کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چنگیز ۲ بار تجار به سلطان محمد خارزم شاه فرستاد که تجارت کنن و اون سرشون رو برید و دیدیم چی شد. ملتی که تاریخ نمیخونه تاریخ براش تکرار میشه. هر کی دیسلاک بده خره
احتمالا دیگه کانالمو اپدیت نکنم حسش نیست اقتصادم تعطیله، مملکت وسط جنگه چی بنویسم. سهام هم باز بشه همه فروشندن. قاعدتا حدود ۳۰٪ ریزش داریم. ملک هم که ۲ ساله پیش گفتم دورانش تمومه. الان که با این وضعیت کشور خرید و ساختش حماقته.
خوابم تعبیر شد. ایران ۱ سرباز امریکایی رو بکشه زیرساختهای ایران نابود میشه. جای تاسف داره نیم قرن دشمنی با غرب و هزینه های هزاران میلیاردی هسته ای و موشکی و تحریمی و نیابتی ظرف یک هفته دود شد رفت هوا. خیلیها هشدار میدادن ولی شنیده نشد.
دیشب خواب بودم با صدای انفجار مداوم بیدار شدم همسایه گفت موشک زدن رفتم بیرون، از لای درختان چیزی ندیدم ولی صدای غرش شلیک موشک از نزدیک شنیده میشد اینقدر خوابم میومد نفهمیدم چنتا موشک بود برگشتم که بخوابم کلم خورد تو تخت خوابیدم.
ظهر شرق تهران بودم صدای هواپیما اومد ولی صدای انفجار نشنیدم، بعد چنتا ماشین اتش نشانی اومدن بیرون، شهر خلون نون وایی و پمپ بنرگزین خلوت بود. ی دختره تغییر رژیمو جدی گرفته بود چنان تیپی زده بود.
به سمت تهران ترافیک بود، مردم در حال برگشتن بودن. توی بزرگراه هم ایست بازرسی بود ولی وانتها رو میگشتن.
طبق شنیده ها هموطنان شمالی همه چیز رو چند برابر میفروختن و یک عده ترجیح دادن زیرموشک باشن تا توی شمال. کرایه های بین شهری هم در همه نقاط کشور چند برابر شده
سهام و صندوق etf داخل پرتفوی ما با این وضعیت اسفبار چی میشه ؟آیا با تغییر حکومت،پرتفوی ما از بین میره ؟خدا لعنت کند این اسقاطیل رو.اینهمه هواپیما و نیرو از کجا میارن؟احتمالا نیروهاشون آمریکایی هستند!
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
سهام و صندوق etf داخل پرتفوی ما با این وضعیت اسفبار چی میشه ؟آیا با تغییر حکومت،پرتفوی ما از بین میره ؟خدا لعنت کند این اسقاطیل رو.اینهمه هواپیما و نیرو از کجا میارن؟احتمالا نیروهاشون آمریکایی هستند!
...چندبار نقد کردی و خارج شدی ...چرا دوباره برگشتی این خراب شده آخه !!!
یه کپی از دارایی هات تو سایت ذینفعان بگیر ..تونستی یه پرینت گردش معاملات و حساب از کارگزاری بگیر ...
معلوم نیس این مملکت فرداش چی میشه
پورتفو هم که باید بذاری برا ورثه ..هرچند اگه اینا گورشون رو گم کنن یه سیستم درست درمان بیاد سرکار ..ریال و سهام آقایی خواهند کرد ...ولی دیگه تا اون روز ..صبر و عمر میخواد
سلام کجای تهران بودی که جنگنده از بالای سرت رد شد و اینکه به لحاظ روانی برات چطور بودش این اتفاق یعنی بودن زیر تهدید بمباران و انفجار ایا خیلی ترسناک بودش ؟
بعد هم خبری یا شنیده ای داری ایا حکومت قصد داره بعضی از فرماندهان یا مقامات نظامی رو بزودی بازخواست بکنه بخاطر ضعف و کاستی در وظایفشون؟
نظر