نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 4159

البته ۲۷۰ میلیارد عدد بزرگیه و به نظر زیادی اعلام کردن.

سازمان میتونه سهمارو بدون دامنه و بدون تغییر پایانی باز کنه هر کی خواست به هر قیمتی بفروشه. حاضرم پی به ای ۱ بخرم. یا حداقل بزاره بلوکی بفروشن

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 4159

کارگزاری مفید با اینکه من یک میلیارد و هفتصد و شصت میلیون تومان ازش اعتبار طلب دارم یکماهه که ۱ ریال نمیده و میگه ما بجای بدهی شما، صندوق طلا یا درامدثابت شما رو میفروشیم.

https://cdn.sahamyab.com/guest/image/generic/c8f17a92-0932-47fa-ac86-e98f94ffb50b

https://cdn.sahamyab.com/guest/image...6-d4df05513ded

نظر

• Dariche
        عضو عادی
        • Sep 2018
        • 237

سازمان بورس باید یه فکری برای اعتبارهای نکول شده بکند وگرنه در باز گشایی همین یک فقره به تنهایی میتونه کل بورس را تا یک ماه به خاک و خون بکشد

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 4159

من که کارگزارم رو از مفید عوض کردم. حتی یک بنده خدایی به من زنگ زد گفت بخاطر بسته بودن بورس صندوقهای طلامو بفروش برم واسه زنم طلا فیزیکی بخرم بندازه گردنش خیالم راحتتره تا تو بورس باشه. خب دیگه قبل جنگ خیلیها گفتن آماده باشید و دستور العمل بدید تا سهامدارها بدونن ولی کو گوش شنوا. صیدی مدیر ضعیفی هست و اصلا بدرد مدیریت بورس نمیخوره. قبلی ها هم از صیدی بدتر بودن. چون مملکت شایسته سالاری نیست همین میشه دیگه هیشکی سره جای خودش نیست. اگه ایران وضعیتش رو با امریکا اسراییل عادی نکنه ایران آینده خوبی نداره و هیشکی دیگه تو کار تولید و مولد و اشتغال زا سرمایه گذاری نمیکنه. الان ایران حکم ادمی رو داره که از ارتفاع سقوط کرده ولی به زمین نخورده. دیروز یک مالک رفت اجاره تمدید کنه بهش گفتن 25% گرون شده گفت همه چی تو این یکساله دوبل شده، بهش گفتن یا خونتو خالی باید بندازی یا همین 25% بیشتر بهت نمیدن.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 21730

قیمت مسکن در شهر ما تقریبا ۷۰ درصد بالاتر از پارسال رفته...

تازه تقاضا برا خرید هم زیاد هست
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 21730

تازه الان قیمت میلگرد و فولاد و سیمان و گچ و دستمزد ها بالا رفته...باید دید مهر و ابان ب بعد و سال اینده قیمت ها ب چه سمتی میخوان برن!
              ///

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4159

چه گرفتاری شدیم بخدا یدونه اطلاعیه کدال نمیشه خوند .

تو تهران کسی خونه نمیخره . متری 200 میلیون 100 مترش 20 میلیارد جای متوسط. الان مردم اینقدر گرفتاری دارن که خرید خونه آخرین اولویتشون شده و اصلا ندارن که بخرن

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 21730

صرف نظر از قیمت زمین الان کسی بخواد بسازه با زیر متری ۵۰ میلیون تومان برای ۳ طبقه ب بالا بعید میدونم بشه ساخت
                  ///

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 4159

موج اخراج کارگران و کارمندان شروع شده و ضمنا ناراحت بورس نباشید شرکتهایی که آسیب ندیدن بعد از توافق و رشد 300 درصدی تازه مردم عادی وارد میشن و تا ده برابر راحت میبرن . یکجوری میخرن که دهنتون باز بمونه. خب من سال 83 و 92 و 99 رو دیدم. البته 402 هم اوایلش خوب بود تا اینکه خاندوزی و دوستان سهامشون رو تو قله خالی کردند بعد مصوبه نرخ خوراک را رو کردند. یاد آوری کنم رئیس سازمان برنامه بودجه اون موقع آقای داوود منظور اگه اشتباه نکنم اسم گهشو توی جلسه ای سهامداران عمده و هلدینگها رو جمع کرد گفت بیاید اوراق دولتی رو بخرید و بورس ول کنید بعدا پایینتر میاریم میخرید. خب این کارها تو امریکا انجام بشه طرفو 30 سال زندان میکنن.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14930

