نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بامبو
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 471

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    جهش اوره همچنان ادامه دارد .فیوچر ماه اتی به ۴۱۷ دلار رسید
    سلام
    باتوجه به اینکه تجربه وسابقه طولانی ای تو بازارداری وصورتهای مالی اکثر شرکتها رو بررسی کردی ومیکنی وبا درنظر گرفتن حضورتو مجامع مختلف اگه ازت بخوام 5تا شرکت از بین این شرکتای حاضردربورس اسم ببری که سرشون به تنشون بیارزه کدوما رو معرفی میکنی؟

================================================== ========
    جمیع جهات رو درنظر بگیر مثلا صنعتی که بشه برای ماندگاری طولانی روش حساب کرد مدیران یا گروهی که خوشنام باشن وعاری از دغل وحقه بازی باشن
    خلاصه همه چیزتمام ازدید وانتخاب خودت که ماحصل وچکیده حضورت تو بورس تا به امروز بوده باشه
    5تاشو اسم ببر

ممنون

پ.ن بقیه دوستان هم میتونن به انتخاب خودشون جواب این سوال رو بدن

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

شپدیس ساسول زاگرس پارس شغدیر فجر فولاد کگل کچاد شخارک فملی مبین سیستم بورس فرابورس وغدیر وامید هرمز کاوه وبشهر نوری شستا سفارس رانفور ومعادن باما فخوز والبر همراه اخابر کرماشا جم بترانس وبانک ونیکی پارسان وسکاب شرانل شبهرن شاراک کخاک کمنگنز تیپیکو فولاژ فخوز حسینا کفرا شیراز شسپا کگهر چکاپا واحیا کزغال فارس شسپا شستا و...
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/06/03, 22:40.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

برای افرادیکه دید بلند مدت دارن مثلا ده ساله و اطلاعات کافی ندارن و نمیخوان تک سهم بشن میتونن فارس فولاد فملی وغدیر وامید شستا بخرن بزارن کنار . افرادیکه قدرت ریسکشون زیادتره همین شپدیس رو بخرن . میتونن با خرید فروش های من برن جلو
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/06/03, 22:40.

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

برای افرادیکه دید بلند مدت دارن مثلا ده ساله و اطلاعات کافی ندارن و نمیخوان تک سهم بشن میتونن فارس فولاد فملی وغدیر وامید شستا بخرن بزارن کنار . افرادیکه قدرت ریسکشون زیادتره همین شپدیس رو بخرن . میتونن با خرید فروش های من برن جلو
          از نظر من شما بنیاد کار قابلی هستید سود های مجمع وغدیر شما دقیقا یادمه
          یه سوال دارم بنظرت شستا و فملی ۲ سال دیگه چقدر پتانسیل دارن سود مجمع بدن ؟
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
            والا اینا همیشه همه سود رو تقسیم نمیکنن چون طرح توسعه دارن مخصوصا فملی و پیش بینی سود دو سال بعدشون سخته . ولی شرکتهای خوبین البته تو شستا یخورده بخور بخور و مدیرای نا لایق هست

نظر

• علیرضا حسنی
              Banned
              • Mar 2019
              • 1647

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
              نجیمی بچه خوبیه، یه حسن خوب داره که ۹۹ درصد ایرانی ها ندارن و اون صداقته واسه همین من ازش خوشم میاد.

تنها بدی که داره اینه که نمیخواد جنگ و بحران اقتصاد موجود و فروپاشی ریال رو باور کنه، الان حال ندارم برم پست های چند ماه قبل خودم رو بگردم پیدا کنم بیارم. همون جا بارها گفتم بابا وقتی هر روز دارید پالایشگاه های عربستان رو میزنید طرف هم چلاغ نیست بالاخره اونم شروع میکنه زدن پالایشگاه های شما اصلا ماهیت جنگ همینه. همین الان نصف صنایع به خاطر کمبود برق تعطیل هستن. خب نتیجه اینه که ۲ ماه دیگه کشور دچار کمبود کالا میشه. نجیمی اینا رو دیگه نمیبینه وگرنه کسی رو دعوت به سرمایه گذاری ۱۰ ساله در بورس نمیکرد اونم توی دل جنگ.

