گروه دارویی برکت (برکت)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : گروه دارویی برکت (برکت)

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    سهم سفته بازی جاش فقط صف فروشه ....

زیاد به خرید حقوقی های این سهم کاری نداشته باشید که هر روز فلش سبز می خورند و بکید حتما توی سهم یه خبری هست که حقوقی اینچنین می خرد پس بخریم خوبه !!! خیر اصلا اینطور نیست

به اینها دستور داده شده که سهم را بخرند ... اگر نمی خریدند که هر روز صف فروش چند میلیونی داشت

اینکه توی این قیمتها می خرند ، تصور نکنید حتما دنبال سود کردن هستند !!! خیر فقط برای حفظ آبروست ! البته اگه آبرویی هم برای مخبر و دار و دسته اش باقی مانده باشه ...

یه 40 درصد دیگه از همین قیمت فعلی بریزه و قیمتش بشه 1200 تومان، اونجا تازه میشه به 900 تومان فکر کرد ...

جایگاه این سهم با این سفته بازان فقط صف فروش هست ..

این شرکت لکه ننگی هست در تاریخ ایران که با ادعای ساخت واکسن موجب شد، واکسن خارجی دیر خریداری شود و خیلی ها عزیزانشان را از دست بدهند

آه و نفرین بر همه مدیران قبلی و جدید این شرکت

انشاءالله که همشان به درک واصل شوند ...

آیا برکت هنوز که هنوزه تایدیه بهداشت جهانی را گرفته ؟

شما یه واکسن آنفولانزا نمی تونید تولید کنید ...

واکسن چینی رو روش مارک برکت بزنید و هورا بکشید ...
    علاوه بر این مطلب برخی هم دانسته یا ندانسته بشدت تبلیغ این نماد را در بالاترین قیمتها میکردند و داشتند محاسبه سودش را میکردند که فلان تعداد تولید کند و فلان قدرش را صادر کند و و لابد قیمت چند ده هزار تومانی مدنظرشان بود!. و بعد از فروششان بی سروصدا دیگر مطلب نمیزنن!
    همون فردی که نمیدانم اتفاقی یا براساس برنامه و ماموریت هر سهمی به اوج میرسد تشویق به خرید دارد از فراکاب ها در اوج گرفته تا فلان نماد ساختمانی و یا نمادی که سالها بعلت ابهام و سفته بازی اخراج شده
    حالا این بین دوتا حرفشم درست در بیاد تا جلب اعتماد کنن
    خیلی مواظب باشید و گول حرفها به ظاهر خوششان را نخورید
    گاهی دوتا فحش هم به دلال میدهند که خود را مهذب و خوب جلوه دهند
    لعنت به هرکسی که اینگونه است
    ملت انگار کم مشکل دارن اینها هم اضافه شدن
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• جان کافی
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 892

باسلام وصبح بخیر
      امروز خرید برکت

نظر

• وحید خزایی
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 1260

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
        سلام بر آقا بابک عزیز ......من هر لحظه که ببینم خلاف تحلیل و استراتژی م بخواد حرکت کنه خروج میزنم وووو اصلا تعصبی روش ندارم.....۱۹۴۰ حد ضررم هست بخواد زیر ش تثبیت شه ردش میکنم ....مرسی بابت کامنت ت ووو وقتی ک گذاشتی@};-
        امروز فرصت آخرته.....برنگردی ،ردت میکنم بری /:.yead.:/
        همچنان نظرم روش مثبتع.....

نظر

• وحید خزایی
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 1260

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
          امروز فرصت آخرته.....برنگردی ،ردت میکنم بری /:.yead.:/
          همچنان نظرم روش مثبتع.....
          ما بیخیال حد ضرر شدیم و امروز نگهش داشتیم .....اصلا می‌خوام پولم دود شه بره آسمون.....فروشنده هام اینقدر بفروشن تا خسته شن.....تا اینجا ۱۲ درصد به کل سرمایمون ضرر خورده/:.yead.:/
          ما از رو‌ نمی‌ریم ....اینجا دیگه مفت سهمو دو دستی نمیدیم به بازار..../:.nono.:/

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

سهم سفته بازی جاش فقط صف فروشه ....

زیاد به خرید حقوقی های این سهم کاری نداشته باشید که هر روز فلش سبز می خورند و بکید حتما توی سهم یه خبری هست که حقوقی اینچنین می خرد پس بخریم خوبه !!! خیر اصلا اینطور نیست

به اینها دستور داده شده که سهم را بخرند ... اگر نمی خریدند که هر روز صف فروش چند میلیونی داشت

اینکه توی این قیمتها می خرند ، تصور نکنید حتما دنبال سود کردن هستند !!! خیر فقط برای حفظ آبروست ! البته اگه آبرویی هم برای مخبر و دار و دسته اش باقی مانده باشه ...

