فرآورده هاي نسوز آذر ( كاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط axy پست شده است View Post
    کسرا رو 600 حساب کرده می فروشه در صورتی که قیمت تابلوش الان 936 صف خریده .

136 تومن انباشته داره که گفتهخ می خواد افزایش سرمایش کنه .

محصولاتش متناسب با قیمت دلار افزایش نرخ داشته .

با توجه به تقسیم سود کسرا 50 تومن امسال در میاره .
    ما بحثمون عملیاتیه.
    از محل کسرا توی بودجه امسال 54 تومن سود نقدی در نظر گرفته که در صورت فروش کسرا 37 ريال سود هر سهمش برای همیشه کم میشه.

کاذر انباشته داره؟ پایان سال 90 حدود 2 میلیارد تومن زیان انباشته ثبت کرده.

محصولاتش هم که عمدتا به ذوب میفروشه و به دلیل سلطه تکادو حق افزایش قابل توجه قیمت رو نداره. چیزیکه توی کطبس هم مشاهده میشه.

ضمنا همونطور که عرض کردم 843 هزار دلار مصرف ارزی داره که با توجه به نرخ 1450 تومنی در بودجه، 1000 تومن با نرخ اتاق ارزی فاصله داره. یعنی 843 میلیون تومن زیان تسعیر که میشه 8 تومن به ازای هر سهم.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
      ستاره دار(1)
      • Mar 2012
      • 688

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      ما بحثمون عملیاتیه.
      از محل کسرا توی بودجه امسال 54 تومن سود نقدی در نظر گرفته که در صورت فروش کسرا 37 ريال سود هر سهمش برای همیشه کم میشه.

محصولاتش هم که عمدتا به ذوب میفروشه و به دلیل سلطه تکادو حق افزایش قابل توجه قیمت رو نداره. چیزیکه توی کطبس هم مشاهده میشه.

ضمنا همونطور که عرض کردم 843 هزار دلار مصرف ارزی داره که با توجه به نرخ 1450 تومنی در بودجه، 1000 تومن با نرخ اتاق ارزی فاصله داره. یعنی 843 میلیون تومن زیان تسعیر که میشه 8 تومن به ازای هر سهم.
      مصطفی جان

نظرت در مورد محقق شدن 30% سود عملیاتی در گزارش سه ماهه با در نظر گرفتن نرخ 1450 به ازای هر دلار چطوره؟

نظر

• axy
        ستاره دار(21)
        • Jul 2012
        • 692

ما بحثمون عملیاتیه.

جهت اطلاع جنابعالی و سایر عزیزان کاذر در مجمع گذشته 15 میلیارد اندوخته توسعه و تکمیل رو به سود انباشته انتقال داد .

33 تومن سودش غیر عملیاتیه ولی در هر صورت سوده و 17 تومن بقیش عملیاتیه .

شرکت طی یک سال گذشته از زیان عملیاتی شدید به سود رسیده و روند مثبت خیره کننده ای رو داشته .

تمام شرکت های وارداتی که محصولاتشونو به کارخونه ها میفروشن افزایش نرخ زیادی داشتن و کاذر هم مستثنی نیست .

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
          مصطفی جان

نظرت در مورد محقق شدن 30% سود عملیاتی در گزارش سه ماهه با در نظر گرفتن نرخ 1450 به ازای هر دلار چطوره؟
          کل این سود عملیاتی در صورت تحقق 21 تومن میشه. حالا پی به ای چند میخوای بهش بدی؟

این رشد فقط بخاطر ورود تکادو خواهد بود و لاغیر.

به زیرمجموعه های کاذر توجه کن. نسوز قشم سودش نصف شده

تکافو هم تقریبا تعطیله.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

شرکتهائى که به سرعت رشد مىکنند معمولاً نيازهاى مالى خود را از طريق اندوخته کردن تمام سود شرکت و انتشار اوراق قرضه و سهام عادى تأمين مىکنند. در چنين وضعي، اگر نرخ بازده شرکت از نرخ موردنظر سهامداران شرکت بيشتر باشد (در صورت ثابت بودن ريسک)، به نفع شرکت است که مقدارى از سود سالانه خود را به حساب سود انباشته منظور کند و سود کمترى به سهامداران پرداخت کند. .....................این بی حساب و کتاب بودن بورس ما است که برای سود انباشته ارزشی قایل نیست ..... به ازا هر 100 تومان سود انباشته (معادل ارزش اسمی سهم)می بایستی حداقل یک پی به ای به سهم بدهند. کاذر فقط 1.5 برابر قیمت فعلی خودش سود انباشته دارد خیلی بی معنی است که بازار فقط و فقط به سود توجه دارد و بس؟؟؟؟؟؟؟؟ ....وقتی برای سود غیر عملیاتی به سهم پی به ای میدهیم چرا به این که (حکم بیمه )را برای سهم دارد نمیدهیم

