گاهنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گاهنامه

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
    با سلام، بخاطر قیمت دلار و قیمت نفت

به عنوان مثال در شبریز

/:.Heart.:/دلار در بودجه شبریز 3100 تومان است و در حال حاضر قیمت دلار 4100 تومان ( 1000 تومان بالاتر از بودجه )

/:.Heart.:/قیمت نفت در بودجه شبریز 30 دلار است و در حال حاضر قیمت نفت 55 دلار ( 25 دلار بالاتر از بودجه )
    سلام
    باید دید روی چند تثبیت می شود. (یا دست کم بازار فکر می کند روی چه قیمتی قرار است تثبیت شود.)
    آیا قیمت بالای 40 هزار ریالی دلار مطمئن و پایدار است؟ یا قرار است برگردد به 36 هزار ریال؟
    همین طور نفت.
    ===========
    یک سوالی:
    بعضی جاها دیده ام قیمت فروششان با دلار مبادله ای بوده (حالا نمی دانم جریان چیست؟ مجبورشان می کنند؟ یا راهی ندارند....) ، الان این 31 هزار ریالی که شما فرمودید هم نزدیک و مشکوک به همان است، این آزاد است؟ مبادله ای نیست؟ (چون قیمت ارز آزاد خیلی وقت است بالای 33-34 هزار ریال است...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2579

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام
      باید دید روی چند تثبیت می شود. (یا دست کم بازار فکر می کند روی چه قیمتی قرار است تثبیت شود.)
      آیا قیمت بالای 40 هزار ریالی دلار مطمئن و پایدار است؟ یا قرار است برگردد به 36 هزار ریال؟
      همین طور نفت.
      ===========
      یک سوالی:
      بعضی جاها دیده ام قیمت فروششان با دلار مبادله ای بوده (حالا نمی دانم جریان چیست؟ مجبورشان می کنند؟ یا راهی ندارند....) ، الان این 31 هزار ریالی که شما فرمودید هم نزدیک و مشکوک به همان است، این آزاد است؟ مبادله ای نیست؟ (چون قیمت ارز آزاد خیلی وقت است بالای 33-34 هزار ریال است...)
      با سلام، پالایشی ها محصولات و تولیدات خود را به دو شیوه به فروش میرسانند.
      فروش محصولات اصلی با نرخ دلار مبادله ای و فروش محصولات و فرآورده های فرعی و ویژه با نرخ دلار آزاد
      مثلا همین شبریز که مثال زدم ، از هر دو روش بالا امکان افزایش سود و تعدیل مثبت را خواهد داشت.
      حالا بحث افزایش 25 دلاری قیمت نفت را اگر در محاسبات بالا اضافه کنید ، اثرات مثبت بیشتر خواهد شد.
      نکته جالب اینجاست که شبریز ، تنها شرکت پالایشگاهی در کشور است که مجتمع کامل پتروشیمی از خود دارد و چرخه تولید و فروش پیوسته ای دارد.
      شبریز مالک و سهامدار عمده و 66 درصدی پتروشیمی تبریز است که چند سال قبل 1600 میلیارد تومان برای خرید آن پرداخت کرده است.
      یعنی به قول معروب چوب دو سر طلا که هم از طریق پالایشی سود میبرد و هم از شرکت پتروشیمی متعلق به خودش منتفع میشود.
      معمولا بازار همیشه نشان داده که با چند فاز تاخیر به اتفاقات مثبت و اخبار و رویدادهای بنیادی و تاثیر گذار واکنش نشان میدهد،مطمئن باشید در مورد شبریز و یا سایر شرکتهای پالایشی که پارامترهای بنیادی و سرفصل مهم سودآوری ( اعم از قیمت نفت و دلار و موضوع کیفی سازی و افزایش قیمت محصولات فرعی و ویژه ) همگی به نفع و سود آن است، در قیمت های بالاتر تازه بازار به سراغ آن خواهد رفت.
      مثلا در مورد شرکتهای گروه روی که از اواخر تابستان کاملا مشخص بود که اینها گزارش های خوب و تعدیل مثبت در گزارش های 6 ماهه دارند اما بازار آنچان توجه ای به آنها نکرد و زمانی که گزارش های 6 ماهه گروی روی در آبان ماه اعلام شد تازه بازار در 30 الی 40 درصد بالاتر سراغ گروه روی آمد.
      جالب اینکه الان قیمت های سهام پالایشی در کف قیمتی خود هستند.
      همین چند ماه پیش زمانی که قیمت نفت 44 دلار و قیمت دلار 3450 بود، قیمت سهام پالایشی ها حداقل 20 الی 30 درصد بالاتر بودن.
      اینهم از عجایب عجیب و غریب بورس کشور ماست که قیمت نفت و دلار بطور چشمگیری افزایش یافته اما قیمت سهام پالایشی که از این افزایش منتفع خواهند شد ، کمتر از زمانی است که قمیت نفت و دلار ارزان تر بود./:.ohno-smiley.:/

