نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : نجيمي

این هم مساله ای هست ادم هایی هستند که شاید کل سرمایش 200 میلیون نیست ولی خودروی 150 میلیونی سوار میشه و یکی دیگه برعکس.
    اون نفر اول به نظرم هدفش جز تظاهر و پوشش تقاط ضعف نیست. ولی نفر دوم نگاه مردم براش مهم نیست. شاید چند میلیارد سرمایش باشه ماشینش همون 150 میلبونی هم نیست. البته این تو بقیه کشورها انقدر مثل ایران شایع نیست که به فرض مثال پول قرض میکنه تا ماشین یا گوشی فلانی بخره.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

اين محاسبات و پيش بيني من از سود سال 94 رتكو هستش كه بر اساس گزارش 6 ماهه سال 94 و همينطور 12 ماهه 93 انجام شده.
      آخرين پيش بيني سود سال 94 شركت 783 ريال بوده.
      طبق اين محاسبات سال 94 رتكو 37.5% تعديل مثبت داره ولي خبري كه به من دادن اينه كه شركت 120 تومن سود ساخته.
      حسش نبود بريزم تو اكسل /:.rolleyessmileyani

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

من دنبال دفتر هلند رتكو بودم تو اين آدرسش پيداش كردم. خدائيش خيابوناش بگرديد حال مبكنيد. چقدر تميزه و خلوته.

تا جائيكه من فهميدم مالكيت دفاتر براي خود شركت هست ولي الان ميخوام بفهمم كه آيا شعب اجاره هست يا براي خود شركت هستش. دفاتر تهران ماهشهر اهواز هلند و 7 تا شعبه.
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/28, 18:42.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

من مجدد محاسبات رو با 3 فرضيه ريختم تو اكسل و براي محاسبات از سال 92 و 93 و 94 كمك گرفتم. اين به نظرم دقيق تر هست.
          مبلغ فروش براي كل سال 94 رتكو در نظر گرفته شده با حاشيه سود 6 ماهه 94 - اگه به نظر كسي ايرادي داره بگه يا سئوالي هست.

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/28, 22:32.

نظر

• argo
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 745

این رتکو چی میفروشه حالا
            پي نوشت
            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

با توجه به استعلام فطانت و همچنين شفاف سازي اميري معاونت سازمان بورس مبني بر اينكه :
              بر این اساس صدور مجوز انجام افزایش سرمایه از این محل برای شرکت های ثبت شده نزد سازمان منوط به ارائه مستندات مربوط به انجام مکاتبات با کانون کارشناسان رسمی دادگستری یا مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه مبنی بر انتخاب هیئت کارشناسی (حداقل 3 نفر) برای هر طبقه دارایی ها و پاسخ دریافتی از کانون یا مرکز مربوطه و همچنین گزارش هیأت کارشناسی منتخب کانون یا مرکز مربوطه خواهد بود که همگی این مدارک و مستندات بایستی در سال 94 صورت گرفته باشد.
              شركتهايي مي توانند افزايش سرمايه دهند كه همه كارها را در سال ٩٤ انجام داده باشند و شركتهايي كه تازه بعد از عيد تاريخ كارشناس رسمي ، ثبت در بورس ، و ساير مجوزها را درخواست كرده باشند و يا پيگير باشند را شامل نميشود .

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

من يك دوستي دارم هميشه ميگه بورس بدرد نميخوره و اين دفعه آخرمه كه ميام تو بورس. بازار كه يكم خوب ميشه دوباره مياد سهام رو تو قله ميخره بعدش سهم ها مياد پايين و دوباره شروع ميكنه به آه و ناله. اصلا داستاني داريم ...

جديدا هم حق هايي كه سهم ميشه تا روز آخر نميزارن قابل معامله بشه. معلوم نيست تو كله پوك مديران بورس چي ميگذره. همين داستان تو سهم هاي خودرويي و... هستش. آخرش كه چي بايد آزاد بشه يا نه /:.yead.:/

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  من يك دوستي دارم هميشه ميگه بورس بدرد نميخوره و اين دفعه آخرمه كه ميام تو بورس. بازار كه يكم خوب ميشه دوباره مياد سهام رو تو قله ميخره بعدش سهم ها مياد پايين و دوباره شروع ميكنه به آه و ناله. اصلا داستاني داريم ...

جديدا هم حق هايي كه سهم ميشه تا روز آخر نميزارن قابل معامله بشه. معلوم نيست تو كله پوك مديران بورس چي ميگذره. همين داستان تو سهم هاي خودرويي و... هستش. آخرش كه چي بايد آزاد بشه يا نه /:.yead.:/
                  اگر تکنیکال بلد نباشی از روی نرم افزار متا تریدر خرید کنی هیچ وقت ضرر نمیکنی

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

هر چي نوشتم پريد /:.weirdsmiley.:/ خلاصش كنم اينكه حجم هاي معاملات زياد مربوط به سهم هاي ابهام دار و آشغال هست كه بالاخره يك روزي مردم رو به خاك سياه ميشونه. كليت بازار هم شده شاخص و نوسان گيري. فطانت شانس آورد توافق شد و گرنه با اين مديريت افتضاحي كه داره خدا ميدونه بورس چي ميشد. فعاليت در بورس هم بايد به ديد سفته بازي و قمار باشه.
                    اقتصاد مقاومتي هم بهانه اي شده براي فشار خودرو سازها به ملت و ادامه مديريت فشل و داغون قبلي. راه اصلاح اقتصاد خصوصي سازي واقعي هست نه اينكه يك شركت خودروسازي كه 5 برابر مورد نياز نيرو جذب كرده كه روزانه نيم ساعت كار مفيد ندارن دوباره بيان نيرو جذب كنن.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/05/01, 16:10.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

فاهواز كه زيان ده هست و زيان انباشته اش بيشتر از سرمايه هستش. مدير هيئت مديره علي اكبر هدايتي دولابي هست. افزايش سرمايه هم از محل مطالبات و آورده داره. خلاصه وضعيت شركت خوب نيست و صرفا بخاطر قيمت پائين هر سهم دارن بادش ميكنن.

نظر

• خیرالله
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 114

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        اگر تکنیکال بلد نباشی از روی نرم افزار متا تریدر خرید کنی هیچ وقت ضرر نمیکنی
                        سلام شرطی که بسته بودیم چی بود؟ قرار بود اگه حرف من اشتباه بشه یه سیگنال رایگان هدیه بدم . حالا حرفم درست شد یا نه؟

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

شتوكا رو كه يادتونه ميگفتم زير 330 بخريد ...

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
                            سلام شرطی که بسته بودیم چی بود؟ قرار بود اگه حرف من اشتباه بشه یه سیگنال رایگان هدیه بدم . حالا حرفم درست شد یا نه؟
                            نه

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

حبابها يك روز ميتركن. در اوج خوش بيني و ناباوري. و احمق ها رو به زير ميكشه. سال1392 بورس خودمون. 2001 سهام تكنولوژي امريكا و 2008 مسكن امريكا و ...

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

کسانیکه با رتکو رفتن مسابقه ماهانه بورسی الان مقام سوم در کسب بیشترین ضرر رو دارن
                                امیدواریم رهنمودهای شما تا اخر مسابقه رستگارشون کنه
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X