یه 40 درصد دیگه از همین قیمت فعلی بریزه و قیمتش بشه 1200 تومان، اونجا تازه میشه به 900 تومان فکر کرد ...

جایگاه این سهم با این سفته بازان فقط صف فروش هست ..

این شرکت لکه ننگی هست در تاریخ ایران که با ادعای ساخت واکسن موجب شد، واکسن خارجی دیر خریداری شود و خیلی ها عزیزانشان را از دست بدهند

آه و نفرین بر همه مدیران قبلی و جدید این شرکت

انشاءالله که همشان به درک واصل شوند ...

آیا برکت هنوز که هنوزه تایدیه بهداشت جهانی را گرفته ؟

شما یه واکسن آنفولانزا نمی تونید تولید کنید ...

واکسن چینی رو روش مارک برکت بزنید و هورا بکشید ...
            سلام
            احتمالا با این حساب همه سهم ها سفته بازی هستند که توی منفی و صف فروش دست و پا می زنند !
            جناب بابک یک جور حرف می زنید که انگار بقیه حرف های اینها راست بوده و فقط در مورد واکسن دروغ گفتند!
            اینها اگر دروغ نگند روزشون شب نمیشه حالا چه در مورد واکسن چه در مورد بورس چه در مورد موارد دیگه
            بازم واکسن یک چیزی موجود بود و سند داشتند براش برای چیزهای دیگه که بدون سند دروغ می گند !
            سلام

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
              سلام
              احتمالا با این حساب همه سهم ها سفته بازی هستند که توی منفی و صف فروش دست و پا می زنند !
              جناب بابک یک جور حرف می زنید که انگار بقیه حرف های اینها راست بوده و فقط در مورد واکسن دروغ گفتند!
              اینها اگر دروغ نگند روزشون شب نمیشه حالا چه در مورد واکسن چه در مورد بورس چه در مورد موارد دیگه
              بازم واکسن یک چیزی موجود بود و سند داشتند براش برای چیزهای دیگه که بدون سند دروغ می گند !
              سلام

من عرض کردم همه سهمها سفته بازی هستند ؟

من دقیقا اطلاعات خوبی از این سهم دارم و می دانم که حقوقی ها رو مجبور کردند فقط برای حفظ آبرو سهم بخرند نه به خاطر سود آن ...

خیلی از سهمها سفته بازی هستند ... مثل بورس و فرابورس و برکت و خیلی خیلی سهمهای دیگه که سفته بازان روشون مانور می دهند و با حقوقی های اون سهمها هماهنگ هستند ...

منتها سفته بازان جرات دارند روی سهام بزرگ هم نوسانگیری کنند ؟

اتفاقاً واکسن برکت وجود خارجی ندارد ... اینها همان واکسن چینی سینوفارم را به اسم برکت نامگذاری کردند ....

اینها عرضه ساخت یه واکسن آنفولانزا رو ندارند چه برسه به کرونا ...
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

سلام

من عرض کردم همه سهمها سفته بازی هستند ؟

من دقیقا اطلاعات خوبی از این سهم دارم و می دانم که حقوقی ها رو مجبور کردند فقط برای حفظ آبرو سهم بخرند نه به خاطر سود آن ...

خیلی از سهمها سفته بازی هستند ... مثل بورس و فرابورس و برکت و خیلی خیلی سهمهای دیگه که سفته بازان روشون مانور می دهند و با حقوقی های اون سهمها هماهنگ هستند ...

منتها سفته بازان جرات دارند روی سهام بزرگ هم نوسانگیری کنند ؟

اتفاقاً واکسن برکت وجود خارجی ندارد ... اینها همان واکسن چینی سینوفارم را به اسم برکت نامگذاری کردند ....

