فرآورده هاي نسوز آذر ( كاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rohollah
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 25

مهم اینه که روند سهم صعودی شده و اگه به صورت بلند مدت نگاه کنیم انتظار رشد تا 170 ازش داریم

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

f نقل از تالار کرج در سایت همسایه:
      سوز اذر:

اندوخته طرح توسعه و اندوخته قانونی و سود انباشته در دوره 3 ماهه 89 با سرمایه 10 میلیارد تومانی

اندوخته قانونی به ازای هر سهم: 10تومان
      اندوخته طرح و توسعه به ازای هر سهم: 156 تومان
      سود انباشته به ازای هر سهم: 3 تومان
      قيمت تمام شده سرمايه گذاري كوتاه مدت به ازاي هر سهم : 3 تومان
      قيمت تمام شده سرمايه گذاري بلند مدت به ازاي هر سهم : 62 تومان
      تسهلات مالی به ازای هر سهم تا این دوره مالی : 87 ئومان
      دارایی های ثابت به ازای هر سهم : 113 تومان

ارزش ویژه سهم : 269 تومان است
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• amini1110
        عضو عادی
        • Oct 2025
        • 39

کاذر فردا با قدرت مقاومت 110-113 را رد خواهد کرد
        دوستان مقاومت بعدی چند است ؟

نظر

• 664
          عضو فعال
          • May 2011
          • 424

در اصل توسط amini1110 پست شده است View Post
          کاذر فردا با قدرت مقاومت 110-113 را رد خواهد کرد
          دوستان مقاومت بعدی چند است ؟
          انشاا.. شو فراموش کردین دوست عزیز
          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• abtin
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 55

سلام
            کاذر چقدر اندوخته داره ؟؟
            [SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]

نظر

• amini1110
              عضو عادی
              • Oct 2025
              • 39

انشاا...

ممنون دوست عزیز 664

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

کاذر در گزارش 6ماهه 182ریال پوشش داد!!
                البته از لحاظ عملیاتی زیان محقق کرده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  کاذر در گزارش 6ماهه 182ریال پوشش داد!!
                  البته از لحاظ عملیاتی زیان محقق کرده است.
                  کسی دلیل درآمد متفرقه رو میدونه؟؟

یادمه مهران به احتمال تحقق زیان عملیاتیش توی این گزارش اشاره کرده بود...
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

به لحاظ بنیادی اصلاًوضعیت مناسبی نداره
                    سود عملیاتی نزدیک به 60 درصد کاهش یافته
                    کسی میدونه سود غیر عملیاتی بابت چی بوده؟

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      کسی دلیل درآمد متفرقه رو میدونه؟؟

یادمه مهران به احتمال تحقق زیان عملیاتیش توی این گزارش اشاره کرده بود...
                      مصطفی جان فک میکردم گزارشش افتضاح باشه اما نه تا این حد....من مطمئن بودم زیان شناسایی میکنه تو تاپیک تعدیلات شرکت ها هم زدم اما خودم فک میکردم حدود 2 تومان ولی دوستان میگفتند حدود 4 تومان....الآن میبینم دوستان تو تاپیک مسابقه از گزارشش به عنوان گزارش خوب یاد میکنند به نظرم بد ترین گزارش ممکن بوده عزیزان فک کنم فقط ردیف آخر رو میخونن...شرکت از لحاظ عملیاتی در حال نزوله و این به هیچ وجه خوب نیست...حالا بذاریم گزارشش بیاد ببینیم این درآمد متفرقه چیه انشا الله که سهام کسرا رو خرد نکرده باشه و در بازار نفروخته باشه چون این حداقل امیدی که به این شرکت داشتم رو هم از بین میبره...

