نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    سلام کجای تهران بودی که جنگنده از بالای سرت رد شد و اینکه به لحاظ روانی برات چطور بودش این اتفاق یعنی بودن زیر تهدید بمباران و انفجار ایا خیلی ترسناک بودش ؟
    بعد هم خبری یا شنیده ای داری ایا حکومت قصد داره بعضی از فرماندهان یا مقامات نظامی رو بزودی بازخواست بکنه بخاطر ضعف و کاستی در وظایفشون؟
    دو دفعه جنگنده از بالای سرم رد شد یکبارم موشک ایرانی. شرق تهران و خارج تهران بودم. ترس که داره مرگ جلو چشمته حالا یکی کم یکی زیاد میترسه. شاید قاانی بازخواست بشه اگه زنده باشه، خبر ندارم

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

۶ ماه قبل بابت سود کزغال شکایت کردم قاضی هم حکم داده ولی کارمندهای هیات داوری اغلب تو اداره نیستن و معلوم نیست حقوق بابت چی میگیرن چرا باید اینقدر طولانی بشه و مکرر رفت و امد کرد و تماس گرفت واسه چندرغاز سود. ۱ سال قبل باید سود رو میگرفتم. پول آوردن تو بورس و تولید در ایران حماقته. تو همین چند روز آدم دیدم از استرس داشت سکته میکرد. اعتبار سنگین گرفته بود تو قله سهام اشغال خریده بود. با این مدیریت و سیستم فعلی، اخر عاقبت ایران خوب نیست

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

صندوقهای طلا رو تو جنگ بستن بالا نره ولی بعد عید گذاشتن ۳۰٪ اصلاح کنه. این نحوه مدیریتشونه. هر کاری بخوان با سرمایه مردم میکنن فکر میکنن زرنگن. نتیجش میشه خروج سرمایه از کشور. بعد این جنگ به نظر سرعت مستهلک شدن کشور بیشتر میشه

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

محسن تنابنده بازیگر هفته قبل پست گذاشت که اسراییل رو بزنید، دیروز اسراییل داداشش رو کشت.

نظر

• shimaalovelygirl
              ستاره دار (1)
              • Jul 2022
              • 1071

