نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    Banned
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

با این بازار دیگه حالی به آدم می مونه نه والا احوالی به آدم می مونه نه بلا :))

یک چیزی بگم بگرخید. اگه کالاهای اساسی از دلار 4200 بشه نیما میدونید چی میشه ؟
    سخنگوی ستاد تنظیم بازار دولت گفت: هم‌اکنون تعداد کالاهای اساسی و ضروری مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی از تعداد انگشتان یک دست کمتر است و شامل برنج خارجی، نهاده‌های تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، گوشت قرمز (شامل ذرت، جو، کنجاله سویا) روغن خام و دانه‌های روغنی، لاستیک سنگین و مواد اولیه تولید لاستیک است.
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/27, 10:48.

نظر

• Reza_Ebrahemian1
      عضو جدید
      • Jul 2020
      • 13

اولین باره می شنوم کسی میاد میگه ریال رو نگه دارید تا از چنگتون در نیارند!!!!
      مگر اقتصاد ایران به این محاسبه های ابکی هست؟!!!!
      بس کنید...

نظر

• سرجوخه
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 241

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        با این بازار دیگه حالی به آدم می مونه نه والا احوالی به آدم می مونه نه بلا :))یک چیزی بگم بگرخید. اگه کالاهای اساسی از دلار 4200 بشه نیما میدونید چی میشه ؟ سخنگوی ستاد تنظیم بازار دولت گفت: هم‌اکنون تعداد کالاهای اساسی و ضروری مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی از تعداد انگشتان یک دست کمتر است و شامل برنج خارجی، نهاده‌های تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، گوشت قرمز (شامل ذرت، جو، کنجاله سویا) روغن خام و دانه‌های روغنی، لاستیک سنگین و مواد اولیه تولید لاستیک است.
        سلام نجیمی جان اگه به دلیلی دلار بیاد رو ۲۰۰۰۰ هزار تومان تثبیت بشه سود شپدیس را برای سال بعد چقدر پیشبینی میکنی؟

نظر

• Deutschland
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 838

در اصل توسط forbes پست شده است View Post
          آقا مراقب ریالهای خود باشید
          این رکبی که به بورس زدن بمرور یکی دو ماه به دیگر بازار ها هم خواهند زد

نقدینگی زیر ۲۸۰۰ هزار همت هست و با دلار ۲۹۰۰۰ تومانی زیر ۱۰۰ میلیارد دلاره
          این برای اولین باره که نقدینگی رفته زیر ۱۰۰ میلیارد دلار

با وجود اینکه بیشتر ذخایر ارزی ایران در داخل به ریال تبدیل شده و با وجود افزایش نقدینگی موسسات غیر مجاز به سیستم پولی باز هم نتونسته بیاد بالای ۱۰۰ میلبارد دلار

سیستم چاپ پول رو متوقف کردن و فقط دارن اوراق میدن بیرون
          نیمه اول سال نمیمی از کسری بودجه رو کلا با اوراق پوشش دادن و با همین برنامه برن جلو کسری بودجه امسال دو میتونن با اوراق پوشش بدن

اوراق نقدینگی سیستم بانکی رو جمع میکنه و برای دارایی های گران سخته که تو قیمتهای بالا بمونن

خلاصه از ما گفتن
          مراقب ریال های خود باشید
          نقدینگی در ونزوئلا چند دلار شد که اینجوری تورم دارد؟

نظر

• djdream
            Banned
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط سرجوخه پست شده است View Post
            سلام نجیمی جان اگه به دلیلی دلار بیاد رو ۲۰۰۰۰ هزار تومان تثبیت بشه سود شپدیس را برای سال بعد چقدر پیشبینی میکنی؟
            سلام حدودی میگم حدود ۱۲۰۰ تومن میسازه

نظر

• Deutschland
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 838

حقوق من دو برابر شد درامد من دوبرابر دلار بشود ۲۰.۰۰۰ هر چه دارم میفروشم دلار میخرم میروم کانادا دیوونم مگه ایران بمونم

نظر

• djdream
                Banned
                • Nov 2013
                • 4001

با دلار زیر 20 هزار تومان خداحافطی کنید!