نظر

• hossein sh
              ستاره دار(1)
              • Mar 2012
              • 688

کل این سود عملیاتی در صورت تحقق 21 تومن میشه. حالا پی به ای چند میخوای بهش بدی؟

این رشد فقط بخاطر ورود تکادو خواهد بود و لاغیر.

به زیرمجموعه های کاذر توجه کن. نسوز قشم سودش نصف شده

تکافو هم تقریبا تعطیله.
              من صرفاً به سود عملیاتی پی بر ای نمیدم
              فاکتورهای متعدد هست که تعیین کننده پی بر ای هستند:
              1- سود عملیاتی
              اینکه شرکت 21 تومان سودعملیاتی داره و الان قیمت نزدیک سرمایه اسمی است
              2- میزان تولید، فروش، موجودی آماده برای فروش و نکته مهمتر برای این سهم موجودی مواد اولیه (که البته اینهم صرفاً صوریه، چون طبق خبرهائی که دارم برای تأمین مواد اولیه یه کارائی خودشون انجام دادن، در این زمینه منتظر گزارش شش ماهه هستیم)
              در کاذر همه موارد فوق افزایش قابل توجهی دارن
              3-سود انباشته
              که به گزارش تصمیمات مجمع قبل رجوع بشه، همه آنچه باید گفته بشه نوشته شده. موقعیت خیلی مناسبی داره به جهت اینکه برای افزایش سرمایه قراره استفاده بشه!
              4- که از نظر من از همه مهمتره، روند گزارشات هست.
              کاذر الان از این نظر در موقعیت ممتازی قرار داره، زیان 17 تومنی پارسال کجا و سود 21 تومنی عملیاتی!!
              5- شرایط بازار و شرایط گروه
              که خب تا الان صرفاً به دلیل مواد اولیه به نفعش نبوده...
              6- ارزش گذاری زیرمجموعه ها
              که البته خودتون بهش اشاره داشتید در خصوص وکادو
              البته در مورد کسرا هم خیلی جای مانور داره.
              7- شایعات بازار
              مهمترین شایعات مطرح در این سهم همون دستیابی بیشتر به چرخه تولید مواد اولیه و همچنین تغییر رویکرد به شرکتی صادراتی