تو مشهد قبلا میانگین قیمت خونه بود ۵۰ میلیون الان شده ۱۰۰ میلیون
                      خونه وکالتی هم قبلا متری ۳۰ میلیون بود الان شده ۶۰ میلیون
                      یعنی حتی قشر متوسط و ضعیف که قبلا میتونستن خونه وکالتی بخرن هم‌ دیگه نمیتونن
                      دیگه شرایط کشور یه جوری شده که تازه بعد از جنگ باید دیده بشه که اقتصاد چه کار میکنه
                      الان ملت گرم هستن و کسی نمیتونه برآوردی از شرایط داشته باشه
                      اما انشالله که جنگ با یک توافق اقتصادی تمام بشه
                      مگر نه خرابی های جنگ و تعطیلی های کارخانه ها و بیکاری شدید در کشور آزار دهنده خواهد بود
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 4159

قبلا از هر ۳ نفر ۱ نفر اختلال روانی داشت الان هر ۳ نفر اختلال دارن، به لطف مدیریت جهانی ج.ا و قله نوردیهاشون. ببین کارمون به کجا رسیده که پاکستان باید میانجی ما بشه، خودتون زبون نداشتید که مذاکره مستقیم کنید؟ هر چی ادم عقب مونده بود اوردید گذاشتید رییس جمهور پیرو منویات و دولت فشل درست کردید. حتی یک آدم سندروم داون هم میدونست این وضع و این جنگ تو دوره ترامپ با کنگره و سنا که دست جمهوری خواهاست به کجا میرسه، از بس این سیستم پر شده از افراد تعصبی و تندرو و بی مغز دیگه این چیزای ساده رو هم درک نمیکنند.

قیمت سیمان هم صعودی شده برخی تایپها ۵۰ درصد تو این یکماهه رشد کردن.

اگه ما قرار باشه خسارتی که به اعراب زدیم رو بدیم دیگه فاجعه میشه.
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2026/04/16, 13:01.

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 4159

انفجاری که امروز رخ داد و میگن زلزله بود اینقدر صدای بلندی داشت که من فکر کردم تو کوچه رو بمبارون کردن و ظاهرا من حوالی مرکز وقوعش بودم. دو تا موج با فاصله ۲_۳ ثانیه بود و از تهران تا دماوند شنیده شد.

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 4159

Make TSE great again

جنبش ام تیگا برای ۱۰۰ برابر کردن قیمت سهام بورس تهران

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 4159

مواد مصرفی خصوصا خوراکی جات رو بخرید چون تورمش شدیده. ظاهرا ۴ شنبه دوباره جنگ شروع میشه که خدا کنه نشه ولی تهدید کاتس رو باید جدی گرفت که گفت ایران یا تعامل میکنه یا نابود میشه. طبق معمول ج.ا گزینه اشتباه رو انتخاب میکنه. با این فشاری که داره میاد بعیده اقتصاد ۳ سال ترامپو دوام بیاره.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 4159

داستان ساخت مجدد فولاد حالا حالاها اتفاق نمیوفته شاید 10 سال طول بکشه یا بیشتر.
                                وقتی اول نیروگاه 1200 مگاواتیش رو زدن ایران رفت عراد و دیمونا رو زد و متوجه نشد این یک اخطار بوده بخاطر اینکه ایران از کلاهک بارشی استفاده کرده که به غیر نظامی ها هم آسیب زده حالا نمیخوام وارد این بحث بشم ولی اونا بیشتر به غیرنظامیهای ما آسیب زدن و واضح هست ولی وقتی ایران متوجه اخطار نشد دفعه بعد کل کارخونه رو زدن. در جواب ایران رفت الومینیوم و فولاد عربها رو زد و ترسید جواب اسراییل رو بده وگرنه میتونست نیروگاه اونارو بزنه ولی نزد چون میدونست جواب اونا میتونه چقدر وحشتناک باشه. خب وقتی میدونی توان مقابله نظامی نداری چرا میری خودت رو درگیر میکنی.

نظر

در حال کار...
                                X