روزنامه اعتماد نوشت:
                ?بعيد است دلار به زير 20 هزار تومان برسد. اگر افزايش قيمت‌هاي كالاهايي مانند دلار و طلا براي مدتي طول بكشد و به نوعي حباب قيمتي نيز نباشد، ساختارهاي اقتصادي هم با قيمت‌هاي جديد شكل مي‌گيرند و بنابراين احتمال اينكه قيمت ارز به زير 20 تومان بيايد بدون اينكه ساير ساختارها با اين قيمت شكل بگيرد، امكان‌پذير نيست.
                ?به عبارت ديگر ساختار اقتصادي تا وقتي كه نرخ ارز تدوام پيدا كند، بقيه متغيرهاي اقتصادي هم خودشان را شكل مي‌دهند و دستمزد و قيمت كالاها متناسب با نرخ ارز افزايش مي‌يابد.
                ?در واقع كاهش قيمت از 30 هزار تومان به زير 20 هزار تومان در حالي كه قيمت بسياري از كالاها و خدمات متناسب با نرخ‌هاي جديد ارز تعيين مي‌شود، بسیار بعيد است.

نظر

• djdream
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 4001

♦️توئیت تامل برانگیز شاپور محمدی(رئیس سابق سازمان بورس ایران) :

قلبم به درد میاد وقتی چنین وضعیتی را در بورس می بینم. بنده منتقد اینگونه ریزش بازار بودم و زیاد هم مقاومت کردم. اما هیچ نتیجه ای جز استعفا نداشتم. وضعیت بازار امروز مأموریتی بود که عده ای در نهاد ریاست جمهوری خواهان تحمیل آن بر سازمان بودند اما من حاضر به قبول آن نشدم. مدیرانی که الان مسؤلیت دارند و چنین مأموریتی را قبول کردند باید پاسخگوی مردم باشند

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    ♦️توئیت تامل برانگیز شاپور محمدی(رئیس سابق سازمان بورس ایران) :

قلبم به درد میاد وقتی چنین وضعیتی را در بورس می بینم. بنده منتقد اینگونه ریزش بازار بودم و زیاد هم مقاومت کردم. اما هیچ نتیجه ای جز استعفا نداشتم. وضعیت بازار امروز مأموریتی بود که عده ای در نهاد ریاست جمهوری خواهان تحمیل آن بر سازمان بودند اما من حاضر به قبول آن نشدم. مدیرانی که الان مسؤلیت دارند و چنین مأموریتی را قبول کردند باید پاسخگوی مردم باشند
                    حرف سنگینی هست ، مطمن هسین اکانت فیک نیست ؟
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• djdream
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 4001

از کانال معتبر کپی کردم

نظر

• forbes
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 59

والا این تحلیل رو من بر اساس تحلیل های اقتصاددانانی که در مقاله های روزنامه دنیای اقتصاد میزنه میگم

الان دارن هشدار میدن که بر اساس تراز نقدینگی همه بازار ها گران و حباب هستن و درست مثل اوایل ۹۷ که هشدار میدادن نقدینگی در مرحله انفجار هست و منتظر جرقه برای سرازیر شدن و ایجاد جهش تورمی در دیگر بازار ها هستش، دارن برعکسش رو هشدار میدن که دارایی های تورمی به نقطه اشباح تلنبار دارایی رسیدن و منتظر جرقه هست تا به بازار سرازیر بشه

سال ۹۵ در یک گرد همایی اقتصاددان اونجا اقتصاد تورمی رو نسبت به تراز نقدینگی تحلیل کردن و گفتن که در ایران تورمی هر موقع نسبت دلار به نقدینگی رفته بالای ۳۰۰ میلیارد دلار اقتصاد با یک جهش تورمی روبرو شده و تا نزدیک ۱۰۰ میلیارد دلار افت کرده و برای چندین سال به رکود رفته

الان از سقف ۳۷۵ میلیارد تومانی تابستون سال ۹۶ به زیر ۱۰۰ میلیارد دلار رسیدیم و دارن هشدار میدن که دارایی های تورمی بازار ها احتمالا پاییز امسال سقف خودشون رو خواهند زد و از زمستان یا اول بهار وارد دوران رکود چندین ساله بشیم

