نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : نجيمي

شقاقی را میشناسم

از معدود با سوادای کشوره.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

خلق روزانه 2 هزار میلیارد تومن نقدینگی در کشور

نقدینگی به سمت کدام بازارها رفته است؟ - ایسنا

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

ایلان ماسک- مدیرعامل گروه خودرویی تسلا و شرکت اسپیس ایکس- که در ماه های اخیر به دلیل حمایتش از ارزهای دیجیتالی به ویژه دوج کوین جنجال های زیادی به پا کرده است، یک بار دیگر به دفاع از رمزارزها برخواست و ضمن اشاره به جذابیت این بازار، به سرمایه گذاران توصیه کرد در نهایت احتیاط اقدام به سرمایه گذاری کنند: بگذارید خیلی واضح بگویم، کسی نباید پولی که یک عمر را صرف جمع کردن آن کرده است، در بازار رمزارزها سرمایه گذاری کند. ایلان ماسک ارزهای دیجیتالی را دارای پتانسیل کافی برای تبدیل شدن به نسل بعدی پول های روی زمین دانست و افزود: سوال اصلی سرمایه گذاران این است که (ارز در اختیارشان) چند برابر خواهد شد. شاید این اتفاق بیافتد اما تنها یک احتمال است نه یک قطعیت پس عاقلانه نیست که فردی دار و ندار خود را به این بازار بیاورد.

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          ایلان ماسک- مدیرعامل گروه خودرویی تسلا و شرکت اسپیس ایکس- که در ماه های اخیر به دلیل حمایتش از ارزهای دیجیتالی به ویژه دوج کوین جنجال های زیادی به پا کرده است، یک بار دیگر به دفاع از رمزارزها برخواست و ضمن اشاره به جذابیت این بازار، به سرمایه گذاران توصیه کرد در نهایت احتیاط اقدام به سرمایه گذاری کنند: بگذارید خیلی واضح بگویم، کسی نباید پولی که یک عمر را صرف جمع کردن آن کرده است، در بازار رمزارزها سرمایه گذاری کند. ایلان ماسک ارزهای دیجیتالی را دارای پتانسیل کافی برای تبدیل شدن به نسل بعدی پول های روی زمین دانست و افزود: سوال اصلی سرمایه گذاران این است که (ارز در اختیارشان) چند برابر خواهد شد. شاید این اتفاق بیافتد اما تنها یک احتمال است نه یک قطعیت پس عاقلانه نیست که فردی دار و ندار خود را به این بازار بیاورد.
          اگه چند ماه پیش که برای بیت کوین و دوج کوین تبلیغ کرد رفته بودیم توی ارز دیجیتال، بارمون رو بسته بودیم برای دنیا و آخرت!

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در صورت کاهش دلار به زیر 20 تومن قیمت مسکن بدلیل چسبندگی کاهش پیدا نمیکنه و بدون شک جذابیت خرید املاک خارج کشور مخصوصا ترکیه بیشتر میشه.

اوردر خرید سهم ها مسخره شده عملا هیچ اوردر سنگینی تو خیلی سهم ها نیست. عملا بازار تعطیل شده. شاید بهتر باشه بورس رو برای همیشه تعطیل کنن لااقل افراد کمتری ضرر میکنن. کشوری که اولویتش دادن موشک به فلسطین و یمن باشه بورس به چه دردش میخوره

دلار نیما 213,163

بورس همینجوری بین مردم به قمارخونه معروف بود بعد بلایی که سره مردم آوردن دیگه اعتماد رو کامل از بین بردن خیلی زمان میبره تا دوباره مردم عادی بخوان به این بازار برگردن
            اصلا یادم نمیاد خیلی سهم ها کی آخرین بار صف خرید شدن
            فکر کنم سهم ها پی به ای 3 واقعی میرسن . نتیجه ورود گوسفند بار مردم عادی به بورس
            الان تو غدیر حقوقی داره منفی3 در قیمت 933 میفروشه !
            بزودی سهم های بزرگ هم مثل سهم های کوچیک قفل صف فروش میشه
            فملی منفی3 :D فملی رو پی به ای 3 بخریم خوبه ها /:.yead.:/ و خیلی سهمای دیگه
            وضعیت جوریه هر کی هم میگه بخریم خیلی مفت شده من جرات نمیکنم پیشنهاد بدم چون بازار هیچ کفی نداره همونجور که پارسال الکی بالا میرفت الانم الکی داره پایین میاد

