کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوسال پیش که پالایشی ها این طوز شدند اول شپنا را باز کردند زهر فروشنده رو گرفتند بقیه رو بالاتر باز کردند . الان بحث مهم اینه که وقتی صادرات بیاد . چطور باز میشه احتمالا چند روز ملت رو بالا ببرند جو مثبت بشه بعدش بازش کنند. صادرات تاثیر گذاره یا تاثیر پذیر؟
ملت نمودارشو دیدم احتمالا تا 140-150 بیاد بالا. خریذش زیر 120 خوب بود .
نشد بخرم... 1150 سفارش گذاشتم و به تدریج بالاتر آوردمش... تا 1222 هم آوردم ولی دیگر نرسید...
وقتی روی 1200 باز شد 19 میلیون سفارش فروش روی 1190 بود. من به هوای آن گفتم حتی تا 1100 هم حتما می رسد... اما نرسید...
در یک لحظه غیب شد... فکر کنم حقوقی خریدش که این قدر سریع آن 19 میلیون سفارش غیب شد!
============= صادرات فکر نکنم اندازه ی این افت داشته باشد... چون قیمتش زیر 1000 ریال است. فکر کنم همان 700-750 باز شود.
=============
نمی دانم تاثیر می گذارند یا می پذیرند ولی می دانم بانکی ها را می برند بالا... این طور نمی ماند... حسم بهم می گوید دقیقا مانند پالایشگاهی ها با اینها برخورد می کنند...
بانک دی اگر پایین باز شود من خیلی دوست دارم بخرم ازش...
=============
دیر فهمیدم می خواهند این را باز کنند... اگر می دانستم قرار است امروز بازش کنند حتما یک مقدار بیشتر نقد شده بودم...
یکی از دوستان یک پیوندی داده بود برای نمادهایی که فردا گشایش پیدا می کنند شما می دانید کجا هستند؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
دوسال پیش که پالایشی ها این طوز شدند اول شپنا را باز کردند زهر فروشنده رو گرفتند بقیه رو بالاتر باز کردند . الان بحث مهم اینه که وقتی صادرات بیاد . چطور باز میشه احتمالا چند روز ملت رو بالا ببرند جو مثبت بشه بعدش بازش کنند. صادرات تاثیر گذاره یا تاثیر پذیر؟
ملت نمودارشو دیدم احتمالا تا 140-150 بیاد بالا. خریذش زیر 120 خوب بود .
آقا بانک ملت باز هم تعدیل منفی داره با پوشش 5 درصدی برای سفته بازی اگر دوست داردید خرید کنید ولی منطقی اینکه پیش بینی سال 96 بیاید بعد با خیال راحت خرید کنند راستی هر سیاهی هم پارسی کولا نمیشه !!!
بانک ملت حال نداره فعلا یه عده زیادی در حال خروج از سهم هستند.
غیر از این هم نمیشه انتظار داشت وضعیت بانکها خیلی خرابه تا پیش بینی سال 96 باید صبر کرد احتمال اعلام زیان برای سال 96 بسیار بالا است مچکریم روحانی !!!!!
غیر از این هم نمیشه انتظار داشت وضعیت بانکها خیلی خرابه تا پیش بینی سال 96 باید صبر کرد احتمال اعلام زیان برای سال 96 بسیار بالا است مچکریم روحانی !!!!!
ببینید اگر روند بازار صعودی بشه. بانک هاای دیگه احتمالا منفی کمتری بخورند. این میتونه باعث قفل شدن ملت بشه . کم ریسک توجه کنند ملت بازدهی نسبتا خوبی میتونه بده.
خودرو فردا باز 300 به نظرم رذ میشه.چون سایپا که لیدره امروز قوی ظاهر شد
جناب heydar این صفهای خرید و ورود نقدینگی از یک طرف در خودرویی ها به نظرتون چقدر پایدار هست ؟
قطعه سازها و زیر مجموعه های شرکتهای بزرگ خودرویی که اکثرا تعدیل منفی داشتند و عملکرد خوبی نداشتند !
فقط خودروسازان بزرگ ! که در واقع الان تبدیل شدند به مونتاژکاران بزرگ ! عملکرد بهتری داشتند به دلیل افزایش فروش !
