نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    https://www.sedayebourse.ir/d/2020/09/17/0/987982.jpg

شپديس - فقط جهت اطلاع. نظري روي محاسبش ندارم
    شپدیس 23000 تومان در تارگت نهایی خواهد دید پارسان چه قیمتی ؟
    پارسان همواره همبستگی شدید ی با شپدیس داشته است.

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 4003

واقعا شپدیس سهم با کلاسی هست با سهامدارای خاص. در حقیقت اوره ای ها پتروشیمی نیستند بلکه غذایی هستن. عیار سهم تو این بازار خونی مشخص میشه. بدون بلوک بزنی

سناتورها خواستار تحریم سیستم مالی ایران شدن . این سهم ها اصلا نباید گیر بیاد. شنیدم سیمانی ها 5 سال صف خرید بودن تو دهه 80 آیا قراره این اتفاق برای پترویی های صادراتی تکرار بشه ؟ ..../.:blinksmiley.:/

صنعت خودروسازی با این قیمت دلار و هزینه های جانبی ورشکست میشه ...

https://dl.musicfoori.ir/music/Sasha%20Sobhani%20-%20Baby%20Joon%20128.mp3

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/19, 08:54.

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 4003

دلار نیما 500 تومن بالاتر از میانگین هفته قبل
        215,556 ریال

این آشنای ما هم 400 - 500 میلیون سهم خودروش رو فروخته رفته غدیر خریده. داره از خودرو بد میگه تا دیروز خوب میگفتا /:.yead.:/

اینم از صف خرید شپدیس. اول صبح طرف منفی 5 میفروخت.
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/19, 09:36.

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 4003

یک اصلاحیه بدم که با فرض نقدینگی ۳ میلیون میلیارد تومنی و سود بانکی ۲۰ درصدی روزانه اندازه ۶۰ میلیون دلار خلق نقدینگی داریم.
          نکته بعدی اینکه میگن ارزش واقعی دلار ۷۰۰۰ تومنه خوب فکرش رو کردید با این همه نقدینگی آیا اصلا امکان پذیر هست خوب اینجوری که همه تبدیل به دلار میکنن میرن نیویورک خخخخخ
          بیشتر این حرفها که توی تلویزیون زده میشه برای خر کردن مردم هست. یا مثلا برنامه میزارن قیمت پراید رو نقد میکنن طرف میگه کیلویی چند
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/19, 12:24.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 4003

تالاربورس موقتا بسته شد. چقدر به این ادمین ها و ثقفی گفتیم نزار هر کسی یک آی دی بسازه بیاد فحش ناموس به کاربرها و سران مملکت بده ولی کو گوش شنوا. اون از بورکس اینم از تالار. ثقفی رفیق فابریک یکی از اقوام هست.
            ____
            با سلام تالار گفتمان بورس پس از ۱۶ سال کار بی وقفه و فرهنگ‌سازی در حوزه بورس، بنا به درخواست سازمان بورس توسط کمیته فیلترینگ، فیلتر شده است. همانطور که می‌دانید، این سایت "کاربر محور" است و محتوای گفتگوها توسط کاربران منتشر می‌شود و مدیران سایت وظیفه رسیدگی به گزارشات و تخلفات احتمالی را دارند. خبر خوب این است که در حال مذاکره با مسئولین سازمان هستیم و با توجه به نوع فعالیت این بخش از سایت، انشالله به‌زودی مشکل رفع خواهد شد. شاداب و سلامت باشید حامد ثقفی

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 4003

اخیرا کارشناسان شیتیل بگیر دادگستری ایران مال رو 180 هزار میلیارد تومن ارزیابی کردن. کلا مال سازی دوره اش تموم شده و فقط یک احمق اینقدر پول میبره میسازه. توی امریکا مالها ورشکست شدن. الان آمازون بدون حتی یک مغازه همه مالها رو تعطیل کرده. مقاله زیر گفته مالها رو تبدل کنید به محل سکونت افراد. عجب وضع خر تو خریه

