كشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : كشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)

معاملات سهم کامل رو +5 در قیمت 34076 ریال بوده و همش صف خرید و حجم مبنا هم پر شده ولی قیمت پایانی جالبه زده 32614 و ما هم در نتایج مسابقات همین رو اعمال خواهیم کرد چون ملاک ما سایت TSETMC هست و باید ببینیم کی آپدیت خواهد شد.

بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
      معاملات سهم کامل رو +5 در قیمت 34076 ریال بوده و همش صف خرید و حجم مبنا هم پر شده ولی قیمت پایانی جالبه زده 32614 و ما هم در نتایج مسابقات همین رو اعمال خواهیم کرد چون ملاک ما سایت TSETMC هست و باید ببینیم کی آپدیت خواهد شد.

خب اینم اصلاح شد و امروز خیلی شیک و مجلسی بازیگر قهار سهمش رو تو صف داد و دوباره پایین جمع کرد!!!

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4717

این سهم معاملات دیروزش گویا بود!

نظر

• ali0700
          عضو عادی
          • Jan 2020
          • 77

نظرتون راجع به حجم عظیمی که امروز زد چیه؟ خالی کردن یا بازی تازه شروع شده؟
          [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5585

سلام دوستان.
            در مورد فردا و پس فردای غشهداب میشه من رو راهنمایی بفرمایید؟
            آیا ممکنه اصلاحی در کار باشه؟
            من قصدم از پرسیدن این سوال اصلا فروش سهم یا خارج شدن از سهم نیست.

در واقع فردا مجبورم مقداری سهم بفروشم. (اندازه اعتبار به علاوه مقداری که میخوام تقاضای وجه بزنم.)
            تقاضای وجه رو بزنم و مجددا اندازه ی اعتبارم سهمی که فروخته بودم رو بخرم.
            فعلا تنها سهام منفی سبدم بکام و غشهداب هست.
            حیفم میاد از سهام مثبتم بفروشم.
            حالا آیا اگه بفروشم میتونم با قیمت پایین تر بخرم.
            بکام و غشهداب رو. کدوم رو؟

خودم با تحلیل هایی که بلدم نتونستم به نتیجه ی چندانی از غشهداب برسم.
            یعنی وقت گذاشتم ولی گویا تشخیصش فراتر از دانش بورسی من هست.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

#غشهداب
              به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع می‌رساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر لغو مجوز افزایش سرمایه به استحضار می رساند پیرو صدور مجوز مشروط به شماره 003-610675/992 جهت افزایش سرمایه این شرکت به اطلاع می رساند مراحل ارزیابی سرفصل سرمایه گذاریهای بلند مدت با استفاده از روش ارزش داراییها، در دستورکار این شرکت قرار گرفته و گزارش مورد نظر توسط هیات کارشناسان رسمی دادگستری منتخب کانون کارشناسان تهیه و به هیات منتخب ارزشگذاری سهام ارائه گردیده است که مراتب پس از صدور گزارش و اصلاح گزارش توجیهی هیات مدیره از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامدارن محترم خواهد رسید .

بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.

(ظاهرا سازمان به نحوه قیمت گذاری زیرمجموعه غشهداب ایراد گرفته و این شرکت بدنبال رفع ایرادات سازمان بورس است)

@tajdidarzyabi

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

#غشهداب
                به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع می‌رساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر لغو مجوز افزایش سرمایه به استحضار می رساند پیرو صدور مجوز مشروط به شماره 003-610675/992 جهت افزایش سرمایه این شرکت به اطلاع می رساند مراحل ارزیابی سرفصل سرمایه گذاریهای بلند مدت با استفاده از روش ارزش داراییها، در دستورکار این شرکت قرار گرفته و گزارش مورد نظر توسط هیات کارشناسان رسمی دادگستری منتخب کانون کارشناسان تهیه و به هیات منتخب ارزشگذاری سهام ارائه گردیده است که مراتب پس از صدور گزارش و اصلاح گزارش توجیهی هیات مدیره از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامدارن محترم خواهد رسید .

بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.

(ظاهرا سازمان به نحوه قیمت گذاری زیرمجموعه غشهداب ایراد گرفته و این شرکت بدنبال رفع ایرادات سازمان بورس است)

@tajdidarzyabi

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

#غشهداب

@tajdidarzyabi

خب خبری که از صبح علی الطلوع دنبالش بودیم چشم به کدال دوخته بودیم ظهر که در خواب ناز بودیم اومد رو کدال و گفت شایعه رد افزایش سرمایه تکذیبه و تازه قراره مستندات بیشتری ارائه بدیم و قراره درصد رو بالا تر ببریم،البته این برداشت شخصی بنده از این شفاف سازیه ،تا دوستان اهل فن و تجدیدی بیان نظر بدن/:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ali_nostro
                    ستاره‌دار (34)
                    • Feb 2017
                    • 863

خب خبری که از صبح علی الطلوع دنبالش بودیم چشم به کدال دوخته بودیم ظهر که در خواب ناز بودیم اومد رو کدال و گفت شایعه رد افزایش سرمایه تکذیبه و تازه قراره مستندات بیشتری ارائه بدیم و قراره درصد رو بالا تر ببریم،البته این برداشت شخصی بنده از این شفاف سازیه ،تا دوستان اهل فن و تجدیدی بیان نظر بدن/:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/
                    غشهداب و ببینید من اسفند من هم اشاره کردم چرا این قیمت داره معامله میشه! و از اون زمان فکر کنم 300 درصدی بالا رفته.
                    الان هم میخوام به دوستان بگم طمع نکنید.. اگه تو سود هستید...جابجا کنید..ادم باید قانع باشه
                    بیشتر نمی نویسم چون اگه برداشتم اشتباه باشه کسی رو گمراه نکرده باشم.

