گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    بازار واقعا چنگی به دل نمیزنه .
    تو این چند وقت کلا آذر ماه واقعا سهام بد معامله میشند ولی با این حال افتشون هم زیاد نبوده . نشون میده خریدار هم راغب به خرید تو این قیمت ها نیست و منتظر هست بیشتر افت کنه . محرک صعود قوی یه نزول نسبتا قوی هست وگرنه با این عدم نزول صعود قوی هم نخواهیم داشت .
    مثلا سهام ایرانخودرو با خبر بانک پارسیان حداقل باید 20 درصد میداد دیگه درسته؟ ولی 10 درصد هم حتی نداد .این یعنی خریدار قوی وارد نشد و این خرید برایش جذاب نیست.
    سهام دیگر مثل سیمانی و معدنی و.. هم قیمت جهانی و افزایش نرخ محرکشون هست که اون هم فعلا به نظر میرسه شیبش کند شده و یا متوقف شده
    پس فعلا بازار دلیلی برای صعود ندارد و بازاری که صعود نکند افت میکند . باز هم میگم اصراری نیست بر اثبات درستی صحبت و.. اگر فهمیدم اشتباهه سریع دور میزنم .
    ...
    آذر ماه عملا ماه دلار بود فقط . نه سکه نه آتی نه بورس رشد آنچنانی نداشت.
    سلام با این جمله شما کاملا موافق هستم دلیلی برای رشد بازار وجود نداره مگر اینکه باز هم قیمتهای جهانی رشد کنند و سهام مربوط به قیمتهای جهانی هم رشد داشته باشند به نظر میرسه بازار تا بهمن ماه هم به همین رول ادامه داشته باشه مگر اینکه یک حرکت غیر قابل پیش بینی رخ دهد از سوی دولت

3 دلیل می تواند برای عدم رشد بازار تا آخر بهمن ماه سال جاری داشت

تصویب بودجه دولت در مجلس

2 ارسال بودجه سال 96 شرکتهای بورسی

3 نظر دادن ترامپ برای قرار دادهای شرکتهای اروپای با ایران همه این مورد تا آخر بهمن ماه زمان میبرد مگر اینکه حرکت قابل پیش بینی از دولت سر بزنه با تشکر
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

این اختیار معامله خودرو را چطور می توان خرید؟ (فکر کنم ضخودرو بود.)
      فکر کنم گزینه ی سود آوری باشد.

===========

در مورد خود خودرو هم نکته ی جالب این بود که روز کاری قبل س.سمند مثل چه می خرید... ولی امروز؟ چرا باید این کار را کند؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام

این اختیار معامله خودرو را چطور می توان خرید؟ (فکر کنم ضخودرو بود.)
        فکر کنم گزینه ی سود آوری باشد.

===========

در مورد خود خودرو هم نکته ی جالب این بود که روز کاری قبل س.سمند مثل چه می خرید... ولی امروز؟ چرا باید این کار را کند؟
        امروز که راه اندازی نشد آنلاین گفتند که نداره فعلا .
        چرا سود آور هست به نظرتون؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

امروز که راه اندازی نشد آنلاین گفتند که نداره فعلا .
          چرا سود آور هست به نظرتون؟
          به خاطر بررسی نموداری ای که روی نماد خودرو داشتم و خودرو را در روندی صعودی دیده بودم.
          (خیلی وقت هست که دنبال خودرو 2700 ریالی بودم...)

همین طور به خاطر خرید سرمایه گذاری سمند در نماد خودرو.

البته من این بحث فروش وپارس را زیاد جدی نمی دانم... ولی فکر کنم بازی ای که روی این خبر در می آورند تا حدی جدی باشد. (در حد یک موج 5 با خطر فراوان و قدرت کم)

البته من قواعد اختیار معامله را نمی دانم و تا به حال خرید نکرده ام ولی در یک کتابی در باره اش مطالعه می کردم می گفت (مانند حق تقدم) در روند صعودی خیلی خیلی بیشتر از سهم اصلی سود می دهد. و البته در روند نزولی برعکس.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

فروش استقراضی گفتند بزودی...
            اون بیاد بازار واقع بینانه تر عمل خواهد کرد.البته اگر برای تمام بازار بیاد و نه دو سه سهم بزرگ
            ..

خپارس ح نوسان خوبی داد و روزهای آینده به نظر میرسه نوسان های خوبی خواهد داد .بد نیست پرریسک هم هست

بازار در شرایط کنونی حتی تا 6 ماهه دیگه ریسک زیاد داره که خریدار مایل به انجام خرید اروق اختیاری باشه مسولان بورس در باز گشای نمادهای ساده چند روز و حتی چند ماه معطل می کنند بعد می خواهند این اورق را برای این بازار بسیار پر ریسک که خودشان باعث و بانی هستند به سهامداران قالب کنند هیچ امید به این حرکت نیست
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              به خاطر بررسی نموداری ای که روی نماد خودرو داشتم و خودرو را در روندی صعودی دیده بودم.
              (خیلی وقت هست که دنبال خودرو 2700 ریالی بودم...)

همین طور به خاطر خرید سرمایه گذاری سمند در نماد خودرو.

البته من این بحث فروش وپارس را زیاد جدی نمی دانم... ولی فکر کنم بازی ای که روی این خبر در می آورند تا حدی جدی باشد. (در حد یک موج 5 با خطر فراوان و قدرت کم)

البته من قواعد اختیار معامله را نمی دانم و تا به حال خرید نکرده ام ولی در یک کتابی در باره اش مطالعه می کردم می گفت (مانند حق تقدم) در روند صعودی خیلی خیلی بیشتر از سهم اصلی سود می دهد. و البته در روند نزولی برعکس.
              میشه گفت مثل حق ولی فرق هایی عمده داره.
              الان برای فولاد آمده تا 25 بهمن 130 تومان فولاد .
              دارنده اختیار خرید تا 25 بهمن فولاد 130 تومانی رو برای خودش تضمین میکنه . البته 130 تومان هم نیست چون 20 تومان هم ارزش اختیار معامله است . با تنزیل و.. میفته براش حدودا 145 تومان . در واقع الان داره فولاد 145 رو برای خودش تضمین میکنه . اگر رفت زیر 130 عملا برگه اختیار معامله میره سمت صفر و بی ارزش میشه .
              اگر بالای 145 بیفته سود میکنه .
              ...
              این بحث جدا . خود برگه هم به طور جداگانه قابل خرید و فروش است . مثلا الان فولاد بشه 150 قیمت این هم میره میشه 30 تومان که میشه 50 % ولی پول و خجم پول کمی درگیر میشه احتمالا

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

بازارها هر بازاری دوران رکود و رونق دارد .
                یه عده فقط دوست دارند رونق باشه الان که رکوده هی مینالند .چون همیشه سهامداراند .
                یه عده خوشحالند که بازار ریزشیه چون نقدند و بتونند سهام رو ارزون تر بخرند.

........
                بازار ها کلا چرخه ای هستند و قرار نیست همیشه سود ده باشند آدم در زمان رونق باید آنقدری سود کند تا بی پولی دوران رکود پوشش داده بشه . اگر قرار باشه همیشه سهامدار بود یا همیشه نقد بود کلا چه کاریه ادم این همه وقت بذاره ؟! اونیکه همیشه سهامداره تابلو رو نگاه کنه مثلا چی بشه ؟؟ اونیکه که کلا به بورس اعتقاد نداره هم همینطور ..
                ولی به طور کلی این مساله رو بیشتر اوقات فراموش میکنیم : جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود ؟!

سشرق ح بالای 30 درصد نوسان داد تو یه هفته . یه عده به امید 100 درصد نگه داشتند والا ملت پولشون رو یه سال میذارند بانک 20 درصد میگیرند !الان نه تنها سود رو ندارند بلکه ضرر هم شده این خیلی بده. آدم پول تو دستش بود رو از دست داده بعدش یه چیزی هم باید بده

..........
                البته بگم من هم تو این یه ماه ضرر کردم بیشتر اوقات نقد بودم ولی گهگاهی نوسان گرفتم و گاهی نوسان منو گرفت که وزنه اون بیشتر بود و قسمتی از سود ماه گذشته پرید . اینطور نیست که همش سود کنیم =)) کلا کسی که تا حالا ندیدید بگه ضرر کردم وفقط داره سود میکنه یه ریگی به کفشش هست دیدم که میگم . یا مجازی معامله میکنه مثلا تو ذهنش میگه فراور خریدم 300 فروختم 900 ../:.ph34r-smiley.:/ یا دروغگوست . وگرنه آدمی که فقط سود کنه من ندیدم تا حالا ؟ البته تو دنیای واقعیت تو مجازی بی نهایت دیدم
                اگر چنین آدمی دیدید بهش بگید بصورت آنلاین بگه چی معامله میکنه :D
                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/12/19, 15:20.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

دوستان تحلیلی از روی جهانی دارند؟ سقف زده؟ اگر سقف زده باشه گروه قیمتشون پره حواستون باشه .
                  به نظر میرسه سقف زده بودند . روی 2600 و مس 5500 هر دو رو حمایت مهم قرار دارند .

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط heydar";706088][COLOR="#0000CD پست شده است
                    بازارها هر بازاری دوران رکود و رونق دارد .
                    یه عده فقط دوست دارند رونق باشه الان که رکوده هی مینالند .چون همیشه سهامداراند .
                    یه عده خوشحالند که بازار ریزشیه چون نقدند و بتونند سهام رو ارزون تر بخرند.[/COLOR]
                    ........
                    بازار ها کلا چرخه ای هستند و قرار نیست همیشه سود ده باشند آدم در زمان رونق باید آنقدری سود کند تا بی پولی دوران رکود پوشش داده بشه . اگر قرار باشه همیشه سهامدار بود یا همیشه نقد بود کلا چه کاریه ادم این همه وقت بذاره ؟! اونیکه همیشه سهامداره تابلو رو نگاه کنه مثلا چی بشه ؟؟ اونیکه که کلا به بورس اعتقاد نداره هم همینطور ..
                    ولی به طور کلی این مساله رو بیشتر اوقات فراموش میکنیم : جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود ؟!

سشرق ح بالای 30 درصد نوسان داد تو یه هفته . یه عده به امید 100 درصد نگه داشتند والا ملت پولشون رو یه سال میذارند بانک 20 درصد میگیرند !الان نه تنها سود رو ندارند بلکه ضرر هم شده این خیلی بده. آدم پول تو دستش بود رو از دست داده بعدش یه چیزی هم باید بده

..........
                    البته بگم من هم تو این یه ماه ضرر کردم بیشتر اوقات نقد بودم ولی گهگاهی نوسان گرفتم و گاهی نوسان منو گرفت که وزنه اون بیشتر بود و قسمتی از سود ماه گذشته پرید . اینطور نیست که همش سود کنیم =)) کلا کسی که تا حالا ندیدید بگه ضرر کردم وفقط داره سود میکنه یه ریگی به کفشش هست دیدم که میگم . یا مجازی معامله میکنه مثلا تو ذهنش میگه فراور خریدم 300 فروختم 900 ../:.ph34r-smiley.:/ یا دروغگوست . وگرنه آدمی که فقط سود کنه من ندیدم تا حالا ؟ البته تو دنیای واقعیت تو مجازی بی نهایت دیدم
                    اگر چنین آدمی دیدید بهش بگید بصورت آنلاین بگه چی معامله میکنه :D
                    یک تریدر خوب در بازارهای نزولی بیشتر سود می کنه ،،، البته شخصا تلاش زیادی برای بررسی متغیرهای تاثیر گذار انجام داده ام اما نقاط ضعفم بسیار بیشتر از نقاط قوت هست ، با این وجود مطمئن هستم هر بازاری رام شدنی است ، و راه حل آن یادگیری است.
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

