گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
    خيلي خطرناكه اينطور خريد، من نميدونم اينا پولشونو از كجا اوردن كه اينطوري ريسك ميكنن ، بخدا خيلي راحت تر ميشه سود كرد

٢ تاشو من ميگم علي الحساب:
    ١ - واميد ، سال مالي اخر برج ١٠ ، پيش بيني امسال ٣٣ و سال بعد هم ٣٤ تومن تقريبا كه تا٤٠ جاي افزايش داره. قيمت امروز سهم ١٧٢ تومن ، بخر و ٢ تا مجمع برو تا سال بعد سهم واست ميوفته ١٠٠ تومن

٢- گزارش يه ساعت پيش زاگرس رو بخونيد ، سود زاگرس با متانول ٢٨٥ دلاري و دلار ٣٧٠٠ و دخيره اي كه واسه مبين گرفته براي سال بعد ٤٥٠ تومنه، دلار سال بعد رو بزار ٤٠٠٠ تومن ، ميانگين متانول هم ٢٨٥ فك كنم به اندازه كافي بدبينانه باشه ( الان نزديك ٣٥٠ هست ) سود شفن و شخارك رو حساب كنيد ، ملت امروز تو صف فروش شفن بودن اونوقت !!! كه با پولش برن حق خپارس ١٠ تومني بخرن يحتمل

موفق باشيد
    بهرحال نوسان های وسوسه کننده ای میده همین خپارس ح . مثلا کسی که 8 تومان خرید امروز فروخته باشه 25 درصد سود گرفته طی دو روز کم نیست

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
      من هنوز دستور العمل شو دقیق نخوندم ولی حتما معامله فروش هم داره ولی در کل این اوراق با توجه به تاریخ سررسیدش به نظرم ریسکش خیلی بالاست چون اخر برج 11 می افته زمان بودجه سال بعد و گزارش شرکتا که این باعث می شه ریسک بره بالا
      سلام

سمت دیگری هم دارد. (در مقابل خطری که گفتید)

برج 11 - 12 وضعیت بورس می تواند بسیار متفاوت باشد. به خصوص با توجه به اینکه آقای روحانی صحبت از
      رشد 8 درصدی کرده اند! ممکن است کل بورس اواخر امسال رشد خوبی داشته باشند.

از طرف دیگر خودرویی ها
      اواخر سال گذشته رشد داشتند و کل بازار را با همین خودرویی ها بالا بردند...

زمزمه هایی هم از رشد خودرویی ها (برای من) به گوش می رسد... یکی اش نو شدن
      بازی وپارس است که این دفعه به شیوه ی جدیدی اعلامش کردند (مهلت بانک مرکزی و اعلام رسمی خود گروه ایران خودرو)... همین طور خرید های سرمایه گذاری سمند هم هست...

اینها هم باید در کنار آن خطرهایی که وجود دارد دیده شود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• s90amir
        عضو عادی
        • Jul 2014
        • 110

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام

سمت دیگری هم دارد. (در مقابل خطری که گفتید)

برج 11 - 12 وضعیت بورس می تواند بسیار متفاوت باشد. به خصوص با توجه به اینکه آقای روحانی صحبت از
        رشد 8 درصدی کرده اند! ممکن است کل بورس اواخر امسال رشد خوبی داشته باشند.

از طرف دیگر خودرویی ها
        اواخر سال گذشته رشد داشتند و کل بازار را با همین خودرویی ها بالا بردند...

زمزمه هایی هم از رشد خودرویی ها (برای من) به گوش می رسد... یکی اش نو شدن
        بازی وپارس است که این دفعه به شیوه ی جدیدی اعلامش کردند (مهلت بانک مرکزی و اعلام رسمی خود گروه ایران خودرو)... همین طور خرید های سرمایه گذاری سمند هم هست...

اینها هم باید در کنار آن خطرهایی که وجود دارد دیده شود.
        سلام

محمد حسین فرض کن من طبق قوانین معاملتیم توی هر معامله می تونم پانصد هزار تومن ضرر کنم اگر امروز اختیار خودرو رو میخردیم 20 تومن با پانصد هزار تومن می تونستم 25000 تا اختیار خودرو بخرم به فرض اینکه توی تاریخ سررسید اعمال کنم تمام شده خودرو برام هست 320 که 25000 تاش میشه 8000000 حالا با فرض قیمت 5 تومنی اختیار می تونستم صد هزار تا خرید کنم تمام شده خودرو برام هست 305 که صد هزار تاش میشه 30500000
        من توی هر دو حالت پانصد تومن ریسک کردم با توجه به ریواردش اولی نمی صرفه دومی عالی هست به خاطر همین من با حیدر موافقم قیمتش خیلی بالاست

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ببخشید من دقیقا نفهمیدم شما چطور محاسبه کردید. ولی

فکر کنم دیدگاه من و شما با هم فرق می کند. من اگر صحبت از حق تقدم یا اختیار می کنم منظورم استفاده به صورت
          استفاده نشده یا گرفتن Capital Gain است.
          (اتفاقا من همین امروز مقداری «خودرو» خریدم ولی اصلا منظورم استفاده از اختیار روی سهام اصلی نیست!)

من می خواهم بررسی کنم اگر خودرو بشود بر فرض مثال 3500 یا 4000 ریال اختیارش را چند می توان فروخت... یا اگر خپارس بشود 1250 ریال حق تقدمش را چند می توان فروخت؟ (این دومی را بررسی نکرده ام و می دانم فوووووووق العاده خطرناک است.)