****احتمال صعود سهم دقیقا به خاطره همین که همه از این گزارش به عنوان گزارش خوب یاد میکنند وجود دارد.

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Oct 2025
                        • 3256

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                        مصطفی جان فک میکردم گزارشش افتضاح باشه اما نه تا این حد....من مطمئن بودم زیان شناسایی میکنه تو تاپیک تعدیلات شرکت ها هم زدم اما خودم فک میکردم حدود 2 تومان ولی دوستان میگفتند حدود 4 تومان....الآن میبینم دوستان تو تاپیک مسابقه از گزارشش به عنوان گزارش خوب یاد میکنند به نظرم بد ترین گزارش ممکن بوده عزیزان فک کنم فقط ردیف آخر رو میخونن...شرکت از لحاظ عملیاتی در حال نزوله و این به هیچ وجه خوب نیست...حالا بذاریم گزارشش بیاد ببینیم این درآمد متفرقه چیه انشا الله که سهام کسرا رو خرد نکرده باشه و در بازار نفروخته باشه چون این حداقل امیدی که به این شرکت داشتم رو هم از بین میبره...

****احتمال صعود سهم دقیقا به خاطره همین که همه از این گزارش به عنوان گزارش خوب یاد میکنند وجود دارد.
                        کاذر تا انجا که من یاد دارم بر سر این بلوک کسرا کارش به تغییر مدیر عامل و خیلی بحثهای دیگر کسید
                        حال نمیدانم این سود غیر عملیاتی را به قول شما از خرد فروشی گرفته یا اینکه...
                        یادمه تا انجا که صحبت میکردیم
                        از مشکل تولیداتش صحبت به میان بود مهران جان خبر داری بهبودی حاصل شده یا اینکه در 9 ماهه هم.......
                        اما از دید قیمتی صعود را خیلی ها از اساتید تکنیکال در نمودارها تایید میکنم

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                          کاذر تا انجا که من یاد دارم بر سر این بلوک کسرا کارش به تغییر مدیر عامل و خیلی بحثهای دیگر کسید
                          حال نمیدانم این سود غیر عملیاتی را به قول شما از خرد فروشی گرفته یا اینکه...
                          یادمه تا انجا که صحبت میکردیم
                          از مشکل تولیداتش صحبت به میان بود مهران جان خبر داری بهبودی حاصل شده یا اینکه در 9 ماهه هم.......
                          اما از دید قیمتی صعود را خیلی ها از اساتید تکنیکال در نمودارها تایید میکنم
                          سلام باربد جان...گزارشات 6 ماهه اکثر شرکت ها امسال خوب بود به خصوص شرکت های کوچکی که معمولا اهالی بازار داخلشون منتظر یک محرک بودند...ببینید مثلا گزارش...کفرا...کخاک...کسرا...کاشی سرامیکی ها...شلعاب...اکثر این شرکت ها رشد تولید وفروش داشتند...اکثر دوستان انتظار گزارشی از کاذر داشتند مانند سایر شرکت ها...شما فرض کن این سهم هیچی غیر عملیاتی نمیساخت اما فقط 5-6 تومان سود عملیاتی میساخت اون موقع خودم هم وارد سهم میشدم...اما میگم افت حدود 10% در میزان فروش بسیار ناگوار است...یک بار به دوستان آن زمان که قیمت های زیر مجموعه تکادو بسیار پایین تر از این حرف ها بود گفتم<آن زمان فکر میکنم منگنز حدود 800...کطبس حدود 500...تکسرام حدود 90> بودند که با توجه به احتمال زیاد عرضه تکادم تا اسفند امسال احتمال تغییراتی در زیر مجموعه ها وجود دارد به نظرم این پوشش سود غیر عملیاتی و در هر صورت سود ده جلوه دادن شرکت کاذر هم بی ربط نباشد...در کاذر قرار بود یک اتفاق حدود 4 ماه پیش بیوفته که اونجوری شرکت متحول میشد که آن اتفاق نیفتاد<اگه اطلاعات دقیق خواستید در پیام خصوصی هستم خدمتتون> اۀان دوستان میگن قراره هیئت مدیره عوض بشه و دیگه واویلا....اصلا از این خبرا نیست چون مدیر عامل بعدی هم از بچه های خود تکادو است دیگه همه کسانی که دو روز در یک شرکت سهامی کار کرده باشند میدونند که اگه فقط مدیر عامل تغییر کنه اما شرکت همچنان زیر دست همان سهامدار عمده قبلی باشه تغییر محسوسی شکل نمیگیره چون شکل مدیریت همان قبلیست فقط نام و نام خانوادگی تغییر میکند....