نظر

• cliff
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 303

سلام
        همین طور نفت.
        ===========
        یک سوالی:
        حق با شماست
        وزارت نفت با دلار مبادله اي و با ٥ درصد تخفيف قيمت جهاني نفت رو ميده به پالايشگاه ها و محصولات رو با قيمت دلار مبادله اي و فوب خليج فارس ازشون ميخره ، يع سري محصولات رو هم ازاد ميفروشن كه اثرش زياد نيست

ولي ٢ تا نكته مهم داريم

١- حاشيه سود نسبت به مبلغ فروش كمه ولي مبالغ فروش خيلي از نظر اتدازه بزرگ هستن ، يعني دلار بره بالا چون مبلغ فروش ميره بالا سود هم غير مستقيم ميره بالا ( دلار مبادله اي ) پس يكسان سازي ارز به نفع اينها هست

٢- قيمت نفت كه بره بالا اثرش كاملا واضح هست

با اين قيمتهاي نفت و دلار تعديل مثبت پالايشي ها حتمي هست ، بنظر بنده شبريز و شپنا مناسب تر هستن

بشخصه هر دو سهم رو خريدم و تو ضرر هستم البته

بررسي بيشتر با دوستان
        Using Tapatalk

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
          حق با شماست
          وزارت نفت با دلار مبادله اي و با ٥ درصد تخفيف قيمت جهاني نفت رو ميده به پالايشگاه ها و محصولات رو با قيمت دلار مبادله اي و فوب خليج فارس ازشون ميخره ، يع سري محصولات رو هم ازاد ميفروشن كه اثرش زياد نيست

ولي ٢ تا نكته مهم داريم

١- حاشيه سود نسبت به مبلغ فروش كمه ولي مبالغ فروش خيلي از نظر اتدازه بزرگ هستن ، يعني دلار بره بالا چون مبلغ فروش ميره بالا سود هم غير مستقيم ميره بالا ( دلار مبادله اي ) پس يكسان سازي ارز به نفع اينها هست

٢- قيمت نفت كه بره بالا اثرش كاملا واضح هست

با اين قيمتهاي نفت و دلار تعديل مثبت پالايشي ها حتمي هست ، بنظر بنده شبريز و شپنا مناسب تر هستن

بشخصه هر دو سهم رو خريدم و تو ضرر هستم البته

بررسي بيشتر با دوستان
          سلام
          اگر قرار بود ارز واقعا تک نرخی شود الان باید این شرکت ها با قیمت های نجومی داد و ستد می شدند... (31-32 هزار ریال حتی اگر قرار باشد 36 هزار هم شود باز خیلی عالی است... چه برسد به 40 هزار ریال!)
          من نمی دانم بازار به حرف آقای وزیر که گفته تا آخر سال... اعتماد ندارد... یا چه؟
          ==============
          من هم دقیقا دو سه روز پیش شبریز و شپنا خریدم.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• cliff
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 303

سلام
            اگر قرار بود ارز واقعا تک نرخی شود الان باید این شرکت ها با قیمت های نجومی داد و ستد می شدند... (31-32 هزار ریال حتی اگر قرار باشد 36 هزار هم شود باز خیلی عالی است... چه برسد به 40 هزار ریال!)
            من نمی دانم بازار به حرف آقای وزیر که گفته تا آخر سال... اعتماد ندارد... یا چه؟
            ==============
            من هم دقیقا دو سه روز پیش شبریز و شپنا خریدم.
            من دقيقا به اندازه شاراك از شبريز و شپنا خريدم

اينطوري ريسك ارز تك نرخي رو برداشتم

ولي فك كنم ارز نك نرخي نشه به اين زودي و جفت خريدها بره تو سود

بايد ديد چي ميشه
            Using Tapatalk

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

من فکر میکنم تردید روی پالایشی ها علاوه بر وضعیت مبهم رابطه ملی پالایش و پخش با پالایشگاهها ، در حال حاضر وضعیت خود قیمت نفت و بازارهای جهانی باتوجه به ماجرای نرخ بهره آمریکا باشه !

مخصوصا که در آستانه سال جدید میلادی هستیم، تا این جایی که من بررسی کردم به نظرم یک نگاهی غالب هست در مورد وضعیت اقتصادی 2017،

اونم اینه که نیمه اول سال چندان وضعیت بهتری رو شاهد نیستیم ! اما در مورد نیمه دوم سال احتمال بهبود وضعیت بازارها و قیمتها بیشتر ابراز شده !

چیزی شبیه تفاوت وضعیت دو نیمه سال در 2016 شاید !!!

اما باید به این نکته هم توجه زیادی داشت که فرق 2016 با 2017 رفتن اوباما و آمدن ترامپ هست !

و واکنش های احتمالی چین و آمریکا در فضای سیاسی - اقتصادی !

پس شاید این پیش بینی هم چندان درست از آب در نیاد !

نظر

• cliff
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 303

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                من فکر میکنم تردید روی پالایشی ها علاوه بر وضعیت مبهم رابطه ملی پالایش و پخش با پالایشگاهها ، در حال حاضر وضعیت خود قیمت نفت و بازارهای جهانی باتوجه به ماجرای نرخ بهره آمریکا باشه !

