نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

چيزي كه من شنيدم اينه رتكو سال 95 سود 150 توماني ميسازه و با توجه به اينكه سهم رو خشك كردن اگه بهش پي به اي 10 بديم ميشه 1500تومان كه به نظر من با توجه به كوچيكي شركت و تعديل هاي مكرر پي به اي 10 واقعا كمه براي سهم.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

كانال منو تو برنامه رئيس نامحسوس رو ديديد ؟ به كارگرهاشون ده بيست هزار دلار ميدن از خوشحالي شروع ميكنن به گريه كردن. بعضي وقتها سود يك روزمون اينقدر ميشه.
      --------------
      نصف فيلم مردي كه همه چيز را مي دانست رو ديدم، باحاله خوشم اومد. بقول معروف old but gold
      --------------
      چجوري رو رتكو رنج ميزنن. ميدونن كه سهم طلاست و دست كسي نيست.
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/20, 10:20.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

تحليل تكنيكال رتكو :

http://rd.agribourse.com/fa/news/4740/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D8%AA%DA%A9%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AE-95-01-29

اينجا كسي هست كه با سيگنال من رتكو خريده باشه ؟ خوبه چند روز پيش رو 700 گفتم بخريد و اينجا سوت و كوره :D از 550 صد بار گفتم بخريد.

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          تحليل تكنيكال رتكو :

http://rd.agribourse.com/fa/news/4740/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D8%AA%DA%A9%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AE-95-01-29

اينجا كسي هست كه با سيگنال من رتكو خريده باشه ؟ خوبه چند روز پيش رو 700 گفتم بخريد و اينجا سوت و كوره :D از 550 صد بار گفتم بخريد.
          به نظر من زنگ بزنید به کارگزار کشاورزی بگین سهم ولفی تشکیل داده سریعتر ردش کن بره
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط argo پست شده است View Post
            به نظر من زنگ بزنید به کارگزار کشاورزی بگین سهم ولفی تشکیل داده سریعتر ردش کن بره
            اونجات رو بزار تو آب يخ بلكه خنك بشه. ولفي تشكيل داده laughingsmiley از صف فروش دوم خريدي حالت جا اومد /:.yead.:/ برو عمو در حد ما نيستي. كل سرمايت به اندازه سود يك روز ما هم نيست /.:biggrinsmiley.:/ به جاي اين مزخرفات به حرف بزرگترت گوش كن بلكه سود كني. براي اينكه سوزشت بيشتر بشه خودكفايي هايي كه 1000 خريدم 2300 رد كردم باهاش رتكو 700 تومني خريدم. /:.tonguesmiley:./

رتكو 2000 تومني رو مياي با التماس از صف خريد ميخري افتخار هم خواهي كرد. وايسا ...

منتظر جوابت هستم . بگو ديگه .

you are just a jock :.thumbsdownsmileyan
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/20, 20:18.

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              اونجات رو بزار تو آب يخ بلكه خنك بشه. ولفي تشكيل داده laughingsmiley از صف فروش دوم خريدي حالت جا اومد /:.yead.:/ برو عمو در حد ما نيستي. كل سرمايت به اندازه سود يك روز ما هم نيست /.:biggrinsmiley.:/ به جاي اين مزخرفات به حرف بزرگترت گوش كن بلكه سود كني. براي اينكه سوزشت بيشتر بشه خودكفايي هايي كه 1000 خريدم 2300 رد كردم باهاش رتكو 700 تومني خريدم. /:.tonguesmiley:./

you are just a jock :.thumbsdownsmileyan
              من از صف فروش دوم ودی خریدم با ده درصد سود هم فروختم هر سهمی رو که از صف فروش نمیخرن دلاور
              اون زمانی هم که شما داشتی رتکو میخردی و به خودرویی بد و بیراه میگفتی و همش دور خودت میچرخیدی من ورنا 77 تومنی رو خریده بودم که تا ثریا رفت
              من ضمانت میکنم تا بحال 50 میلیون تو بورس نداشتی ولی من همین الان 500 میلیون فقط سرمایه ملت دستمه
              به اینهایی هم که ادعای فارکس دارن همیشه میگم یک حساب ریل ده هزار دلاری تو به سایت متاکوتس متصل کن حداقل ما بفهمیم ده هزار تا تو فارکس سرمایه داری
              حیف که ایران از این امکانات نداره
              ببین من احتیاج ندارم یک تاپیک راه بندازم سهم تبلیغ کنم نظرات من رو هم بخونی میبنی که هر مرتبه روی یکسهم هستم نوسان میگیرم و خداحافظ
              پس سرمایه تو با من مقایسه نکن
              دوم بازار پر از فرصت و پر از سهم نوسان ده
              الان از اول تاپیکت تو چهار تا سهم گیر افتادی هر دوصفحه میگی این سهم فلان و فلان
              ولفی هم شما متوجه نمیشی چی هست از یکی که میدونه سوال کن ندانستن عیب نیست
              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/04/20, 20:29.
              پي نوشت

