كشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : كشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)

طبق آمار اعلامی! وضعیت تورم در ماه گذشته.

تقریبا تمام متغیرهای تورم کاهشی بودند.

ولی تورم خوراکی ها همچنان در حال افزایش هستند. بالای 50 درصده حدودا

تورم عمومی هم هرچند کاهش داشته ولی هنوز خیلی بالاست و افزایش قیمتها سرجاشه

در بین رکورد دارهای افزایش قیمت کالاها در ماه آذر

شکر در رتبه اول بوده
    و رب گوجه فرنگی هم در رتبه دوم :D

با اینکه رب گوجه تا ماه قبلش هم رکورد دار افزایش قیمت خوراکی ها نسبت به پارسال هست.

10-20 درصد فقط همین ماه گرون شده
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

غبهار مال شهداب هست

تازگیا مثل جت دارن میخرنش. الان اررزش بازارش حدود 800میلیارد شده.

الان ارزش بازار شهداب 1200میلیارد تومنه. ولی با قیمت غبهار فقط 600میلیارد سهم کارخانه گلبهارشه:D (تازه غیرمدیریتیه سهام خرد)

حالا اینا مهم نیست :D

سوال اصلی من اینه

آیا میشه که بازیگر گلبهار همون بازیگر غشهداب هم باشه؟؟؟؟ :D
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11258

در کوارتر پاییز 5 تومن ساخته و در مجموع 9ماهه 15تومن پوشش داده

نظر

• javad60
          عضو عادی
          • May 2012
          • 154

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          غبهار مال شهداب هست

تازگیا مثل جت دارن میخرنش. الان اررزش بازارش حدود 800میلیارد شده.

الان ارزش بازار شهداب 1200میلیارد تومنه. ولی با قیمت غبهار فقط 600میلیارد سهم کارخانه گلبهارشه:D (تازه غیرمدیریتیه سهام خرد)

حالا اینا مهم نیست :D

سوال اصلی من اینه

آیا میشه که بازیگر گلبهار همون بازیگر غشهداب هم باشه؟؟؟؟ :D
          تبرک غشهداب غبهار و غپونه، چهار سهم گروه تبرک و خانواده بوستانی هستن. باید اراده بازیگر باشه تا اتفاقی بیافته، من خودم غپونه دارم و ترجیحش میدم با توجه به نزدیک بودن ارتقائش به بازار دوم فرابورس و تولید محصولات آردی و خصوصاً روغنش

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            در کوارتر پاییز 5 تومن ساخته و در مجموع 9ماهه 15تومن پوشش داده

غشهداب سال مالی قبل یعنی 1399 فروش 250میلیارد که: 210میلیاردش هزینه تولید و 10میلیارد هزینه دفتر و 15میلیارد هم هزینه مالی و مالیات (210+10+15=235 هزینه) -از 250کم کنیم پس 15میلیارد سود عملیاتی سالانه اش شده.

در نه ماهه سال قبل اش نگاه کنیم :

در نه ماهه پارسال 175میلیارد فروش داشته که 145میلیاردش هزینه تولید - 10میلیارد هزینه مالی 5میلیارد مالیات که از فروش کم کنیم میشه همون حدود 15میلیارد سود عملیاتی اش به ازای هر سهم 3تومن حدوداً . (که معادل سود عملیاتیه سالانه اش هم هست! پاراگراف قبل)

امسال چه کرده؟

در نه ماهه امسال غشهداب 420 میلیارد فروش داشت که : 310میلیاردش هزینه تولید- 20میلیارد هزینه مالی و دفتر و 20میلیارد هم مالیات دادن! (یعنی مالیات و هزینه های مالی شده 40میلیارد نسبت به 15میلیارد پارسال!) = 350میلیارد هزینه ها

از 420 مبلغ 350هزینه کم کنیم پس در نه ماهه امسال 70میلیارد سود کرده میشه به ازای هر سهم 15تومن حدودا.

در گزارش اخیر یک ماهه . فروش شده حدود 500میلیارد
            آذر ماه 55میلیارد فروش ماهانه و این ماه حدود 80میلیارد فروش ماه شده.