من کلا آدمی نیستم که خطر کنم!
          ولی...
          ولی بدم نمی آید
          با یک سرمایه ی بسیار ناچیزی این جور خطرها را انجام دهم. به شرط اینکه نسبت پاداش به خطر بالا باشد و احتمال پاداش به خطر هم بالا باشد.

روی فولادح من یک بار 300 درصد سود گرفتم و الان هم روی ثمسکنح تقریبا تمام سرمایه را باخته ام... ولی برایم اصلا مهم نیست! چون با یک سرمایه ی خیلی خیلی کم این خرید را انجام داده ام و تجربه و لذتی که از این سنجش و خطر کردن کسب می کنم به مراتب برایم با ارزش تر از سود و زیانش است...
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• s90amir
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 110

نمیشه گفت اگر خودرو بشه 400 اختیارش رو چند می شه فروخت این به خیلی عوامل بستگی داره بازار گاوی یا خرسی - بازده انتظاری- تاریخ سررسید و خیلی عوامل دیگه. قیمتشو بازار تعیین میکنه ولی اگه خودرو بشه 350 توی تاریخ اعمال به فرض شما 500000 تومن اختیار رو 5 تومن خریده باشی 4500000 سود میکنی اگر 500000تومن اختیار رو 20 تومن خریده باشی 750000 سود میکنی ( کارمزد ها رو حساب نکردم ) در هر دو حالت هم 500000 تومن ریسک کردی. من حاضر نیستم دومی رو انجام بدم حتی با یک سرمایه بسیار کم
            به هر حال همونطور که شما گفتی دیدگاهها متفاوت هست

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              بهرحال نوسان های وسوسه کننده ای میده همین خپارس ح . مثلا کسی که 8 تومان خرید امروز فروخته باشه 25 درصد سود گرفته طی دو روز کم نیست
              بیا 10 درصد دیگه داد تازه صفه

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سفارش 100 میلیونی در خپارسح!

===================

اصلا مجاز هستند چنین سفارشی را در نماد اصلی وارد کنند؟ اگر اشتباه نکنم باید در یک نماد شماره 2 ای این سفارشات را بگذارند...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

گاهنامه

قبول كنيد قماره ، الان وضع خريدارهاي سشرقح رو ببينيد ، يه سر قضيه هم اينطوريه .

امروز زاگرس با قيمت كمي بازشد بنظرم ، مقداري شخارك رو با نقدينگي باقيمانده خرج زاگرس كردم

ببينيم چي ميشه
                  آخرین ویرایش توسط cliff؛ 2016/12/21, 13:23. دلیل: اصلاح
                  Using Tapatalk

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

دوستان كسي تازگي ها شاراك رو بررسي كرده ؟
                    Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

سلام
                        روز بخیر
                        بازار برای بنده جذاب نیست و فعلا خریدار سهام نیستم.
                        ارزش معاملات پایین و قیمت های نه چندان جذاب بنده رو مجاب کرده از سودی که احیانا بازار بدهد فعلا چشم پوشی کنم .

در ضمن خپارس ح رسید به بالای 40 درصد . گاهی اوقات آدم باید قمار کنه با 10-20 درصد سرمایه مثلا . گاهی اوقات و نه همیشه . خودم نخریدم ریسک گریزیم زیاد شده که خوب نیست و این ریسک گریزی رو باید به حالت متعادل برگردوند.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

:.thumbsupsmileyanim

دلار فعلا ترمز بریده . 4080 رو مقاومت جدی میبینم . دیگه آخرین امید برای برگشت به کانال 3000

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

:.thumbsupsmileyanim

دلار فعلا ترمز بریده . 4080 رو مقاومت جدی میبینم . دیگه آخرین امید برای برگشت به کانال 3000

فقط تنها امید واقعی برای برگشت دلار اظهار نظر مثبت ترامپ می باشد نه حرفهای توخالی دولت باید واقع بین باشیم اگر نظر ترامپ منفی باشه یعنی مشکلی برای قراردادهای شرکتهای اروپای با ایران ایجاد کنه کف دلار راحت 4500 و سقف دلار 5 هزار تومان می باشد شاید هم بالاتر
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

صندوق جسورانه. رویش. طرحش چیه؟
                              تامین سرمایه لوتوس پارسیان رفته با پژوهشگاه رویان همکاری کرده. پژوهشگاه رویان که میدونید مربوط به سلول های بنیادی و.. است. طرحی رو اجرا کنند. طرحش هم به طور مختصر انطور که متوحه شدم بند ناف نوزاد تازه متولد شده رو میگیرند فریز میکنند به ازای هر سال مبلغی از والدین میگیرند به مدت 25 سال این نگه داری ادامه داره. اگه اون فرزند دچار بیماری سخت بشه از اون بانک خون بند ناف برای درمان استفاده میشه. بازده داخلی رو 100 دزصد تخمین زدند. بهرحال صندوق با ریسک بالاست اسمش هم روش هست

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

وقت بخیر
                                فعلا شاخص 80 هزار شکست 79700 حمایت مهم بعدی .
                                بازار چنگی به دل نمیزنه . خبری نیست . تو این بازارها آدم بهتره خریدار نباشه البته بازار منفی هرکس خرید سود کرد ولی باز بستگی داره کجا هستیم فکر کنم زود باشه فعلا

آتی سکه دو روزه 18 درصد داده تا این لحظه .
                                دلار فعلا محدوده 4080 و سکه 1166

امروز خپارس ح سفته بازی هم کم آورد

نظر

در حال کار...
                                X