گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

پاسخ : گاهنامه

اقا نمودار اتی شهریور 96 یک نگاه بنداز احتمال 30 تا 50 تومانی ریزش داشته باشه.

https://www.mql5.com/en/charts/6396417/gcsh96-h1-mofid-securities-co

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
      اقا نمودار اتی شهریور 96 یک نگاه بنداز احتمال 30 تا 50 تومانی ریزش داشته باشه.

https://www.mql5.com/en/charts/6396417/gcsh96-h1-mofid-securities-co
      بنظر بنده هم سل داره...

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        بنظر بنده هم سل داره...
        به نظر من اونس از 1190 رد بشه، شهریور هم از سقف قبلی قیمت رد میشه !

اونوقت معلوم میشه اون حجمهای وارد شده هیجانی وارد شدن واقعا ! یا نه برنامه ای دارن ! فروشنده هستن یا میمونن همچنان !

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

اونس اگر امروز نتونه بالای 1190 بره سقوط میکنه تا 1172 به احتمال زیاد.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

با سلام جناب حیدر عزیز
            تاپیک خوبی شده استفاده کردیم یک سئوال در مورد آتی داشتم معاملات آتی از ساعت 10 شروع میشه تا ساعت 7 بعداظهر خوب نوسان روزی سه درصد هست با مارجین ده میشه سی درصد سود و زیان حالا چند سئوال برام پیش اومده

1- در طی روز که معاملات انجام میشه مشخصه حالا بعد از اتمام معاملات قیمت روز بعد بر اساس قیمت امروز پایانی مشخص میشه یا نه اینکه بر اساس یک فرمولی محاسبه شده و میتونه قیمت دیگری بر خلاف معاملات امروز بازار بگیرد.

2- اگر مبلغ ودیعه چندبرابر وجه یک قرارد داد در حساب باشد تا ریسک پایین بیاید ایا امکان کال شدن بر اساس وجه یک قرار داد وجود دارد یا بر اساس کل مبلغ حساب.

3- ایا کارگزاریها خدمات انلاین معامله کردن را دارن تا در هر لحظه بشه تغییر داد یا اینکه باید سفارش داد به کار گزاری در یک قیمت خاص انجام شود در روز.

ممنون دوست عزیز
            نوسان روزری 3 درصد نیست
            براساس قیمت پایانی یه ساعت اخر قوانین خاص داره
            مبلغ بداریذ کال نمیشید دیگه
            آنلاین دارند اکثر کارگزاری ها

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

کلا توصیه میکنم با مطالعه وارد بشید چون آتی معروفه به کوره پول سوزی . شوخی هم نداره بر خلاف بورس که مهلت میده مهلت نمیده

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                کلا توصیه میکنم با مطالعه وارد بشید چون آتی معروفه به کوره پول سوزی . شوخی هم نداره بر خلاف بورس که مهلت میده مهلت نمیده
                در بورس ضرر میکنند همه...اما صفر نمیشند...اما تو اتی احتمال صفر شدن سرمایه هست..من کلا به همه توصیه میکنم نهایتا با 10 درصد سرمایه وارد این بازار بشند...بازار بسیار خطرناک و پر ریسکی هست.سود خوبی میده...اما ضرر هاش هم فوق العاده سنگینه

نظر

• روندشناس
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1057

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  در بورس ضرر میکنند همه...اما صفر نمیشند...اما تو اتی احتمال صفر شدن سرمایه هست..من کلا به همه توصیه میکنم نهایتا با 10 درصد سرمایه وارد این بازار بشند...بازار بسیار خطرناک و پر ریسکی هست.سود خوبی میده...اما ضرر هاش هم فوق العاده سنگینه

یک سئوال واقعا اگر صفر میشن چرا حجم معاملات اینقدر بالاست. الان من ده سکه با قیمت روز میخرم و یک قیمت فروش در نزدیک سررسید با قیمت سکه من اختلاف قیمت داره فروش میزنم بدون اهرم یا بیشتر (با اهرم 2یا4 هم فکر نکنم کال بشن البته در نزدیک بودن سررسید )حالا سررسید که رسید اگر قیمت سکه بالا رفت من طبق سررسید سکه راتحویل میدم پولشو میگرم خوب حالا من اینجا ضرر میکنم نه و برعکسش اگر فروش زیاد شد خوب با سود خارج میشم بدون اینکه سکه تحویل بدم و میام یک قرارداد دیگر با همان سکه میبندم. بازار درستیه و قمار هم نیست ما فکر درست از این بازار واستفاده کردن از ابزار بازار را نمیدونیم.
                  مثال الان سکه روز قیمت هست 1200000تومان اتی تحویل اردیبهشت هست 1288000هزار تومان من ده سکه میخرم و یک فروش در اتی تحویل اردیبهشت مثلا با اهرم 2 میزنم فرض قیمت سکه افزایش پیدا کنه 1300000هزار تومان در موقع سررسید من بابت خرید هر سکه صد هزارتومان سود کردم که میشه یک میلیون تومان ولی در اتی ضرری اگر با اهرم 2 حساب کنیم کمتر از قیمت خرید سکه هست بنابراین من قبل از سرسید بدون اینکه سکه تحویل بدم با ضرر خارج میشم یا سکه را به قیمت روز میدم . حالا بر عکس قیمت سکه موقع سررسید بشه 1100000هزار تومان من در خرید سکه نقدی یک میلیون ضرر کردم ولی در اتی چون فروش زدم و اهرم 2 انتخاب کردم 376000هزار تومان سود کردم هر چند از خرید سکه نقدی ضرر کردم ولی سکه در دست منه میتونم در قرار داد بعدی ازش استفاده کنم بنابراین میشه با ابزاری هم در این بازار سود کردبا ریسک کم.
                  آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/01/13, 13:20.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