با توجه به اینکه شواهد و قراین هم نشون میده که قطعه سازان به بازی گرفته نشدن در قراردادهای خودرویی ها با شرکای خارجی، و افزایش زیان این شرکتها و همچنین عدم سود آوری قابل توجه در خودرویی های بزرگ و وجود زیان انباشته قابل توجه در این شرکتها، فکر میکنید با این شرایط نقدینگی بازار دلیلی برای ماندن در خودرو داره یا نه؟
در حالیکه از اون طرف شرکتهای فلزی و معدنی و پتروشیمی با افزایش سودآوری و قابلیت تقسیم سود بالا حضور دارن، که حتی اگر ارزش بازارشون هم رشدی نداشته باشه در ماههای پیش رو، در مجمع (که بعد از انتخابات میفته !) اکثرا تقسیم سود مناسبی خواهند داشت
ببینید اگر روند بازار صعودی بشه. بانک هاای دیگه احتمالا منفی کمتری بخورند. این میتونه باعث قفل شدن ملت بشه . کم ریسک توجه کنند ملت بازدهی نسبتا خوبی میتونه بده.
خودرو فردا باز 300 به نظرم رذ میشه.چون سایپا که لیدره امروز قوی ظاهر شد
جناب heydar این صفهای خرید و ورود نقدینگی از یک طرف در خودرویی ها به نظرتون چقدر پایدار هست ؟
قطعه سازها و زیر مجموعه های شرکتهای بزرگ خودرویی که اکثرا تعدیل منفی داشتند و عملکرد خوبی نداشتند !
فقط خودروسازان بزرگ ! که در واقع الان تبدیل شدند به مونتاژکاران بزرگ ! عملکرد بهتری داشتند به دلیل افزایش فروش !
با توجه به اینکه شواهد و قراین هم نشون میده که قطعه سازان به بازی گرفته نشدن در قراردادهای خودرویی ها با شرکای خارجی، و افزایش زیان این شرکتها و همچنین عدم سود آوری قابل توجه در خودرویی های بزرگ و وجود زیان انباشته قابل توجه در این شرکتها، فکر میکنید با این شرایط نقدینگی بازار دلیلی برای ماندن در خودرو داره یا نه؟
در حالیکه از اون طرف شرکتهای فلزی و معدنی و پتروشیمی با افزایش سودآوری و قابلیت تقسیم سود بالا حضور دارن، که حتی اگر ارزش بازارشون هم رشدی نداشته باشه در ماههای پیش رو، در مجمع (که بعد از انتخابات میفته !) اکثرا تقسیم سود مناسبی خواهند داشت
ورود و خروج نقدینگی به این گروه اصلا به فاند گروه کاری نداره. مثلا سایپا 110 جمع میکنه 150 یا 200 میندازه به ملت باز همین آش و همین کاسه. فقط و فقط نموداری با حذضرر .
ورود و خروج نقدینگی به این گروه اصلا به فاند گروه کاری نداره. مثلا سایپا 110 جمع میکنه 150 یا 200 میندازه به ملت باز همین آش و همین کاسه. فقط و فقط نموداری با حذضرر .
خیلی ها در ضرر سهام گروه خودروی هستند حتی به مرایب بیشتر از گروه بانکی چه بسا دوباره این گروه صد در صد باز دهی بدهند با تزریق پول هوشمند مثلا سایپا بشه 200 تومان همان طور که بیان کردید خوش ثیپ
واقعا ناراحت کننده است . بندگان خدا سهامداران بانکی شب عیدی بدجور ضرر کردند . و ضررشون رو سازمان باید بده چون شش ماه سهمو بسته بود . همانطور بقیه ی سهام .
به قول یه بنده خدایی میگه
برای من درک این قضیه سخته که چطور حاضر می شین پول بی زبون رو بدین دست بورس ایران که هروقت هرچی دلش خواست رو ببنده وهرجور و هروقت خواست باز کنه و زودتر از همه اطلاعات برسه دستش و خودشونم دارن معامله می کنن؟؟
راست هم میگه . آحه این بازاره خداییش!
واقعا تو این 4 سال دولت روحانی به شخصه از بازار بورس زده شدم .
نظر