نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بامبو
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 470

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط window پست شده است View Post
    از نظر من به حکومت سه اتهام وارد است . اول اینکه اصلا لیاقت مملکتداری را ندارن.(حتی روی کاغذ تئوری ندارن)دوم اینکه ظلم و ستم بسیارزیادی به مردم کردند(نمونه ش همین فاجعه بورس امسال). وسوم اینکه آبروی اسلام رو بردن (با دروغ و ریا و تجملگرایی و ...).
    ""با عذرخواهی از ناظر سایت. ولی خیلی تحت فشاریم""

سلام ویندوی عزیز
    آدم باید مومن باشه نه مسلم زیاد دنبال آبروخریدن برای .......نباش
    بیشترازاین نمیتونم توضیح بدم
    کلهم اجمعین هیچ پ....خ....ی نیستن
    عربستان وامارات .....هم به زور وباتقلیداز غربیا به اینجا رسیدن

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

دو خطر بزرگ برای بورس تهران!

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2202

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        یکی از دوستان نوشته بود انصاریان آخوند معروف عموی علی انصاریان محرومه. یاد خاطره ای افتادم. حدود 20 سال پیش من عاشورا بود شب رفته بودیم پای منبر این آقا من خیلی تو این مراسمات نبودم خلاصه ایشون اومدن قبل منبر رفتن منم رفتم جلوی جمعیت نشستم دیدم چند نفر اومدن دستش رو ماچ کردن منم تعجب کرده بودم خلاصه سخنرانی شروع شد و گفتش با رفیقم داشتیم تو خیابون میرفتیم یک جوانی یا فولکس اومد گفتم برسونمتون و آهنگ هایده گذاشته بود و بعد رفتیم خونش عکس خواننده ها رو زده بود یادمه گفت نصیحتش کردم و بعدا توی مشهد دیدمش خیلی عوض شده بود و ازین خالی بندیا خلاصه تا اینجا که به خیر گذشت. یدفه دیدم چراغا نصفش خاموش شد جمعیت جلو هم چسبیدن بهم دیگه این شروع کرد به روضه خوندن. آقا مردم شروع کردن به گریه آقا مارو میگی افتادم به خنده وای وای سرمو گذاشتم بین دست و پاهام فقط غش غش میخندیدم یعنی اشک میریختما . بعدم شام رو آوردن دیدن یکی از اقوام دو پرس گرفت و تو یک بشقاب یکی کرد بازم خندم گرفت اینقدر خندیدم روده هام درومد. آخر مجلسم که گم شدم یکی ازین قمی ها منو ترک موتور نشوند تا یکجایی رسوند. دیدید که تن صدای مسخره ای هم داره همین معمولی که حرف میزنه خنده داره
        جالب بود !

عبدالکریم سروش از کسی نقل میکنه پای منبر همین انصاریان بوده که گفته 180 نفر از اون 313 نفر یاران امام زمان ایرانی هستند!
        از قضا ایشون هم که اهل فلسفه و تاریخ و دایره المعارف بوده ، براش جالب میشه که منبع این حدیث رو سوال کنه (که توی کتابش بنویسه)
        صبر میکنه تا بعد مجلس جایی طرف رو میبینه ازش سوال میکنه...
        انصاریان با لبخند میگه ما دیگه تا این حد که اجازه دخل و تصرف داریم!!!
        یعنی منبع ندارم ، از خودم در اوردم !!! به همین صراحت گفته !
        فرضاً اگه توی کشور هند یا افغانستان بره سخنرانی کنه ، لابد اونجا میگه 180 نفرشون هندی یا افغان هستند !!! /:.yead.:/
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

https://news.livedata.ir/n/529044.html

چشم انداز بازار مسکن در سال آینده

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

صعود مجدد اوره
            ___
            این افق کوروش قیمت جنسهاش رو بالا میزنه بعد از روی اون تخفیف میده اخرشم از قیمت واقعی گرونتر در میاد . مثلا سهامی عامه
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/04, 19:28.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

نقشه سازمان بورس برای سوزاندن سرمایه ‌تازه‌وارد‌ها

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

امروز با یکی از قدیمی های بازار حرف میزدم. با کلی خاطره و معلومات و لینک به افراد بزرگ. میگفت من هیچ وقت حاضر نیستم سهامم رو بفروشم پول نقدش کنم. وقتی فروختم یعنی دیگه اون دارایی رو ندارم. از فروش سهم هاش به قیمتهایی میگفت که اگه نگه داشته بود ده ها میلیارد ارزش داشت. وقتی هم که فروخته بود احساس زرنگی میکرد. نمونش خصدرای ۱۰۰ تومنی و..