مخصوصا که در آستانه سال جدید میلادی هستیم، تا این جایی که من بررسی کردم به نظرم یک نگاهی غالب هست در مورد وضعیت اقتصادی 2017،

اونم اینه که نیمه اول سال چندان وضعیت بهتری رو شاهد نیستیم ! اما در مورد نیمه دوم سال احتمال بهبود وضعیت بازارها و قیمتها بیشتر ابراز شده !

چیزی شبیه تفاوت وضعیت دو نیمه سال در 2016 شاید !!!

اما باید به این نکته هم توجه زیادی داشت که فرق 2016 با 2017 رفتن اوباما و آمدن ترامپ هست !

و واکنش های احتمالی چین و آمریکا در فضای سیاسی - اقتصادی !

پس شاید این پیش بینی هم چندان درست از آب در نیاد !
                به هر حال شبريز و شپنا با نفت ٣٠ و ٤٠ دلاري الان تسبت p/e تقريبي ١٠ دارن ، اكثر پيش بيني ها هم براي سال بعد نفت رو بالاي ٥٠ ميدونن
                دلار مبادله اي هم كه فك كنم بره سمت ٣٤٠٠

بايد ديد چي ميشه، ولي ريسك به ريوارد منطقيه بنظر
                Using Tapatalk

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

راستي نظرتون درباره غبشهر چيه؟؟

مقداري خريد شد
                  Using Tapatalk

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

حيدر جان شما صاحب تاپيك هستي، اگه مطالب ما مفيد نيست و نظم وو به هم ميزنه يه اشاره كني جور و پلاس رو جمع كرديم و رفتيم
                    Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                      حيدر جان شما صاحب تاپيك هستي، اگه مطالب ما مفيد نيست و نظم وو به هم ميزنه يه اشاره كني جور و پلاس رو جمع كرديم و رفتيم
                      نه داداش اختیار دارید من کلا از تایپیک یه طرفه بدم میاد . اون تایپیک قبلی هم که داشتیم مشارکتی بود . بنده مقداری درگیر سکه و .. شدم وقت نکردم تا الان مطالب رو بخونم
                      لطف میکنید نظرتون رو میگید

نظر

• cliff
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 303

كميسيون تلفيق مثل اينكه زده زير قانون خوراك قبلي ، اگه تو مجلس تصويب بشه يه رالي اساسي تو اكثر پترويي ها داريم كه راحت ميتونن شاخص رو از ٨١٥٠٠ عبور بدن

البته زنگنه نامه زده و كلي خط و نشون كشيده ، ولي حتي اگه اين مساله تصويب نشه بازم يه خوبي داره ، وزير ديگه نميتونه يه شبه نامه بزنه و بگه خوراك پترويي ها رو با دلار ازاد حساب كنن ، كلا اين قضيه فراموش ميشه فعلا
                        اگه دلار هم تك نرخي بشه درصد تخفيف به پترويي ها رو محبورن ببرن بالا

بايد ديد چي ميشه ولي حتما بخشي از سبد رو پترويي كنيد بنظرم
                        Using Tapatalk

نظر

• farzen
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2012
                          • 512

سلام

دیدم از بین پالایشیها با شبریز و شپنا موافقترین....میخواستم نظرتونو نسبت به شتران بدونم

واینکه قرار دادن سهم روی در سبد صلاح میدونید(از رشد قبلیش جا موندم)

نظر

• cliff
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 303

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                            سلام

دیدم از بین پالایشیها با شبریز و شپنا موافقترین....میخواستم نظرتونو نسبت به شتران بدونم

واینکه قرار دادن سهم روی در سبد صلاح میدونید(از رشد قبلیش جا موندم)
                            سلام
                            نظر شخصي من اينه كه بعد از شبريز و شپنا ، شتران ارزنده هست در ميان پالايشي ها
                            Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در صورت ریزش ادامه دار دلار خودرویی ها شاید بتونند برگشت خوبی داشته باشند . خپارس ح قماره هنوز ولی میتونه نون خوبی بده برای ریسگ پذیر ها .

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                در صورت ریزش ادامه دار دلار خودرویی ها شاید بتونند برگشت خوبی داشته باشند . خپارس ح قماره هنوز ولی میتونه نون خوبی بده برای ریسگ پذیر ها .

خیلی خیلی ریسک داره من ترجیح می دهم فعلا خرید نکنم و صبر کنم تا ترامپ تکلیف خود را با ایران روشن کنه تا بهمن ماه

ترامپ:

توافق ناگوار با ایران، پایان دوستی اوباما با اسرائیل بود/نمی‌گذارم بی‌احترامی به اسرائیل ادامه یابد

۹۵/۱۰/۰۸ :: ۱۷:۵۵

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا روز چهارشنبه به دفاع تمام‌قد از اسرائیل پرداخت و توافق هسته‌ای و قطعنامه شورای امنیت علیه شهرک‌سازی‌ها را نشانگر پایان دوستی دولت کنونی آمریکا با اسرائیل دانست.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X