نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

تراكنش نسبت به پارسال 39% افزايش و از نظر مبلغ 12% تا آخر آذر افزايش داشته و رانفور 16% تعديل مثبت تا الان داده و با توجه به افزايش تراكنش ها در آخر سال باز هم تعديل خوبي خواهد داشت و حقوقي از اول شهريور تا الان جلوي رشد سهم رو گرفته.
    ديروز با يكي از روساي ركيش صحبت ميكردم و خيلي رو سهم مثبت نبود. از بابت كارمزد كه از نظر اون نكته منفي بود ولي بازار برداشت مثبت داشت. بازار اصلا قدرت تشخيص نداره.
    سربه سر از والبر خارج شدم سهم خوبيه ولي سنگينه حقوقي هم فروشنده هست. از نظر تكنيكالي هم كف نيست.

سهامداري با رانفور/خودكفا/ثشاهد/ نگهداري صايتل2.

عليرضا 123 اگه ميخواي بري استراليا اين كانال رو هر روز گوش كن. خيلي مهم هستش.
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/09, 12:22.

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      تراكنش نسبت به پارسال 39% افزايش و از نظر مبلغ 12% تا آخر آذر افزايش داشته و رانفور 16% تعديل مثبت تا الان داده و با توجه به افزايش تراكنش ها در آخر سال باز هم تعديل خوبي خواهد داشت و حقوقي از اول شهريور تا الان جلوي رشد سهم رو گرفته.
      ديروز با يكي از روساي ركيش صحبت ميكردم و خيلي رو سهم مثبت نبود. از بابت كارمزد كه از نظر اون نكته منفي بود ولي بازار برداشت مثبت داشت. بازار اصلا قدرت تشخيص نداره.
      سربه سر از والبر خارج شدم سهم خوبيه ولي سنگينه حقوقي هم فروشنده هست. از نظر تكنيكالي هم كف نيست.

سهامداري با رانفور/خودكفا/ثشاهد/ نگهداري صايتل2.

عليرضا 123 اگه ميخواي بري استراليا اين كانال رو هر روز گوش كن. خيلي مهم هستش.
      https://radio.abc.net.au/stations/local_sydney/live
      دمت گرم سالار...مرسی

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

امروز سخنراني اخير دكتر رناني از دانشگه اصفهان رو گوش ميكردم. مثل هميشه عالي.
        جامعه ايران نا اميد شده. من با خيلي از افراد در تماس هستم از اقشار مختلف ولي بجز افرادي كه مي بينم رانت دارن و خوب چپاول ميكنن الباقي مردم هيچ اميدي به اصلاح و آينده ندارند و در صورت ادامه روند جاري سرنوشتي خوبي در انتظار اين مملكت نخواهد بود. كاهش قيمتهاي جهاني (كسري بودجه) و ركود و بيكاري و فساد و... زمينه را براي اتفاقات ناگوار فراهم كرده.
        ظاهرا دلار هم با شيب كم داره بالا ميره. خزانه دولت خاليه. كسري بودجه داره. نه ميتونه پول چاپ كنه كه تورم بشه نه با اين قيمت نفت ميتونه هزينه ها (طرح عمراني) و حقوق كارمندان و يارانه ها و.. رو به راحتي پرداخت كنه. تمام اميدشون به دلارهاي بلوكه شده هست.
        ديروز وزارت اطلاعات اعلام كرد سره داستان عرضه اوليه فولاد هرمزگان تخلف ميلياردي انجام شده. خسته نباشيد همه بورس فهميد كه چجوري سهم رو به مردم انداختن و از همه مهتر مديران سازمان بورس هم دستشون با اينا تو يك كاسه هست. آقاي فطانت چه دستاوردي تو ايران خودرو يا هر جاي ديگه اي داشتي كه الان شدي رئيس سازمان بورس ؟
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/10, 07:32.

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

لینک یا شرح بیشتری بابت بیانه اطلاعات درباره فولاد هرمزگان میدی ؟؟؟

سگ تو روح پدر فطانت طیب نیا ضد ایرانی

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

جناب نجیمی بنظر شما چطوری ممکن هست ایران بدون نفت و بدون اون بازارهای صادراتی گل و بلبل سابق عراق و افغانستان بتواند از این وضعیت رکود رها شود !!!
              بنظر من بهترین بازارهای هدف فعلا برای ما روسیه منطقه cis همون کشورهای استقلال یافته از شوروی + کشورهای با روابط تجاری بالای واقع در قاره افریقا
              مثلا تنقلات ایران یا میوه ایران یا لبنیات و مرغ چرا صادر نشه افریقا یا روسیه ؟!
              بعد سوال بسیار مهمی دارم ایران و روسیه راضی شدند که سطح روابط اقتصادی 2 کشور افزایش بیابد و ارزهای 2 کشور در معاملات مورد استفاده قرار گیرد فرض کنید من به روسیه کالای مثل مرغ یا خامه صادر کردم از روسیه انوقت چه کالای با ارزش افزوده بالا میخواهیم بگیریم !؟ مشروب اسلحه یا پالتو پوست !!! روسیه چی داره که به ایران صادر کنه اخه

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

روسيه سلاح داره كه ميتونيم وارد كنيم.
                هزينه ارسال كالا به روسيه زياده.
                دولت بايد ماليات رو زياد كنه يا با توريست درامد كسب كنه كه با اين قوانين اسلامي بعيده.
                به هر حال بدون نفت ايران يك چيزي تو مايه هاي پاكستان ميشه. اخيرا زنگنه اينو گفته.