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در میان گذاشتن یک حقیقت؛ هیچ‌ کس با سود معامله و ترید ثروتمند نمی‌شود! - ارزدیجیتال

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

مقاله بالا رو به نظرم هر کسی باید چند بار بخونه تا یادش بمونه.
                    دلار آزاد 24 تومن و دلار نیما 23650 هست و هنوز 15 تومن نشده !
                    نفت برنت هم 59.5 دلار هست.
                    دیگه خبر خاصی نیست بجز اینکه امروز بعد از برگشت از ویلا دیدم خانه ام سرقت شده و دزد ابله همه جا رو بهم ریخته بود ولی چن تا طلا رو جلوی چشمش ندیده بود /:.yead.:/ پلیس گفت احتمالا تا من وارد خونه شدم از پنجره فرار کرده چون هیچی نبرده بود. از پنجره وارد شده بود ولی مبل هم گذاشته بود پشت در ورودی که کسی نتونه وارد بشه. اخیرا سرقت منزل زیاد شده.

کزغال با حاشیه سود ناخالص 53 درصدی حدود300 تومن سود میسازه که پی به ای حدود 7 عرضه شده. محصولش رو داخل میفروشه و دو تا طرح توسعه خوب داره که یکیش سال بعد و سال 401 راه اندازی میشه. تولید سال بعد رو 663050 تن پیش بینی کرده. طرح توسعه اصلیش 32 میلیون یورو سرمایه گذاری میحواد و فقط 5 درصد پیشرفت داشته بعیده 401 راه بیوفته. امسال 80 درصد سودش رو تقسیم میکنه. سهامدار عمده اش رو هم نزده کیه.

چیزه خاصی توی خونه ندارم که دزد بخواد بزنه. هر چی دارم تو بورسه
                    که یکی دیگه داره میدزده :D
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/05, 21:07.

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      مقاله بالا رو به نظرم هر کسی باید چند بار بخونه تا یادش بمونه.
                      دلار آزاد 24 تومن و دلار نیما 23650 هست و هنوز 15 تومن نشده !
                      نفت برنت هم 59.5 دلار هست.
                      دیگه خبر خاصی نیست بجز اینکه امروز بعد از برگشت از ویلا دیدم خانه ام سرقت شده و دزد ابله همه جا رو بهم ریخته بود ولی چن تا طلا رو جلوی چشمش ندیده بود /:.yead.:/ پلیس گفت احتمالا تا من وارد خونه شدم از پنجره فرار کرده چون هیچی نبرده بود. از پنجره وارد شده بود ولی مبل هم گذاشته بود پشت در ورودی که کسی نتونه وارد بشه. اخیرا سرقت منزل زیاد شده.

کزغال با حاشیه سود ناخالص 53 درصدی حدود300 تومن سود میسازه که پی به ای حدود 7 عرضه شده. محصولش رو داخل میفروشه و دو تا طرح توسعه خوب داره که یکیش سال بعد و سال 401 راه اندازی میشه.
                      نجیمی جان از این حس گر های حرکت سنج به منزلت‌ نصب کن قشنگ یه دستگاه هستش که سیمکارت هم بهش میخوره و میتونی موقع بیرون اومدن با زنگ زدن به شماره مخصوص دزدگیر این رو فعال یا غیر فعالش کنی وقتی فعال شد هر حرکتی که مختص انسان باشه تو خونت انجام بشه آژیر زود به صدا میاد و به گوشیت زنگ میزنه و اقا دزده راهی جز فرار نداره .
                      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

2000 تومن سود بسازه با قیمت 9000 تومن فعلی پی به ای 4.5 میشه !!!
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/05, 22:53.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

دلار آزاد 24200
                          دلار نیما 23823

رشد سالانه نقدینگی نیز در اثر این تحولات به بیش از ۳۸ درصد رسیده است که در محدوده سقف تاریخی ۴۲ سال گذشته قرار دارد
                          بورس در فاز جدید اقتصادی
                          بعضی ها دارن خودکشی میکنن . قیمت سهم مهم نیست. ارزش سهم مهمه. شرکتها دارن کاره خودشون رو میکنن بی توجه به قیمت روی تابلو . شپدیس با 2000 تومن سود رو 8700 میفروشن . پی به ای 4.3 !

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/06, 09:24.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

آخرین قیمت محصولات #پتروشیمیایی

صعود دسته جمعی همه محصولات

کارگزاری بانک صنعت و معدن
                            ? @Smbroker
                            ردیف اخر اوره رو نگاه کنید

تحلیل من درسته منتها مملکت و اقتصاد رو هواست

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

این ریزش اگه دلیل بنیادی داشت مثلا جنگ بود یا سقوط دلار به مثلا 10-15 تومن. ولی دلیل بنیادی نداره. به نظرم بازی قدرت بین دولت و جناح تند رو در جریانه و کشونده شده تو بازار.

دوربین گذاشتن هم داستان داره . اولا همه باید رضایت بدن که نمیدن در ثانی خود دوربین رو هم میدزدن. پس بهترین کار اینه که چیز گرون قیمت توی خونه نگه نداریم.
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/06, 10:39.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

وارن بافت میگه شما بعد از فارغ التحصیلی در کل زندگی بورسیتون ۲۰ تا خرید و فروش بیشتر نکنید فکر کنید که همینقدر بیشتر بهتون فرصت نمیدن. البته ۵ تا معامله درست هم میتونه براتون کافی باشه.
                                ----
                                یعنی هر ۱۰ سال یکبار یک خرید و فروش !
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/06, 11:38.

نظر

در حال کار...
                                X