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

براي اينكه خوب بسوزي اسمم الات تو تركيب رتكو هست و تازه حقم آزاد بشه بيشتر هم ميشه. ضمنا ديوار حاشا بلنده ولي خيلي بچه اي اصلا ازت خوشم نيومد. هيچ كس چشم ديدن سود بقيه رو نداره. من هم روند صعود بازارو تشخيص دادم هم سقوطش رو مخصوصا خودرويي ها. و هم سهم هايي كه خوب رفتن بالا. ادعايي هم ندارم همش تو همين صفحه با تاريخ هست. ضمنا خودم تو زامياد هم سود كردم. ديگه وقت بيشتري بهت اختصاص نميدم. اينم براي تفريح بود ...

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در خصوص رتكو

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

رتکو برای سال 94 حدود 120 تومن سود ساخته /:.winksmiley02.:/

به نظرمن هر فاز ستاره خلیج 300 تومن به سود شرکت اضافه میکنه و کلا 3 فاز وجود داره.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/21, 20:28.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

ببخشيد من اشتباها هر فاز رو 300 نوشتم و رقم صحيح 200 هست.
                      الان 100 ميسازه +3 تا فاز 200 تومني ستاره خليج+100 تومن بابت پالايشگاه آناهيتا و سيراف = مجموعا 800 تومان برآورد سود آينده هست.
                      -----------------------------
                      بعضي ها فكر ميكنن من ميخوام سهم رو براش خبر بسازم و بندازم و در برم. اين حرفها رو از وقتي رتكو 550 تومني و حق 430 تومني رو ميخريدم ميزدن ولي هر چي جلوتر بريم به اونها اثبات خواهد شد ما سر حرفمون هستيم و چيزي كه ميگيم واقعيت محض هست. همونطور كه هيچ كس باور نميكرد آكنتور يدفه از 600 بره تا 8000

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

قيمتهاي جهاني اعم از معدني و نفتي يكروز مياد بالا سهم صف خريد ميشه. فرداش مياد پايين سهم صف فروش ميشه.

مراقب باشيد هيچ گربه اي براي رضاي خدا موش نميگيره و كانال فلان فرد فقط براي انداختن سهم هاي بنجل در سقف قيمتي درست شده.

اين بازار به كسي رحم نميكنه. با طناب كسي تو چاه نريد. تا مطمئن نشديد يك سهم ارزنده هست نخريد.

بازار شايد تا يكشنبه آرام بشه بجز تك سهم هاي خاص ولي ممكنه ديگه به اين راحتي بالا نره. فرضا كسي بره خودرو 280 يا 300 تومني بخره شايد فقط خواب پول باشه. به نظر مياد اهالي بازار مدتي هست كه رفتن روي تك سهم هاي كوچيك و با قدرت پول ميبرن بالا. حالا بعضي از اين سهم ها ارزنده هست بعضي هم نيست.كاري نداريم. ولي به نظرم تو سهم هاي بزرگ فعلا خبري نيست.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

حواستون به الماس بورس (رتكو) هست يا نه ؟

اين اوردر رو هم نگاه كنيد حالشو ببريد . هارموني داره

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 745

چقدر نقد شوندگي سهم كم است كه يكنفر ميتونه دو سر خريد و فروش اردر بزاره
                              پي نوشت

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                                چقدر نقد شوندگي سهم كم است كه يكنفر ميتونه دو سر خريد و فروش اردر بزاره
                                آره مخصوصا وقتي سهم مثبت باشه و تو نداشته باشي /.:biggrinsmiley.:/

همش رصد ميكني بلكه منفي بشه بياي اينجا شروع كني به تخريب./:.yead.:/
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/23, 17:33.

نظر

در حال کار...
                                X