نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

لابسا 150 تومن ارزش دفتري و 16% حاشيه سود و 6 ماهه نصف سال قبل سود ناخالص ساخته و هر سهم 35 ريال سود براي 6 ماه ساخته. والا من نميدونم تو مخ مردم چي ميگذره و قراره يك سهم رو تا چند باد كنن ولي ميتونم تشخيص بدم چه سهمي خوبه چه سهمي بده. و از نظر من لابسا آشغاله /:.yead.:/

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

امروز هر چي درخواست تو سيستم ميزدم ارور ميداد منم هي حساب كتاب ميكردم كه همه چي درسته پس چرا قبول نميكنه. شاهد به عمل اومد 5 دقيقا قبل بازار تعطيل شده بوده laughingsmiley

از قديم ميگن گنج نو خرابه هست. بازار پايه رو نگاه كنين مثلا وسنا از 290 شده 490 يكدفعه. چقدرم حقوقي ميفروخت.
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/01, 21:36.

نظر

• b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1055

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        با اجازه صاحب خانه اگر واقعا این سود اعلامی شما درست باشه برداشت من اینکه تمام این کار ها و به سود رساندن گروهی خودروی فقط برای نمایش برای خارجی

ها می باشد تا اگر هم فروش بخشی از شرکتهای بزرگ خودروی در عمل اجرایی بشه نشان دهند که این صنعت سود ده می باشد تا راحت تر به قیمتهای بالای به

خارجی ها بفروشند اگر سایپا به این سود ها برسد شرکت پارس خودرو و خکاوه هم می تواند به سود برسند !!!
        می خوان OK فروش برخی شرکت های زیر مجموعه رو بگیرند همین (مخصوصا قطعه سازها رو) البته لازم شد خکاوه هم جزوش فرقی نمی کنه
        ضمنا این عدد رو امور سهامش به یک کارگزاری گفته و اونم به ما انشالله که درست باشه.
        راجبه بانک تجارت هم انشالله اخبار موثق دستم رسید بازم اطلاع رسانی می کنم.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

همكاران سيستم و خودكفايي رو نگاه كنيد چند روزه حقوقي داره جمع ميكنه.

بفجر فشار بدي رو بازار مياره.

سهم هايي كه دارم دست نمي زنم. منفي شدن سهم باعث نميشه بنياد شركت خراب بشه.

اگر خيلي به خودروسازي اعتقاد داريد يك روز بريد داخل اين شركتها تا نزديك ببينيد چه خبره.
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/02, 11:25.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

پول تو بازاره فقط بعضي ها منفي ميخرن مثبت ميفروشن. ترسي نداره مخصوصا تو سهم هاي خوب.

ورنا و وساپا جاي تامل داره كه چرا طرف 100 تومن نميخره ولي 170 تومن ميخره. مالي رفتاري. من كه نظرم راجع به خودرو سازي و قطعه سازي و مشخصه. كاري هم به مثبت و منفيشون ندارم. حتي به نظرم زامياد 100 تومني هم آشغاله چه برسه تو اين قيمتها.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/02, 13:12.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

خبر رانتي هم اومد.
              متاسفانه احمق ها يكم دير گفتند . ببينم چي ميشه. اگه خريدم ميگم.
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/02, 14:21.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

فردا آماده باشيد. خريدم ميگم

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

روند بازار بلند مدت صعودي هست و هيچ شكي ندارم. سود بانكي كم ميشه و رونق اقتصادي ايجاد ميشه. بازار پي به اي ميگيره. توصيه ميكنم هيچ سهمي رو با ضرر نفروشيد. در بازه يكساله سود خوبي ميكنيد. ارز هم تا شش ماه ديگه تك نرخي ميشه و معاملات سنگين ارز در بورس كالا انجام ميشه. ضمنا 33% افزايش سرمايه از انباشته بورس كالا داره براي خريد ساختمان.

يكي از سهم هايي كه هميشه تاكيد به خريد و نگهداري داشتم رانفور هست. بيشترين نفع رو از رفع تحريم ها و سوئيفت ميبره. تمام شتاب و سوئيفت و ... خدمات بانكي همگي دست اين شركته.

