کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صدرا لیدر بازار شده انگاری .سابپا و خودرو و بقیه بازار پایه دنبال صدرا میرند/:.ph34r-smiley.:/
سلام
یک احتمال این هست که می خواهند بگویند صدرا رهبر بازار است... اگر صدرا جایی نرود سهام شما هم جایی نخواهد رفت!
این جوری دیگر هیچ مخالفی هم برای رشد صدرا پیدا نمی شود...
ولی سوال اینجاست که چه کسی؟ چه کسی دارد بالا پایین می کند؟ چرا؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کروکدیل ها چه چیزی می توانند درمورد معامله گری به ما یاد دهند؟
در قسمت استوایی استرالیا کروکدیل آب شور قاتلی ترسناک و باهوش است که چندین روز یا هفته صبورانه منتظر می ماند تا شکاری بی خبر از همه جا به لبه ی آب بیاید و تبدیل به غذای بعدی او شود. کروکدیل ها از بسیاری از جهات موفق ترین حیواناتی اند که تا به حال وجود داشته اند.آنها حدود ۲میلیون سال است که مشغول زندگی اند و حتی از دایناسور ها نیز بیشتر زندگی کرده اند. آنها در طول سال ها تکامل یافته اند تا در کنار انسان ها موفق ترین شکارچی زمین باشند.کروکدیل ها قاتلانی فرصت طلب اند.
مشهور است که آنها ابتدا رفتار شکار خود را به دقت بررسی میکنند و تا سرحد مرگ منتظر می مانند و وقتی که زمان مناسب فرا رسید با دقت و اعتماد به نفس شکار خود را صید میکنند. در واقع برای مردم امری عادی است که با این حیوانات برای روز ها و شاید هفته ها شنا کنند بدون هیچ نشانه ای از حمله.تا اینکه روزی یک نفر برای شنا، ماهی گیری یا حتی قدم زدن می رود ودیگر باز نمی گردد.
بازار امروز هم نسبتا خوب بود . بازار، بازار پریسک ها شده و کم ریسک تو این تیپ بازار سود نمیکنند بنده به کم ریسک ها توصیه میکنم کم بخرند ولی از این تیپ سهام پرریسک هم بخرند . مشکلی پیش نمیاد . تپکو از این بازار خوب بود
شاخص کل هم تا وقتی بالای 78 هزار هست مشکلی نداره روند رو به بالا
سلام
خکاوه با استاپ95 خرید و یا نگه داری
خوساز 235 استاپ
وقوام 64
بانکی ها فعلا روند نزولی یه کندل قوی تا صف خرید میتونه امیدوار کننده برای برگشت باشه .
تپکو نمودار تحلیل بردار نیست یا من نمیفهمم. فعلا 130 رو میبنیم سد محکمیه .
پترول استاپ110
........
یه مساله عجیب اینه که برخی سهام تازه هفته ی گذشته از روند نزولی خارج شدند و روند صعودی شد . ممکنه این صعود دو سه ماهی طول بکشه این وسط انتخابات چی میشه پس؟ !
با سلام
بازار پایه امروز حرکات منفی داشت بویژه صدرا . باید دید صف جمع میشه یا نه؟
این بازار واسه پرریسک هاست . کسی که پرریسک نباشه احتمال سکته زدنش تو این بازار باالاست . من باهاش حال میکنم پرریسک هم هستم یعنی فردا گفتند پولت شد نصف تعجب نمیکنم!
شعار مهمی که همیشه میگم سعی شود مثل چرخ و فلک نباشیم که بره بالا و بیاد برگرده سرجاش . مثل جاروبرقی حساب ریالی باید زیاد بشه . این مهمه . شناسایی سود تو برخی سهام که نون خوبی داده همیشه راه عاقلانه بوده . منظورم سهم خاصی نیست الان حرف کلی است البته برخی سهام تو نظرم هست دوست ندارم اسم ببرم یه دفعه باز بالاتر میرند ما شرمنده میشیم
با سلام
بازار پایه امروز حرکات منفی داشت بویژه صدرا . باید دید صف جمع میشه یا نه؟
این بازار واسه پرریسک هاست . کسی که پرریسک نباشه احتمال سکته زدنش تو این بازار باالاست . من باهاش حال میکنم پرریسک هم هستم یعنی فردا گفتند پولت شد نصف تعجب نمیکنم!
شعار مهمی که همیشه میگم سعی شود مثل چرخ و فلک نباشیم که بره بالا و بیاد برگرده سرجاش . مثل جاروبرقی حساب ریالی باید زیاد بشه . این مهمه . شناسایی سود تو برخی سهام که نون خوبی داده همیشه راه عاقلانه بوده . منظورم سهم خاصی نیست الان حرف کلی است البته برخی سهام تو نظرم هست دوست ندارم اسم ببرم یه دفعه باز بالاتر میرند ما شرمنده میشیم
تو این یه ماه گذشته به نظرم حداقل هر پرتفوی که سهامداران چیده بودند اگر با معیارهای درست چیده بودند حدود15- 20 درصد باید سود کرده باشند . 20 درصد یه ماهه عالیه برای بازدهی کل بازار .
شعار همیشگی پول از بازار باید جذب پرتفو بشه و نباید اجازه داد طمع مانع شود سود تبدیل به ضرر بشه حتی تبدیل به سود کمتر بشه .
یه عده ای از دوستان تو یه گروه تلگرام که هستم میگند هنوز" بازار رشد" نکرده و "جا داره" . نمیگم "جاداره" یا" جا نداره" نمیدونم .ولی اینکه "رشد نکرده" این حرف کاملا اشتباه است ممکنه پرتفوی ما رشد نکرده این مساله رو به بازار تعمیم میدهیم . اشکال از خودمون هست اونو ربط میدیم به بازار که رشد نکرده.
به نظرم رشد خوبی داشته شاید ادامه دار باشه شاید نه پیش بینی نکنیم بهتره گام به گام با بازار باید جرکت کرد .
شاخص کل وضعیتش کماکان اخطاری صادر نکرده که روند برگشته باشه
تپکو فعلا نتونست بالای 130 که قبلا عرض شد تثبیت کنه. 95-100 حمایت خوبیه . ولی به طور کلی بازار پایه فعلا علامت مثبت نمیدند.
صدرا هم حدود 850 حمایت داره برای نوسانگیری البته . برای مطمئن شدن از اینکه اصلاح موقته و نه پایان روند باید اعدادی رو به بالا ثبت بشه تا بشه گفت اصلاح بوده . نمودار فلوله رو ببنید تو این تیپ حرکت باید باشه
نظر