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              فعلا که اینترنت قطعه و دسترسی به کانال ندارم. ولی پیش بینی من خوب بود و بیشتر پورتفو به طلا و درامد ثابت اختصاص داده شد و یکسوم سبد هم سهام هست. خیلیها حرفهای منو جدی نگرفتن و لایق خواندن نمیدونستن الان دارم می بینم فشار شدید بهشون وارد شده. به هر حال من حرف خودمو میزنم و رد میشم دیگه بقیه خودشون میخوان گوش کنن یا نکنن. من سود خودمو میبرم و کاری به بقیه ندارم و نیازی هم ندارم. خب پیش بینی این روزها رو چند سال قبل میکردم حتی در صفحات قبل موجوده ولی به نظرم نظام فعلی در سراشیبی سقوطه و روزهای آخرش هست و مردم رو هم با خودش به ته دره میبره. حتی اگه به امریکا باج بده و هرچی داره رو بده بازم فقط یک مدت بیشتری میمونه ولی بخاطر فرسودگی صنایع و زیرساختها و ناترازی و خروج سرمایه و فساد سیستمی رو به زوال هستیم. حالا یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان هست. احتمال تجزیه وجود داره ولی به نظر میرسه قدرتهای بزرگ مایل نیستن تجزیه بشه و ایران رو به چشم شریک استراتژیک در آینده می بینند. احتمال بیشتر تغییر رژیم هست. درگیری اخیر نشون داد ایران قدرت نظامی خاصی نداره و بیشتر تبلیغات بود. اگر امریکا فردو رو بزنه تهران و قم میرن رو هوا و شاید تشعشاتش به خیلی شهرهای دیگه هم بره. اگه اسراییل بوشهرو بزنه کویت عراق ایران میرن رو هوا. اگر هم هسته ای امیراباد رو بزنن تهران میره رو هوا. ترامپ دیشب گفت مهلت 14 روزه سقف هست و من احتمالا زودتر تصمیم میگیرم و فعلا اسراییل از نظر جنگی در موقعیت بهتری نسبت به ایرانه ولی ممکنه آتش بس موقت برقرار بشه و گفت ایرانیها بجای اروپا باید با امریکا مذاکره کنن. حدس میزنم در این مهلتی که ترامپ داده ناوهای هواپیمابر به ایران میرسن. اگر ایران سرباز امریکایی بکشه، زیرساختهای ایران نابود خواهد شد و پیامدهای وخیمی خواهد داشت. فعلا کار خاصی نمیشه کرد چون بورس بجز درامد ثابت بسته هست و بانکها هم نیمه تعطیلن. بهتره تا جای ممکن مواد خوراکی ذخیره کنید چون اسراییل گفته این جنگ بلند مدت خواهد بود.
              خواب دیدم یک موج انفجار هسته ای در تهران رخ داد، نمیدونم چرا خوابهام تعبیر میشه. امیدوارم نشه. افرادیکه سنگ نظام رو به سینه میزنن اگه دو سه ماه حقوق نگیرن باز هم همینکارو میکنن؟ شرکتها تا کجا میتونن نیمه تعطیل باشن و حقوق بدن ؟ مشخصه اوضاع شرکتها و دولت و اقتصاد خراب خواهد شد و تورم بیشتر میشه.
              در ژنو به ایران گفتن هر موشک هسته ای نیابتی رو باید بیخیال بشی. ایران نخواهد پذیرفت. ترامپ هم گفته برای مذاکرات خیلی دیر شده وایران باید تسلیم کامل بشه.
              به نظر میاد از خیلی وقت قبلتر نقشه راه خاورمیانه جدید تهیه شده و بعد از ایران هم احتمالا نوبت ترکیه با رفتن اردوغان و گرفتن هسته ای پاکستان هست و بعد هم رفتن پوتین. بازی پیچیده تر از این حرفهاست. دلار زیر 100 تومن به نظرم برای خرید خوبه گرچه صرافیها تعطیلن و قیمت واقعی هنوز مشخص نیست. هشدار پوتین: دنیا به سمت جنگ جهانی سوم پیش می‌رود. فرمت قدیم فروم بهتر بود.تو این وضعیت جنگی تو دیوار خونه متری 400 تا 800 میلیون آگهی میشه معلوم نیست هدفشون چیه بزرکان در حال فروش و فرارن یا دنبال قیمت سازی بالا نگهداشتن قیمتهان. نصف این قیمتها هم کسی نمیخره
              انفجار هسته ای و قحطی و مرگ و میر که حتماً تعبیر میشه وووو... فقط زامبی ها رو عنوان نکردی که قراره حمله کنند به تک تک مردم.
              امیدوار بودم واسه اینجوسازی و ایجاد ترس و دلهره در دل کاربران سایت،لااقل یک عذرخواهی خشک و خالی بکنی.ولی ظاهراً بسیار پر رو و پر مدعا تشریف داری.لابد دلیل اینکه بورس خیلی زود بالای ۳۰درصد می‌ریزه هم،این است که جنابعالی کلا فروخته بودی،ریخته بودی تو طلا.واسه همین بورس باید نابود بشه...
              فکرمیکردم این خصلت تازه واردان نوسانگیر بورسی است.ولی با این جبهه گیری شما مشخص شد،سهامداران بقول خودشان با سابقه،بسیار فریبکارتر و جوسازتر هستند و از هیچ اغراقی برای هرچه بدتر جلوه دادن شرایط و اوضاع،دریغ نمی کنند.

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8472

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                سلام کجای تهران بودی که جنگنده از بالای سرت رد شد و اینکه به لحاظ روانی برات چطور بودش این اتفاق یعنی بودن زیر تهدید بمباران و انفجار ایا خیلی ترسناک بودش ؟
                بعد هم خبری یا شنیده ای داری ایا حکومت قصد داره بعضی از فرماندهان یا مقامات نظامی رو بزودی بازخواست بکنه بخاطر ضعف و کاستی در وظایفشون؟
                یک کم سخته اظهار نظر کردن در اینگونه موارد به عنوان شهروند.
                فاصله داشتن حتی چند خانه (خودم) و یا چند قدم (همسرم) با محل بمب خیلی فرق دارد تا جلوی دشمن بایستی و مبارزه کنی.

و این که به عنوان شهروند بشینی و بگی لنگش من شاید خیلی جایز نباشد.

ولی به نظر میاد در دفاع قوی عمل نشده و همچنین در حمله و تخریب دشمن متجاوز.

در هر صورت اندوه بزرگیست جنگ.
                پشت همه اینها نتانیاهوست و کابینه جنگش که خط هم برنداشتند.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                  انفجار هسته ای و قحطی و مرگ و میر وووو... فقط زامبی ها رو عنوان نکردی که حمله خواهند به تک تک مردم.
                  امیدوار بودم واسه این ترس و تشویش در دل کاربران سایت انداختن،لااقل یک عذرخواهی خشک و خالی بکنی.ولی ظاهراً بسیار پر رو و پر مدعا تشریف داری.لابد دلیل اینکه بورس خیلی زود بالای ۳۰درصد می‌ریزه هم،این است که جنابعالی کلا فروخته بودی،ریخته بودی تو طلا.فکرمیکردم این خصلت تازه واردان نوسانگیر بورسی است.ولی با این جبهه گیری شما مشخص شد،سهامداران بقول خودشان با سابقه طولانی ،بسیار فریبکارتر و جوسازت. هستند...
                  توصیه دوستانه من به شما اینه که از بورس برید چون شما کودن تر از این هستید که تو این بازار سود کنید.

