کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاذر همه تعدیل مثبت خود را از ماهها قبل پیشخور کرده و طی 3 ماه قیمت آن از 330تومان به 930تومان رسیده و در نقطه پر خود قرار دارد. الان p/e سهم 8 است و باید در مورد خرید آن دقت لازم را داشت.همه می دونستند سهام کپارس را می خره و ساختمان پارک ساعی هم در دست فروش است.در بازگشایی فرصت فروش است.
کاذر با50% منفی باز شد و می ره تا به 300تومان برسه. بیچاره خریداران هیجان زده 9750تومانی که فکر می کزدن تا 1500تومان یه کله می ره! الان هم فرصت فروشه برا کسانی که از 300تومان وارد شده اند.
کاذر با50% منفی باز شد و می ره تا به 300تومان برسه. بیچاره خریداران هیجان زده 9750تومانی که فکر می کزدن تا 1500تومان یه کله می ره! الان هم فرصت فروشه برا کسانی که از 300تومان وارد شده اند.
البته اگه خودشون خروج نکرده بودن مثل بقیه سهامشون با محدوده باز میکردن
کاذر 9 ماهه 606 ریال عملیاتی ساخته تازه دلار مواد اولیه رو 3200 دیده و مهمتر از اون خاک نسوز استقلال سپاهان رو خریده و واردات خیلی کمتری احتیاج داره ال سی که وا بشه می تونه حاشیه سودش رو 16 درصد و سودشو 110 تومان افزایش بده
این 300 رو از کجات در آوردی آقای الله جل جلاله جانماز آب کش
جنابhamedsh .شما اگر دوس ندارید نظرات دیگران را بدانید لازم نیست وارد یک انجمن شوید ومباحث دیگران رو مطالعه کنید تا چنین برخورد ........ از خود نشان دهید.چون با این کار فقط شخصیت خودتان رو به دیگران معرفی میکنید.
اگر شما وارد انجمنی میشوید تا نظرتان را آزادانه ارائه دهید،چنین حقی ندارید که اگر کسی خلاف نظر شما مطلبی ارائه کرد با توهین با او برخورد نمایید چرا که او نیز حق آزادانه اظهار نظر کردن دارد و اگر نظرش اشتباه است،اینجا محیط توهین و بی منطقی نیست محیط استدلال منطق است.اگر چنین نظری ندارید اصلا نباید وارد هیچ بحثی شوید و به نظر خودتان که فکر میکنید درست است عمل کنید
خیلی از بزرگان همین تالار ها با برخوردهای کودکانه بعضی افراد،دیگر مطلبی نمینویسند یا از این تالارها رفته اند.اونها شاید نیازی هم به نظرات بقیه نداشته باشند ولی زمان خودشان را میگذارند تا امثال من استفاده ای ببرند ومشکلاتشان حل شود.
اگر دچار ضرر شده اید عالم و آدم مقصر نیستند چرا که در هر کاری احتمال ریسک و زیان وجد دارد و دلیلش هم هیچکس نمیتواند باشد جز ((((خود مااااااا)))))
کاذر همه تعدیل مثبت خود را از ماهها قبل پیشخور کرده و طی 3 ماه قیمت آن از 330تومان به 930تومان رسیده و در نقطه پر خود قرار دارد. الان p/e سهم 8 است و باید در مورد خرید آن دقت لازم را داشت.همه می دونستند سهام کپارس را می خره و ساختمان پارک ساعی هم در دست فروش است.در بازگشایی فرصت فروش است.
آقای جانماز آب نکش!
اگر الفبای تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را خوانده باشی، از خودت خجالت می کشی و شرمسار از توهین به یک کاربر که هیچ قصدی جز راهنمایی همکاران بورسیش ندارد،خواهی شد.
