کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گفتم كه سال 95 سال تجهيزاتي ها و پيمانكاري هاست /:.winksmiley02.:/
کی گفتی تا جایی که ما دیدیم گفتی سال همون گروه انفورماتیک و یکدونه هم رتکو بود و یک سهم جالب دیگه بنام خودکفایی که تو محاسبه ارزش دفتریش مونده بودی
جدیدا هم شتوکا /:.grlim:./
هیات دولت در هفته جاری آییننامه اجرایی مربوط به نحوه تجدید ارزیابی، فروش و استهلاک داراییهای تجدید ارزیابی شده را تصویب کرد. بر این اساس، افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای شرکتها با رعایت استانداردهای حسابداری، مشمول پرداخت مالیات بر درآمد نیست. در همین حال، بر اساس پیش نویس این آییننامه اجرایی، افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی به منزله عدم رعایت استانداردهای حسابداری و تحقق درآمد برای شرکت تلقی شده و مشمول پرداخت مالیات عنوان شده است؛ اما در صورتی که رقم مازاد تجدید ارزیابی در ترازنامه بهعنوان بخشی از حقوق صاحبان سهام طبقهبندی شود، مشمول پرداخت مالیات بر درآمد نیست. در صورتی که این تصمیم به شکل فوق اجرا شود میتوان گفت شرکتها در سال 95 هرچند قادر به تغییر شکلی ترازنامه خود از محل انجام فرآیند تجدید ارزیابی داراییها خواهند بود اما به دلیل مانع مالیاتی، امکان انتقال این مازاد ارزش به حساب سرمایه و انتشار سهام جدید از محل آن را نخواهند داشت؛ وضعیتی که سال 95 را در عمل به نقطه پایانی سریال واکنشهای فوق العاده مثبت خریداران سهام به خبرهای افزایش سرمایه از این دست تبدیل میکند.
Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz44ep4hqW3
-------- فرصتی كه برجام برای ما به وجود آورده دائمی و ابدی نیست همان طور كه ابر بالای سر ما دائم نمیماند و عبور میكند... برجام امروز یك فرصت برای ملت ما در زمینه جذب فناوری، جذب سرمایهگذاری، مسایل اقتصادی، تعامل با جهان و وحدت و اتحاد در درون كشور به وجود آورده و اگر خدای ناكرده عده معدودی موفق شوند و نگذارند ما به خوبی از این فرصت استفاده كنیم این فرصت باز نمیگردد. رئيس جمهور http://www.bbc.com/persian/iran/2016/04/160407_l26_rouhani_nuclear_day_khamenei
---------
بازار داره ميره روي تك سهم هاي كوچيك و دنبال سودهاي كم هم نيستن. يك چيزهايي هم از سايپا شنيدم ...
يك عده اي هم پولهاشون رو از بانكي ها در آوردن بردن توي بيمه و سيمان. آخرش به حرف من رسيدن كه تو اين گروه نبايد گير كرد. اسپرد بيمه :D
----------------
اينم ميزارم براي اونايي كه تازه تيلياردر شدن كه براي صفا سيتي جاي اشتباه نرن /:.yead.:/
کی گفتی تا جایی که ما دیدیم گفتی سال همون گروه انفورماتیک و یکدونه هم رتکو بود و یک سهم جالب دیگه بنام خودکفایی که تو محاسبه ارزش دفتریش مونده بودی
جدیدا هم شتوکا /:.grlim:./
فكر كنم تو هر ساعت چند تا گروه تلگرامي درست ميشه. مطالب بدون دسته بندي و فرستنده اون ميتونه هر شخصي باشه و با عوض كردن اسم و عكس نه قابل ردگيري هست نه اثبات. محل فحاشي و دعوا بجاي تحليل. من خودم فقط ليست اعضا رو چك ميكنم و خارج ميشم چون چيزي از تو اين اتاق ها در نمياد. اساتيد قلابي كه با چند تا آي دي به هم تبريك ميگن و دكتر و استاد صدا ميكنن.
بعضي ميگن بازار استارت اصلاح رو زده. بايد ديد شنبه چطور شروع ميشه. البته بازار پر از سهم هاي خوبي هست كه رشد نكرده.