اینها عرضه ساخت یه واکسن آنفولانزا رو ندارند چه برسه به کرونا ...
                شما نگفتی همه سهم ها سفته بازی است ولی با حال و روزی که این چند ماهه سهم ها داشته اند فرقی بین سهم سفته بازی و سهام دیگر وجود نداشته عملا
                بعد هم الان مدارک علمی واکسن برای سازمان بهداشت جهانی ارسال شده البته من از اینها طرفداری نمی کنم اشتباه نشه چون این بیشرف ها با این دروغ های که گفتند جایی برای دفاع از خودشون باقی نگذاشتند ، ولی این هم که بگیم از اساس واکسن وجود نداشته به نظرم اشتباهه!
                سلام

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                  شما نگفتی همه سهم ها سفته بازی است ولی با حال و روزی که این چند ماهه سهم ها داشته اند فرقی بین سهم سفته بازی و سهام دیگر وجود نداشته عملا
                  بعد هم الان مدارک علمی واکسن برای سازمان بهداشت جهانی ارسال شده البته من از اینها طرفداری نمی کنم اشتباه نشه چون این بیشرف ها با این دروغ های که گفتند جایی برای دفاع از خودشون باقی نگذاشتند ، ولی این هم که بگیم از اساس واکسن وجود نداشته به نظرم اشتباهه!

میشه محبت کنید مدرک رسمی ارائه کنید که مدارک علمی واکسن برکت ( طبق نوشته قرمز رنگ شما ) به سازمان بهداشت جهانی ارائه شده ...

مدرکی باشه که معتبر باشه نه اینکه این وبسایتهای طرفدار خودشان خبری را گفته باشند ...

توی خبرهای خودمان نوشته شده بود که نیازی به تایید سازمان بهداشت جهانی نداریم!!!! چون نیاز به صادرات نداریم!!! و پیگیر هم نخواهیم بود " متن قرمز شده در خبر ذیل ...

البته قبلاً گفته بودند صادر هم میکنند !!

شما اول ببین کدام ایرانی واکسن برکت میزنه بعد به فکر صادرات باش!!

متن خبر :

برای واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی نیاز به تأییدیه سازمان جهانی بهداشت داریم؟

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در پاسخ به این سؤال که "آیا برای واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی کرونا نیاز به تأییدیه سازمان جهانی بهداشت داریم؟" تصریح کرد: خیر؛ در حال حاضر واکسن‌هایی غیر از واکسن کرونا، مثلا واکسن‌هایی که به کودکان تزریق می‌کنیم، هیچ یک تأییدیه سازمان جهانی بهداشت را ندارد و ما نیز پیگیر این نیستیم که برای واکسن‌های کودکان، تأییدیه سازمان جهانی بهداشت را بگیریم. دلیل این‌که پیگیر اخذ تأییدیه سازمان جهانی بهداشت نیستیم این است که اولاً این واکسن‌ها توسط سازمان غذا و داروی کشور خودمان تأیید شده‌اند و سازمان جهانی بهداشت، ایران را به عنوان کشوری که تأییدیه‌هایش اعتبار دارد، شناخته است و دوماً ما نیازی به صادرات این واکسن‌ها نداریم.

قانعی بیان کرد: در واقع تأییدیه سازمان جهانی بهداشت برای واکسن‌هایی کاربرد دارد که قصد صادرات آنها را داریم بنابراین اگر واکسن کوو ایران برکت روزی بخواهد به سایر کشورها صادر شود نیاز به تأییدیه سازمان جهانی بهداشت دارد در غیر این صورت تأییدیه سازمان غذا و داروی کشور خودمان برای واکسیناسیون عمومی با واکسن برکت، کافی است
                  .

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸

خبرگزاری تسنیم که مال خودشان هست ...

لینک خبر

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

میشه محبت کنید مدرک رسمی ارائه کنید که مدارک علمی واکسن برکت ( طبق نوشته قرمز رنگ شما ) به سازمان بهداشت جهانی ارائه شده ...

مدرکی باشه که معتبر باشه نه اینکه این وبسایتهای طرفدار خودشان خبری را گفته باشند ...

توی خبرهای خودمان نوشته شده بود که نیازی به تایید سازمان بهداشت جهانی نداریم!!!! چون نیاز به صادرات نداریم!!! و پیگیر هم نخواهیم بود " متن قرمز شده در خبر ذیل ...

البته قبلاً گفته بودند صادر هم میکنند !!

شما اول ببین کدام ایرانی واکسن برکت میزنه بعد به فکر صادرات باش!!

متن خبر :

برای واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی نیاز به تأییدیه سازمان جهانی بهداشت داریم؟

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در پاسخ به این سؤال که "آیا برای واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی کرونا نیاز به تأییدیه سازمان جهانی بهداشت داریم؟" تصریح کرد: خیر؛ در حال حاضر واکسن‌هایی غیر از واکسن کرونا، مثلا واکسن‌هایی که به کودکان تزریق می‌کنیم، هیچ یک تأییدیه سازمان جهانی بهداشت را ندارد و ما نیز پیگیر این نیستیم که برای واکسن‌های کودکان، تأییدیه سازمان جهانی بهداشت را بگیریم. دلیل این‌که پیگیر اخذ تأییدیه سازمان جهانی بهداشت نیستیم این است که اولاً این واکسن‌ها توسط سازمان غذا و داروی کشور خودمان تأیید شده‌اند و سازمان جهانی بهداشت، ایران را به عنوان کشوری که تأییدیه‌هایش اعتبار دارد، شناخته است و دوماً ما نیازی به صادرات این واکسن‌ها نداریم.