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

خواندن بخشی از مصاحبه بورس نیوز با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه تکادو که در سال گذشته انجام داده .....برای این روزها که یک کوچولو ....کاذر....مورد توجه بازار قرار گرفته بد نیست...شاید به تصمیم گیری برای فروش و یا خرید...به سهامداران جزئ کمک کند...........
                صرفا جهت یادآوری:
                در خصوص درآمدهای حاصل از فروش(سهام شرکت سرامیک اردکان) این بخش از سرمایه گذاری های کاذ ر گفت: درآمدهای حاصل از آن به دو بخش اختصاص می یابد، بخش اول آن برای تسویه وام های اخذ شده سنوات گذشته در نظر گرفته شده و مابقی آن نیز برای تأمین نقدینگی و خرید مواد اولیه مورد نیاز جهت تولیدات شرکت استفاده می شود.
                چراکه در حال حاضر شرکت فرآورده های نسوز آذر تنها با 50 درصد ظرفیت خود به فعالیت و تولیدمشغول بوده، اما سعی شرکت بر این است که با اعمال تغییرات مدیریتی در روند تولیدات،این میزان را افزایش داده و تولید را بالا ببرد.
                برایرسیدن به این هدف نیز سرمایه در گردش بیشتری مورد نیاز است که از محل فروش سهام کسرا تأمین می شود. البته باید دانست در حال حاضر برنامه جدیدی برای سرمایهگذاری مجدد از این محل در این شرکت وجود ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                  من صرفاً به سود عملیاتی پی بر ای نمیدم
                  فاکتورهای متعدد هست که تعیین کننده پی بر ای هستند:
                  1- سود عملیاتی
                  اینکه شرکت 21 تومان سودعملیاتی داره و الان قیمت نزدیک سرمایه اسمی است
                  2- میزان تولید، فروش، موجودی آماده برای فروش و نکته مهمتر برای این سهم موجودی مواد اولیه (که البته اینهم صرفاً صوریه، چون طبق خبرهائی که دارم برای تأمین مواد اولیه یه کارائی خودشون انجام دادن، در این زمینه منتظر گزارش شش ماهه هستیم)
                  در کاذر همه موارد فوق افزایش قابل توجهی دارن
                  3-سود انباشته
                  که به گزارش تصمیمات مجمع قبل رجوع بشه، همه آنچه باید گفته بشه نوشته شده. موقعیت خیلی مناسبی داره به جهت اینکه برای افزایش سرمایه قراره استفاده بشه!
                  4- که از نظر من از همه مهمتره، روند گزارشات هست.
                  کاذر الان از این نظر در موقعیت ممتازی قرار داره، زیان 17 تومنی پارسال کجا و سود 21 تومنی عملیاتی!!
                  5- شرایط بازار و شرایط گروه
                  که خب تا الان صرفاً به دلیل مواد اولیه به نفعش نبوده...
                  6- ارزش گذاری زیرمجموعه ها
                  که البته خودتون بهش اشاره داشتید در خصوص وکادو
                  البته در مورد کسرا هم خیلی جای مانور داره.
                  7- شایعات بازار
                  مهمترین شایعات مطرح در این سهم همون دستیابی بیشتر به چرخه تولید مواد اولیه و همچنین تغییر رویکرد به شرکتی صادراتی
                  1-اصل قیمت گذاری میگه که پی به ای باید به سود علمیاتی باشه و پی برای سود انباشته نهایت 1.اگه به انباشته س که مثلا نگاه کن مپنا چقدر انباشته داره. یا آبسال که قیمت پایینتر کاذر داره .

2-میزان تولید ،فروش و موجودی آماده فروش همه حالت عادی دارن. اتفاقا 3% از حالت نرمال 25% عقب هستن! اگر دنبال موجودی انبار هستی برو کهرام بخر. از این نظر خیلی ارجحتره

3-در مورد گزارشات فقط نگاه کن به بخش هزینه های اداری، کدوم شرکت میتونه ادعا کنه که هزینه هاش طی سال 90 و 91 ثابت میمونه؟؟
                  اسناد دریافتنی 18% کم شده و درکنار اون موجودی نقد هم کم شده یعنی سفارشات مشتری کاهش داشته.
                  طلب از شرکتهای وابسته گروه 30% رشد، اینجاست که میگم سلطه تکادو و بخور بخور یعنی چی.

4-ارزش گذاری زیرمجموعه ها هم، تکادو زیر مجموعه کاذر نیست. شرکت نسوز قشم هم گفتم سودش نصف شده.کسرا هم بهترین دارایی کاذره. اگر اونم بفروشه 5 تومن از سودش برای سال آتی میپره. دقیقا همون اشتباهی که احیا سپاهان در مورد بلوک کسرا کرد.

5-جایی ندیده بودم به شایعات بازار پی به ای بدن.

خودتون به مصاحبه مدیرعامل آتیه تکادو دقت کنید ،وقتی درآمد حاصل از فروش دارایی ثابت شرکت بخواد صرف تسویه وام و خرید مواد اولیه بشه یعنی چی؟؟

ضمنا کمی بیشتر روی تسعیر ارزش تاکید کنید. 836 هزار دلار مبلغ کمی نیست.

من نظرمو قبل گفتم. رشد کاذر صرفا اراده تکادو خواهد بود و لاغیر

نظر

• hossein sh
                    ستاره دار(1)
                    • Mar 2012
                    • 688

1-اصل قیمت گذاری میگه که پی به ای باید به سود علمیاتی باشه و پی برای سود انباشته نهایت 1.اگه به انباشته س که مثلا نگاه کن مپنا چقدر انباشته داره. یا آبسال که قیمت پایینتر کاذر داره .