فكر كنم تو هر ساعت چند تا گروه تلگرامي درست ميشه. مطالب بدون دسته بندي و فرستنده اون ميتونه هر شخصي باشه و با عوض كردن اسم و عكس نه قابل ردگيري هست نه اثبات. محل فحاشي و دعوا بجاي تحليل. من خودم فقط ليست اعضا رو چك ميكنم و خارج ميشم چون چيزي از تو اين اتاق ها در نمياد. اساتيد قلابي كه با چند تا آي دي به هم تبريك ميگن و دكتر و استاد صدا ميكنن.
بعضي ميگن بازار استارت اصلاح رو زده. بايد ديد شنبه چطور شروع ميشه. البته بازار پر از سهم هاي خوبي هست كه رشد نكرده.
به جز وقت تلف کنی چیزی ندارند من پارسال وارد این گروه ها شدم فکر کنم یه ماه طول نکشید کلا از همشون خارج شدم .
کانال ها جالبند که میاند در کانال خبری تبلیغ هم میکنند ! پولتان صد برابر .یه میلیون بیار 100 میلیون ببر انگار وسط میدون تره باره
یا مثلا کنتور در طی 6 ماه 7 برابر شده وارد بورس شوید. اینها رو حتی شرکت های سرمایه گذاری هم نوشتند!!!
هر چقدر به آزاد شدن سهام گروه خودرو نزديك ميشيم تبليغات هم زيادتر ميشه. به هر حال اينها بايد يك جوري سهم هاشون رو بندازن و براي اينكار به هر كاري دست ميزنن. حتي ممكنه دوباره سود بالاتري اعلام كنن و... به شخصه از اين گروه دوري ميكنم.
اينكه اول بازار شاخص 200 تا مثبت ميشه بعد كم كم منفي ميشه آلارم خوبي نيست. اين قضيه هفته پيش هم تكرار شد. به علت اين هستش كه خيلي سهم ها و گروه ها سهامدار خسته داره.
حجم معاملات خيلي از سهم ها رو جمع كنيد به اندازه يدونه سوپرماركت نميشه. خيلي مسخره هست. از اون مسخره تر اينه كه نميشه تموم اوردرها رو ديد.
كل بازار شده گروه سايپا.
اينكه سايپا كارگزاراي بورس رو برده خط توليد ديگه آخرشه. يعني فكر كنم مديرعامل عامل و دوستان و اقوام تا خرخره سايپا خريدن. به زير 10 برابر هم راضي نميشن.
مثل اينكه بازار كلا تو باغ نيست. تجديد ارزيابي ديگه خبري نيست. تبديل به سهام نميشه. حالا بريد ذوب بخريد.
------------------ نتیجهگیری این مدل افزایش سرمایه یک فرصت نوسانگیری برای سرمایهگذاران بازار سرمایه ایجاد میکرد، چراکه به محض کاهش قیمت شرکت از طریق افزایش سرمایه و به اصطلاح شکسته شدن قیمت سهام، از دیدگاه مالی رفتار قیمت سهام برای سرمایهگذاران غریب بوده و تا عادت کردن به قیمتهای جدید مقداری رشد میتوان برای آن متصور بود. این درحالیاست که در شرکت هیچ اتفاق مهم و اساسی رخ نداده و حتی جریان نقدی نیز وارد آن نشده است اما قیمت سهم بسیار رقیق شده است، ضمن اینکه تجدید ارزیابی از محلی بهجز زمین هزینه استهلاک را افزایش میدهد که به ازای مابهالتفاوت استهلاک قبل و بعد، مورد قبول اداره دارایی نبوده و حتی ممکن است موجب کاهش سود شرکت نیز شود. همچنین از دیدگاه برخی تحلیلگران تکنیکال که معتقدند دادهها باید بدون تعدیل باشند با توجه به افت شدید قیمت سهم، عموما در چنین شرایطی یک سیگنال تکنیکالی برای خریداران صادر میشود و از دیدگاه بنیادی نیز شرکتهایی که زیانده هستند با این مدل افزایش سرمایه عملا زیان بسیار کمتری را به ازای هر سهم ثبت میکنند و موجب گمراهی سرمایهگذار میشوند، ضمن اینکه در برخی شرکتها پس از افزایش سرمایه از این مدل، قیمت تئوریک سهم به زیر 100 تومان کاهش پیدا میکند و از آنجایی که در حال حاضر اکثر شرکتها در قیمتهای زیر ارزش اسمی چسبندگی به قیمت 100 تومان دارند، در نتیجه یک فرصت سوداگرانهای ایجاد میشد که به نظر میرسد از این مدل دیگر خبری نخواهد بود. از طرفی دیگر به نظر میرسد در حق شرکتهایی که از این فرصت تاکنون استفاده نکرده و در حال برنامهریزی برای آن بودهاند اجحاف شده است.
