گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
    بنظر من وبصادر بين ١٠ الي ١٥ درصد منفي ميخوره . بشخصه فك ميكنم ٨٥ تومن باز بشه
    البته بايد بعد مجمع روز پنجشنبه ، پيش بيني سال ٩٥ و عملكرد ٦ ماهه رو بفرستن كدال ، بعد اون راحت تر ميشه حدس زد
    بنظرتون كسايي كه مثل من وبصادر دارن چي باشه استراتژي شون ؟ نظر من اينه كه منفي بيشتر از ١٥ درصد رو خريدار باشيم
    خوشحال ميشم بقيه هم نظرشون رو بگن
    محدوده 80 و 87 حمایت قوی داره ولی به طور کلی باید دید بازار چه تصمیم میگیره و ادم اون زمان تصمیم بگیره مثلا پالایشگاهی ها سال 93 با 50 درصد افت باز کردند و بعدها کف اون روز هم شکست حتی. پس فعلا بهتره منتظر ماند و دید باازار و بازار گردون چه تصمیمی داره صادرات زیر 80 فاتحش خونده است بالاش مشکلی نداره
    ملت هم زیر 150-145 فاتحش خونده است
    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/11/27, 17:08.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

سلام دوستان
      دلار صحبت از 3850 بود امروز در روز تعطیل

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

دلار 3900

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

این روزها اعتراض زیاده به بستن سهم و ...
          ولی نظر شخضی بنده به نظرم کار خوبیه . هرچی جلوی سفته بازی گرفته بشه بازار بهتر میشه. پارسال خودرویی ها رو سه برابر کردند یا کنتور یا شپلی و ...اینها باید جلوش گرفته بشه بازار نباید اینطوری باشه یکی عشقش بکشه بزنه زیر سهم و ببره بالا و اون بالا سر ملت خالی کنه.
          البته فقط اینجا نیست این مساله
          سفته بازی و دستکاری قیمتی تو خیلی از کشورها جرمه اصلا همین که دارند راست راست میگردند برند خدا رو شکر کنند .
          کار خوبیه خودم هم فاراک دارم بستند اعتراضی هم ندارم
          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/11/29, 13:22.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            ولی نظر شخضی بنده به نظرم کار خوبیه . هرچی جلوی سفته بازی گرفته بشه بازار بهتر میشه. پارسال خودرویی ها رو سه برابر کردند یا کنتور یا شپلی و ...اینها باید جلوش گرفته بشه بازار نباید اینطوری باشه یکی عشقش بکشه بزنه زیر سهم و ببره بالا و اون بالا سر ملت خالی کنه.
            سفته بازی و دستکاری قیمتی تو خیلی از کشورها جرمه اصلا همین که دارند راست راست میگردند برند خدا رو شکر کنند .
            سلام

1- جلوگیری از سفته بازی عالی است ولی
            با بستن نماد ها جلوی سفته بازی گرفته می شود؟ اصلا راه مقابله با سفته بازی چیست؟ اصلا راه شناسایی سفته بازی چیست؟؟؟ من ِ نوعی یک خر پول (یا یک کسی که متصل به جایی است) هستم و دوست دارم امروز و فردا و پس فردا در +5 یک عالم سهم بخرم... در قانون همچین چیزی سفته بازی شناسایی می شود؟ باید جلوی من را بگیرند؟ بعد اگر گرفتند کار درست می شود؟ خیلی جای ابهام دارد... خوب شاید روش بهتر این بود که به جای بستن چند روزه تا چندین ماهه ی نماد ها، همان داد و ستد های مشکوک را باطل می کردند و به افراد خاطی چندین روز اجازه ی استفاده از هسته را نمی دادند... نه اینکه نماد را ببندند... یا در مورد امثال بانکی ها و پالایشگاهی ها بلافاصله بعد از به وجود آمدن ابهام سود شرکت ها را با چند سناریو اعلام می کردند و نماد را باز می کردند... نه اینکه نماد را چند ماه! ببندند... خوب معلوم است که بهانه است! می خواهند شاخص بازی شان را بکنند... می خواهند بازار را طبق میل خود مهندسی کنند... که این خودش می شود سفته بازی!

2- از این بدتر
            عرضه های وحشتناک بعضی حقوقی ها است به خصوص زمانی که حق تقدم های ارزان قیمت مطرح می شود... در خیلی از مجامع به نماینده ی بورس اعتراض می شود و خیلی راحت نماینده ی بورس می گوید سهامدار عمده دلش خواسته فروخته! ما هم قانونی برای جلوگیری از فروش نداریم! یا این سفارش های بالاتر از سقف مجاز که خیلی راحت در سامانه می نشیند و سازمان بورس انگار در آن زمان کور و کر می شود... خوب اگر قرار با مبارزه با سفته بازی بود باید ابتدا جلوی اینها را می گرفتند که راحت تر هم است... پس فکر نکنم سازمان بورس زیاد دنبال مقابله با سفته بازی باشد...