اگر هزینه ها به نسبت قبل رشد کرده باشه پس با روند ماههای قبل از 500میلیارد فروش- احتمالا 370 میلیارد هزینه تولید- 55میلیارد مالیات =420 میلیارد هزینه . بنابراین غشهداب حدود 80 میلیارد باید محقق کرده باشه تا ماه دهم. پس 20مییلیارد هم دو ماه آخر سال بسازه میشه سود عملیاتی امسال 100میلیارد تومن...سهمی حدود 21-22 تومن به ازای هر سهم.

پارسال غشهداب 130 میلیارد غیرعملیاتی حاصل از سرمایه گذاری (که امسال تا اینجا هیچی بوده!) داشت که فقط با حدود 20میلیارد عملیاتی نهایتا 150میلیارد سود ساخته بود.

--------------------------------------------------
            اخیرا در استعلام ناظر بازار علل تغییر بیش از 30درصی سود عملیاتی رو جویا شده!

غشهداب عملیاتی اش بیش از 260 درصد رشد داشته. (3.6برابر شده)

(عملا تا آخر سال سود عملیاتی شرکت 5برابر پارسال میشه یعنی 400درصد رشد)

ناظر از شرکت توضیح خواسته. دلیلش رو گفتن فروش خوب بوده:D

در گزارشهای مالی هم منعکسه..که احیاناً تولید فرق چندانی نکرده ولی شرکت رشد سودآوری داشته

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/01/28, 23:04.

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
              تبرک غشهداب غبهار و غپونه، چهار سهم گروه تبرک و خانواده بوستانی هستن. باید اراده بازیگر باشه تا اتفاقی بیافته، من خودم غپونه دارم و ترجیحش میدم با توجه به نزدیک بودن ارتقائش به بازار دوم فرابورس و تولید محصولات آردی و خصوصاً روغنش
              افق سودآوری شرکت از روی گزارشهای مالی اش که مستند هست مشخص میشه که در نهایت حرف آخر رو میزنه

بوستانی یا خانواده محترمشون هم این شرکت رو مدیریت میکنن و صاحب سیت مدیریتی اش هستند...اصلا مال خودشونه تبرک و این و ...چندتا شرکت دیگه...ولی برای ما مهم این گزارش شرکته!

همشهری ما جناب بوستانی بعنوان مدیرعامل شرکت کارنامه اش در گزارشهای مالی که مستند هست تا حدودی....خوبه:D

حالا سهام غشهدابش رو بازیگرش خودشه...کس دیگه اس...من از این چیزا خبر ندارم:D

اخیرا که یک حقوقی هم مثل بنز داره میخره :D

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

طبق آمار اعلامی! وضعیت تورم در ماه گذشته.

تقریبا تمام متغیرهای تورم کاهشی بودند.

ولی تورم خوراکی ها همچنان در حال افزایش هستند. بالای 50 درصده حدودا

تورم عمومی هم هرچند کاهش داشته ولی هنوز خیلی بالاست و افزایش قیمتها سرجاشه

در بین رکورد دارهای افزایش قیمت کالاها در ماه آذر

شکر در رتبه اول بوده
                و رب گوجه فرنگی هم در رتبه دوم :D

با اینکه رب گوجه تا ماه قبلش هم رکورد دار افزایش قیمت خوراکی ها نسبت به پارسال هست.

10-20 درصد فقط همین ماه گرون شده

کدام کالاهای اساسی در ۶ ماه گذشته رکورد گرانی را شکستند؟
                طی شش ماه گذشته قیمت رب گوجه فرنگی با افزایش ۸۸ درصدی بیشترین افزایش قیمت و سیمان خاکستری با افت ۳۷ درصدی بیشترین کاهش قیمت را داشته است.

--------------
                ظاهرا! قیمت رب گوجه به مقام اول رسید:D
                رب گوجه طلایه دار گرانی بین کل کالاهای مصرفی بوده !

نظر

• javad60
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 154

افق سودآوری شرکت از روی گزارشهای مالی اش که مستند هست مشخص میشه که در نهایت حرف آخر رو میزنه

بوستانی یا خانواده محترمشون هم این شرکت رو مدیریت میکنن و صاحب سیت مدیریتی اش هستند...اصلا مال خودشونه تبرک و این و ...چندتا شرکت دیگه...ولی برای ما مهم این گزارش شرکته!

