گروه دارویی برکت (برکت)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3145

پاسخ : گروه دارویی برکت (برکت)

بعضیها به هیچ چیزی پایبند نیستند حتی حرف خودشان!!!!

پیشنهاد من گذاشتن آیدی در لیست سیاه هست.جلو چشمتان نباشد بهتر است.

من امتحان کردم بسیار آرامش بخش است.

بحث با آنها جز زیان هیچ چیز دیگر ندارد.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

برکت الان 1800 تومن معامله میشه.
      من فکر میکنم این سهم در کف های معتبر مانند 1750 تومن و 1500 تومن میتونه نوسانات مثبت ده بیست درصدی داشته باشه ولی من گمان میکنم این سهم اهداف پایینی تری از این کف ها هم ،ممکنه داشته باشه و پیش بینی میکنم با کش و قوس های زیاد و منفی، مثبت های ده بیست درصدی نهایتا حتی به 900 تومن هم برسه .
      این توصیه به خرید یا فروش نیست بلکه صرفا پیش بینی من هست و ممکنه اشتباه هم باشه.
      بنظر میرسه حتی روی کف ها و حمایت های مهم هم توان مثبت شدن ده بیست درصدی رو هم نداره.الان نزدیک کف 1750 تومن هست ولی امروز روی 1766 تومن صف فروش 8 میلیون حجمی داره.
      همچنان نظرم اینه که احتمال دیدن 900 تومن زیاده ولی تصورم این بود که روی کف ها و حمایت ها یه نوسان ده بیست درصدی داشته باشه که فعلا از کف 1750 تومن چنین چیزی ندیدم ببینیم روی کف 1480 یا 1500 تومن جیکار میکنه؟
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمدرض
        عضو فعال
        • May 2019
        • 392

حمايت مهمي را ازدست داده https://rahavard365.com/analysis/46257843/image

نظر

• ابشار
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 1426

قبلنم گفتم۱۸۵۰و۱۴۸۵رامیبینه وکدما هم تا۴۸۰۰حداقل میلینه

نظر

• وحید خزایی
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 1260

دم رفقا گرم بابت نظرات شون.....امروز با توجه به جو منفی که از قبل میدونستم خودرو بر بازار غالب می‌کنه اول وقت با تقریبا ۱۳ درصد ضرر خروج زدیم و نشستیم کنار....

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

ما مریض این سهم شدیم.....باید یه روانپزشک پیدا کنیم بریم ECT کنیم کلا شیفت دیلیت شه گذشتمون کلا....این لعنتی رو مجدد از صف فروش خریدیم /:.coolsmiley02:./
              آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2021/12/12, 11:25.

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 704

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                ما مریض این سهم شدیم.....باید یه روانپزشک پیدا کنیم بریم ECT کنیم کلا شیفت دیلیت شه گذشتمون کلا....این لعنتی رو مجدد از صف فروش خریدیم /:.coolsmiley02:./
                [جناب خزايي جسارتا ميدانيد با اعلام رفتار و عملكرد روزانه اتان در اينجا شايد باعث ضرر افرادي كه به شما و سهامي كه معرفي ميكنيد شويد .............تكليفي كسي كه بعد از اعلام خروج تان از بركت سهامش را در صف فروش فروخته و متحمل زيان شده چيست ؟؟؟؟

نظر

• وحید خزایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 1260

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                  [جناب خزايي جسارتا ميدانيد با اعلام رفتار و عملكرد روزانه اتان در اينجا شايد باعث ضرر افرادي كه به شما و سهامي كه معرفي ميكنيد شويد .............تكليفي كسي كه بعد از اعلام خروج تان از بركت سهامش را در صف فروش فروخته و متحمل زيان شده چيست ؟؟؟؟
                  ارادت خدمت خانم باران.....ما که تو این بازار یه استراتژی معاملاتی شخصی داریم دهنمون سرویس شده....اونی که از رو دست اینو اون میخره دیگه چه بلایی سر سرمایش اومده خدا داند.....این بازار اصلا جای خرید از رو دست کسی نیست ....مگر در بازار صعودی

