نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
    تا نرخ خوراک ونرخ حامل های انرزی مصوب نشه شپدیس که سهله بابای شپدیس هم تکون نمی خوره
    نرخ خوراک که خیلی وقته مشخص شده. قبلا توضیح دادم. طبق فرموله و تا سال ۱۴۰۴ هم فرمولش ثابته.
    حامل های انرژی هم نمیدونم چه ارتباطی به شپدیس داره

همه آن چه که باید درباره نرخ خوراک پتروشیمی ها بدانیم - بورس24 - Bourse24.ir

نظر

• خوش نیت
      عضو عادی
      • May 2013
      • 237

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      نرخ خوراک که خیلی وقته مشخص شده. قبلا توضیح دادم. طبق فرموله و تا سال ۱۴۰۴ هم فرمولش ثابته.
      حامل های انرژی هم نمیدونم چه ارتباطی به شپدیس داره

همه آن چه که باید درباره نرخ خوراک پتروشیمی ها بدانیم - بورس24 - Bourse24.ir
      اگر دقیق نگاه کنیم وتحلیل کنیم ربطشو حتما پیدا می کنیم

این مسیله کلی امروز جامعه هست کل سهام وشرکت ها منتظر این هستند که نرخ های خوراک وحامل های انرزی وسوخت که شامل سوخت گاز پترو یی ها هم میشه تعیین تکلیف بشه وامتیازات گرفته بشه بعد

نمیشه قبل از این مهم یهو شپدیس بر خلاف بازار بیاد بشه 20 تومن اون وقت حساسیت ها برانگیخته میشه وهمه حساس میشن

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

نرخ خوراک که مشخصه . نرخ سوخت هم تاثیر خاصی نداره. پول توی بازار نیست که سهم ها رو بالا ببره.
        خودتون سرچ کنید تورم کسری بودجه ۱۴۰۰ ببینید چی دستگیرتون میشه. هر روز بدتر از دیروز
        یک عده دلشون خوشه پولشون توی بانکه دارن سود میگیرن منتها باید یک نگاهی به تجربه سال های قبل داشت

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

نجیمی جان نظرت در مورد صندوق پالایش چیه امکان داره دوباره بکشنش پایین و این بازی رو اجرا کنن ؟
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
            نجیمی جان نظرت در مورد صندوق پالایش چیه امکان داره دوباره بکشنش پایین و این بازی رو اجرا کنن ؟
            والا پیگیری نمیکنم شخصا کمتر از ۵۰۰۰ تومنم نمیخرم

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

و اینکه با این دعوای دولت و مجلس وضعیت شاخص کل چی میشه ؟
              ممنونم از نظراتت
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                و اینکه با این دعوای دولت و مجلس وضعیت شاخص کل چی میشه ؟
                ممنونم از نظراتت
                خواهش میکنم. سهم های بزرگ بازار تعیین کننده شاخص هست. این سهم ها نای بالا رفتن ندارن. حالا دلیلش چیه. دلیل زیاد داره. یکیش همین بحث بودجه هست. یکی دیگه مثلا سود بانکی 20 درصدی در حالیکه همش میکن دلار زیر 20 تومن باید باشه خودش یک عامل قوی برای عدم صعود سهم ها هست. بحث قیمت گذاری دستوری. بحث بی اعتمادی مردم به بورس. بحث اینکه لابی مسکن و بانک و.. که نمیخوان بورس بالا بره و دلالیل زیاد دیگه.
                حالا اینکه چی میشه همیشه شاخص کل طبق فرمولش صعودی هست منتها توی بلند مدت. اصولا بازار بورس بازاری هست که باید بلند مدت بهش نگاه کرد. انگار که یک بذری رو میکاری و این تا درخت بشه بار بده زمان میبره.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

طرح غنی‌سازی سرمایه راکد

ما که عمرمون رفت و این مملکت درست نشد. اگه راست میگید یک رفراندوم بزارید تا ببینید چند درصد مردم این نظام رو قبول دارن.
                  من بهتون میگم در بهترین حالت 20 درصد مردم به این نظام رای میدن. یکی از اقوام دو سه سال پیش به آمریکا مشرف شد میگه عمر من از وقتی رسیدم اینجا حسابه.
                  یک کلیپی دیدم آقای خمینی میگفت هیچ نسلی حق انتخاب برای نسل بعدی رو نداره و پدرمان ما حق انتخاب برای ما ندارن. رضاشاه رو مردم انتخاب کردن ولی پسرش رو مردم انتخاب نکردن.