همشهری ما جناب بوستانی بعنوان مدیرعامل شرکت کارنامه اش در گزارشهای مالی که مستند هست تا حدودی....خوبه:D

حالا سهام غشهدابش رو بازیگرش خودشه...کس دیگه اس...من از این چیزا خبر ندارم:D

اخیرا که یک حقوقی هم مثل بنز داره میخره :D
                  سلام وقت بخیر
                  اگه آشنایی و دسترسی به همشهری تون آقای بوستانی دارین بگین از زمان موافقت با درخواست ارتقاء غپونه تقریباً یه سال گذشته چرا انجامش نمیدن?

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

سلام وقت بخیر
                    اگه آشنایی و دسترسی به همشهری تون آقای بوستانی دارین بگین از زمان موافقت با درخواست ارتقاء غپونه تقریباً یه سال گذشته چرا انجامش نمیدن?

والا با حاج آقا بوستانی معمولا برای تفریح و ... بیرون میریم خیلی راجع به کار صحبت نمیکنیم :D

وگرنه که خودم هم چندتا سوال دارم...:D

------------------------------------
                    گفتیم غشهداب سود عملیاتی اش 100میلیارد شد. ولی همه داستان همین نیست.

چون ما هیچ حرفی از غیرعملیاتی غشهداب نزدیم!

مثلا گلبهار هم در داستان غشهداب مهمه!

15-20 میلیارد از گلبهار دیگه کف اش باشه...و میشه مسجل روی سود 120 میلیاردی امسال غشهداب حساب باز کرد.

ولی میتونه خیلی بیشتر هم بشه!

مثلا از محل فروش سهام گلبهار!

دیگه این چیزا رو از روی صورتهای مالی خیلی نمیشه فهمید.

منم ترجیج میدم اینا رو به شانس واگذار کنم و از حاج آقا بوستانی سوال نمیکنم معمولا :D

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

اگر به شخصیت جناب بوستانی علاقه مند هستید
                      این کلیپ بد نیست

در بحبوحه گرفتاریه ماجرای پدیده شاندیز که ترکش هاش به تبرک هم رسید. همون سال 93 داره بین سهامدارا صحبت میکنه

نظر

• javad60
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 154

والا با حاج آقا بوستانی معمولا برای تفریح و ... بیرون میریم خیلی راجع به کار صحبت نمیکنیم :D

وگرنه که خودم هم چندتا سوال دارم...:D

------------------------------------
                        گفتیم غشهداب سود عملیاتی اش 100میلیارد شد. ولی همه داستان همین نیست.

چون ما هیچ حرفی از غیرعملیاتی غشهداب نزدیم!

مثلا گلبهار هم در داستان غشهداب مهمه!

15-20 میلیارد از گلبهار دیگه کف اش باشه...و میشه مسجل روی سود 120 میلیاردی امسال غشهداب حساب باز کرد.

ولی میتونه خیلی بیشتر هم بشه!

مثلا از محل فروش سهام گلبهار!

دیگه این چیزا رو از روی صورتهای مالی خیلی نمیشه فهمید.

منم ترجیج میدم اینا رو به شانس واگذار کنم و از حاج آقا بوستانی سوال نمیکنم معمولا :D

? حالا استثنائاً یه بار یه صحبت کاری بکن باهاش? اگه زحمت نمیشه یه تحلیل از غپونه هم انجام بده و نظرت بگو لطفاً

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

? حالا استثنائاً یه بار یه صحبت کاری بکن باهاش? اگه زحمت نمیشه یه تحلیل از غپونه هم انجام بده و نظرت بگو لطفاً
                          جواد خان!

تحلیل یا بررسی که بدرد بخوره....باید براش خیلی وقت بزاری که مثلا در صورتهای مالی به قول معروف بین خطوط رو بخونی!

یعنی اینکه مثلا صورت سود و زیان را نگاه کنی و فقط یک مقایسه که ارقام نسبت به سال قبل چطوری شده...خیلی کمکی نمیکنه! (اینو که همه بلدن:D)

مثلا در نگاه اول به صورت مالی غشهداب به نظر میرسه که گزارش نه ماهه ضعیف بوده! 25تومن باید ای پی اس محقق کنه ولی تا الان 15 تومن محقق کرده! پس چنگی به دل نمیزنه...در صورتی که به نظرم گزارش 9ماهه اخیر غشهداب ترکونده :D

منظورم اینه تحلیلی که اندکی به درد بخوره... خیلی وقت گیره. من هنوز دارم جریانهای نقدی و کوفت و زهرمار غشهداب رو درمیارم:D که ببینم این بوستانی چکار کرده این سالها

بعدش باید یک تلفیقی از شرکتهای جناب بوستانی دربیارم....

