نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    فرضا شما سالي 3 تا خريد خوب بكنيد و تو هر كدوم 25% سود كنيد ميشه 75% و نصف سال هم پولتون تو بانك باشه ميشه 10% سود بانكي كه نتيجتا ميشه 85% سود زماني كه تورم تك رقمي هست يعني شما بيش از 8 برابر تورم سود ميكنيد. /:.winksmiley02.:/
    بیشتر میشه نجیمی جان...سود مرکب اگر حساب کنی میشه 114 درصد...کلا روند گیری به این شکل عالیترین و اصولی ترین شکل سرمایه گزاریه....

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
      با سلام به شما دوست عزیز
      نظرتون راجع به انرژی3 و وبیمه چیه؟بخصوص انرژی3 که افت زیادی داشته و باتوجه به اینکه تو بازار پایه ست در صورت رشد بازار می تونه سود خوبی بده
      گفتي انرژي 3 يك خاطره اي براتون بگم. انرژي تازه اومده بود تو بورس. يكي از دوستان سفته باز خيلي به بنده توصيه ميكرد بخرم. منم نگاه كردم ديدم سودي نميسازه شركت. يعني پي به اي بالا بود. خلاصه ما ايميل زديم به آقاي شروين شهرياري كه گاهي اوقات توي دنياي اقتصاد مطلب ميزنه. اون بنده خدا هم گفت من به هر كسي جواب نميدم ولي حالا مورد شما استثنا هست. به نظرم سهم سفته بازيه و ارزش نداره ... خلاصه ما قيد تك سهم شدن رو زديم ولي حسم بهم گفت كه سهم ميره بالا خلاصه فكر كنم رو 1300 يك 20.000 تايي خريديم. مچ كرديم يادمه طرف قيمت رو دستكاري كرد يكدفه گداشت 2600 فكر كنم. زنگ زديم ناظر كه بابا ديگه همه جورشو ديده بوديم اين ديگه آخرشه. گفت نه طرف غلط كرده من ناظرم دهنش آسفالته. خلاصه داد به ما. از اون روز ما هرچي گشتيم دنبال انرژي ديگه كسي فروشنده بود. در عرض يك هفته سهم 100% حداقل رشد كرد اونم زماني كه سهم همه صف فروش بود.
      نظرم الان روز انرژي مثبت نيست. سهم افزايش سرمايه هم داشته.
      داستان انرژي طولانيه حسش نيست تعريف كنم. :D

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

بازار حساب و كتاب نداره. حساب شده خريد كنيد. زياد به شايعات اهميت نديد. تو خيلي از سهم ها واقعا سفته بازيه و براش خير درست كردن. نريد تو قله بخريد. فقط بخشي از نقدينگي رو سهم بخريد. خلاصه جلوي احساساتتون رو بگيريد. /.:blinksmiley.:/
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/01, 21:37.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

ظاهرا كل كل آمانو و روحاني و اوباما بازارو شل كرده. من فعلا هر چي دارم نگهداري ميكنم. خريد جديد هم ندارم مگر سهم منفي كامل بشه و ممكنه جابجا هم بكنم.

ظاهرا اين داستان هسته اي و موشكي حالاحالاها ادامه داره.
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/02, 09:44.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

منفي يكي از سهم ها رو خريداري كردم.

بازار در كوتاه مدت ديوانه و در بلند مدت عاقل است.

گروه ساختمان خيلي افت كرده و واقعا بعضي سهم هاش جا براي ريزش نداره. جاي تعجب داره بعضي از حقوقي ها ميفروشن.

اين فايل رو خودم ديروز محاسبه كردم. رنگهاي قرمز به معني بشته بودن سهم و محاسبه بر اساس آخرين قيمت پاياني هست كه احتمال زياد بانك ايران زمين و ركيش مثبت باز ميشن.
            فایل های ضمیمه شده
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/02, 11:54.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

اقتصاد ما تو تورمه يا تو ركود. اين دولت ميخواد بدون تورم رونق بياره ولي با اين كاهش قيمتهاي جهاني و دلاري كه تو بودجه ديده ظاهرا راه سختي در پيش داره و با توجه به ركود صنايع، درامد ماليات كفاف نخواهد كرد. به نظر مياد روحاني كار سختي براي برنده شدن دوره بعد داره چون خيلي ها ناراضي هستند. اگر دولت دلار رو گرون كنه كه دستاورد كاهش تورمش از دست ميره. اگرم نكنه با توجه به افزايش نقدينگي كه با اين سودهاي 25% هر روز زياد ميشه باعث فرار سرمايه ها و تبديل به دلار خواهد شد. به نظر مياد خودشون هم منتظر رفع تحريم ها هستن تا بلكه فرجي بشه...
              فایل های ضمیمه شده
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/02, 22:39.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

