🤣 مو داری عقل نداری. ببین من چقدر زرنگ بودم از کارمندی به این جایگاه رفیع رسیدم 😆 برو حسودی نکن
نجيمي
Collapse
X
-
تو زرنگی و بابک زنجانی
کاش عقلت به اندازه موهای که نداری بود
تو تیشرت میکنی داخل شلوار لی و از زندگی در خارج حرف میزنی 😂😂😂
😀 2🤔 1👍 1نظر
-
شماها ماهواره دارید و نگاه میکنید فکر نکنم بقیه داشته باشندر اصل توسط Dariche پست شده است View Postنجیمی جون طوفان بپا کردی.
باریکلا که حوصله داری جواب اینا رو بدی یکم از هپروت در بیان.
گرچه گمان نکنم برای کسی که مخشو به اینترنشنال تحویل داده و امیدش به سس خرسی و مو زرده هست صحبت از واقعیت فایده ای داشته باشه...
این نجیمی ارزوی دربار داشتن داره
حالا ته عشق و حالش هفته ای یه دست چلوکباب تو شابدوللعظمآخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2026/03/20, 00:48.
🤔 1👍 1نظر
-
در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
لزوما کسی که تحلیلگر بورسی خوبیه
والا کاش همون یه کارم بلد بودن
این تازه به دوران رسیده تا جایی که حافظه م یاری میکنه یه معامله موفق داشته اونم شپدیس بوده
مثلی هس که میگه یه ساعت خراب هم روزی دوبار ساعتو درست نسون میده
بالاخره یه دری خورده به تخته
یکی این
یکی اون تمساح/ «شیره»/ سوسماره؟ مارمولکه؟ چیه؟ ما که نفهمیدیم! خلاصه اون (همون که انگار شیزوفرنی داره، برمیگرده به تنظیمات کارخونه، وقتایی که میرفت پایگاه، جزوه عقیدتی سیاسی سپاهو غرغره میکنه)
اینا حرفاشون راجع به سهام هم ده تاش نه تاش توی دروازه س
تنها هنرشون زیاد حرف زدنه که دکون تاپیکاشون یخده رونق داره و چرند پرنداشون گم میشه اون وسط
اگرنه اغلب هرکاری میگن عکسشو انجام بدی موفق تری
خواستم بگم توی دروازه بودنشون توی این عرصه و هله پله گفتنشون نباید آدمو متعجب کنه
بالاخره از کوزه همان برون تراود که دروست
خنده دار اینجاس که طرف از حسودی حرف میزنه
از حسودی حرف میزنه بعد وقتی ملت داشتن برا فوت کاظم تسلیت میگفتن این تازه به دوران رسیده فکر عقده گشاییش از کاظم بود
ببین چقدر داشته از حسادت بهش یه عمررر میترکیده که حتی وقت فوتش هم نتوتسته خودشو کنترل کنه لال شه
راستی آی نجیمی
خواستی آی پی مو هم برات پیامک میکنم🤪🎃
آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2026/03/20, 00:12.Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
👏 3🔥 1👎 1نظر
-
نجیمی اگه راست میگی فکر وطن هستی بیا و یه کاری کن
ازدواج که نتونستی بکنی این همه پول و پله هم ادعات میشه داری خب بعد ۱۲۰ سال که فوت کردی میمونه دیگه بیا الان وقفش کن و اختصاص بده به خیریه و اینجا بذار که بدونیم چقدر تو دلت به حال وطن و مردم میسوزه
😀 3🤔 1نظر
-
درباره تحلیلهای دیگران نظر دادی، یادم افتاد ده ها بار، صدها بار، روزها و ماه ها درباره سهام نکبتی ساختمانی تحلیل کردی و هی گفتی این یک میکرو سکه است و باید بشه 10 میکرو سکه (میکرو! 😂)، اون یک نانو سکه است و باید بشه 100 نانو سکه (نانو! 😂)! ولی سکه و طلا زارت و زارت رفت بالا و سهام نکبتی ساختمانی تو به هیچ جایی نرسیدن! 🤣😄در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