اون موقع غپونه هم باید بررسی بشه

حتما چیز به درد بخوری به نظرم رسید عرض میکنم....

نظر

• javad60
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 154

جواد خان!

تحلیل یا بررسی که بدرد بخوره....باید براش خیلی وقت بزاری که مثلا در صورتهای مالی به قول معروف بین خطوط رو بخونی!

یعنی اینکه مثلا صورت سود و زیان را نگاه کنی و فقط یک مقایسه که ارقام نسبت به سال قبل چطوری شده...خیلی کمکی نمیکنه! (اینو که همه بلدن:D)

مثلا در نگاه اول به صورت مالی غشهداب به نظر میرسه که گزارش نه ماهه ضعیف بوده! 25تومن باید ای پی اس محقق کنه ولی تا الان 15 تومن محقق کرده! پس چنگی به دل نمیزنه...در صورتی که به نظرم گزارش 9ماهه اخیر غشهداب ترکونده :D

منظورم اینه تحلیلی که اندکی به درد بخوره... خیلی وقت گیره. من هنوز دارم جریانهای نقدی و کوفت و زهرمار غشهداب رو درمیارم:D که ببینم این بوستانی چکار کرده این سالها

بعدش باید یک تلفیقی از شرکتهای جناب بوستانی دربیارم....

اون موقع غپونه هم باید بررسی بشه

حتما چیز به درد بخوری به نظرم رسید عرض میکنم....
                            دم شما گرم، پس کارت خیلی درسته??? پیشاپیش دستت درد نکنه ممنونم

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

غشهداب سال مالی قبل یعنی 1399 فروش 250میلیارد که: 210میلیاردش هزینه تولید و 10میلیارد هزینه دفتر و 15میلیارد هم هزینه مالی و مالیات (210+10+15=235 هزینه) -از 250کم کنیم پس 15میلیارد سود عملیاتی سالانه اش شده.

در نه ماهه سال قبل اش نگاه کنیم :

در نه ماهه پارسال 175میلیارد فروش داشته که 145میلیاردش هزینه تولید - 10میلیارد هزینه مالی 5میلیارد مالیات که از فروش کم کنیم میشه همون حدود 15میلیارد سود عملیاتی اش به ازای هر سهم 3تومن حدوداً . (که معادل سود عملیاتیه سالانه اش هم هست! پاراگراف قبل)

امسال چه کرده؟

در نه ماهه امسال غشهداب 420 میلیارد فروش داشت که : 310میلیاردش هزینه تولید- 20میلیارد هزینه مالی و دفتر و 20میلیارد هم مالیات دادن! (یعنی مالیات و هزینه های مالی شده 40میلیارد نسبت به 15میلیارد پارسال!) = 350میلیارد هزینه ها

از 420 مبلغ 350هزینه کم کنیم پس در نه ماهه امسال 70میلیارد سود کرده میشه به ازای هر سهم 15تومن حدودا.

در گزارش اخیر یک ماهه . فروش شده حدود 500میلیارد
                              آذر ماه 55میلیارد فروش ماهانه و این ماه حدود 80میلیارد فروش ماه شده.

اگر هزینه ها به نسبت قبل رشد کرده باشه پس با روند ماههای قبل از 500میلیارد فروش- احتمالا 370 میلیارد هزینه تولید- 55میلیارد مالیات =420 میلیارد هزینه . بنابراین غشهداب حدود 80 میلیارد باید محقق کرده باشه تا ماه دهم. پس 20مییلیارد هم دو ماه آخر سال بسازه میشه سود عملیاتی امسال 100میلیارد تومن...سهمی حدود 21-22 تومن به ازای هر سهم.

پارسال غشهداب 130 میلیارد غیرعملیاتی حاصل از سرمایه گذاری (که امسال تا اینجا هیچی بوده!) داشت که فقط با حدود 20میلیارد عملیاتی نهایتا 150میلیارد سود ساخته بود.