بورس جای مردم عادی نیست حتی اگه رئیس جمهور و بالاترش بیان بهتون بگن بیاید تو بورس شما نیاید

از همه خنده دار تر اینه میخوان عرضه اولیه بزارن این دیگه فحشه
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/09, 08:15.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

میانگین معاملات شستا 66 میلیون بوده الان 16 میلیون تو منفی3 اوردر خرید گذاشتن واقعا خسته نباشید هنر کردید
              خودرو 286 میلیون صف فروشه. آیا ارزش بازار این شرکت اینقدر می ارزه ؟
              خب میخواستم برم ترکیه خونه بخرم ولی مثل اینکه قسمت اینه امسال سهام بخرم
              یک دوستی داریم خیلی ساله تو بازاره شاید 20 سال باشه وقتی بازار تو اوج بود کلی وسدید داشت که خیلی تو سود بود بهش گفتم بازار وقت فروش و فراره گفت کاری به بازار ندارم این سهم هیچ وقت دیگه پایین نمیاد /.:biggrinsmiley.:/

شپدیس مثبت شد. اوره ایران الان 270-280 دلار داره فروش میره . ارانیکو
              انصافا بانک پاسارگاد پرچمش بالاست. مدیراش حرومزاده نیستن. 1 برگ میکو و پاسارگاد ندارم. برعکس گروه غدیر و شستا و ... یعنی گشتن تو مملکت هر چی آدم بی ... بوده پیدا کردن گذاشتن مدیر
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/09, 08:28.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

من دارم به این فکر میکنم که سهم پی به ای چند باشه ملت بیخیال فروش میشن آیا ممکنه یک سهام رو با پی به ای 3 عملیاتی هم بفروشن ؟ اصلا بعید نیست شایدم 2 بفروشن. اصلا سود کیلو چنده . مثلا سهمی 1000 تومن باشه 500 تومن سود داشته باشه ملت برن صف فروش . الان یکی میاد میگه پترول یا وصنعت یا واحیا پی به ای 2 دارن که قشنگ معلومه تو باغ نیست. مردم دیدشون روی سهام چی هست مثلا میدونن اینا کارخونه و دارایی دارن و سود میسازن و کلی تشکیلات دارن یا یک چیزیه باید هر چی شد فروخت گذاشت تو بانک

خرید حقوقی در نماد بانک پاسارگاد جالبه. واقعا حلال زاده هستن . خب معلومه این چیزها پی به ای میده به سهم
                گروه فولاد جمیعا صف فروش .. یادش بخیر میگفتن بخاطر تورم اجماع بازار این شده که سهمو بخاطر دارایی ها میخرن نه سودسازی
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/09, 10:11.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

فملی 1185 تومنه که برای 99 حدود 130 تومن میسازه خب به نظرتون می ارزه ؟ نوچ /:.yead.:/

چند تا سهم روند بازارو صورت مالیشون رو نگاه میکردم به نظرم هنوز حباب دارن . مهم نیست چقدر ریختن مهم اینه چند می ارزن

مثلا همراه همیشه پی به ای 4 بود الانم 8 هست خب معلومه نمی ارزه و ...

همه این منفی خوردن ها و اعصاب خوردی ها به کنار. هر سال من عاشق اون لحظه ای هستم که میرم بانک اون کارمند بانک میخواد سودم رو بده یک نگاه به من میکنه یک نگاه به مانیتور بعد میره پیشه رئیسش =))

ما اینجاییم که مالتون رو مفت ازتون بگیریم عجله ای هم نداریم خودتون دو دستی تقدیم ما میکنید /:.yead.:/
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/09, 10:32.