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/02, 15:43.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

طرف سهم رو براي بند مدت خريده 2 روز گذشته 2% منفي خورده اومده پيش من ناله ميكنه. بلند مدت حداقل يكساله نه 2 روز. چند تا سيگنال خوب بهش داديم ميگه تو بايد سهمي كه ميگي 5% بخوره فكر كرده من نوستراداموسم. مشاوره مفتي ميديم بازم ناراحت هستن.
                    يكي ديگه اومده ميگه كاش امروز ميفروختم 600 تومن به نفعم بود اينهمه وقت نگه داشتم بالا نرفت. مرد حسابي فردام 600 تومن ضررته. ميگن بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به صبوره يعني همين. ه روز زنگ ميزد آي من تو ضررم بدبخت شدم و... حالا چيزيم نخريده بودا. منم گفتم بفروش بابا دهنه مارو صاف كردي :D ميرفت بالا بهش ميگفتم بفروش ميگفت نه الان كه دارهميره بالا حيفه. ميومد پايين ميگفت كاشكي به حرفت گوش كرده بودم. تو تكليفت رو با خودت معلوم كن.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

الان پورتفو وسكاب رو حساب كردم ديدم ارزش بازار پورتفوش 295 ميليارده. فكر ميكردم خيلي با تابلو فاصله داره كه نداشت. بازار از اين اشتباه ها زياد ميكنه.

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        الان پورتفو وسكاب رو حساب كردم ديدم ارزش بازار پورتفوش 295 ميليارده. فكر ميكردم خيلي با تابلو فاصله داره كه نداشت. بازار از اين اشتباه ها زياد ميكنه.
                        تا منظورت از زیاد چقدر باشه
                        تابلو داره 110 میفروشه 18 تا 20 درصد زیر قیمته
                        اغلبش همراه و فولاد و مبین است
                        که هرسه تو بازار خوب رشد کردن
                        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/02/02, 20:24.
                        پي نوشت
                        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1055

فردا آماده باشيد. خريدم ميگم
                          نمی دونم منظورتون کدوم سهمه و لی فردا یکی از اون روزهای انتقال ثروت از افراد عجول به صبوره.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                            تا منظورت از زیاد چقدر باشه
                            تابلو داره 110 میفروشه 18 تا 20 درصد زیر قیمته
                            اغلبش همراه و فولاد و مبین است
                            که هرسه تو بازار خوب رشد کردن
                            مي تونيد خودتون حساب كنيد. كاري نداره.

در مورد سيگنال خريد فردا هم خيلي دو دل هستم نكنه كسي ضرر كنه.

با حرفهاي امشب روحاني احتمالا فردا بازار بهتر باشه.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/02, 21:18.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

براي سود كردن بايد بريد سهم هاي آشغالي سايپايي بخريد كه من اصلا نميخرم. به نظرم بازار فرصت خريد نيست مخصوصا تو سهم هاي مثبت و آشغال.
                              خدا نكنه يك سهمي حق تقدم داشته باشه. به خاك سياه مي شونن تا مفت بخرن.

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

براي سود كردن بايد بريد سهم هاي آشغالي سايپايي بخريد كه من اصلا نميخرم. به نظرم بازار فرصت خريد نيست مخصوصا تو سهم هاي مثبت و آشغال.
                                خدا نكنه يك سهمي حق تقدم داشته باشه. به خاك سياه مي شونن تا مفت بخرن.
                                سايپا تنها سهم خودرويي است كه از تجديد ارزيابي افزايش سرمايه ميده
                                و جز بهترين خودرويي ها حساب ميشه
                                حالا سهمهايي مثل خاور و خودرو وووو اينا رو با سايپا يكي نكنيد
                                مطمنا فاندر هاي زيادي مانند من فكر ميكنن كه سايپا تونست بزرگترين صف خريد تاريخ بورس رو بسازه
                                اصلا به تحريم يا غير تحريم كاري نداريم مهم واسه ما نوع افزايش سرمايه است
                                ديروز علي رغم اينكه افراد عامي معتقد بودن ورنا خيلي بالا باز شده بنده در ١٣٠ تومن وارد شدم حتي دوست من ديروز يك پارت خريد تا فردا پايين تر بخره كه بازار بهش فرصت نداد
                                ورنا شايد اهداف ١٧٠ و با حتي بالاتر رو در سر داشته باشه
                                البته اگر اين وسط افزايش سرمايه درست انجام بشه و وسطش بامبول در نياد
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X