گاهنامه
جمع کردن
X
-
پاسخ : گاهنامه
.در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستخپارس و خودرو تکنیکال پذیرترین سهام گروه خ هست اگر میخواهید گروه رو بررسی کنید این دو نمودار و حرکات معقول تری دارند و تحلیل پذیرترند
خپارس فکر کنم شده در حد لمس عدد ۱۷۵ رو یحتمل ببینه . خودرو ۴۰۰ . اینها حمایت معتبرند و تا زمانیکه بالاتر از این اعداد هستند روندشون عوض نشده
اما هرمز خوب خریدند خبری اومد براش فکر کنم ولی خبرش رو ندیدم چی بود
نظر
-
این بذارم اینجا چون خیلی مهمه. .در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستبعضی ها تو بازار هستند همیشه سهام دارند ابتدای موج سهم دارند انتهای موج سهم دارند بالا میره سهم دارند پایین میره سهم دارند. اینها کلا تو بازار به هیچ جایی نمیرسند چون طماعند و آدم طماع بایدفقط و فقط تاکید میکنم فقط ضرر کنه:D یعنی سود بانک هم درنمیارند چون معاملاتشون مشکل داره. نونو نمیخورند میذارند بیات بشه کپک بزنه بعد میریزند دور
یکی سایپای ۱۰۰ تومانی خریده شده ۴۰۰ الان دقیقا منتظر جی هست دیگه که نمیفروشه؟! البته صرفا مثالی بود
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستشاخص هم ۷۸ هزار یه کم بالا پایین برگرده هنوز میشه به بالای ۱۰۰ هزار امیدوار بود بشکنه فکر کنم حدودای ۷۰ هزار متوقف بشه کلا سیکل صعود منتفی یا زمان به تاخیر خواهد افتاد
باید به کلید روحانی اعتقاد داشت مثل ۳ ماهه پایانی ۹۴ هر موقع دوست داشتند رشد بازار شروع میشه بازنده اصلی زمانی کنونی کسانی خواهند بود حتی بدتر از کسانی که خودرو را در قیمت ۱۷۰ فروختند و قیمت خودرو رسید به ۴۵۰ تومان !!!بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
به نظرم کلا سیکل صعودی منتفی شده من که یه ماه پیش به این نتیجه رسیدم که بازار توانایی بالار فتن نداره و وارد سیکل منفی شدیمدر اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستشاخص هم ۷۸ هزار یه کم بالا پایین برگرده هنوز میشه به بالای ۱۰۰ هزار امیدوار بود بشکنه فکر کنم حدودای ۷۰ هزار متوقف بشه کلا سیکل صعود منتفی یا زمان به تاخیر خواهد افتاد
این پست یه ماه پیش من
در اصل توسط American Sniper پست شده است مشاهده پستخدا کنه منفی امروز تداوم نداشته باشه وگرنه باید انتظار ریزش داشت طبق شکل
در اصل توسط American Sniper پست شده است مشاهده پستلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
یعنی کلا ۱۰۰ هزار رو فراموش کنیم ؟در اصل توسط American Sniper پست شده است مشاهده پستبه نظرم کلا سیکل صعودی منتفی شده من که یه ماه پیش به این نتیجه رسیدم که بازار توانایی بالار فتن نداره و وارد سیکل منفی شدیم
این پست یه ماه پیش من
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستسیف تأکید کرد: تقریباً هیچ چیز اتفاق نیفتاده است. بهطور کلی ما قادر نیستیم از پولهای خود در خارج استفاده کنیم.
.
دولت هنوز باج کافی نداده . یه تعهداتی اون پشت ها فکر کنم هست که حسن باید بهش عمل کنه
گفتن این نوع جملات بسیار سنگین تمام میشه برای سیف با این اینکه واقعیت داره و با این گفته ها عملا روحانی را زیر سوال بوده و چالش بسیار سنگینی برای دولت درست کرده در یک
سال مانده به انتخابات باید یک راه حل اساسی پیدا کنند برای این مشکلاتبهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
به نظرم تا یه مدت بله مگر این که واقعا در زمینه رفع تحریم ها کار مهمی صورت بگیره و جریان بازار رو تغییر بده وگرنه تا تابستون خبری نیست و شاخص تا ۷۲ هزار خواهد ریخت....شاید رفع واقعی تحریم ها هم همون موقع همزمان بشه با صعود شاخصدر اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستیعنی کلا ۱۰۰ هزار رو فراموش کنیم ؟لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
والا این دولت هم شورشو دراورده .انگار نه انگار بازاری هست و عرضه و تقاضا . هروقت عشقش کشید میبره بالا هر وقت خالی کردند میارند پایین .در اصل توسط ایرج سابق پست شده است مشاهده پست
باید به کلید روحانی اعتقاد داشت مثل ۳ ماهه پایانی ۹۴ هر موقع دوست داشتند رشد بازار شروع میشه بازنده اصلی زمانی کنونی کسانی خواهند بود حتی بدتر از کسانی که خودرو را در قیمت ۱۷۰ فروختند و قیمت خودرو رسید به ۴۵۰ تومان !!!
نظر

نظر