياره و پول وارد بازار ميشه. تجربه نشون داده بايد ترسيد.
-----------------
بيشترين افزايش قيمت سهام در امريكا مربوط به شركتهاي آي تي بوده. اين شركتها خيلي راحت درامدشون چند برابر ميشه ولي يك شركت سيماني فرضا چقدر بايد افزايش توليد بده تا سودش چند برابر بشه.
البته اين شركتها ريسك رقابت و تغيير تكنولوژي رو دارن كه وارن بافت روش تاكيد كرده بود ولي همون آقاي بافت وقتي بيل گيتس بهش گفت بيا سهام اينتل رو بخر و نخريد يكي از بزرگترين اشتباهات زندگيش بود.
---------
"Espero pronto poder ver los últimos modelos de Peugeot rodando por las carreteras de Irán", anhela Akbar a su vuelta a Irán tras un viaje a España durante el que, con amarga sorpr
نظر