ولی الان ناراحت میشه میاد به من فحش میده ولی در کل پسر خوبیه. یه ویلای خوبم اطراف تهران داره که کاش مارو هم با خودش میبرد صفا سیتی کنیم. :D

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

ویلاهای لواسان از ویلاهای لوس انجلس و اورنج کانتی گرون تر شده

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

سلام گسل مهم مشا- فشم از روی لوسان یک تلاقی با گسل فرعی دارد بسمت شمال شهر تهران ( گسل شمال تهران).این تلاقی و تغییر جهت گسل ها همواره در بیشتر زلزله های رخ داده در هر مکان از جهان باعث وقوع زلزله های مخرب شده است.مثال تلاقی گسل آلپ -آناتولی ( زلزله های ترکیه و یونان) تلاقی گسل هیمالیا -هندوکش( زلزله های افغانستان - تاجیکستان)تلاقی گسل آذربایجان ایران با البرز( زلزله رودبار) و.... اگر زلزله های تاریخی در این منطقه رخ بدهد شدید تر از تهران و پیرامون آن در جهت غرب و جنوب خواهد بود و همین منطقه برای سال ها مثل گذشته فقط زمین های آن ارزش باغداری و زارعت خیلی محدود( بدلیل شیب زیاد) خواهد داشت.
                  از نظر دوره زمانی بازگشت زلزله سال هاست این منطقه با دیرکرد رخداد زلزله روبروست و اصلاحا با قفل شدن گسل ها در اینجا زلزله های با ریشتر بالاتر درانتظار آن خواهد بود.
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• علیرضا حسنی
                    Banned
                    • Mar 2019
                    • 1647

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post

سلام گسل مهم مشا- فشم از روی لوسان یک تلاقی با گسل فرعی دارد بسمت شمال شهر تهران ( گسل شمال تهران).این تلاقی و تغییر جهت گسل ها همواره در بیشتر زلزله های رخ داده در هر مکان از جهان باعث وقوع زلزله های مخرب شده است.مثال تلاقی گسل آلپ -آناتولی ( زلزله های ترکیه و یونان) تلاقی گسل هیمالیا -هندوکش( زلزله های افغانستان - تاجیکستان)تلاقی گسل آذربایجان ایران با البرز( زلزله رودبار) و.... اگر زلزله های تاریخی در این منطقه رخ بدهد شدید تر از تهران و پیرامون آن در جهت غرب و جنوب خواهد بود و همین منطقه برای سال ها مثل گذشته فقط زمین های آن ارزش باغداری و زارعت خیلی محدود( بدلیل شیب زیاد) خواهد داشت.
                    از نظر دوره زمانی بازگشت زلزله سال هاست این منطقه با دیرکرد رخداد زلزله روبروست و اصلاحا با قفل شدن گسل ها در اینجا زلزله های با ریشتر بالاتر درانتظار آن خواهد بود.
                    درست میفرمایید به عزیزان ساکن شمال تهران و لواسون اطلاع میدیم که هر چه زودتر تخلیه کنن و سمت ورامین که امن تر هست ساکن بشن. حالا اگه هفته ای یکی دو بار هم به زن و بچشون تعرض و تجاوز شد مهم نیست. مهم اینه که روی گسل نباشن.

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

قیمت واقعی این زمین حدود 35 تا 40 میلیارد تومان است. بیش از 400 درصد قیمت اضافه داده است.

نظر

• علیرضا حسنی
                        Banned
                        • Mar 2019
                        • 1647

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        قیمت واقعی این زمین حدود 35 تا 40 میلیارد تومان است. بیش از 400 درصد قیمت اضافه داده است.
                        متری ۲۰ تومن که قیمتهای رودهن دماونده اونم نه جاهای خوبش.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