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1071

توصیه دوستانه من به شما اینه که از بورس برید چون شما کودن تر از این هستید که تو این بازار سود کنید.
                    امیدوارم همین الان ادمین سایت کامل بلاکت کنه که واقعاً بیشعورترین کاربر سایتی
                    آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2025/06/24, 21:25.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8472

با توجه با اتفاقات اخیر چه بسا بورس افت چندانی نداشته باشد و روند صعودی را پیش بگیرد.

چه بسا فروشنده نباشم و بشینم نگاه کنم.
                      از سال 99 نمیتونه بدتر باشد.

صندوقها دو روز اول فروشنده هیجانی بودند و خروج پول داشتند و روز سوم که امروز باشد شاهد ورود پول بودیم.

بی بروبرگرد با آتش بس و عدم ادامه جنگ، نتانیاهو و کابینه اش مرخصند و کسان دیگیری میاییند روی کار.

اگر ترامپ بخواهد مذاکره کند و آن هم مثبت و اسرائیل هم خط مشی اش عوض شود.

شاید شاهد اتفاقات مثبت در اقتصاد خودمان و منطقه باشیم.

هر چند حرکات اخیر نابخشودنی هستند.

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1071

دو دفعه جنگنده از بالای سرم رد شد یکبارم موشک ایرانی. شرق تهران و خارج تهران بودم. ترس که داره مرگ جلو چشمته حالا یکی کم یکی زیاد میترسه. شاید قاانی بازخواست بشه اگه زنده باشه، خبر ندارم
                        احتمالا کلاغ بالاسرت دیدی،حس کردی جنگنده بوده.آخه جنگنده قصد خودکشی داشته مگه بیاد تو این ارتفاع پایین بالا سر جنابعالی که تو ببینیش
                        دوستانه میگم بهت،شبها شام سبک بخور,با قرص آرامبخش، اینقدر خواب انفجار هسته ای و قحطی و زلزله و زامبی نبینی،البته خوب قابل درکه، دست خودت نیست ،بدت نیاد خیلیا مثل تو ذاتا ترسو هستند.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8472

من دو روزه هر وقت میخوابم با صدای بمب و اضطراب بیدار میشوم.
                          دست خودم نیست.
                          تهران را ترک نکردم.

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2070

صندوقهای طلا رو تو جنگ بستن بالا نره ولی بعد عید گذاشتن ۳۰٪ اصلاح کنه. این نحوه مدیریتشونه. هر کاری بخوان با سرمایه مردم میکنن فکر میکنن زرنگن. نتیجش میشه خروج سرمایه از کشور. بعد این جنگ به نظر سرعت مستهلک شدن کشور بیشتر میشه
                            درود
                            ما مردم سرمایه هامون رو اوردیم توی بورس و...
                            مدیریتش افتاده دست دولتیها
                            برای پیش برد اهداف خودشون
                            برای کنترل بازار و کنترل کشور و مردم
                            از سرمایه های مردم استفاده می‌کنند

به نظرم هیچ کس دوست نداره اختیار مالش دست دیگری باشه
                            این خودش آخر ریسکه
                            مثلاً شرکت سود کرده ولی اینها تشخیص دادند که
                            صلاح نیست این سود به سهامداران برسه . جلوشو می‌گیرند.
                            آخه چرااااااا ؟؟؟؟؟؟

به نظرم داراییهای فیزیکی مخصوصاً طلا همیشه خوب اند
                            البته رمزارز هم چون در اختیار دولت نیست خوبه
                            ولی شخصاً رمزارزها رو دوست ندارم.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

وضعیت این روزها آدمو یاد داستان چماق و پیاز میندازه. هم بمباران شدیم هم احتمالا مکانیزم ماشه فعال میشه و تهشم ما هیچی بدست نیاوردیم. چقدر این روزها مارو به یاد اواخر قاجاریه میندازه

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3745

وضعیت این روزها آدمو یاد داستان چماق و پیاز میندازه. هم بمباران شدیم هم احتمالا مکانیزم ماشه فعال میشه و تهشم ما هیچی بدست نیاوردیم. چقدر این روزها مارو به یاد اواخر قاجاریه میندازه
                                ادامه این نظام خودش از هر بمباران و تحریم و فقر و فلاکتی وحشتناک تره ...چون ترکیب و مجموع همه اینا رو به مملکت تحمیل می کنه ...

نظر

در حال کار...
                                X