نظر

• baran
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 704

ارادت خدمت خانم باران.....ما که تو این بازار یه استراتژی معاملاتی شخصی داریم دهنمون سرویس شده....اونی که از رو دست اینو اون میخره دیگه چه بلایی سر سرمایش اومده خدا داند.....این بازار اصلا جای خرید از رو دست کسی نیست ....مگر در بازار صعودی
                    فرمايش تان درست ............................پس چه اصراري داريد خريد و فروش تان را اينجا بلد كنيد .............شايد بعضي از خوانندگان اينجا مطالب قبلي شما را دنبال كرده باشند و به شما اعتماد كرده و از روي دست شما خريد داشته باشند ........جسارتا فقط خواستم تلنگري زده باشم كه خداي نكرده خوانندگان اينجا متضرر نشوند بالاخره بين شما و جناب اروم بورس نوعي جنگ قدرت و تحليگري ايجاد شده و شما سهام خودرويي را ميكوبيد و ايشان سهام بركت را

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                      فرمايش تان درست ............................پس چه اصراري داريد خريد و فروش تان را اينجا بلد كنيد .............شايد بعضي از خوانندگان اينجا مطالب قبلي شما را دنبال كرده باشند و به شما اعتماد كرده و از روي دست شما خريد داشته باشند ........جسارتا فقط خواستم تلنگري زده باشم كه خداي نكرده خوانندگان اينجا متضرر نشوند بالاخره بين شما و جناب اروم بورس نوعي جنگ قدرت و تحليگري ايجاد شده و شما سهام خودرويي را ميكوبيد و ايشان سهام بركت را
                      دوست عزیز
                      اشتباه نکنید من بخاطر کوبیدن خودرو توسط جناب خزایی روی برکت موضع منفی نگرفتم.به ولله خواستم بهش کمک کنم و واقعا هم روند برکت همون چیزی بود که من گفتم من کوچکترین کینه ای از جناب خزایی ندارم ولی جه کنم که زبان من کلا تند هست و من خیلی بد فهمیده میشم وگرنه من دوست ندارم کسی توی این سایت ریالی ضرر ببینه.بخدا.
                      ممکنه اختلاف عقیده با کسی داشته باشم ولی بخاطر اختلاف عقیده نمیام روی سهم تحلیل اشتباه بزنم.شما نگاه کنید ببینید من روی 2500 تومن به ایشون گفتم بفروش، این یه دام برای نوسانگیر هاست.اگر ایشون قبول میکردند هم سود میکردند هم قطعا زیان 13 درصدی نداشتند.
                      ارادت
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• baran
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 704

ممنون از شفاف سازی شما جناب اروم بورس ...بالاخره بقول قدیمی ها همه ما سوار یک کشتی هستیم و اگر قرار باشد هر کدام از ما یک قسمتی از کشتی را سوراخ کنیم همه با هم غرق و متضرر میشویم....به هر حال چه خوش مان بیاید و چه بد لیدر بازار خودرو است و معاملات الگوریتمی امروز هم مشخص کرد گروهی برای این که بعضی از پیشنهادات بودجه ۱۴۰۱ که مرتبط با صنایع پتروشیمی و معدنی و صادرات محور که حاشیه سود آن صنایع را کاهش میدهد رای نیاورد خودرو را گروگان گرفتن و هر دفع که صفوف فروش این صنعت جمع میشد در کسری از دقیقه صف فروش چند ده میلیونی برای سایپا و خودرو ایجاد میکردن تا جو بورس را متشنج کنند تا بلکه فشار روی نماینده زیاد شود بلکه بتوانند تغییراتی در بودجه پیشنهادی ایجاد کنند به هر حال فعلا بازار بورس گروگان رانتخوران آقازاده و حرام خوار شده است

نظر

• وحید خزایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 1260

https://

چارت هفتگی برکت.....خودش کاملا گویاست که سهم در چه منطقه حمایتی خوبی قرار داره...
                          طبق این چارت امروز در بازار خراب حمایت عالی شد ووو کندل سبز زیبایی زد.....

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

عجیبا غریبا

چه حرکتی زد برکت در این بازار خونین
                            پایانی 3.9% مثبت

68 میلیارد تومان ارزش معاملات امروز
                            در خشکسالی نقدینگی این نرخ معامله نوبر است.

نظر

• وحید خزایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 1260

https://

چارت هفتگی برکت.....خودش کاملا گویاست که سهم در چه منطقه حمایتی خوبی قرار داره...

http://

خب اینم از این...8->
                              سناریو خوش بینانه اینکه از همین جا سهم برگرده....
                              سناریو بدبینانه اینکه بین 5 تا 10 درصد منفی بخوره بیاد زیر خط روند و حد ضررها رو فعال کنه ووو بعد استارت بزنه
                              آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2021/12/15, 08:13.

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1778

دوستان سود برکت را کسی گرفته قرار بود از 20 آذر از طریق بانک پارسیان پرداخت شود

نظر

در حال کار...
                                X