نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

#اختصاصی #اوره

رشد ۸ دلاری نرخ اوره فیوچر فوب آسیا در هفته گذشته

نرخ قرارداد فیوچر اوره ماه اکتبر ۲۰۲۰ که نزدیکترین قرارداد, به قراردادهای نقدی میباشد، به سطوح ۲۷۱ دلار رسید.

/کانال تحلیلی پارسیس

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

احتمال افزایش ۷ برابری قیمت کود شیمیایی
        سلیمی، عضو هیأت‌رئیسه مجلس: دولت طی نامه‌ای که ابلاغ کرده، بنا دارد در چند روز آینده و در آغاز کشت زمستانه، قیمت کود شیمیایی را ۵۰۰ تا ۷۰۰ درصد افزایش دهد.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

بستنی مگنوم شده ۸۰۰۰ تومن. قیمت سهم ها رو مقایسه کنید. بعد طرف میره سهامش رو بعد ۴۰ درصد سقوط به حقوقی میفروشه

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

جناب نجیمی برنامه دولت برای میان مدت بازار و شاخص ریزش هست یا اصلاح رو به بالا ؟؟؟
            راستی خبر رانتی از بازار ها ندارید ؟
            بنظرتون طرح مالیات از سودهای اشخاص در بازار مسکن و سکه طلا چه تاثیراتی داره؟

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

راهنمای شهری، گردشگری استانبول on Instagram: “خب بحث هزینه های زندگی توی ترکیه و استانبول خیلی گسترده هستش چون خیلی چیزا رو در بر میگیره، پزشکی، بهداشت، حمل و نقل و خورد خوراک و اجاره و…”

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

با این تورم بورس راهی جز صعود نداره منتهی با شدت کمتری نسبت به قبل. خبر رانتی خاصی ندارم همه چی واضح هست. مهمترین موضوع پیش رو انتخابات امریکاست. اگه ترامپ بشه که به نظرم میشه وضع اقتصاد و معیشت و تورم ... بدتره

نظر

• بامبو
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 467

سلام

دوست عزیز نظرت راجع به صنعت بیمه و علی الخصوص اتکای چیه؟

حوصله شو نداری جواب نده

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

لعنت به ناظرین خائن و ملعون بازار بورس ایران

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                      سلام

دوست عزیز نظرت راجع به صنعت بیمه و علی الخصوص اتکای چیه؟

حوصله شو نداری جواب نده
                      سلام صنعت بیمه سود خاصی نمیسازه . من از این صنعت خوشم نمیاد

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

اینستا پر شده از این آدم هایی که یک کراوات زدن یک ماشین خارجی سوار شدن دارن راجع به بورس و اقتصاد نظر میدن قده گاو هم نمی فهمن یک عده هم نشستن دارن به اراجیف اینا گوش میدن. کامنتها هم اکثرا فحش هست خخخخخ
                        توی این دو سال اکثر تحلیل گرهای بزرگ خیلی زود پیاده شدن حتی سهامدارای عمده مثل ج م ی ل ی تو فزرین شنیدم خیلی زود سهمش رو فروخت یا مثل ایمانی راد . شروین ش ه ر ی ا ر ی یا درخشانی و عبده و... خیلی ها تحلیلشون کشک بود.
                        جا داره از اقای عسگری مارانی بابت قوت قلب و حمایت همیشگی از بازار نام ببریم.
                        خیلی ها هم هستن از یک سهم تو کانالشون میگن وقتی هم خالی کردن دیگه از اون سهم هیچ یادی نمیکنن. بعضی ها هم مثل حمید ایکس یا ریش ... منفور خاص و عامن
                        من به شخصه هر کاری کردم گفتم البته معروف که نیستم ولی بازم اخیرا چند نفر گفتن من خالی کردم نگفتم و از شر و ورها .
                        قبل فروش رانفور زنگ زدم به یکی از اقوام گفتم دارم میفروشم تو سودی بفروش گفت نه نگه میدارم. طمع کرد. بعد که رفت توی ضرر گفت چرا به من نگفتی بفروشم ! واقعا باید به این آدمها چی گفت. جالبه بازم زنگ میزنن.
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/30, 21:19.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

بعضي ها ميگن فروش حقوقي در شستا سيگنال خوبي نبود و فردا عرضه حقوقي ها زياد ميشه. من شخصا كاري به اين چيزها ندارم

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            بعضي ها ميگن فروش حقوقي در شستا سيگنال خوبي نبود و فردا عرضه حقوقي ها زياد ميشه. من شخصا كاري به اين چيزها ندارم
                            به نظر من حداقل تا اواخر هفته سهم قحطی را در بورس خواهیم داشت.
                            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                              با این تورم بورس راهی جز صعود نداره منتهی با شدت کمتری نسبت به قبل. خبر رانتی خاصی ندارم همه چی واضح هست. مهمترین موضوع پیش رو انتخابات امریکاست. اگه ترامپ بشه که به نظرم میشه وضع اقتصاد و معیشت و تورم ... بدتره
                              پیشنهاد میکنم اگر سرمایه خوبی دارید و بجز بورس خودمون قصد سرمایه گذاری در مسکن رو دارید بجای بردن سرمایه به ترکیه تو همین کشور خودمون یه ویلای خوب بگیرید و بدور از استرس ها لذت ببرید..
                              این پیج توسط یکی از دوستام بهم معرفی شد و خودم روش شناختی ندارم و خودتون بررسی کنید.. بیشتر بدید قیاس و معرفی به عنوان یه نمونه اینجا براتون گذاشتم که سرمایه رو به ترکیه نبرید/.:biggrinsmiley.:/

?افراملک? (@aframelk) • Instagram photos and videos
                              آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2020/08/31, 00:26.
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                                پیشنهاد میکنم اگر سرمایه خوبی دارید و بجز بورس خودمون قصد سرمایه گذاری در مسکن رو دارید بجای بردن سرمایه به ترکیه تو همین کشور خودمون یه ویلای خوب بگیرید و بدور از استرس ها لذت ببرید..
                                این پیج توسط یکی از دوستام بهم معرفی شد و خودم روش شناختی ندارم و خودتون بررسی کنید.. بیشتر بدید قیاس و معرفی به عنوان یه نمونه اینجا براتون گذاشتم که سرمایه رو به ترکیه نبرید/.:biggrinsmiley.:/

?افراملک? (@aframelk) • Instagram photos and videos
                                با سلام
                                بنده 3 ماه دنبال این مورد بودم اخر یه زمین گرفتم /.:blushsmiley:./ طبیعت نوشهر تا قبله سیسنگان من خیلی دوست دارم کوه و جنگل و دریا بهم خیلی نزدیکه/:.yead.:/ این افرا ملک 90% مورد هاش همین سمت هست ولی اگر چیز خوب می خواهید خیلی باید بگردید/:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X