کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برکت یک نکته داره در موج آخر و آن هم مومنتوم موج است
این ویژگی موج آخر صعودی از دو موج صعودی پیشین بیشتر بوده
این پدیده مغایر روند اصلاحی سهم است. و محتمل است که پایان اصلاح در ابتدای این موج صورت گرفته باشد.
به نظرم اصلاح قیمتی چندانی نخواهیم داشت
یه موج شماری ازش دارم ولی شک دارم موج b از موج 4 اصلی تمام شده یا نه >>> چون موج b فلت ها کلا بی قاعده هستند >> مثلا میتونه روی یک کارکشن تو هم و پیچیده روی همین شمارش بیاد بالا سقف را هم بزنه تا 127 درصد بره بعد c از 4 را بزنه
فعلا اون ریورس زمانی یک سد زمانی محکمی هست که قیمت را حداقل تا 10 مرداد نگه میداره
نظر شخصی هست اصلا مبنای خرید و فروش قرار نگیره >>> روی B شک دارم
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
یه موج شماری ازش دارم ولی شک دارم موج b از موج 4 اصلی تمام شده یا نه >>> چون موج b فلت ها کلا بی قاعده هستند >> مثلا میتونه روی یک کارکشن تو هم و پیچیده روی همین شمارش بیاد بالا سقف را هم بزنه تا 127 درصد بره بعد c از 4 را بزنه
فعلا اون ریورس زمانی یک سد زمانی محکمی هست که قیمت را حداقل تا 10 مرداد نگه میداره
با تشکر از شما
اگه موج بی رو از اونور قضییه (خوشبینانه )نگاه کنید چی میشه ؟
چون من بعید میدونم قیمت از 3800پایینتر بیاد
نظر شما چیه ؟
برکت یک نکته داره در موج آخر و آن هم مومنتوم موج است
این ویژگی موج آخر صعودی از دو موج صعودی پیشین بیشتر بوده
این پدیده مغایر روند اصلاحی سهم است. و محتمل است که پایان اصلاح در ابتدای این موج صورت گرفته باشد.
به نظرم اصلاح قیمتی چندانی نخواهیم داشت
امکانش هست رو نمودار نشون بدید با اهداف صعودی سهم
برکت چند روزی همین جا استراحت داره به نظرم نهایت تا هفته بعد روز سه شنبه و از چهرشنبه استارت بزنه 4267 تومان را رد کنه ب
اید نمودار سهم را برای 6600 آماده کرد به زودی دست ودلبازی ها تموم میشه ما صبر داریم
تو شهریور افزایش سرمایه اکی میشه تو شهریور بیوسان به بورس میاد یا شفا فارمد
صادرات واکسنش از اول مهر استارت میخوره
دوست گرامی آقا حسن در تاپیک نقطه ورود (که الان تغییر کرده به NEO_Wave ) یک تحلیل عالی از نگاه الیوت به سبک نیلی ارائه دادند که بسیار از ایشان سپاسگذارم.
اما به نظرم اصلاح کلی برکت در قالب سه موج تمام شده و اینبار میخواهم این اتمام را از نگاه صرفا مومنتوم تفسیر کنم.
ابتداء به استحضارتان برسانم که مومنتوم چیز غریبی نیست. به تعریفی ساده به شیب موج گفته میشود. هرچه شیب موج (خط از ابتداء تا انتهای موج) با افق زاویه بیشتری بسازد خب مومنتوم بالاتری دارد و برعکس. تفسیر دیگر مومنتوم این است که موج با شیب بیشتر دارای قدرت بیشتری است.
اصولا در اصلاح توقع این است که هر چه از زمان اصلاح میگذرد. مومنتوم امواج صعودی به مرور زمان کمتر و کمتر میشود. دقت بفرمایید اینجا منظور از اصلاح کاهش قیمت است و در هر کاهش قیمتی ما به دلیل ذات امواج، موجهای صعودی و در خلاف جهت داریم که معمولا این قائده استوار است که هر چه از زمان اصلاح سپری میشود قدرت (مومنتوم) امواج رو به کاهش میگذارد.
اما در برکت و مخصوصا در این موج آخر صعودی مومنتوم موج متفاوت با آن دوتای پیش از خود بود.
اگر روزانه به تابلو سهم هم نگاه بیاندازید در هیمن موج اصلاحی اخیر هر وقت برکت به سمت صف فروش رفته شاهد هستیم که خیردار صف را جمع میکند.
به نظرم مطابق با تصویر زیر اصلاح پایان یافته و منتظر یک صعود تیز از سهم خواهیم بود.
اهداف سهم قبلا ارائه شده. هدف اول با کمی اغماض محقق شده و میرویم برای بعدی.
اینها تراوشات ذهنی بنده است . به هیچ وجه ملاک خرید و فروش خود قرار ندهید.
با تشکر از شما
اگه موج بی رو از اونور قضییه (خوشبینانه )نگاه کنید چی میشه ؟
چون من بعید میدونم قیمت از 3800پایینتر بیاد
نظر شما چیه ؟
5380
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر