پاسخ : گاهنامه
بنده سهامدار بانک دی هستم و قطعا با تصمیم بانک مرکزی متضرر می شوم ، اما برام جای تعحب هست یعنی اگر این تصمیم نمی بود سهام بانکی نزول نمی کرد ؟ در گروه خودرو سهم های زیادی وجود دارد که تا 50 درصد هم افت کرده اند در سایر سهام بازار هم همینطور ، اینکه بانک مرکزی بانک ها را مجبور به در نظر گرفتن ذخایر کرده از این طریق حاشیه امنیت بانک بالا رفته خوب موقتا سود بانک ها به زیان تبدیل شده ، البته بنده هم شاید به نحوه اجرای آن معترضم و خودم هم متضرر شدم ، ولی آیا واقعا این اقدامات به نفع سیستم بانکی کشور نیست ؟؟؟ آیا مجبور کردن بانک ها به فروش دارایی های سمی ( مانند املاک خالی ) به نفع سیستم بانکی نیست ؟
آیا اینکه بانک ها مانند دیگر کشورها باید فقط بانک داری کنند به نفع شان نیست ؟ چرا بازار سرمایه جنین با ترس دست به فروش سهام بانکی زده است ؟ مگر چه شده که وتجارت را 65 تومان می فروشند ؟ آیا خریدار ها بی تحلیل هستند ؟
در اصل توسط "heydar" پست شده است
View Post
آیا اینکه بانک ها مانند دیگر کشورها باید فقط بانک داری کنند به نفع شان نیست ؟ چرا بازار سرمایه جنین با ترس دست به فروش سهام بانکی زده است ؟ مگر چه شده که وتجارت را 65 تومان می فروشند ؟ آیا خریدار ها بی تحلیل هستند ؟
نظر