کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب نجیمی برنامه دولت برای میان مدت بازار و شاخص ریزش هست یا اصلاح رو به بالا ؟؟؟
راستی خبر رانتی از بازار ها ندارید ؟
بنظرتون طرح مالیات از سودهای اشخاص در بازار مسکن و سکه طلا چه تاثیراتی داره؟
با این تورم بورس راهی جز صعود نداره منتهی با شدت کمتری نسبت به قبل. خبر رانتی خاصی ندارم همه چی واضح هست. مهمترین موضوع پیش رو انتخابات امریکاست. اگه ترامپ بشه که به نظرم میشه وضع اقتصاد و معیشت و تورم ... بدتره
اینستا پر شده از این آدم هایی که یک کراوات زدن یک ماشین خارجی سوار شدن دارن راجع به بورس و اقتصاد نظر میدن قده گاو هم نمی فهمن یک عده هم نشستن دارن به اراجیف اینا گوش میدن. کامنتها هم اکثرا فحش هست خخخخخ
توی این دو سال اکثر تحلیل گرهای بزرگ خیلی زود پیاده شدن حتی سهامدارای عمده مثل ج م ی ل ی تو فزرین شنیدم خیلی زود سهمش رو فروخت یا مثل ایمانی راد . شروین ش ه ر ی ا ر ی یا درخشانی و عبده و... خیلی ها تحلیلشون کشک بود.
جا داره از اقای عسگری مارانی بابت قوت قلب و حمایت همیشگی از بازار نام ببریم.
خیلی ها هم هستن از یک سهم تو کانالشون میگن وقتی هم خالی کردن دیگه از اون سهم هیچ یادی نمیکنن. بعضی ها هم مثل حمید ایکس یا ریش ... منفور خاص و عامن
من به شخصه هر کاری کردم گفتم البته معروف که نیستم ولی بازم اخیرا چند نفر گفتن من خالی کردم نگفتم و از شر و ورها .
قبل فروش رانفور زنگ زدم به یکی از اقوام گفتم دارم میفروشم تو سودی بفروش گفت نه نگه میدارم. طمع کرد. بعد که رفت توی ضرر گفت چرا به من نگفتی بفروشم ! واقعا باید به این آدمها چی گفت. جالبه بازم زنگ میزنن.
با این تورم بورس راهی جز صعود نداره منتهی با شدت کمتری نسبت به قبل. خبر رانتی خاصی ندارم همه چی واضح هست. مهمترین موضوع پیش رو انتخابات امریکاست. اگه ترامپ بشه که به نظرم میشه وضع اقتصاد و معیشت و تورم ... بدتره
پیشنهاد میکنم اگر سرمایه خوبی دارید و بجز بورس خودمون قصد سرمایه گذاری در مسکن رو دارید بجای بردن سرمایه به ترکیه تو همین کشور خودمون یه ویلای خوب بگیرید و بدور از استرس ها لذت ببرید..
این پیج توسط یکی از دوستام بهم معرفی شد و خودم روش شناختی ندارم و خودتون بررسی کنید.. بیشتر بدید قیاس و معرفی به عنوان یه نمونه اینجا براتون گذاشتم که سرمایه رو به ترکیه نبرید/.:biggrinsmiley.:/
پیشنهاد میکنم اگر سرمایه خوبی دارید و بجز بورس خودمون قصد سرمایه گذاری در مسکن رو دارید بجای بردن سرمایه به ترکیه تو همین کشور خودمون یه ویلای خوب بگیرید و بدور از استرس ها لذت ببرید..
این پیج توسط یکی از دوستام بهم معرفی شد و خودم روش شناختی ندارم و خودتون بررسی کنید.. بیشتر بدید قیاس و معرفی به عنوان یه نمونه اینجا براتون گذاشتم که سرمایه رو به ترکیه نبرید/.:biggrinsmiley.:/
با سلام
بنده 3 ماه دنبال این مورد بودم اخر یه زمین گرفتم /.:blushsmiley:./ طبیعت نوشهر تا قبله سیسنگان من خیلی دوست دارم کوه و جنگل و دریا بهم خیلی نزدیکه/:.yead.:/ این افرا ملک 90% مورد هاش همین سمت هست ولی اگر چیز خوب می خواهید خیلی باید بگردید/:.yead.:/
نظر