رفتم امتحان زبان CAE بدم ميگه از اين به بعد تو ايران برگزار نميشه بايد بري كشورهاي همسايه چون پول نمي تونيم جابجا كنيم.
                آيلتس قبلا 200 هزار بود الان شده 750 تومن.
                حقيقتش منم بر خلاف ميلم دارم كارام رو ميكنم برم از ايران.
                با اين وضعيت نفت و وضعيت اجتماعي و سياسي وضعيت بدتر هم ميشه.
                فقط متاسفم براي خودم كه يك زماني دلار استراليا 600 تومن بود نرفتم و الان دلارش 2700 تومنه.
                مثل سال 88 كه يك موج مهاجرت داشتيم الانم يك موج جديدي به راه افتاده كه از اين وضعيت قطع اميد كردند.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

ما رکورد زدیم ... ما رکورد زدیم

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

رفتم امتحان زبان CAE بدم ميگه از اين به بعد تو ايران برگزار نميشه بايد بري كشورهاي همسايه چون پول نمي تونيم جابجا كنيم.
                    آيلتس قبلا 200 هزار بود الان شده 750 تومن.
                    حقيقتش منم بر خلاف ميلم دارم كارام رو ميكنم برم از ايران.
                    با اين وضعيت نفت و وضعيت اجتماعي و سياسي وضعيت بدتر هم ميشه.
                    فقط متاسفم براي خودم كه يك زماني دلار استراليا 600 تومن بود نرفتم و الان دلارش 2700 تومنه.
                    مثل سال 88 كه يك موج مهاجرت داشتيم الانم يك موج جديدي به راه افتاده كه از اين وضعيت قطع اميد كردند.
                    ویزا هم خیلی بد میدند جدیدا....خصوصا اگر مجرد باشید...من بد شانسی اوردم و دقیقه 90 کارم درست نشد برم...هر چند دارم از یک کانال دیگه اقدام میکنم جدیدا...ولی برید از این مملکت...اینده خوبی برای اوضاع سیاسی این مملکت متصور نیستم.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      ویزا هم خیلی بد میدند جدیدا....خصوصا اگر مجرد باشید...من بد شانسی اوردم و دقیقه 90 کارم درست نشد برم...هر چند دارم از یک کانال دیگه اقدام میکنم جدیدا...ولی برید از این مملکت...اینده خوبی برای اوضاع سیاسی این مملکت متصور نیستم.
                      شما براي كجا اقدام كرديد ؟

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

شما براي كجا اقدام كرديد ؟
                        کانادا ...تحصیلی هم یکبار برای فرانسه.....اما این دفعه برای استرالیا میخوام اقدام کنم

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

من كانادا راحت ميتونستم برم از طريق كبك و يكسالم فرانسه خوندم ولي واقعا با هواي كانادا مشكل داشتم. اگرچه هر كدوم مشكلات خودش رو داره. ولي در كل فرانسه سيستم رفاهي و اجتماعي بهتري نسبت به كانادا و استراليا داره ولي مشكل زبان و...
                          استراليا قبلا راحت تر بود الان براي حسابدارا آيلتس 7 ميخواد قبلا 6 ميخواست

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

شما دو عزیز فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
                            یک سوالی میگن اگر همسر ایتالیایی بگیرید به شما پناهندگی دائمی میدهند؟ نظرتون چیه

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              شما دو عزیز فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
                              یک سوالی میگن اگر همسر ایتالیایی بگیرید به شما پناهندگی دائمی میدهند؟ نظرتون چیه
                              نيازي به پناهندگي نيست. شما قانوني ميتونيد به واسطه همسر اقامت اون كشور رو بگيريد. براي من هم پيش اومد اينكارو نكردم.

ارشد حسابداري دانشگاه آزاد تهران با معدل خوب

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

ثشاهد كه ديروز 1004 ريال خريداري كردم امروز 1040 ريال حقوقي ميخره.

نظر

در حال کار...
                                X