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/03, 08:29.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

باشه یادگاری . سهمو با 2000 تومن سود 9000 تومن میفروشن منفی4
                    حتی اگه نرخ سوخت هم 5 برابر بشه تاثیر زیادی روی سود شپدیس نمیزاره.
                    من که خودم مانده حسابمو منفی 4 خریدم
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/03, 10:56.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

دیروز نوبخت تو مجلس میگفت درامد صد و خورده ای میلیارد دلار فروش نفت رسیده به چند میلیارد دلار که نمیتونم عددش رو بگم ولی اوضاع خرابه. اینقدر اوضاع بودجه افتضاح شده که دولت و مجلس دستشون رو به هر جایی دراز میکنن که یک چیزی بکنن . بعد رئیس بانک مرکزی میگه اوضاع گل و بلبله . رئیس جمهورم میگه دلار 15 تومن بیشتر نمی ارزه. مردم هم باور میکنن

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

همه ضد بورسن دولت و مجلس و بانک مرکزی . حتی بورسی ها برای پایین تر خریدن تخریب میکنن. کلا این بورس بورس بشو نیست. تنها راه نجات هم صعود دلاره. اونم هم اتفاق میوفته با این وضع داغون مملکت دلار در آینده نه چندان دور 50 تومن که هیچ 100 تومنم میرسه. خیالتون راحت فردا هم بازار منفیه . بورس نابود میشه بعد دوباره متولد میشه. کسی برد کرد که رفت ازین خراب شده ...

پشت صحنه این فیلم یک دعوای سیاسی هست. قراره همه چی به نفع دولت بعدی تموم بشه.
                        سهامدار عمده ای که 70 درصد شرکت رو داره بقیه هم فروشنده نیستن چرا باید بزاره یک تعداد کمی معاملات سهم ارزش شرکتش نصف بشه

آقای روحانی، شخص اول مملکت نمیخواد تو محبوب باشی تو باید لجن مال بشی مثل بقیه رئیس جمهورها حتی اگه بهای اون نابودی مردم باشه تو که فهمیدی همون اول استعفا میدادی میرفتی

همون موقع بعد برجام که سپاه موشک هوا کرد و گفتن برجام 2 نداریم باید میفهمیدی داستان چیه
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/03, 12:18.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

خلاصه بگم به حرف بقیه گوش ندید اگه انتخاب درستی کرده باشید و سهمتون پی به ای مناسبی داشته باشه به وقتش همه عقب موندگی ها و ضررها جبران میشه.
                          نقدیون دارن بشکن میزنن سهامدارا هر روز تو منفی میفروشن.
                          من فکر کردم روحانی میگه نرخ سوخت 5 برابر میشه منظورش سوخت شرکتهای بورسیه نگو بنزین رو میگفته.
                          امسال به اندازه کل سرمایه دو سال قبلم سود مجمع گرفتم. سال بعد حداقل دو برابر مجمع امسال سود میگیرم. به درک که یکی ترس برش داشته و مالش رو حراج کرده. وقتی من میدونم شپدیس 2000 تومن سود میسازه برم سهمم رو 9000 تومن بفروشم ؟ .. خلم ؟ مگه تو این 42 سال دلار ثابت بوده؟ سال 57 دلار بوده 7 تومن الان شده 24500 . برم سهام شرکتی که80 درصد محصولش صادراتیه رو با حاشیه سود 60 درصد میفروشه رو بزار صف فروش؟ چرا چون مثلا فلان شرکتهای حبابی صف فروش شدن اینم باید صف فروش باشه ؟ چون روحانی گفته دلار 15 تومن باید باشه یا همتی میگه قیمت دلار این نیست. آیا نباید به سابقه حرفهای روحانی و رئیس های قبلی بانک مرکزی توجه کنم ؟ اواخر زمان بهمنی دلار 3000 تومن نبود؟ اوایلش که 1200 تومن خریم یادمه. بعدش سیف میگفت دلار چند باید باشه. بعدش هم همتی دلارو چند گرفت. مردم ایران چرا احساسی و ساده و خنگن
                          =))
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/03, 20:31.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            خلاصه بگم به حرف بقیه گوش ندید اگه انتخاب درستی کرده باشید و سهمتون پی به ای مناسبی داشته باشه به وقتش همه عقب موندگی ها و ضررها جبران میشه.
                            نقدیون دارن بشکن میزنن سهامدارا هر روز تو منفی میفروشن.
                            من فکر کردم روحانی میگه نرخ سوخت 5 برابر میشه منظورش سوخت شرکتهای بورسیه نگو بنزین رو میگفته.
                            امسال به اندازه کل سرمایه دو سال قبلم سود مجمع گرفتم. سال بعد حداقل دو برابر مجمع امسال سود میگیرم. به درک که یکی ترس برش داشته و مالش رو حراج کرده. وقتی من میدونم شپدیس 2000 تومن سود میسازه برم سهمم رو 9000 تومن بفروشم ؟ .. خلم ؟ مگه تو این 42 سال دلار ثابت بوده؟ سال 57 دلار بوده 7 تومن الان شده 24500 . برم سهام شرکتی که80 درصد محصولش صادراتیه رو با حاشیه سود 60 درصد میفروشه رو بزار صف فروش؟ چرا چون مثلا فلان شرکتهای حبابی صف فروش شدن اینم باید صف فروش باشه ؟ چون روحانی گفته دلار 15 تومن باید باشه یا همتی میگه قیمت دلار این نیست. آیا نباید به سابقه حرفهای روحانی و رئیس های قبلی بانک مرکزی توجه کنم ؟ اواخر زمان بهمنی دلار 3000 تومن نبود؟ اوایلش که 1200 تومن خریم یادمه. بعدش سیف میگفت دلار چند باید باشه. بعدش هم همتی دلارو چند گرفت. مردم ایران چرا احساسی و ساده و خنگن
                            =))
                            وقتی قراره دلار بیاد زیر 15 تومان...چه دلیلی داره سوخت را گران کنند...
                            برای خرید مایتحاج روزانه....باید به چندین فروشگاه سر بزنی...
                            برای خرید دارو...باید همه اقوامت در همه شهرستان ها را بسیج کنی...تا دارو برات پیدا کنند!...
                            مملکتی که بخواد با عمامه بچرخد...همان بهتر که زیر زلزله 20 ریشتری دفن شود...
                            لعنت به بزرگ و کوچیکشان..
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• window
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 242