ثشاهد رو ميبرن بالا /:.rolleyessmileyani
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/10, 10:34.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

منظورم اگه قراره بخش خصوصی صادرات کنه نه دولت ما . جناب نجیمی از الان به بعد و افتتاح فازهای پارس جنوبی و بحث های صادرات گاز به اروپا را در افزایش درامدهای ملی چطور میبینید !؟

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                    منظورم اگه قراره بخش خصوصی صادرات کنه نه دولت ما . جناب نجیمی از الان به بعد و افتتاح فازهای پارس جنوبی و بحث های صادرات گاز به اروپا را در افزایش درامدهای ملی چطور میبینید !؟
                    بخش خصوصي كه فقط دكوره. صادرات گاز هم نياز به سرمايه گذار خارجي و راضي كردن روسيه و كشورهاي مسير عبور داره. پارس جنوبي بعد از ورود شركتهاي خارجي رشد خوبي خواهد و پرپتانسيله بخصوص در بخش هايي كه منابع مشترك را با قطر داريم.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

از ثشاهد خارج شدم. سهم سنگينه. 10 روزه 10% گرفتيم ازش.

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

جناب djdream شما الان فکر میکنید غیر رشته های پزشکی و پرستاری پر درامدترین رشته های تحصیلی و آینده دار ترین رشته ها برای هر گروه تحصیلی کدام ها هستند ؟؟؟

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          جناب djdream شما الان فکر میکنید غیر رشته های پزشکی و پرستاری پر درامدترین رشته های تحصیلی و آینده دار ترین رشته ها برای هر گروه تحصیلی کدام ها هستند ؟؟؟
                          متاسفانه اطلاعي ندارم.
                          --------------------------------
                          بازار رو سهم هايي ميره كه به نظر من ريسك خريدشون بالاست و اينقدر نمي ارزه. با اين كسري بودجه مثلا شركتهاي پيمانكاري اوضاع خوبي ندارن و همچنين با اين قيمت نفت مثلا حفاري چه معجزه اي ميخواد بكنه. به نظرم خريد اوراق بسيار گزينه خوبي هست تا اينكه قيمت برخي تك سهم ها جذاب بشه.
                          خبر الكي زياد ميسازن مثلا براي غذايي ها و سراميك ها ... من براي اين خبرها تره هم خورد نميكنم.
                          گزارش رانفور هم ديروز خوب بود.
                          به طرف ميگم فلان سهم خيلي خوبه. ميگه بازيگردان نداره نوسان نميده. خوب اين نحوه معامله كردن رو من قبول ندارم و واردش نميشم. حاضر نيستم استرس الكي به خودم بدم.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/11, 10:19.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

يك استراتژي خوب به نظرم خريد سهام بنيادي با قيمت خوب و نگهداري بلند مدت هست كه پول خريدش رو از محل نوسانگيري و يا سود اوراق و بانك گرفته باشيد. خودم الان همين كار رو ميكنم.
                            وارن بافت ميگه من سهمي ميخرم كه شب راحت بخوابم. يك جاي ديگه ميگه سهمي ميخرم كه اگر فردا بازار بسته بشه و تا 5 سال بعد باز نشه از خريدش پشيمون نشم.
                            بعضي ها محل درامدشون بورسه و هر روز تريد ميكنن ولي من محل درامدم خيلي متنوع هست و بورس هم يكيشه. وارن بافت هم بارها گفته كساني كه روزانه تريد ميكنن به مروز دارائيشون رو از دست ميدن.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/11, 11:32.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

طرف سيگنال خريد ميده ولي خودش در حال خالي كردنه laughingsmiley
                              اگه راست ميگي تو منفي سيگنال بده نه بعد از 20 يا 30 درصد رشد سهم. نمونش زامياده.
                              پيش قاضي و ملق بازي.
                              تو كه اينقدر حرف صداقت ميزني خودت دوزار صداقت داري ؟
                              فردا خيلي از سهم ها به مقاومت سخت ميرسند بايد ديد كه توان عبور رو دارند يا نه.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

تنش هاي ايران و عربستان رو جدي بگيريد. ممكنه يكدفعه اتفاقي بيوفته كه نبايد بيوفته. اين موقعيت بد ايران در منطقه.
                                كنگره هم هر روز به پاي برجام مي پيچه.
                                اينكه بعد از اجرايي شدن برجام رشد اقتصادي داشته باشيم و اين رشد چقدر باشد و در چه صنعتي باشد خودش داستاني هست.
                                امروز هم سيف گفت سود بانكي رو دست نمي زنيم و دخالت نميكنيم.
                                از نظر تكنيكالي سهم ها به اشباع خريد رسيده و علامت μ در بسياري از سهم ها ديده ميشه كه به معني نياز به پول پرقدرت براي عبور از مقاومت هاست.
                                حق قوامين 1 شده http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...53184563046994
                                مشكلات بانكها اينقدر زياده كه با يك سوئيفت حل نميشه.
                                با آرامش تريد كنيد.
                                عربستان ميخواد وارد جنگ نفتي با ايران بشه. قيمت نفت احتمال زياد بازم مياد پايين مگر اينكه تو منطقه درگيري بشه.
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/11, 22:38.

نظر

در حال کار...
                                X