کورس قیمت سه نوع ملک
              ------

بپیوند رو دارن میدن
              شپدیس اضافه میکنم
              بپیوند رو بستن. بازم دستکاری ناظر. چرا مردم ملک پی به ای 50 میخرم سهم پی به ای 5 نمیخرن چون توی ملک یکی به اسم ناظر برای سرمایشون تصمیم گیری نمیکنه. مردم از نحوه اداره بورس راضی نیستن

اوردر رو هم میخوایم لغو کنیم خطا میده میگه باید بخری . بله خرید مارو انجام داد /.:blinksmiley.:/
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/20, 08:04.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4003

بازار سرتاسر منفی . چرا منفی ها تمومی نداره جوابش سادست . پی به ای سهم ها معقول نیست البته بجز تعداد کمی از سهم ها. ضمن اینکه مردم هم به بورس بی اعتماد شدن و کسی که بازی بورس رو بهم زد ، دولت و سازمان بورس بود.
                بهتون قول میدم ترامپ رای بیاره دلار 100 هزار تومنی رو هم می بینیم ... به نظر من که ترامپ میشه. حالا هر کی دوست داره سهام دلاری بفروشه پهن یا همون ریال نگهداره

ترامپ عین ناظر بازاره هر کاری بخواد میکنه. همه میگن ما با ماشه مخالفیم ولی آخر سر همه به حرفای ناظر بازار گوش میدن /:.yead.:/

دلار نیما شد 219,463 /.:blinksmiley.:/ عجب جهشی کرد.
                واقعا بعضی ها نمیتونن سود سال بعد شپدیس رو حساب کنن دارن منفی 5 میفروشن ؟
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/20, 08:43.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 4003

هر حلقه آناناس 5000 تومان قيمت دارد. مراقب باش يك تكه آناناس ميخوري يعني يك سقاين خوردي . يعني 2.5 تا اخابر خوردي. يعني 3 تا سفارس خوردي . و............
                  اینو یکی از دوستان تو کانالش نوشته /.:biggrinsmiley.:/
                  تحلیله آناناسی
                  بابا آناناس به یک دردی میخوره سقاین به چه دردی میخوره /:.yead.:/ حوس اناناس کردم خخخخ

ماجرای حضور فرزندان مقام معظم رهبری در جبهه‌ها
                  /.:biggrinsmiley.:/
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/20, 09:51.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 4003

جم پیلن ۳ ماهه ۱۳۴ تومن ساخته اونوقت هلالات میگه ۱۰۰۰ میسازه. کم خالی ببند
                    سود ناخالص ۳۷ درصد کاهش داشته یعنی گند زده . همه سودشون زیاد شده ماله این کم شده

دلار 27300 تومان

سکه 13250000 تومان

هر گرم طلای ۱۸ عیار 1240000 تومان
                    ____
                    الان سود ما تو بدبخت شدن ماست یعنی ترامپ رای بیاره دلار بره بالا =))

جشن تون مبارک دلار صرافی ملی ۲۷۲۰۰
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/20, 10:58.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 4003

وارن بافت میگه من همیشه خریدار سهم هستم پس از پایین اومدنش خوشحال میشم ولی اکثر مردم از بالا رفتنش خوشحال میشن. انگار رفتم سوپرمارکت و نوشابه کوکاکولا رو ارزونتر میخرم پس از ارزون شدن سهامم خوشحالتر میشم که ارزونتر میخرم.
                      میگه برای من مهم نیست سهام طی یکروز یا یکسال آینده چند میشه ولی شک ندادم در ۱۰ یا ۲۰ یا ۳۰ سال بعد خیلی گرونتر از الان میشه.
                      طرف یکروز سهامش خورده دپرس میشه. شماها هنوز نمیدونید سهام چیه. اومدید تو بورس یک شبه بارتون رو ببندید از این خبرا نیست.
                      $$$$$$
                      اگه روزی ۱۰۰ تومن دلار گرون بشه تو یکسال میشه ۳۶۵۰۰ بعلاوه ۲۷۰۰۰ تومن الان میشه ۶۳۵۰۰ تومن /:.Heart.:/
                      فردا هم شپدیس میخرم
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/20, 19:14.

