نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
    نظرتون (نمی دونم شاید هم قبلا گفته باشید من ندیده باشم) راجبه سایپای بعد از بازگشایی چیه منظورم بعد از مجمعه به نظرتون چه اتفاق مهمی قراره بیافته .
    البته گفته ماده 141 و سایر موارد
    با تشکر
    والا سايپا از نظر بنيادي ول معطله ولي وقتي بخوان ببرن بالا ميبرن بالا. من خودم وارد اين جور سهم ها نميشم مگر اينكه اطلاعات خيلي دقيقي داشته باشم مثل زامياد كه نوسان گرفتم.
    سود خيلي دلچسبه ولي لامصب زيان خيلي بد سوزشي داره.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

مافيا كه ميگن اينه. كارش بر خلاف منافع مردمه بعدش به رهبر نامه مينويسه و از اقتصاد مقاومتي حرف ميزنه. ما دم خروس رو قبول كنيم يا قسم حضرت عباس رو.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

سهمو بخر بعدش ببر تو گره خالي كن. كانال پرريسك /:.nono.:/

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

رتكو ارزش خريد و نگهداري داره.

كلا 90 ميليون سهمه. گزارشاتش هم هميشه تعديل مثبت داشته و سود تقسيمي هم 70% بوده. جاي تعجبه چرا بازار روش نمياد.

به نظرم بازار رو به بالا هست و اين روند ادامه داره فقط پولبك داره.

صبر بعضيا در حد 30 ثانيه هست ولي وقتي روند مثبته خيلي راحت جا ميمونن.
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/01, 12:29.

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

نجیمی سود خساپا (منبع از امور سهام خساپا کیه بماند) ظاهرا می خواد از زیان به سود 60 الی 70 برسانند به خاطر همینه خواهانش زیاد شده تو فروم اروم بورس نوشتم وتجارت هم داره اخباری میاد هنوز تو بازار نپیچیده.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

بله ميخواد برسه ولي الان اين همه سهم داريم كه همين سود رو ميسازن و تعديل هم دارن و تقسيمي خوب هم دارن. پس چه لزومي داره بريم سهمي بخريم كه با هزار اما و اگر قرار به سوددهي برسه. شما برو همين رتكو رو تو اين چند ساله بررسي كن ببين چجور سهمي بوده.
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/01, 12:38.

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

سلام جناب نجیمی
                1-نظرتون راجع به لازماچیه
                2-مدتیه حقوقی تو این سهم درحد 1درصدو2درصد معاملات فروشنده هست یعنی نه طوریه که جنبه خالی کردن سهمو داره ونه خرید قابل توجه سهم از نظر من داره سهمو کنترل میکنه و بشدت جلوی رشد سهمو گرفته حالا به نظر شما که تجربتون بیشتره وقطعا از این حرکات حقوقی ها زیاد دیدین برداشتتون از این حرکت حقوقی چیه؟این نشونه چی میتونه باشه و چطور تفسیرمیکنین؟
                باتشکر

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                  نجیمی سود خساپا (منبع از امور سهام خساپا کیه بماند) ظاهرا می خواد از زیان به سود 60 الی 70 برسانند به خاطر همینه خواهانش زیاد شده تو فروم اروم بورس نوشتم وتجارت هم داره اخباری میاد هنوز تو بازار نپیچیده.

با اجازه صاحب خانه اگر واقعا این سود اعلامی شما درست باشه برداشت من اینکه تمام این کار ها و به سود رساندن گروهی خودروی فقط برای نمایش برای خارجی

ها می باشد تا اگر هم فروش بخشی از شرکتهای بزرگ خودروی در عمل اجرایی بشه نشان دهند که این صنعت سود ده می باشد تا راحت تر به قیمتهای بالای به

خارجی ها بفروشند اگر سایپا به این سود ها برسد شرکت پارس خودرو و خکاوه هم می تواند به سود برسند !!!
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                    سلام جناب نجیمی 1-نظرتون راجع به لازماچیه 2-مدتیه حقوقی تو این سهم درحد 1درصدو2درصد معاملات فروشنده هست یعنی نه طوریه که جنبه خالی کردن سهمو داره ونه خرید قابل توجه سهم از نظر من داره سهمو کنترل میکنه و بشدت جلوی رشد سهمو گرفته حالا به نظر شما که تجربتون بیشتره وقطعا از این حرکات حقوقی ها زیاد دیدین برداشتتون از این حرکت حقوقی چیه؟این نشونه چی میتونه باشه و چطور تفسیرمیکنین؟ باتشکر
                    روي اين سهم بررسي نداشتم فقط اينو ميدونم كه سهم خوبي نيست و حقوقي هم اينو بهتر ميدونه فروشنده هست و سهم سفته بازيه.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      با اجازه صاحب خانه اگر واقعا این سود اعلامی شما درست باشه برداشت من اینکه تمام این کار ها و به سود رساندن گروهی خودروی فقط برای نمایش برای خارجی

ها می باشد تا اگر هم فروش بخشی از شرکتهای بزرگ خودروی در عمل اجرایی بشه نشان دهند که این صنعت سود ده می باشد تا راحت تر به قیمتهای بالای به