--------------------------------------------------
                              اخیرا در استعلام ناظر بازار علل تغییر بیش از 30درصی سود عملیاتی رو جویا شده!

غشهداب عملیاتی اش بیش از 260 درصد رشد داشته. (3.6برابر شده)

(عملا تا آخر سال سود عملیاتی شرکت 5برابر پارسال میشه یعنی 400درصد رشد)

ناظر از شرکت توضیح خواسته. دلیلش رو گفتن فروش خوب بوده:D

در گزارشهای مالی هم منعکسه..که احیاناً تولید فرق چندانی نکرده ولی شرکت رشد سودآوری داشته

اول اینکه در پست قبلی راجع به گزارش 9ماهه به اشتباه گفتم تولید فرقی نکرده. در صورتی که تولید(تناژ فروش) 9 ماهه امسال 24.4هزار تن بوده و پارسال16 هزار تن

اما گزارش یک ماهه منتهی به 29/12/1400 :

حجم تولید امسال 32 هزارتن بوده نسبت به پارسال که 22 هزارتن بوده (45درصد رشد)
                              قیمت فروش امسال متوسط تنی 19 میلیون تومن بوده و پارسال هر تن متوسط 11 میلیون تومن (70درصد رشد)

در نتیجه:
                              کل فروش امسال 597 میلیارد بوده به نسبت پارسال 253 میلیارد. ( 136درصد افزایش)

اگر هزینه ها هم به همان نسبت گزارش نه ماهه رشد کرده باشه و حاشیه سود رو شبیه 9ماهه در نظر بگیریم...هزینه ها همان حدود 500 میلیارد تومن میشه و سود عملیاتی امسال میشه دقیقا همون 100 میلیارد تومن که حدس زده بودیم!! یعنی سهمی 22 تومن سود عملیاتی میشه. یعنی در مقایسه با پارسال(20میلیارد سود عملیاتی99) سود عملیاتی 5 برابر شده (400درصد افزایش)

ولی! سود غیرعملیاتی غشهداب که عمدتا مربوط به غبهار باید باشه و ...خیلی مشخص نیست چی به چیه و تا اینجای کار که 3میلیارد فقط در نظر گرفته شده(تقریبا هیچی دیگه!) اونوقت پارسال 130میلیارد تومن فقط غیرعملیاتی بوده!

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/04/07, 20:46.

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11258

اول اینکه در پست قبلی راجع به گزارش 9ماهه به اشتباه گفتم تولید فرقی نکرده. در صورتی که تولید(تناژ فروش) 9 ماهه امسال 24.4هزار تن بوده و پارسال16 هزار تن

اما گزارش یک ماهه منتهی به 29/12/1400 :

حجم تولید امسال 32 هزارتن بوده نسبت به پارسال که 22 هزارتن بوده (45درصد رشد)
                                قیمت فروش امسال متوسط تنی 19 میلیون تومن بوده و پارسال هر تن متوسط 11 میلیون تومن (70درصد رشد)

در نتیجه:
                                کل فروش امسال 597 میلیارد بوده به نسبت پارسال 253 میلیارد. ( 136درصد افزایش)

اگر هزینه ها هم به همان نسبت گزارش نه ماهه رشد کرده باشه و حاشیه سود رو شبیه 9ماهه در نظر بگیریم...هزینه ها همان حدود 500 میلیارد تومن میشه و سود عملیاتی امسال میشه دقیقا همون 100 میلیارد تومن که حدس زده بودیم!! یعنی سهمی 22 تومن سود عملیاتی میشه. یعنی در مقایسه با پارسال(20میلیارد سود عملیاتی99) سود عملیاتی 5 برابر شده (400درصد افزایش)

ولی! سود غیرعملیاتی غشهداب که عمدتا مربوط به غبهار باید باشه و ...خیلی مشخص نیست چی به چیه و تا اینجای کار که 3میلیارد فقط در نظر گرفته شده(تقریبا هیچی دیگه!) اونوقت پارسال 130میلیارد تومن فقط غیرعملیاتی بوده!

درود

در سال 99 شرکت درمردادماه .. بخشی ازسهام خودش را دراین سهم فروخته و سود غیرعملیاتی شناسایی شده از این محل هست

درسال جاری فروشی نداشته و تنها از محل سود تقسیمی مجمع شرکت درامد کسب خواهد شد

نظر

در حال کار...
                                X