2-میزان تولید ،فروش و موجودی آماده فروش همه حالت عادی دارن. اتفاقا 3% از حالت نرمال 25% عقب هستن! اگر دنبال موجودی انبار هستی برو کهرام بخر. از این نظر خیلی ارجحتره

3-در مورد گزارشات فقط نگاه کن به بخش هزینه های اداری، کدوم شرکت میتونه ادعا کنه که هزینه هاش طی سال 90 و 91 ثابت میمونه؟؟
                    اسناد دریافتنی 18% کم شده و درکنار اون موجودی نقد هم کم شده یعنی سفارشات مشتری کاهش داشته.
                    طلب از شرکتهای وابسته گروه 30% رشد، اینجاست که میگم سلطه تکادو و بخور بخور یعنی چی.

4-ارزش گذاری زیرمجموعه ها هم، تکادو زیر مجموعه کاذر نیست. شرکت نسوز قشم هم گفتم سودش نصف شده.کسرا هم بهترین دارایی کاذره. اگر اونم بفروشه 5 تومن از سودش برای سال آتی میپره. دقیقا همون اشتباهی که احیا سپاهان در مورد بلوک کسرا کرد.

5-جایی ندیده بودم به شایعات بازار پی به ای بدن.

خودتون به مصاحبه مدیرعامل آتیه تکادو دقت کنید ،وقتی درآمد حاصل از فروش دارایی ثابت شرکت بخواد صرف تسویه وام و خرید مواد اولیه بشه یعنی چی؟؟

ضمنا کمی بیشتر روی تسعیر ارزش تاکید کنید. 836 هزار دلار مبلغ کمی نیست.

من نظرمو قبل گفتم. رشد کاذر صرفا اراده تکادو خواهد بود و لاغیر
                    1- در مورد 1 تا حدودی قبول. از نظر من مپنا هم ارزشش خیلی بیشتر از قیمت فعلیشه. شکی درش نیست. کی ادعا میکنه ارزش مپنا کمتر از قیمت فعلیشه. همه می دونند. این نشون دهنده پتانسیل رشد سهمه. من خودم چند روز پیش 1 پله مپنا خریدم، الان صف فروشه، دلیلی بر بی ارزشی و یا اوضاع بد بنیادی سهم نیست.
                    البته باید اینو درنظر داشت که سود انباشته برای افزایش سرمایه استفاده میشه و خود به خود بیشتر تأثیر میگذاره (خصوصاً برای شرکتی با این میزان سرمایه)

2-میزان خرید مواد اولیه طی 3 ماهه اول 56% افزایش داشته یعنی نکته ای بازار انگشت میگذاره روش که وارداتی. البته من نمیگم اوضاع وارداتیا الان خوبه ولی کاذر تا پایان امسال نباید مشکلی داشته باشه. 56% افزایش مواد اولیه خریده و 30% عملیاتی محقق کرده. خب اینکه ایول داره (البته اینو قبول دارم که کاذر گزارش شفاف بیرون نمیده و این یکی از معایب سهمه)

3- در مورد تکادو هم کاملاً باهات موافقم، دیگه آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است. در مورد هزینه ها هم برمیگرده به گزارش غیر شفاف کاذر. برای مثال چجوریه که اول دوره پیش بینی مواد اولیه بالای 40% میاره، بعد سه ماهه با این افزایش خرید مواد میشه 22%. در صورتی که خیلی از افرادی که در این زمینه فعالن میدونن مصرف مواد وارداتی خیلی کمتر از این حرفاست. من خودم با چند نفر توی همین شرکتها صحبت کردم، خیلی کمتره!!
                    اگر شفاف نیست توی همه زمینه هاست نه صرفاً هزینه های اداری

4-منظورم ارزش گروهش بود که افزایش پیدا میکنه. باید بهتر می نوشتم
                    تکادو سهامدار کاذره. نسوز قشم هم اطلاعات سال پیشش و ارائه داده و نمیتونیم مبنا خیلی قرار بدیم، همونطور که گزارش سال پیش کاذر و الان نباید به حساب امسال گذاشت. به نظرم کاذر تاوانشو دیگه داده.

5- مصطفی جان. این یکیو همه قبول دارن که بازار ما فقط با شایعات بالا و پائین میره و پی به ای تغییر می کنه.
                    چون همه دسترسی به اطلاعات رانتی ندارن.

در آخر نمی خواهم بگم کاذر آخره سهمه و اصلاً همه سهما باید برای کاذر لنگ بندازن .نه
                    من میگم کاذر بیشتر از اینا قیمتشه، همونطور که مپنا بیشتر از این قیمتشه و همونطور که کفرا...