باربد جان تولیداتش مشکل نداره<این نقاط سر به سر عملیاتی هم عالمی دارند که از مصطفی میخوام اگه فایل یا نکته آموزشی دربارش دارن اینجا بذارن و اگر نه خودشون چون رشتشون اقتصاده یه توضیح دقیق واسه دوستان بدن تا بار آموزشی هم افزایش پیدا کنه> ولی شرکت در روند نزولی قرار گرفته که به قول دوستان نیاز به تغییرات اساسی دارد اما جلسه هیئت مدیره به منظور این تغییرات اساسی نیست یک بار نوشتم این شرکت تا پایان سال زیان عملیاتی 10-12 تومانی میسازد<در تاپیک پیش بینی تعدیلات شرکت ها> همچنان اعتقاد همان است و شاید هم بیشتر....

اصلا میدونید یکی از اصلی ترین دلایلی که رفتم و رو این شرکت زوم کردم همین نظرات اساتید تکنیکال بود به خصوص استاد مسلم که وقتی اسم یه سهم رو میاره شک نکنید که اینقدر روی نمودارش وقت گذاشته وکار کرده که اومده و با جرات در مورد این سهم صعود بزرگی پیش بینی کرده...ضمنا زمانی که مسلم خان از این صعود یاد کردند من دنبال یک نکته با اهمیت بنیادی میگشتم یعنی معتقد بودم حرکتی که دوستان تکنیکال لزش یاد میکنند نیاز مند یک محرک بنیادیست...2 راه وجود داشت...1-ورود تکادو و تلاش همه جانبه شرکت برای ساختن یک سود عملیاتی خوب به خصوص برای گزارش 9 ماهه که احتمالا مصادف میشه با زمزمه های ورود تکادو که این گزارش 6 ماهه نسبتا نا امیدم کرد...2-واگذاری بلوک کسرا ئ یک سود غیر عملیاتی عادی که از دامنه تحلیل بنیادی خارج میشود پیش بینی این امر....

من پست قبلی رو فقط برای این زدم که دیدم گزارشی که افسوس دارد با به به و چه چه مواجه شده کمی تعجب کردم.....

یا حق
                          آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/12/30, 13:04.

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

ضمنا شاید هم تکافو یا نسوز قشم را به تکادو و زیر مجموعه های دیگرش واگذار کرده باشد که اگه در آمد متفرقه از این راه به دست آمده باشد بهتر است البته خودشون که میگفتند اصلا قصد واگذاری این شرکت ها را نداریم....

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

مهران جان این مطالب برای توضیح اهرمهای مالی و عملیاتی میتونه مناسب باشه:

حسابداری و حسابرسی (آزاد و کاظمی) ACCOUNTING & AUDITING

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

بعد از بحثايي كه اينجا شد رفتم گزارش كاذرو ديدم اينقد دقيق عمل كردن كه نميشه نكته خاصي رو از تو گزارششون كشيد بيرون...بيشتر مانورشون تو قسمت درآمداي متفرقه بوده يعني دقيقا جايي كه خيلي مبهمه و هركاري ميتونن تو اين سر فصل بكنن...اما يه نكته اي كه ذهن منو از ظهر مشغول كرده پوشش زيان عملياتيه كه فقط يه جور ميشه درستي اونو تشخيص داد و اونم فقط بدست آوردن تابع هزينه شركته اينجاشو نخوندن...دارم از ظهر روش كار ميكنم صورتاي مالي چندين سالشو گذاشتم جلوم دارم حساب كتاب ميكنم تاشب خبرشو ميدم احساس ميكنم تو هزينه هاي ثابت و متغيرشون دست بردن
                                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

در حال کار...
                                X