یک سئوال واقعا اگر صفر میشن چرا حجم معاملات اینقدر بالاست. الان من ده سکه با قیمت روز میخرم و یک قیمت فروش در نزدیک سررسید با قیمت سکه من اختلاف قیمت داره فروش میزنم بدون اهرم یا بیشتر (با اهرم 2یا4 هم فکر نکنم کال بشن البته در نزدیک بودن سررسید )حالا سررسید که رسید اگر قیمت سکه بالا رفت من طبق سررسید سکه راتحویل میدم پولشو میگرم خوب حالا من اینجا ضرر میکنم نه و برعکسش اگر فروش زیاد شد خوب با سود خارج میشم بدون اینکه سکه تحویل بدم و میام یک قرارداد دیگر با همان سکه میبندم. بازار درستیه و قمار هم نیست ما فکر درست از این بازار واستفاده کردن از ابزار بازار را نمیدونیم.
                    مثال الان سکه روز قیمت هست 1200000تومان اتی تحویل اردیبهشت هست 1288000هزار تومان من ده سکه میخرم و یک فروش در اتی تحویل اردیبهشت مثلا با اهرم 2 میزنم فرض قیمت سکه افزایش پیدا کنه 1300000هزار تومان در موقع سررسید من بابت خرید هر سکه صد هزارتومان سود کردم که میشه یک میلیون تومان ولی در اتی ضرری اگر با اهرم 2 حساب کنیم کمتر از قیمت خرید سکه هست بنابراین من قبل از سرسید بدون اینکه سکه تحویل بدم با ضرر خارج میشم یا سکه را به قیمت روز میدم . حالا بر عکس قیمت سکه موقع سررسید بشه 1100000هزار تومان من در خرید سکه نقدی یک میلیون ضرر کردم ولی در اتی چون فروش زدم و اهرم 2 انتخاب کردم 376000هزار تومان سود کردم هر چند از خرید سکه نقدی ضرر کردم ولی سکه در دست منه میتونم در قرار داد بعدی ازش استفاده کنم بنابراین میشه با ابزاری هم در این بازار سود کردبا ریسک کم.
                    بنظر من
                    دو تا ایراد داره
                    اول:10 عدد سکه میخری 12میلیون تومن پولت تا اردیبهشت بلوکه میشه
                    دوم :شما اهرم رو 2 در نظر میگیری(یعنی دو قرارداد؟) پس باید 20 عددسکه بخری چرا میگی 10 عدد؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• روندشناس
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1057

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      بنظر من
                      دو تا ایراد داره
                      اول:10 عدد سکه میخری 12میلیون تومن پولت تا اردیبهشت بلوکه میشه
                      دوم :شما اهرم رو 2 در نظر میگیری(یعنی دو قرارداد؟) پس باید 20 عددسکه بخری چرا میگی 10 عدد؟

در اتی که شما با یک قرارداد میتونی 10 عدد بخری منظورم اینه شما به اندازه اهرم 2 یا 4 ریسک داشته باش نه اینکه 2 قرارداد بخری

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

با سلام
                        خودرو امروز برگشت خوبی داشت فردا دنبال میکنیم . ببنیم میتونه پایدار بمونه یا نه ؟ ممکن هست کف زده باشه .

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

خودرو با توجه به پریودهای رشد و نزول گذشته نمی تواند در این بازه زمانی به 200 برسه یک گریز کوچکی به زیر 260 زد و هدفش 320 هست به نظرم ولی در یک بازه یک ساله دوباره به 200 خواهد رسید احتمالا

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            خودرو با توجه به پریودهای رشد و نزول گذشته نمی تواند در این بازه زمانی به 200 برسه یک گریز کوچکی به زیر 260 زد و هدفش 320 هست به نظرم ولی در یک بازه یک ساله دوباره به 200 خواهد رسید احتمالا
                            یه کندل 4 ساعت بالای 70-75 بزنه روندش به نظرم کم کم عوض میشه و صعودی میشه که اهداف میره بالاتر از 320 .
                            فعلا منتظر میمانیم فردا ببنیم چه میکنه احتمالا حجم زیادی بخوره

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

یه کندل 4 ساعت بالای 70-75 بزنه روندش به نظرم کم کم عوض میشه و صعودی میشه که اهداف میره بالاتر از 320 .

عاشق نقاشی کندالت هستم خوش تیپ !!!!!
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

فعلا برزخ . کلوز زیر 270 بده ول میشه . صف کلوز کنه قضیه فرق خواهد کرد.
                                مفید تریدر آپدیت نمیشه امروز؟!

نظر

در حال کار...
                                X