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                      غشهداب و ببینید من اسفند من هم اشاره کردم چرا این قیمت داره معامله میشه! و از اون زمان فکر کنم 300 درصدی بالا رفته.
                      الان هم میخوام به دوستان بگم طمع نکنید.. اگه تو سود هستید...جابجا کنید..ادم باید قانع باشه
                      بیشتر نمی نویسم چون اگه برداشتم اشتباه باشه کسی رو گمراه نکرده باشم.

سلام به علی آقای عزیز

یعنی اینکه مدیران شرکت قصد دارن شفاف سازی الکی بدن و این که میخوان درصد رو ببرن بالاتر الکیه ؟!!!

البته تو گزارش به صراحت نگفته افزایش یا کاهش فقط گفته اصلاح

برداشت شخصی من اینه که چون 3 ماه پیش گزارش تهیه کردن و قطعا تو سال 98 بوده میخوان به روز ترش کنن و بر اساس قیمت روز مجدد ارزیابی بشه!!!

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

این لیست دارایی های شرکت هست که از خود سایت شرکت گرفته شده و یه حساب کتاب ساده انجام بشه افزایش 426 درصدی از 133 میلیارد به 700 میلیارد تومان یه خرده کم در نظر گرفته شده و پول باغ 73 هکتاری که شرکت داره در کنار 2 چاه عمیق و امتیاز خط لوله سد دوستی و زمین های کشاورزی و کارخانه های روغن کشی به نظرم افزایشش میره بالاتر!!!

حالا دوستان اهل فن بیان و نظر بدن شاید بنده حقیر اشتباه میکنم و قرار نیست حرفهای من صحیح باشه/:.coolsmiley02:./

آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/06/07, 21:34.

نظر

• ali_nostro
                          ستاره‌دار (34)
                          • Feb 2017
                          • 863

سلام به علی آقای عزیز

یعنی اینکه مدیران شرکت قصد دارن شفاف سازی الکی بدن و این که میخوان درصد رو ببرن بالاتر الکیه ؟!!!

البته تو گزارش به صراحت نگفته افزایش یا کاهش فقط گفته اصلاح

برداشت شخصی من اینه که چون 3 ماه پیش گزارش تهیه کردن و قطعا تو سال 98 بوده میخوان به روز ترش کنن و بر اساس قیمت روز مجدد ارزیابی بشه!!!
                          مخلصیم اقا علیرضای گرامی
                          تا جایی که بررسی داشتم بیشتر افزایش سرمایه غشهداب از غبهاره..محل سرمایه گزاریش
                          تو متن شفاف سازی گفته .. درخصوص سرمایه گزاری بلند مدت با استفاده از روش ارزش دارایی ها انجام میشه
                          یعنی قیمت غبهار مهم نیست..ارزش داراییش مهمه
                          من اظهارنظر حسابرسی رو خوندم...قیمت غبهار و 1700 حساب کرده..جمعا حدود 660 میلیارد تومن.
                          حالا سوال اینه ارزش دارایی های غبهار این مقدار میارزه؟ اگه بر این باورید..باهاش بمونید..
                          گرچه در هر صورت افزایش سرمایه هست...عددش شاید کمتر بشه
                          ..
                          اگه اشتباه محاسبه میکنم بهم بگو
                          آخرین ویرایش توسط ali_nostro؛ 2020/06/07, 19:40.

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

با سلام و احترام

آنچه از متن میشود برداشت کرد این است که
                            #غشهداب مجوز افزایش سرمایه را اخذ کرده ولی با شرط
                            گویا شرط هم محقق شده و الان باید به روز رسانی شود

دو تغییر عمده از زمان تنظیم گزارش تا الان رخ داده
                            1- ارزش بازار #غبهار افزایش یافته
                            2- تعداد سهام #غبهار در پرتفوی #غشهداب کاهش یافته

مطابق محاسبات افزایش سرمایه 426 درصدی
                            پتانسیلش را دارد که تبدیل شود به 558%
                            آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2020/06/07, 21:30.

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11248

طبق بندی که درقوانین مرتبط با سازمان درمورد فرایند ارزش گذاری شرکت های زیرمجموعه وجود داره ... قیمت روی تابلو به هیچ عنوان ملاک ارزشگذاری از سوی سازمان نیست
                              تنها درحالتی که خود غبهار هم تجدید دارایی بدهد این روش ارزش گذاری میتونه معیار باشه
                              در نمونه های چند وقت اخیر مشابه که درگروه خودرویی داشتیم برای مثال خگستر ... نرخ هایی که برای زیرمجموعه ارزش گذاری شده بود به دلیلی هماهنگ با نرخ تابلو بود که تماما تجدید دارایی در سال قبل انجام داده بودند یاد درپیش داشتند
                              برای مثال خگستر هر5زیرمحموعه خود در سال98 و 97 و سال جاری تجدید دارایی داشتند ودربرنامه بود ... لذا نرخ های اپدیتی را درنظر گرفته بود
                              اما برای غشهداب وارزش گذاری غبهار نرخ تابلو معیارسازمان نخواهد بود

ارزش گذاری سازمان معیار دلاری چندسال اخیرمیتونه باشه اما شرکت براساس نرخ روز همگروهی ها نرخ پایه ای را در برگرفته واین تناقض حدود120-130درصد از کل افزایش سرمایه
                              بین شرکت وسازمان هست
                              آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2020/06/07, 22:19.

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

تلاش بازیگر قدر برای بد جلوه دادن شفاف سازی دیروز و قدرت خریداران !!!

نظر

در حال کار...
                                X