خپارس ح 10 به بالا ریسک فوق العاده. ممکنه هم جواب بده نمیگم جواب نمیده ولی ریسکش خیلی بالاست یه چیز تو مایه های قماره که ممکنه جواب بده

نظر

• s90amir
                        عضو عادی
                        • Jul 2014
                        • 110

سلام
                        حیدر جان خبر داری میشه اختیار خودرو رو انلاین خرید فروش کرد یا نه ؟
                        صخود 005 25 تومن قیمت خورده نظرت چیه؟

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
                          سلام
                          حیدر جان خبر داری میشه اختیار خودرو رو انلاین خرید فروش کرد یا نه ؟
                          صخود 005 25 تومن قیمت خورده نظرت چیه؟
                          سلام
                          آنلاین گفتند فعلا نداره .
                          قیمتش به نظرم بالاست . وقیمتش الان باید حدود 5 تومان باشه .
                          اگر قصد نگه داری دارید . باید خودرو بره بالای 330 تا بتونید اعمال کنید . خودرو بیاد سمت 250 عملا پولتون سوخت میشه . اون 25 تومان سوخت میشه فقط

نظر

• s90amir
                            عضو عادی
                            • Jul 2014
                            • 110

من هنوز دستور العمل شو دقیق نخوندم ولی حتما معامله فروش هم داره ولی در کل این اوراق با توجه به تاریخ سررسیدش به نظرم ریسکش خیلی بالاست چون اخر برج 11 می افته زمان بودجه سال بعد و گزارش شرکتا که این باعث می شه ریسک بره بالا

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
                              من هنوز دستور العمل شو دقیق نخوندم ولی حتما معامله فروش هم داره ولی در کل این اوراق با توجه به تاریخ سررسیدش به نظرم ریسکش خیلی بالاست چون اخر برج 11 می افته زمان بودجه سال بعد و گزارش شرکتا که این باعث می شه ریسک بره بالا
                              بله داره.
                              هم خرید هم فروش.
                              حتی اگر نظرتون اینه که کلا بالای 300 نمیرسه فقط فروش خالی هم داره. بفروشید . 25 تومان میره تو جیب چون خریدار نمیتونه اعمال کنه و ریزشیه

نظر

• cliff
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 303

خپارس ح 10 به بالا ریسک فوق العاده. ممکنه هم جواب بده نمیگم جواب نمیده ولی ریسکش خیلی بالاست یه چیز تو مایه های قماره که ممکنه جواب بده
                                خيلي خطرناكه اينطور خريد، من نميدونم اينا پولشونو از كجا اوردن كه اينطوري ريسك ميكنن ، بخدا خيلي راحت تر ميشه سود كرد

٢ تاشو من ميگم علي الحساب:
                                ١ - واميد ، سال مالي اخر برج ١٠ ، پيش بيني امسال ٣٣ و سال بعد هم ٣٤ تومن تقريبا كه تا٤٠ جاي افزايش داره. قيمت امروز سهم ١٧٢ تومن ، بخر و ٢ تا مجمع برو تا سال بعد سهم واست ميوفته ١٠٠ تومن

٢- گزارش يه ساعت پيش زاگرس رو بخونيد ، سود زاگرس با متانول ٢٨٥ دلاري و دلار ٣٧٠٠ و دخيره اي كه واسه مبين گرفته براي سال بعد ٤٥٠ تومنه، دلار سال بعد رو بزار ٤٠٠٠ تومن ، ميانگين متانول هم ٢٨٥ فك كنم به اندازه كافي بدبينانه باشه ( الان نزديك ٣٥٠ هست ) سود شفن و شخارك رو حساب كنيد ، ملت امروز تو صف فروش شفن بودن اونوقت !!! كه با پولش برن حق خپارس ١٠ تومني بخرن يحتمل

موفق باشيد
                                Using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X