قانعی بیان کرد: در واقع تأییدیه سازمان جهانی بهداشت برای واکسن‌هایی کاربرد دارد که قصد صادرات آنها را داریم بنابراین اگر واکسن کوو ایران برکت روزی بخواهد به سایر کشورها صادر شود نیاز به تأییدیه سازمان جهانی بهداشت دارد در غیر این صورت تأییدیه سازمان غذا و داروی کشور خودمان برای واکسیناسیون عمومی با واکسن برکت، کافی است
                    .

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸

خبرگزاری تسنیم که مال خودشان هست ...

لینک خبر

این را که خودتان هم زحمت بکشید یک سرچ ساده بزنید میاره ولی فکر نکنم مدارک علمی را هیچ شرکتی در اینترنت پخش کنه !
                    بله اوایل کار که اضطراری بود می خواستند واکسن بزنند گفتند نیازی نیست بعدا پیگیر اخذ مجوز بهداشت جهانی شدند.
                    سلام

نظر

• وحید خزایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 1260

چخبر شده اینطور فروشنده ها از سر و کله هم بالا میرن....بیایید پایین بابا....کم ما رو ضرر بدید /.:biggrinsmiley.:/
                      از منفی ۵ ببینیم میتونن ارتش سهامداران تا صف خرید رنج بکشن شادمون کنن
                      آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2021/12/07, 10:42.

نظر

• جان کافی
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 892

در اصل توسط جان کافی پست شده است View Post
                        باسلام وصبح بخیر
                        امروز خرید برکت
                        باسلام
                        توصف فروش اوردر خرید...
                        عجله ای نداریم برای خرید این فروشنده ها هستن عجله دارن
                        ۵،۶روز وقت داریم برای اصافه کردن

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          قشنگ یه 5 موج صعودی رو تکمیل کرده و سپس با منفی های اخیر وارد اصلاح شده و خط روند صعودی رو شکسته.
                          احتیاط در سهامی که خط روند صعودی خودشون رو شکسته باشند، ضروریه.
                          شکست 2000 تومن فشار فروش رو ممکنه بیشتر کنه.
                          تا وقتی زیر 3300 تومنه،سایه اصلاح بالا سرش خواهد بود.

برکت الان 1800 تومن معامله میشه.
                          من فکر میکنم این سهم در کف های معتبر مانند 1750 تومن و 1500 تومن میتونه نوسانات مثبت ده بیست درصدی داشته باشه ولی من گمان میکنم این سهم اهداف پایینی تری از این کف ها هم ،ممکنه داشته باشه و پیش بینی میکنم با کش و قوس های زیاد و منفی، مثبت های ده بیست درصدی نهایتا حتی به 900 تومن هم برسه .
                          این توصیه به خرید یا فروش نیست بلکه صرفا پیش بینی من هست و ممکنه اشتباه هم باشه.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2021/12/08, 00:32.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ebiman
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 2071

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

برکت الان 1800 تومن معامله میشه.
                            من فکر میکنم این سهم در کف های معتبر مانند 1750 تومن و 1500 تومن میتونه نوسانات مثبت ده بیست درصدی داشته باشه ولی من گمان میکنم این سهم اهداف پایینی تری از این کف ها هم ،ممکنه داشته باشه و پیش بینی میکنم با کش و قوس های زیاد و منفی، مثبت های ده بیست درصدی نهایتا حتی به 900 تومن هم برسه .
                            این توصیه به خرید یا فروش نیست بلکه صرفا پیش بینی من هست و ممکنه اشتباه هم باشه.
                            انشالله بعد از چند بار افزایش سرمایه این قیمت را که شما گفتی می بینه :.thumbsupsmileyanim
                            سلام

نظر

• وحید خزایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 1260

https://

چارت هفتگی برکت.....خودش کاملا گویاست که سهم در چه منطقه حمایتی خوبی قرار داره...

نظر

• محمدرض
                                عضو فعال
                                • May 2019
                                • 394

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

خريد بركت تو رنج 850 تا 1000 واسه نوسانات مثبت حريد خوبيه .

نظر

در حال کار...
                                X