کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اطلاع دقیق ندارم آقامهدی چه سهامی دارن. ولی اون چند تایی که احتمال میدم سهامدار هستند بد اذیت میکنند.
با کلوند همراه آقا مهدی شدم هم چنان معاملاتش رو اعصاب
غشهداب برای استارت منتظر فروش آقا مهدی
آقا مهدی! اگر از غشهداب خارج شدید لطفا اعلام کنید تا من وارد بشم :D
روم سیاه :D
15درصد سبدم این شهداب بیخوده :D....سود عملیاتی اش 5برابر پارسال شده...اونوقت قیمتش از 1200پارسال شده 200تومن ! بازم کسی نگاش نمیکنه! بعد میگن بازار خیلی تحلیلی بنیادی هست:D
البته حجم معاملات چند روز قبل خیلی خفن بود...با این حجم یک خبری میشه خلاصه! یا اونوری یا اینوری :D
راستش سبد من متوسط مثل کل بازار هست. یعنی در صعود اخیر بازار که از اسفندشروع شد، تصور میکنم اکثر سهام متوسط بین 20-30 درصد از کف بالاتر هستند. (استثناها رو بیخیال!) که سهام ما هم همون هست دیگه!
چه اذیتی!
همین که اندازه متوسط بازار باشی خودش خیلیه:D بهتر از بازار پیشکش:D ضمن اینکه من از ضرر کردن میترسم!!!! خیلی دنبال سود نیستم...سود شد شد..نشد به کتف چپ ات:D
مثلا کلوند که اشاره کردی رو من 2هزار تومن متوسط خریدم هست...اگر با من خریدی همون 30 درصد باید توی سود باشی که خوبه دیگه... دیگه چه اذیتی!
اگر فکر کردی باید در این بازار مثلا ورنا میخریدی که الان بالای 60-70 تو سود باشی...اینا بیشتر شانسیه یا رانتیه یا هم که خواب و خیاله:D
انتظاراتت رو بیار پایین مدافع جان! غشهداب رو هم زیر 250تومن پایین هاش رو بخری کم ریسکه
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
روم سیاه :D
15درصد سبدم این شهداب بیخوده :D....سود عملیاتی اش 5برابر پارسال شده...اونوقت قیمتش از 1200پارسال شده 200تومن ! بازم کسی نگاش نمیکنه! بعد میگن بازار خیلی تحلیلی بنیادی هست:D
البته حجم معاملات چند روز قبل خیلی خفن بود...با این حجم یک خبری میشه خلاصه! یا اونوری یا اینوری :D
راستش سبد من متوسط مثل کل بازار هست. یعنی در صعود اخیر بازار که از اسفندشروع شد، تصور میکنم اکثر سهام متوسط بین 20-30 درصد از کف بالاتر هستند. (استثناها رو بیخیال!) که سهام ما هم همون هست دیگه!
چه اذیتی!
همین که اندازه متوسط بازار باشی خودش خیلیه:D بهتر از بازار پیشکش:D ضمن اینکه من از ضرر کردن میترسم!!!! خیلی دنبال سود نیستم...سود شد شد..نشد به کتف چپ ات:D
مثلا کلوند که اشاره کردی رو من 2هزار تومن متوسط خریدم هست...اگر با من خریدی همون 30 درصد باید توی سود باشی که خوبه دیگه... دیگه چه اذیتی!
اگر فکر کردی باید در این بازار مثلا ورنا میخریدی که الان بالای 60-70 تو سود باشی...اینا بیشتر شانسیه یا رانتیه یا هم که خواب و خیاله:D
انتظاراتت رو بیار پایین مدافع جان! غشهداب رو هم زیر 250تومن پایین هاش رو بخری کم ریسکه
آقا مهدی گل
نه من جدیدا کلوند خریدم. فکر میکردم یه رشد شارپی داشته باشد ولی فعلا که مثل بقیه بازار به حالت ساید در اومده.
موافقت وزارت جهاد با افزایش قیمت رب/ هر قوطی رب ۴۵ هزار تومان شد
مهر: معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامهای به سازمان حمایت با افزایش قیمت رب گوجه فرنگی موافقت کرد.
در متن نامه عباس عسکرزاده به صدیف بیک زاده، سرپرست سازمان حمایت آمده است:
احتراماً پیرو نامه شماره ۲۲۲۸۴/۵۰۰/۱۴۰۱ مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۸ در خصوص موضوع تعیین قیمت رب گوجه فرنگی به استناد مصوبه بیست و نهمین جلسه ستاد تنظیم بازار کشور و همچنین با توجه به جلسات برگزار شده با تولید کنندگان عمده و سندیکای صنایع کنسرو ایران، با در نظر گرفتن افزایش هزینههای تولید، با افزایش قیمت مصرف کننده رب گوجه فرنگی در چارچوب ضوابط و مقررات آن سازمان موافقت مینماید. لذا ضمن ارسال نامه شماره ۴۶۵۳/ س مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۱۴ سندیکای صنایع کنسرو ایران در خصوص قیمت مصرف کننده (۴۵۰۰۰۰ ریال)، خواهشمند است در راستای حفظ آرامش بازار و تداوم عرضه کالا مقرر فرمائید با قید فوریت اقدامات لازم مبذول گردد.
امروز سهم برای افزایش سرمایه 32درصدی از انباشته متوقف شد
قیمت تئوریک حدود 150 تومان که بنظر کم ریسک بود و اگر با همان قیمت بازشود میتونه گزینه بدی نباشه.
یاد خرید در اواخر سال98 افتادم که زیرهزارتومان با فروش سهم دیگر بعد چندصددرصد سود وارد این شدم و بلافاصله قفل شد و تا 3500 بی وقفه رفت و اگر اشتباه نکنم در افزایشش هم شرکت نکردم.
چه روزهایی بود! سود مرکب میشد با شیفت از سهمی به سهمی گرفت!
امروز اطلاعیه این سهم یاد و خاطره اون روزها رو زنده کرد.
نظر