نظر

• niki
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 248

فملی 1185 تومنه که برای 99 حدود 130 تومن میسازه خب به نظرتون می ارزه ؟ نوچ /:.yead.:/

چند تا سهم روند بازارو صورت مالیشون رو نگاه میکردم به نظرم هنوز حباب دارن . مهم نیست چقدر ریختن مهم اینه چند می ارزن

همه این منفی خوردن ها و اعصاب خوردی ها به کنار. هر سال من عاشق اون لحظه ای هستم که میرم بانک اون کارمند بانک میخواد سودم رو بده یک نگاه به من میکنه یک نگاه به مانیتور بعد میره پیشه رئیسش =))

ما اینجاییم که مالتون رو مفت ازتون بگیریم عجله ای هم نداریم خودتون دو دستی تقدیم ما میکنید /:.yead.:/
                    سلام ارادت
                    آره والله لحظه به یادماندی است
                    در مجمع سال قبل شرکت انرژی , نفر جلویی من میخواست برگه رای گیریش را بگیرد تا برگه از پرینتر خارج شود کارمندان شرکت با ماشین حساب تعداد سهم آن بنده خدا و افراد خانواده اش را یواشکی جساب کردند و من شاخ درآوردن یک فرد را آنجا کامل دیدم , بنده خدا دیگر دستش قدرت نداشت برگه را از پرینتر بردارد و وقتی آن سهامدار رفت دیگر مرا فراموش کرده بودند و فقط ماشین حساب بین خودشان دست به دست میشد

نظر

• عطارد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 414

یادش بخیر چند سال پیش یکی دو روز قبل از عید توی یکی از شهرهای کوچیک شمال بودم.رفتم بانک صادرات سود مجمع غدیرو بگیرم.150 میلیون سود بود.تموم بانک بهم ریخت.تلفن زدن رشت بعد هم تهران زنگ زدند.بعد که اوکی شد رئیس بانک گفت برام چایی آوردن.بعد هم اصرار میکرد توی شعبه ما حساب جاری باز کن.
                      آخرین ویرایش توسط عطارد؛ 2021/05/09, 10:49.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3791

جفت ماشینا رو گذاشتم برا فروش !جهنم ضرر!یکی زیرپا باشه کافیه..نه مسافرتی هست بریم نه جایی میشه رفت ..بیخود و بی جهت باید مالیات بدم بیمه و فلان و بیسار هم به کنار...میدمش یه سهم dpsدار...بعد سه چهارسال دیگه بازنشست کنم خودمو

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

بالاخره از خر شیطون پیاده شدن و دامنه و مبنا رو عوض کردن

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

دیروز خبرهایی اومد که امروز از سهم های شاخص ساز حمایت میکنن و اوردرهای حمایتی میزارن.
                            مس 10600 رو هم دید البته هر وفت پی به ای فملی 4 شد من میخرم در غیر اینصورت نمیخرم.
                            همتی گفته دلار رو زیر 20 میاریم. کاهش قیمت دلار در مقطع فعلی بخاطر انتخابات هست چون مذاکرات وین به نتیجه نرسیده تا شاهد گشایش اقتصاد و آزادی منابع باشیم. ضمن اینکه تمامی ریس های بانک مرکزی زمانی که دلار در کف قیمتی بود میگفتن دلار نخرید از جمله همین آقای همتی. دلار بخاطر فرم اقتصاد ایران همیشه افزایشی هست و در حال حاضر روزانه حدود 2 هزار میلیارد تومن خلق نقدینگی داریم. شاید دلار دو سه سالی هم درجا بزنه نمیدونم چقدر ولی قطعا دلار سقف های جدید میسازه. به حرف های مسئولین مملکت اعتماد نکنید. هر چی گفتن بر عکس عمل کنید مثل وقتی روحانی گفت همه چیز خود را به بورس بسپارید

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

این آقای روحانی تپه نریده نگذاشته و روی احمدی نژاد رو سفید کرد . باعث خجالت هست که مسئولین بجای حل کردن مشکلات اساسی مردم مثل مسکن و اشتغال ، فکر ذکرشان این هست که گروه های فلسطینی بجای سنگ الان موشک نقطه زن دارند و درامدهای نفتی که با فروش نفت آن هم به قیمت مفت بدست آمده را خرج ارسال سلاح به یمن میکنند و وقتی مردم از این نحوه اداره مملکت اعتراض میکنن مثل سال 98 با گلوله به سرشان شلیک میکنند. افرادی که در مقابل ظلم سکوت میکنند به اندازه افرادی که جنایت میکنند گناهکارند

عرضه مسکن در وضعیت قرمز

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1811

فشاری که الان به مردم و به خصوص سهامداران وارد می شود در بعد از انقلاب به بالاترین سطح خود. رسیده است

نظر

در حال کار...
                                X