نجيمي
Collapse
X
-
پاسخ : نجيمي
نجیمی جان میخوام دعوتت کنم بیای کلاب هاوس
واقعا یک دانشگاه تمام عیار و یک فرصت ارزنده است✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
-
سپاس عضو کلاب هستم ولی دقیقا نمیدونم چی به چیه باید چیکار کرد خخخخ
فیلم تک تیرانداز بر اساس زندگینامه شهید عبدالرسول زرین درست شده دیدم جالب بود
عبدالرسول زرین - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
امروز یک خونه در اجودانیه دیدم واقعا سهام در مقابل ملک مفته ۶ میلیارد بدی یک خونه بدرد بخور کوچک بهت نمیدن همه ایراد دار قدیمی حال بهم زن
نظر
-
برای نصب کلاب هاوس نکته کلیدی اینه اگر گوشی اندروید دارید حتما و حتما باید با وی پی ان آمریکا نصبش کنید آیکون اپ هم یک خانم جوان با موهای کوتاه هست که به بالا نگاه میکنه
بعد از نصب و وارد شدن به کلاب هاوس با سرچ کردن کلمه کلیدی موردنظر میتونید استفاده کنید از جمیع مباحث مثل بورس اقتصاد سیاست مهاجرت و ...
خود من در این دو سه هفته واقعا استفاده کردم و بنظرم ارزشش دهها برابر کانالها و گروههای تلگرام هست. در همین مباحث بورسی کسانی روی استیج میان و صحبت میکنند که اشخاص معروف و مشهور و بعضا دست نیافتنی در فضاهای دیگر هستند که میشه کلی ازشون استفاده کرد✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
در اصل توسط دودو پست شده است View Postبرای نصب کلاب هاوس نکته کلیدی اینه اگر گوشی اندروید دارید حتما و حتما باید با وی پی ان آمریکا نصبش کنید آیکون اپ هم یک خانم جوان با موهای کوتاه هست که به بالا نگاه میکنه
بعد از نصب و وارد شدن به کلاب هاوس با سرچ کردن کلمه کلیدی موردنظر میتونید استفاده کنید از جمیع مباحث مثل بورس اقتصاد سیاست مهاجرت و ...
خود من در این دو سه هفته واقعا استفاده کردم و بنظرم ارزشش دهها برابر کانالها و گروههای تلگرام هست. در همین مباحث بورسی کسانی روی استیج میان و صحبت میکنند که اشخاص معروف و مشهور و بعضا دست نیافتنی در فضاهای دیگر هستند که میشه کلی ازشون استفاده کرد
نظر
-
اینم خریدهای من با یکی از کارگزاری هایی که کار میکنم . اون یکی رو هم فردا میزارم . البته فردا هم مقدار کمی میخرم ولی برای یکی از کدهایی که دستمه نزدیک یک میلیارد احتمالا تو منفی ها میخرم اگه منفی بشه.
احمدی نژاد هم احتمالا بعد انتخابات حصر میشه
جالبه یک شرکت خودرویی مقدار زیادی از محصولات فملی رو خریده بود و فروخته بود و سود خوبی شناسایی کرده بود البته این شرکت رانت بزرگی در بدنه دولت داره ... ولی چرا این سود میره تو جیب شرکتهای دیگه ای بجز فملی ! احتمالا این داستان در محصولات پتروشیمی هم هست چون اوره ای که 386 دلاره رو شپدیس 280 دلار فروخته این وسط مابه التفاوتش رو کی میبره خدا میدونه
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/29, 19:44.
نظر
-
نظر