این نمودار در تایم ماهانه است .همه چیز واضح است و نیازی به تفسیر هم ندارد. کسی با موضوع آشناست خود درک می کند ولی ناواردان خرده می گیرند و توهین می کنند.مگر سهمی که دست سفته بازان و هوچیگران می افتد و با دغل بازی قیمت آنرا بالا می برند و بعد در اوج خالی می کنند ، همیشه می تواند واقعیت خود را پنهان کند؟تو اگر از جای دیگر ناراحتی داری و احتمالا از ولایتمداران چماقدار حکومتی حرفی نیست .اینجا تحلیل سهم با ادله صورت می گیرد نه با توهین و ناسزا گفتن. از تو هم دعوت رسمی نشده تا پست های من را بخوانی. اگر فکر می کنی تارگت من اشتباه است با ادله و توضیحات منطقی بگو تا اصلاح شود.
تحلیل تکنیکال یه تلقینه با آمار حس بازار رو در آوردنه کدوم نادانی سهم با p/e 2 می فروشه تازه 9 ماهه با دلار مواد اولیه 3200 تومان که دروغ محضه 606 عملیاتی ساخته 300 تومان شما p/e رو حدود 2 میکنه شایدم مذهبیونی مثل شما مردم رو درست شناختن و همین قدر نادانند.
در ضمن یه نمودار آوردید از کجاش عدد 300 تحلیل میشه آقای منطقی نما
آقای جانماز آب نکش!
اگر الفبای تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را خوانده باشی، از خودت خجالت می کشی و شرمسار از توهین به یک کاربر که هیچ قصدی جز راهنمایی همکاران بورسیش ندارد،خواهی شد.
این نمودار در تایم ماهانه است .همه چیز واضح است و نیازی به تفسیر هم ندارد. کسی با موضوع آشناست خود درک می کند ولی ناواردان خرده می گیرند و توهین می کنند.مگر سهمی که دست سفته بازان و هوچیگران می افتد و با دغل بازی قیمت آنرا بالا می برند و بعد در اوج خالی می کنند ، همیشه می تواند واقعیت خود را پنهان کند؟تو اگر از جای دیگر ناراحتی داری و احتمالا از ولایتمداران چماقدار حکومتی حرفی نیست .اینجا تحلیل سهم با ادله صورت می گیرد نه با توهین و ناسزا گفتن. از تو هم دعوت رسمی نشده تا پست های من را بخوانی. اگر فکر می کنی تارگت من اشتباه است با ادله و توضیحات منطقی بگو تا اصلاح شود.
تحلیل تکنیکال یه تلقینه با آمار حس بازار رو در آوردنه کدوم نادانی سهم با p/e 2 می فروشه تازه 9 ماهه با دلار مواد اولیه 3200 تومان که دروغ محضه 606 عملیاتی ساخته 300 تومان شما p/e رو حدود 2 میکنه شایدم مذهبیونی مثل شما مردم رو درست شناختن و همین قدر نادانند.
در ضمن یه نمودار آوردید از کجاش عدد 300 تحلیل میشه آقای منطقی نما
امروز سهام با p/e کمتر از 2 هم داریم که صف فروشه. پس افراد نادان هم زیاد هستند که هیچ درکی از بازار سرمایه ندارند و اصلا نمی فهمند برای چی پولشون را برای خرید سهم هزینه کرده اند. تا احمق و نادان هست بازار هم به همین شکل پیش میره. من با کسی دشمنی و پدر کشتگی ندارم و به دین و آیین کسی هم گیر نمی دم .هرکس ازاده هر نوع تفکری داشته باشه و به من و تو هم هیچ ربطی نداره؛ ولی شما ظاهرا با خودت هم مشکل داری.
آقای جانماز آب نکش!
http://www.esteghlalsepahan.com/Content/Default.aspx?Landir=rtl&Lan=Faشركت تهيه و توليد مواد اوليه استقلال سپاهان که 68 درصدشو کاذر خرید و البته معاوضه با ساختمان تو آخرین صورت مالیش 55 درصد مواد اولیه رو با دلار 3200 وارد کرده حاشیه سودش رو 16 درصد دیده که اگه مثل کفرا بشه همون قدر سود تولید می کنه ولی با این بزرگترین معدن خاور میانه مواد اولیه مفت سودشو می ترکونه
نظر