تا جایی که من خبر دارم رودهن جای خوب زمین متری ۱۰ تومن بیشتر نیست.
                          خب رهبری هم امروز صحبت کردن که مردم بیان رای بدن و راه حل اقتصادی ایشون هم راه اندازی کسب و کارهای متوسط بود .
                          من بعید بدونم کسی رای بده و همون کسب و کار متوسط هم ده ها میلیارد سرمایه میخواد . فقط یک گاوداری ساده رو حساب کنید چقدر هزینه ساخت داره . برای مردمی که پول خرید یک پراید رو ندارن.
                          ____
                          ولی من برای افرادیکه سرمایه زیادی ندادن یک راه پیشنهاد میدم . برید زنبورداری کنید و عسل بفروشید. میتونید مغازه انلاین بزنید. نیازی هم به زمین ندارید چون میشه توی بیابون چادر زد و یا چند ماه باغ اجاره کرد. کلا یک نیسان و چند تا کندو میخواید که اونم بسرعت تعدادش زیاد میشه. بجای اتلاف عمرتون توی دانشگاه به حرف من گوش کنید

نظر

• علیرضا حسنی
                            Banned
                            • Mar 2019
                            • 1647

تازه اینا باغات حومه شهر رودهن هستن، مرکز شهر نیستن. زمین مرکز شهر رودهن جاهای خوبش تا ۳۰ میلیون و بالاتر هم هست.

رودهن فروش زمین شهرک انا ١٠٠٠ متر|زمین و کلنگی|تهران، رودهن|دیوار

Login • Instagram
                            آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/06/04, 18:01.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3791

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

تازه اینا باغات حومه شهر رودهن هستن، مرکز شهر نیستن. زمین مرکز شهر رودهن جاهای خوبش تا ۳۰ میلیون و بالاتر هم هست.

رودهن فروش زمین شهرک انا ١٠٠٠ متر|زمین و کلنگی|تهران، رودهن|دیوار
                              البته ..منطقه به منطقه فرق می کنه ...ولی حسنی به نظرت یک ملک ویلایی با زمین زیاد در حاشیه شهر و متطقه ویلایی بیشتر توجیه اقتصادی داره یا یک آپارتمان مسکونی جای خوب شهر ..‌؟؟کدومشون بیشتر جای رشد داره ...البته آپارتمان یک درآمد جاری داره که ملک ویلایی نداره ...حالا برا مقایسه میگم از سال ۷۲ یه ملک ویلایی حاشیه شهر ۲۵۰۰ برابر شده ..ولی یه ملک مسکونی تو منطقه خوب شهر..حدود ۱۵۰۰ برابر شده ..به نظرت این نسبت ها باید یکسان و متعادل بشه یا این تفاوت نسبت یک مقدارش ناشی از همون درآمد جاری هست که تو این تفاوت نسبت رشد خودش رو نشون میده ؟

نظر

• علیرضا حسنی
                                Banned
                                • Mar 2019
                                • 1647

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                البته ..منطقه به منطقه فرق می کنه ...ولی حسنی به نظرت یک ملک ویلایی با زمین زیاد در حاشیه شهر و متطقه ویلایی بیشتر توجیه اقتصادی داره یا یک آپارتمان مسکونی جای خوب شهر ..‌؟؟کدومشون بیشتر جای رشد داره ...البته آپارتمان یک درآمد جاری داره که ملک ویلایی نداره ...حالا برا مقایسه میگم از سال ۷۲ یه ملک ویلایی حاشیه شهر ۲۵۰۰ برابر شده ..ولی یه ملک مسکونی تو منطقه خوب شهر..حدود ۱۵۰۰ برابر شده ..به نظرت این نسبت ها باید یکسان و متعادل بشه یا این تفاوت نسبت یک مقدارش ناشی از همون درآمد جاری هست که تو این تفاوت نسبت رشد خودش رو نشون میده ؟
                                صد در صد مسکونی داخل شهر و جای خوب، چون یه مدت دیگه کلا خرید و فروش ملک متوقف میشه به خاطر ابرتورم و فروپاشی ریال، باز شخص از ملک داخل شهر میتونه یا استفاده شخصی بکنه یا اجاره بده. ویلا خارج سهر یا وسط بیابون تازه باید یه چیزی هم واسه هزینه نگهداریش بپردازی.

از نظر من قیمت ویلا نسبت به مسکونی کاملا پرت و پلاس، ۹۰ درصدشون به نظر من مفت هم نمیرزن. اون لواسون هم که میگیم ارزش داره چون شرایطش فرق میکنه لواسان شهره در واقع یک محله مرفه نشین شهر تهران هست.

نظر

در حال کار...
                                X