نظر

• سرمایه گذار
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        https://m.youtube.com/watch?v=3g2PEMSGby0

وارن بافت میگه من همیشه خریدار سهم هستم پس از پایین اومدنش خوشحال میشم ولی اکثر مردم از بالا رفتنش خوشحال میشن. انگار رفتم سوپرمارکت و نوشابه کوکاکولا رو ارزونتر میخرم پس از ارزون شدن سهامم خوشحالتر میشم که ارزونتر میخرم.
                        میگه برای من مهم نیست سهام طی یکروز یا یکسال آینده چند میشه ولی شک ندادم در ۱۰ یا ۲۰ یا ۳۰ سال بعد خیلی گرونتر از الان میشه.
                        طرف یکروز سهامش خورده دپرس میشه. شماها هنوز نمیدونید سهام چیه. اومدید تو بورس یک شبه بارتون رو ببندید از این خبرا نیست.
                        $$$$$$
                        اگه روزی ۱۰۰ تومن دلار گرون بشه تو یکسال میشه ۳۶۵۰۰ بعلاوه ۲۷۰۰۰ تومن الان میشه ۶۳۵۰۰ تومن /:.Heart.:/
                        فردا هم شپدیس میخرم
                        ولی اگر همین شپدیس نتواند اوره صادره کنه دلار بشه 50 هزار تومان چه سود؟
                        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 4003

صادر که میکنه از اونورم کالا میاره یا پولش رو خریدار بدون پرداخت به شپدیس حواله میزنه به یک شرکت دیگه ازون شرکت کالا میارن به همین راحتی. یعنی به شپدیس پولی در خارج پرداخت نمیشه.
                          فرضا شما میخوای ۱ میلیون دلار حواله کنی فلان حساب خارج همون شرکته که از شپدیس خریده برات میزنه و پولش رو ازت تو ایران فلان صرافی دریافت میکنه. البته اینا حدس منه و من هیچ اطلاعی از نحوه دور زدن تحریم ندارم.

کارگزار با سابقه ۳۰ ساله زنگ زده میگه چرا شپدیس منفی شد انگار کل بازار صف خرید بوده بعد میگه دلار میگن میشه ۲۰تومن یک دقیقه بعد میگه قراره جنگ بشه. خوب اگه جنگ بشه که دلار پایین نمیاد. نمیدونم مارو اوسکول کرده بود /.:biggrinsmiley.:/
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/20, 21:23.

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 4003

حباب‌سنجی مسکن کشوری

وقتی میگم مسکن حباب داره یعنی همین. من خودم حساب میکردم پی به ای آپاتمان 50 هست یعنی بازدهی 2 درصد سالانه. بعد هم کدوم خری با این کیفیت بد زندگی تو تهران میره منطقه 1 متری 100 میلیون آپاتمان بخره.
                            ----------
                            سهامدارها خیلی تحت فشارن و مدام دارن تو گروه ها و کانال ها پاچه هم رو میگیرن.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 4003

دلار نیما 226,703 ریال /:.ohno-smiley.:/

به نظر من که ترامپ رای میاره و طبق نظر آقای خامنه ای نه مذاکره میشه نه جنگ بنابراین من انتظار گرون شدن دلار رو دارم خیلی بیشتر از اعداد فعلی. حالا این نظر منه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.

همه کپ کردن صدا از کسی در نمیاد laughingsmiley نترسید بابا ولی انصافا هر کی تو صف فروش فروخت بره دلار بخره دیگه نیاد تو بازار
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/21, 09:25.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 4003

وقتی ایران خودرو با ارزش بازار 3000 میلیاردی رو تا 195.000 میلیارد بردید باید فکر اینجاشم میکردید. در حالیکه نه تنها وضع شرکت بهتر شده بود بلکه بدتر هم شد. یا سهم های دولتی ای تی اف رو بردید بالا یا کلی سهم کوچک پروژه شده. خوب نتیجه اش همینه دیگه منفی ها تمومی نداره.

برای من اصلا مهم نیست که سهمم منفی بشه. من فقط به این فکر میکنم با سود مجمع چه سهمی بخرم
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/09/21, 09:38.

نظر

در حال کار...
                                X