به نظرم اراده تکادو (که واقعاً حرف و حدیث در موردش زیاده) محرکی برای سهمه و اگه این پتانسیل نبود، سهم توانائی رشد نداشته و نخواهد داشت.

همه چیزی که گفتم برای روشن شدن وضعیت سهمه تا هرکی خواست با مطالعه واردش بشه یا اصلاً نشه!
                    البته باز باید گفت که گزارشات کاذر شفاف نیست و دوستان اینو مدنظر داشته باشند.
                    پیشنهادی هم به خرید و فروش نیست.
                    آخرین ویرایش توسط hossein sh؛ 2012/10/09, 15:59.

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

چند نکته :
                      1.طی روز گذشته، هر تن ورق تولیدی شرکت فولاد مبارکه اصفهان به قیمت متوسط 13 هزار و 346 ریال در بورس کالا معامله شده که نسبت به نرخ فروش سه ماهه به طور میانگین 40 درصد رشد را نشان می دهد.............
                      2. باتوجه به صحبت هايي که در ارتباط با..... افزايش نرخ فولاد..... وجود دارد، متعاقب آن افزايش قيمت فرآورده هاي نسوز نيز بايد اتفاق بيفتد.....................
                      3. اما در اين بين يک نکته مهم وجود دارد: و آن رقابت بين شرکت هاي اين گروه است که براي در اختيار گرفتن بازار بيشتر، ممکن است قيمت هاي محصولات خود را افزايش ندهند.................
                      4. البته گروه سيمااني که از ديگر متقاضيان فرآورده هاي نسوز هستند ...با توجه به افزایش 22 درصدی نرخ سیمان ... از اين محل مي توان افزايش نرخ ها را براي...... فرآورده هاي نسوز .....متصور بود..............
                      5. شرکت ها از منظر منابع (درآمد) و مصارف (هزینه) ارزی سه دسته اند،
                      دسته اول صادرات محورند و بدهی ارزی ندارند ...دسته دوم صادرات محور هستند لیکن دارای بدهی ارزی یا مواد اولیه وارداتی می باشن....د دسته سوم آنهایی هستند که دارای فروش داخلی اند و دارای بدهی ارزی یا مواد اولیه وارداتی نیز هستند.
                      ***شرکت های دسته اول با افزایش مستمر نرخ ارز، درآمد هایشان به طور مستمر افزایش می یابد که این افزایش، یک افزایش حقیقی و ناشی از عملکرد تولید نیست. بنابراین نسبت قیمت به درآمد هر سهم این شرکت ها با فرض اینکه محدودیتی در صادرات نداشته باشند، کاهش می یابد. ریسک این شرکت ها در تسعیر نرخ ارز است و اینکه این شرکت ها بر اساس سیاست های بانک مرکزی با چه نرخی ارزهای حاصل از صادرات را تسعیر کنند.
                      ***شرکت های دسته دوم: این شرکت ها با شرط اینکه ارز حاصل از صادراتشان تکافوی مصارف
                      ارزی شان را بدهد، با افزایش نرخ ارز با مشکل مواجه نخواهند شد، به شرط آنکه این شرکت ها نیز در امر صادرات محدودیتی نداشته باشند این محدودیت ها می تواند ناشی از مسائل بین المللی یا سیاست های بازرگانی داخلی باشد.......
                      ***درخصوص شرکت های دسته سوم باید گفت که قیمت نهاده های تولید این شرکت ها با افزایش مستمر نرخ ارز، افزایش یافته و در صورتی که نرخ های فروش داخلی محصولات آنها به طور متناسبی افزایش نیابد، سود این شرکت ها به طور مستمر کاهش خواهد یافت.......
                      6. بازپرداخت بموقع تعهدات مالی شرکت ها حالا از هر محلی .....موجب افزایش بهره وری.و متناسب با ان هزینه های مالی در صورت سودو زیان هم کاهش پیدا می کند.....................
                      7.حالا به نظر دوستان چه اراده ای در پشت سهام ها برای رشد آنها وجود دارد : جریان بازار....سهامداران عمده....سفته بازها....شناسایی سود و زیان...شفافیت یا عدم شفافیتدر صورت های مالی....پایان استراحت سهماز منظر تکنیکال....ووووووووو...خلاصه هر کدام می توانند عاملی باشند......
                      8.اما یک نکته ای که همه دوستان به آن واقف هستند با روند سهام چه مثبت و چه منفی نباید درگیر شد........پس همگام با روند سهم حرکت می کنیم

نظر

• mm34
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 54

ما بحثمون عملیاتیه.