3- من فکر کنم این بستن نماد بیشتر برای
            یک مسئله ی دیگر باشد تا جلوگیری از سفته بازی... چه می دانم؟ مثلا شاخص بازی/شاخص سازی/مهندسی بازار یا مثلا برای کنترل قیمت ها... تا وقتی که خودشان بخواهند... تا جایی که من می دانم سازمان بورس دلش هیچ وقت برای سهامداران جزء نسوخته... مگر اینکه زور بالا سرش باشد... که نیست!

یا علی
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در مورد بازار نظر خاصی نیست . گروه روی هست که میتازد کماکان بقیه ی بازار هم معطلند .یکی دو پترویی مثل شفن و شیراز هم خوبند ولی با حجم کم دارند میرند بالا . شفن از 1000 اومده 1500 دو سه روز بالای 1 میلیارد معامله شده بقیه روزها حتی 200 -300 میلیون هم بوده . این یعنی کمتر صندوق یا اشخاص با پول زیاد تونستند بخرند و فقط همون سهامدار عمده متنفع شده .

فاذر 420 شکست نظرم رو 380 هست اونجا فکرکنم برگرده بعدش 330 و 240 هست .

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

ناراحت نباش در این 5 ماهه هم سهم های دیگه را چند برابر می کنند و می اندازند و فرار میکنند فقط برای شاخص سازی هر ساله این چرخه تکرار میشه
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

باز هم یادی کنیم از توهمات
                  http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1896&page=135

واقعا توهم و نه اشتباه در تحلیل. اشتباه در تحلیل به نظرم هیچ اشکالی نداره و هرکس ممکنه تحلیل اشتباهی داشته باشه

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

در مورد بازار نظر خاصی نیست . گروه روی هست که میتازد کماکان بقیه ی بازار هم معطلند .یکی دو پترویی مثل شفن و شیراز هم خوبند ولی با حجم کم دارند میرند بالا . شفن از 1000 اومده 1500 دو سه روز بالای 1 میلیارد معامله شده بقیه روزها حتی 200 -300 میلیون هم بوده . این یعنی کمتر صندوق یا اشخاص با پول زیاد تونستند بخرند و فقط همون سهامدار عمده متنفع شده .

فاذر 420 شکست نظرم رو 380 هست اونجا فکرکنم برگرده بعدش 330 و 240 هست .
                    شفن بنظرم ارزش بررسي داره ، اهرم سود اين شركت بالاست و در صورت افزايش و تثبيت قيمت متانول ، سهم ارزنده اي است
                    Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                      شفن بنظرم ارزش بررسي داره ، اهرم سود اين شركت بالاست و در صورت افزايش و تثبيت قيمت متانول ، سهم ارزنده اي است
                      متانول رو چند پیشبینی کرده چقدر میتونه سود بسازه؟

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

خودرو 280 حمایت فوق مهم بشکنه 250 بعدش هست که حمایت خیلی جدی نیست و بعد 200 .
                        به نظرم حمایت نشه همون 200 دیده بشه

نظر

• cliff
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 303

متانول رو چند پیشبینی کرده چقدر میتونه سود بسازه؟
                          متانول رو ٢٣٠ دلار ديده تو گزارش ٩٥، سال ٩٦ رو دارم حساب ميكنم ، تا اخر شب ميزارم نظرم رو
                          با احترام
                          Using Tapatalk

نظر

• cliff
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 303

خودرو 280 حمایت فوق مهم بشکنه 250 بعدش هست که حمایت خیلی جدی نیست و بعد 200 .
                            به نظرم حمایت نشه همون 200 دیده بشه
                            چند تا تحليل ديدم كه ميگن ٢٧٠ خريد به قصد ٣٦٠ و حد ضرر ٢٤٠ مناسبه ، ولي عملكرد سازمان باعث شده كلا فقط سهام با تحليل بنيادي بخرم فعلا، همون ١/٣ سرمايه كه قفل شده تو وبصادر و چند تا سهم ديگه كه تكنيكال خريدم ( وساخت ثنوسا ) فعلا بسته واسم

ضمنا يه پالايشي خوب با ديد ٩ ماه الي ١ سال واسه سبد. مناسبه بنظرم ، با توجه به اتفاقات اجلاس اپك و قيمت دلار ، پيشنهاد من شپنا و شبريز هست
                            دوستان هم نظرشون رو بگن استفاده كنيم
                            Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

دوستان تحلیلی از روی جهانی دارند؟ سقف زده؟ اگر سقف زده باشه گروه قیمتشون پره حواستون باشه .

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

دلار امروز 3950 ثبت کرد . تقریبا همین جاها سقفه . البته در صورت اومدن بالای 4 تغییر تحلیل داریم و این تحلیل شکست میخوره

نظر

در حال کار...
                                X