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                              وقتی قراره دلار بیاد زیر 15 تومان...چه دلیلی داره سوخت را گران کنند...
                              برای خرید مایتحاج روزانه....باید به چندین فروشگاه سر بزنی...
                              برای خرید دارو...باید همه اقوامت در همه شهرستان ها را بسیج کنی...تا دارو برات پیدا کنند!...
                              مملکتی که بخواد با عمامه بچرخد...همان بهتر که زیر زلزله 20 ریشتری دفن شود...
                              لعنت به بزرگ و کوچیکشان..
                              از نظر من به حکومت سه اتهام وارد است . اول اینکه اصلا لیاقت مملکتداری را ندارن.(حتی روی کاغذ تئوری ندارن)دوم اینکه ظلم و ستم بسیارزیادی به مردم کردند(نمونه ش همین فاجعه بورس امسال). وسوم اینکه آبروی اسلام رو بردن (با دروغ و ریا و تجملگرایی و ...).
                              ""با عذرخواهی از ناظر سایت. ولی خیلی تحت فشاریم""

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

یکی از دوستان نوشته بود انصاریان آخوند معروف عموی علی انصاریان محرومه. یاد خاطره ای افتادم. حدود 20 سال پیش من عاشورا بود شب رفته بودیم پای منبر این آقا من خیلی تو این مراسمات نبودم خلاصه ایشون اومدن قبل منبر رفتن منم رفتم جلوی جمعیت نشستم دیدم چند نفر اومدن دستش رو ماچ کردن منم تعجب کرده بودم خلاصه سخنرانی شروع شد و گفتش با رفیقم داشتیم تو خیابون میرفتیم یک جوانی یا فولکس اومد گفتم برسونمتون و آهنگ هایده گذاشته بود و بعد رفتیم خونش عکس خواننده ها رو زده بود یادمه گفت نصیحتش کردم و بعدا توی مشهد دیدمش خیلی عوض شده بود و ازین خالی بندیا خلاصه تا اینجا که به خیر گذشت. یدفه دیدم چراغا نصفش خاموش شد جمعیت جلو هم چسبیدن بهم دیگه این شروع کرد به روضه خوندن. آقا مردم شروع کردن به گریه آقا مارو میگی افتادم به خنده وای وای سرمو گذاشتم بین دست و پاهام فقط غش غش میخندیدم یعنی اشک میریختما . بعدم شام رو آوردن دیدن یکی از اقوام دو پرس گرفت و تو یک بشقاب یکی کرد بازم خندم گرفت اینقدر خندیدم روده هام درومد. آخر مجلسم که گم شدم یکی ازین قمی ها منو ترک موتور نشوند تا یکجایی رسوند. دیدید که تن صدای مسخره ای هم داره همین معمولی که حرف میزنه خنده داره

نظر

در حال کار...
                                X