من موندم بعضي ها چه اميدي دارن ميرن سيمان و كاشي و سنگ آهن و معدني و ساختموني ... ميخرن با اين ركود. چقدر ساده هستيد كه با يك تيتر وام خريد مسكن ميريد تو صف خريد. وضع چين حالاحالاها خرابه و كموديتي ها ول معطلن. عرضه نفت هم كه هر روز بيشتر ميشه. بانكي ها هم آبشاري عرضه ميكنن. يكسري از سهم ها هم سنگينن مثل سرمايه گذاري ها. خودروئي ها هم كه بعضي هاشون 5 برابر شدن اونم الكي. فولادي ها كه ديگه جا ندارن انبار كنن. پالايشگاهي ها كه خونه خراب كنن با اون وضعيت پالايش پخش و اون بلايي كه سر سهامدارا آوردن. سود بانكي هم كم شده ولي اوراق مشاركت كه نشده. بيمه اي ها چي رو كردن حتي پيش بيني هاشون هم معمولي بوده. بريد سهمي بخريد كه واقعا تو مجمع سود بده. سهمي كه هميشه تعديل مثبت ميده. ترجيحا سهم هاي كوچيك. آخه هر چي تو صورت مالي قندي ها رو ميگردم هيچ چيز بدرد بخوري نيست الا بتاي منفي كه ساخته ذهن سهامدارا هست. شپلي و ذوب و لابسا و لازما و... اينها پديدهاي بورس ما هستن. واقعا چرا ؟
بعضي از دوستان سوار كاميون ميشن و توقع دارن با سرعت لاميورگيني بره. معلومه كه محاله. اين حكايت بعضي سهم هاي بازار با تعداد سهام هاي ميلياردي و ارزش بازار بالا هست.
من قرار نيست كه گزارش لحظه به لحظه از سهم هايي كه معرفي ميكنم بدم. شايد هم از سهم خارج شدم با سود يا زيان ولي چيزي هم نگفتم.
معتقدم، شايد جهش هايي كه چند ماه پيش ديديم تكرار نشه ولي بازار ديگه اون سقوط هاي قبل رو نداره و با كاهش سودبانكي و گشايش هاي اقتصادي و بين المللي با شيب كم صعودي خواهد بود. البته بعضي تك سهم ها ممكنه راه آكنتور رو برن. تا زمانيكه رابطه ديپلماتيك با امريكا هست بازار ما هم مشكلي نداره. به نظرم در دوران اوباما اين رابط ادامه دار خواهد بود.
چه نوني به هم قرض ميدن اين كانالهاي ح.اع و س.در /:.yead.:/ بيمه آسيا خوراك چپوندن. بيمه آسيا با سهامدار خارجي به شما سهم مي چپونه.
يا مثلا چارتش قشنگه، فقط شركتش رو هواست. بابا جمع كنيد كاسه كوزتون رو. حيف كه مديران بانكي اهل دل نيستن وگرنه اين گروه در سال اقدام و عمل چنان در پاچه فرو ميكرديم كه مادر بگريد. آخه صنايع غذايي چي دارن رو كنن. فقط يك بحث روسيه بود كه كشورهاي ديگه جاي خالي تركيه رو پر كردن. فيات مياد سهام ايرانخودرو رو 50 سنت ميخره. يعني مردم اينقدر ساده لوح هستن كه باور ميكنن. كل پالايشي ها داستان دارن با پالايش و پخش و با قيمت نفت و ... تموم شد دوران شاه بندر.
اس300 هم اومد. خيلي خوب شد. قدرت دفاعي ايران در منطقه تقويت شد.
صنعت اول و آخر ايران صنعت نقت هست و لاغير. مخصوصا شركتهاي فعال در اين زمينه. توسعه پالايشگاه ها و پتروشيمي ها و حفاري و گسترش پارس جنوبي بسيار بسيار قابل ملاحظه هست. هي نگيد بانك و خودرو و... اصل مطلب صنعت نفت و گاز ايران هست.(منظورم سهام حفاري و پالايشي و پتروشيمي نيست )
نظر