من نمیگم که سکه و دلار مثل بورس سقوط کنن
                        نه اصن اینطور نیست
                        بحث سر اینه که این سیکل افزایش قیمتها که از نیمه دوم سال ۹۶ شروع شده در نیمه دوم امسال و سال بعد هم میخواد ادامه پیدا کنه یا داریم به آخر سیکل انتظارات تورمی میرسیم و باید مراقب ریال های خود باشیم که در سقف قیمتی ها بهمون دارایی گران نفروشن
                        مثلا همین حباب بورس رو چقدر همین نجیمی گفت خودرو و کوچیکها حبابه و مراقب باشید توش گیر نکنید
                        ولی کو گوش شنوا!
                        مسئله درک موضوع الان اینه
                        رفتار نسبتهای نقدینگی به دلار در گذشته داره میگه به احتمال قوی داریم به نقطه اشباح خرید دارایی ها میرسیم و بسیار نزدیک به سقف قیمتی ها هستیم

میخواییم تحلیل کنیم که این رکود که همیشه بعد از جهش های تورمی در اقتصاد ایران برای چندین سال بر اقتصاد کشور سایه میندازه در جهش تورمی این سال ها از کجا میخواد سقف رو بزنه و واردش بشه

من فکر میکنم تا بولد کردن انتخاب ترامپ سقف گرانی های رو در آبان و آذر بزنن و از اواخر پاییز یا اوایل زمستان وارد دوران رکود بشیم

مثلا دلار بره ۳۲ ۳۳ رو بزنه و برای بلند مدت بیاد بین ۲۰ تا ۲۵ بمونه

الان تراز نقدینگی داره میگه دلار بالای ۲۵ تومانی نسبت به نقدینگی کنونی وارد حباب و گرانی شده و باید بیاد بین ۲۰ تا ۲۵ تومان جا خوش کنه

البته حباب ممکنه زمانیش طولانی بشه و تا آخر سال هم بمونه

من فک میکنم همه اتفاقات سیاسی ترامپ پیش خور شده و برای دور بعدیش چیز خواصتی وجود نداره که باعث جهش دوباره تورمی بشیم

بازارها جلوتر از اتفاقات حرکت میکنن و استقبالش میرن

همانطور که در دوران ۴ ساله ترامپ وارد مشکلات جهش تورمی اقداماتش شدیم به نظر در دوره بعدی وارد دوران سخت رکودش خواهیم شد

برای مملکت فقط جهش تورمی مشکل آفرین نیست بلکه رکود هم خودش برای سران مشکلات فراوانی داره و حتی بیکاری دوران رکود از دوران جهش تورمی بیشتر میشه

در کل تحلیل های خودتون رو بر اساس اتفاقات آینده رقم بزنید

به نظرم مثلا دلار با انتخاب ترامپ ۳۲ ۳۳ رو بزنه ما نباید صورت های مالی سهمی مثل شپدیس رو بر اساس دلار ۳۰ تومانی بزنیم

باید تحلیلها بر اساس دلار بین ۲۰ تا ۲۵ تومانی باشه
                        هم چنین باید به این نکته هم توجه کنیم که در دوران رکود و ثبات تورم و دلار ما با افزایش هزینه های سربار و توقف افزایش نرخهای فروش شرکتها مواجه خواهیم شد و این شاید در تحلیل های تحلیلگران باعث بشه برای سهمی مثل شپدیس بخاطر کاهش انتظارات جهش سودآوریش در آینده مثل قدیم براش p/e بین ۴ تا ۵ بدن و بمرور مثل دلار باعث افت قیمتیش بشن
                        آخرین ویرایش توسط forbes؛ 2020/09/27, 14:36.

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

دلاری ندارن بدن چتوری دلار را۲۰.۰۰۰بکنن\؟

نظر

• Deutschland
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 838

دلار۲۹۰۰۰ شاخص ۹۰۰​۰۰۰واحدی هست شاخص رفت تا ۲۱۰۰۰۰۰ دلار بالا ۶۰.۰۰۰ خوبه بفروش نه رو ۳۲.۰۰۰

نظر

• forbes
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 59

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                                از این سوالات خیلی به تحلیلگران روزنامه دنیای اقتصاد میاد و در چندین مصاحبه با اقتصاددانان تحلیل کردن که وضعیت اقتصادی ما خیلی متفاوتتر از ونزوئلا هستش و نباید اثار تلاتماتی که در اقتصاد این کشورها میشه رو فک کنیم یکی بشن

تراز تجاری
                                وابستگی به نفت
                                رفتار پولی حکومت به تلاتمات اقتصادی

در این سه موفه این دو حکومت رفتار متفاوتی دارن

توضیحش زیاده
                                برای درک موضوع توصیه میکنم به مقاله هایی که سال پیش در روزنامه دنیای اقتصاد چاپ شده رو مطالعه کنید

نظر

در حال کار...
                                X