والا کاش همون یه کارم بلد بودن
این تازه به دوران رسیده تا جایی که حافظه م یاری میکنه یه معامله موفق داشته اونم شپدیس بوده
مثلی هس که میگه یه ساعت خراب هم روزی دوبار ساعتو درست نسون میده
بالاخره یه دری خورده به تخته
یکی این
یکی اون تمساح/ «شیره»/ سوسماره؟ مارمولکه؟ چیه؟ ما که نفهمیدیم! خلاصه اون (همون که انگار شیزوفرنی داره، برمیگرده به تنظیمات کارخونه، وقتایی که میرفت پایگاه، جزوه عقیدتی سیاسی سپاهو غرغره میکنه)
اینا حرفاشون راجع به سهام هم ده تاش نه تاش توی دروازه س
تنها هنرشون زیاد حرف زدنه که دکون تاپیکاشون یخده رونق داره و چرند پرنداشون گم میشه اون وسط
اگرنه اغلب هرکاری میگن عکسشو انجام بدی موفق تری
خواستم بگم توی دروازه بودنشون توی این عرصه و هله پله گفتنشون نباید آدمو متعجب کنه
بالاخره از کوزه همان برون تراود که دروست
خنده دار اینجاس که طرف از حسودی حرف میزنه
از حسودی حرف میزنه بعد وقتی ملت داشتن برا فوت کاظم تسلیت میگفتن این تازه به دوران رسیده فکر عقده گشاییش از کاظم بود
ببین چقدر داشته از حسادت بهش یه عمررر میترکیده که حتی وقت فوتش هم نتوتسته خودشو کنترل کنه لال شه
راستی آی نجیمی
خواستی آی پی مو هم برات پیامک میکنم🤪🎃
خدایی تحلیلها و آرزوهات درباره ساختمانی ها شده مایه کرکره خنده!
اصلا برام جالب و عجیب بود که تو چرا خودت را مسئول و فرمانروای ساختمانی ها میدونستی و هی درباره آینده درخشان اونها پیش بینی میکردی؟!!
😂 3👍 1نظر
-
ای کیو طرف در حدیه که برای آدم فوت شده آرزوی موفقیت داره
حالا میگم روزی دوبار نوسان منفی از خودش میگرفت فکر میکنید شوخیه
😂 8نظر
-
دیگه وقتی اینقدر مشنگی که متوجه مسخره کردن من نمیشی دیگه من چی بگم.در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Postای کیو طرف در حدیه که برای آدم فوت شده آرزوی موفقیت داره
حالا میگم روزی دوبار نوسان منفی از خودش میگرفت فکر میکنید شوخیه
خیلی سعی کردی منو عصبانی ولی نتونستی، من اصلا برای امثال شما ارزشی قائل نیستم که از حرفتون عصبانی بشم.
آینده تیره و تاری در انتظارتونه.
همون نادرعلی صدبار تو قله سیگنال داد و بهتون فرو کرد ولی هنوز نفهمیدید.
شماها توده مردم هستید همیشه ازتون سو استفاده میشه، فرقی نداره ج.ا باشه یا شاه یا هر کسی دیگه.
انتظار داری ملتی که سالی ۱ کتاب نمیخونه ۱ سفر خارج نمیره ۱ زبان خارجی بلد نیست وضعش بهتر از این بشه؟
تا اینجای کار اعتراضات دی ماه بجز بدبختی بیشتر چیزی برای مردم نداشته.
👍 4👎 4نظر
-
-
برو بشین تو آب یخ بلکه سوزشت کم بشه . تازه اول بدبختی هاته خبر نداری.
نادرعلی فکرشو نمیکرد با اون همه مطلب ضد ج.ا تو یک کانال چند ده هزار ممبری پابلیک براش تبعات داره؟ بعد خودشم داخل ایران باشه.
هر وقت مردم یاد گرفتن آشغالشون رو تو خیابون و طبیعت رها نکنن اون موقع شاید به رشد عقلی و اجتماعی برای تغییر برسن. همین ۱ کار ساده رو بلد نیستن .
رانندگیشون رو نگاه کن عین وحشیها ، انگار جنگله، وحشی خونست.
کار اداری داری انگار کارمنده ارث پدرشو طلب داره، همه رشوه بگیر و کار نکن و عوضی.
🤢 3👏 1نظر

نظر