دوست گرامی....اولا وقتی خودتون هم معترف هستید به افزایش قیمت سهم و فقط دلیلی که دارید متفاوت هست این خودش یعنی سهم ارزش خرید داره و نه فروش!!!ثانیا کاذر سال 90 به ازای هر سهم حدود 18 تومن زیان محقق کرد که میشه چیزی حدود 1/8 میلیارد تومن و این با سود انباشته که به ازای هر سهم بالغ بر 130 تومن هست متفاوته....کاذر 2 سال قبل به ازای هر سهم 180 تومن سود انباشته داشت که بدلیل زیان سازی 89 و 90 حدود 45 تومنش کم شده....شرکتهای زیاندهی که سود انباشته بیش از سرمایه اسمی دارن بمحض اینکه در روند سودسازی قرار بگیرن باید فرضا p/e 3 به سود عملیلتیشون داد+ سود انباشته که در مورد کاذر اگر امسال فقط 20 تومن بسازه میشه 60 تومن که وقتی با سود انباشته سهم جمع کنیم به عدد 190 تا 200 میرسیم-قیمت هر سهم- میبینید که در مقایسه با سهامی همچون شکربن و ....مفت داره معامله میشه....امدن وکادو هم فاکتور + دیگریست که....بنظر شخصی بنده این سهم در بدبینانه ترین حالت با توجه به شاخص فعلی بورس 150 تا 180 تومن قیمتش هست...بزودی متوجه خواهید شد...

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

دوستان در تحلیل های خودشان به این موضوع اشاره داشتند که ..........(گزارشات کاذر شفاف نیست )................. لطفا به این مطللبی که ذیلا اشاره می شود عنایت داشته باشید:
                          از ديرباز موضع شركتها در مورد گزارشگري مالي اين بوده كه اطلاعات را در ......كمترين حد ممكن منتشر كنند ......تا از اعطاي فرصت بهربرداري بيشتر به رقبا جلوگيري شود............... بنابراين در رابطه با گزارشگري مالي همواره دو چالش بزرگ پيش روي مديران واحدهاي تجاري وجود داشته..... كه يكي از آنها چگونگي برقراري تعادل بين شفافيت گزارشات مالي و عدم ارائه بيش از حد اطلاعاتي بوده ...........و ديگري اينكه اطلاعات به چه ميزان، براي چه كساني ؟؟؟و در چه مواقعي؟؟؟ بايد منتشر شود.............

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

از نظر قیمتی اصلاح سهم را تموم شده میدونم . امیدوارم فردا مقاومت 106 را بتونیم پشت سر بگذاریم در این صورت هدف کوتاه مدت 130 و میان مدت را 180 میبینم . ظرف زمان سهم هم پر شده و دیگه دلیلی برای در جا زدن رو این قیمت ها نمیبینم .

نظر

• mohamadzakeri
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 48

آقای مصری پور سلام
                              من در پیام خصوصی از شما راهنمایی خواستم با توجه به اینکه آنلاین هستید لطفا جواب مرا بدهید، من می خواهم تعداد 000 800 سهم کآذر بخرم آیا صلاح است؟
                              الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
                                آقای مصری پور سلام
                                من در پیام خصوصی از شما راهنمایی خواستم با توجه به اینکه آنلاین هستید لطفا جواب مرا بدهید، من می خواهم تعداد 000 800 سهم کآذر بخرم آیا صلاح است؟
                                سلام جناب ذاکری
                                شاید پیام خصوصی پر بوده که بهم نرسیده.
                                خب اول باید دید این 800 هزار سهم چند درصد سبد شما میشه.
                                همونطور که عرض کردم از نظر تکنیکی اگر 105 تومن شکسته بشه هدف اول 124 تومن میشه.
                                من با سایر دوستان هم صحبت کردم، گویا توی مجمع تکادو هم صحبت کاذر شده، گفتن که اوضاش از پارسال بهتره یعنی زیان نمیسازه.
                                پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید دارید بعد از تایید شکست ورود بفرمایید

نظر

در حال کار...
                                X