خارجی ها بفروشند اگر سایپا به این سود ها برسد شرکت پارس خودرو و خکاوه هم می تواند به سود برسند !!!
                      تا جايي كه من خبر دارم خارجي ها علاقه به خريد سهامي دارند كه تحت كنترلشون باشه يعني 51% و بتونن مدير و كارمند رو خودشون تعيين كنن نه اينكه از وزير و نماينده مجلس بيان بهش بگن داماد حاج آقا فلاني بايد مديرعامل بشه. ضمن اينكه حساب و كتاب ميكنن و تو هر قيمتي نميخرن. به نظرم بيشتر داخلي ها سود ميبرن يعني اونايي كه فرضا زامياد و سايپا و... زير 100 تومن، ميلياردي خريدن ...

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

امروز تو خيلي از سهم ها حقوقي تو مثبت خريدار بوده و اين خيلي خوبه ....

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          تا جايي كه من خبر دارم خارجي ها علاقه به خريد سهامي دارند كه تحت كنترلشون باشه يعني 51% و بتونن مدير و كارمند رو خودشون تعيين كنن نه اينكه از وزير و نماينده مجلس بيان بهش بگن داماد حاج آقا فلاني بايد مديرعامل بشه. ضمن اينكه حساب و كتاب ميكنن و تو هر قيمتي نميخرن. به نظرم بيشتر داخلي ها سود ميبرن يعني اونايي كه فرضا زامياد و سايپا و... زير 100 تومن، ميلياردي خريدن ...

اره یک بار هم وزیر صنعت و معدن همین جمله را گفته بود که باید خودرو سازان از مدیران باتجربه شرکتهای بسیار بزرگ خارجی استفاده کنند تا کیفیت خودروهای داخلی هم بالا برود و هم زمینه صادرات فراهم بشه در کل اگر این حرکت صورت بگیرد برای خپاس و خکاوه هم خوب میشه با تشکر
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

--------

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

تو بعضي سهم ها بدجوري داره حباب درست ميشه. متاسفانه اين سهم هاي حبابي در موقع ريزش بازار سهم هاي غيرحبابي رو با خودشون پايين ميكشن ولي به هر حال وقتي آدم سهم سود ساز و خوب داره دلش قرصه كه در ميان مدت به سود ميرسه ولي سهمي كه با خبر دروغ و گره بالا رفته بالاخره يك سري رو نقره داغ ميكنه. الان صف مداران و بانك پارسيان و قطعه سازها و... به نظر من هيچ دليل بنيادي نداره و فقط با قدرت پول داره بالا ميره. اينكه كي ميخواد دوباره بازار بياد پايين معلوم نيست. شايد حالاحالاها اين روند ادامه دار باشه ولي هرچي اين حباب بزرگ تر بشه ريزش بدتره.
                              خريد حقوقي تو خيلي سهم ها براي صندوق هاست و همين صندوق ها موقع ابطال همچين خوشگل ابطال ميكنن كه كف همه ميبره.

نظر

• deh-ab
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 213

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                روي اين سهم بررسي نداشتم فقط اينو ميدونم كه سهم خوبي نيست و حقوقي هم اينو بهتر ميدونه فروشنده هست و سهم سفته بازيه.
                                جناب نجیمی سهم 70 تومنی تا 430 هم بالا رفت و الان داره تو این قیمتا معامله میشه. من خودم 100 تومن وارد شدم و هنوز هم دارم سهم در انتظار افزایش سرمایه هست که ان شالله هر چه زودتر انجام میشه. در ضمن سهم اگر سفته بازی بود رو این قیمتا تا الان معامله نمیشد و قطعا تا حالا ریخته بود. به نظر من حقوقی سهم عرضه میکنه تا سهم جهش قیمتی نداشته باشه و رشد آن معقول باشه و البته قصد ..... .

حکایت این سهم حکایت کقزوی 250 تومنی بود که الان 1520 تومن خریدار داره بنده هنوز هم فروشنده نیستم و قطعا تا سال آینده از این سهم تو بورس بیشتر خواهید شنید.
                                حکایت این سهم پلوله 60 تومنی هست که الان 300 تومن معامله میشه بنده 200 تومن وارد شدم و هنوز هم نفروختم پلوله را چهار رقمی میبینید.
                                حکایت این سهم حبندر 200 تومنی بود که من خریدم و کمتر 600 تومن فروشنده نیستم.
                                حکایت این سهم سایرا 200 تومنی بود که کسی نگاش نمی کرد تا 320 تومن رشد کرد سهم امروز 279 تومن هم معامله شد از این سهم بیشتر خواهید شنید.
                                حکایت شپلی
                                و ...............

به نظر من یه سفته باز قهار هستم و کلاه برادر خوبی هم هستم. /:.grlim:.//:.yead.:/
                                جالبه هم این رشدها تو اوج ریزش بورس اتفاق افتاده ولی ملت خودشون را درگیر .... کردن.

موفق باشید.

نظر

در حال کار...
                                X