گروه دارویی برکت (برکت)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : گروه دارویی برکت (برکت)

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
    ببخشید خیلی ساده انگارانه است که فکر کنیم واکسن برکت به اندازه واکسن های آمریکایی کارایی داشته باشه... خوشبینانه این واکسن باید با بهارات، آسترازنکا و سینوفارم مقایسه بشه و به نظرم قیمت ۲-۳ دلاری براش منطقی هست (البته با فرض اینکه بتونه تاییدیه جهانی بگیره)
    پ.ن : همین که کارایی دوز دومش ۸.۵ درصد تلورانس داره نشون دهنده دقت محاسبه کارایی واکسنه
    البته در اون حد بهارات و سینوفارم چینی هم بی ارزش نیست
    بنده امروز رفته بودم سی تی اسکن ریه انجام بدم
    یکی آمده بود 70درصد ریه اش درگیر شده بود و می‌گفت از وقتی واکسن سینوفارم زده علائم شروع شده
    مسئول سیتی اسکن میگفت اکثر کسانی که واکسن چینی زدن ریه هاشون درگیر میشه حالا شانسی بین 30تا 80 درصد درگیر میشن.
    میگفت تا حالا موردی از واکسن روسی و برکت نداشتیم
    اینو میتونید از مراکز سی تی اسکن سوال کنید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      یکی آمده بود 70درصد ریه اش درگیر شده بود و می‌گفت از وقتی واکسن سینوفارم زده علائم شروع شده
      مسئول سیتی اسکن میگفت اکثر کسانی که واکسن چینی زدن ریه هاشون درگیر میشه حالا شانسی بین 30تا 80 درصد درگیر میشن.
      کمی صبر کنید تا حداقل چند میلیون واکسن برکت تزریق بشه بعد نتیجه گیری کنید اما خرید واکسن چینی با اون قیمت، احمقانه ترین کاریه که یک دولت میتونه انجام بده...

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

کمی صبر کنید تا حداقل چند میلیون واکسن برکت تزریق بشه بعد نتیجه گیری کنید اما خرید واکسن چینی با اون قیمت، احمقانه ترین کاریه که یک دولت میتونه انجام بده...
        بنابر اعلام جهانپور، آمار واکسیناسیون کرونا به تفکیک واکسن مورد استفاده تا امروز - ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰ به شرح زیر است:

اسپوتنیک روسیه نوبت اول : ۴۲۱۴۴۹
        اسپوتنیک روسیه نوبت دوم : ۳۴۸۴۴۰

واکسن چینی نوبت اول : ٣٨۴٧٧٣۵
        واکسن چینی نوبت دوم : ۱۷۷۰۵۱۱

بهارات هند نوبت اول : ۵۹۰۶۰
        بهارات هند نوبت دوم : ۵۳۹۵۰

آسترازنکا نوبت اول : ۱۶۴۵۲۴۵
        آسترازنکا نوبت دوم : ۹۵۹۲۵

کووایران برکت نوبت اول : ۲۰۵۷۵۵

مجموع نوبت اول : ۶١٧٩٢۴۴
        مجموع نوبت دوم : ۲۲۶۸۸۲۶
        ........
        درسته باید کمی صبر کنیم
        ظاهرا از اول مرداد عمده واکسن تزریقی در ایران کوبرکت خواهد بود
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

وقتی از اعداد 95 درصد کارایی برای فایزر و مدرنا ، یا 91 درصد اسپوتنیک یا 70 درصد آسترازنکا میشه درصدی هست که مورد تایید سازمانهای بین المللی غذا و دارو و بهداشت جهانی قرار گرفته.

شما نشون بده این اعداد 91 و 93 درصد برکت رو کدوم مرجع معتبر جهانی تایید کرده تا ما هم قبولش کنیم؟!

من کاری به روسی و چینی اش ندارم ولی این چه استدلالیه آخه ؟! اونم از قشر تحلیلگر بورسی؟!

اگر کسی نمیدونه لازمه که بدونه کسی اگر به کرونا آلوده باشه یا تازگی گرفته و خوب شده و بدنش آنتی بادی داره به هیچ عنوان نباید واکسن بزنه چون عوارض کرونا خصوصا ریه در اون تشدید میشه ! مشکل اینه در کشور به شدت بی در و پیکر ما، این بدیهی ترین اصل واکسن نه رعایت میشه نه اصلا چک و کنترل میشه و نه آگاه سازی! حالا اون آدم آلوده بوده رفته واکسن زده میگه بابت واکسن زدنش دچار مشکلات ریه شده!!
          یکنفر مسئول سی تی اسکن هم که یکتنه اومده بر اساس یکسری مشاهدات کلا فرآیند چندین دوره آزمایش بالینی رو برده زیر سوال!! با این احوال جواب سوال قبلم دراومد!! مشخصه ما در کشورمون کلی مسئول تشخیص واکسن داریم و اصولا نیازی به تاییدیه های بین المللی و پروسه های سخت و پیچیده آزمایشات نداریم! اینا میگن برکت و روسی خوبه یعنی خوبه دیگه!!
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2021/07/22, 19:27.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            وقتی از اعداد 95 درصد کارایی برای فایزر و مدرنا ، یا 91 درصد اسپوتنیک یا 70 درصد آسترازنکا میشه درصدی هست که مورد تایید سازمانهای بین المللی غذا و دارو و بهداشت جهانی قرار گرفته.

شما نشون بده این اعداد 91 دردصد برکت رو کدوم مرجع معتبر جهانی تایید کرده تا ما هم قبولش کنیم؟!

من کاری به روسی و چینی اش ندارم ولی این چه استدلالیه آخه ؟! اونم از قشر تحلیلگر بورسی؟!
            اگر کسی نمیدونه لازمه که بدونه کسی اگر به کرونا آلوده بشاه به هیچ عنوان نباید واکسن بزنه چون عوارض کرونا خصوصا ریه در اون تشدید میشه ! مشکل اینه در ایران فاقد مدیریت این بدیهی ترین اصل واکسن نه رعایت میشه نه اصلا چک و کنترل میشه و نه آگاه سازی! حالا اون آدم آلوده بوده رفته واکسن زده میگه بابت واکسن زدنش دچار مشکلات ریه شده!!
            یکنفر مسئول سی تی اسکن هم که یکتنه اومده بر اساس یکسری مشاهدات کلا فرآیند چندین دوره آزمایش بالینی رو برده زیر سوال!! با این احوال جواب سوال قبلم دراومد!! مشخصه ما در کشورمون کلی مسئول تشخیص واکسن داریم و اصولا نیازی به تاییدیه های بین المللی و پروسه های سخت و پیچیده آزمایشات نداریم! اینا میگن برکت و روسی خوبه یعنی خوبه دیگه!!
            من استدلالی نیاوردم مشاهد عینی خودم گفتم و دوستمون جناب Mehrsana جواب درستی داد
            و بنده هم در تایید حرفش آمار ارائه کردم
            که نشون میده واکسن روسی و برکت هنوز زیاد تزریق نشده تا علائم اون به پایین دست برسه و همه مردم بتونن اثراتش ببینن
            باید صبر کنیم تا طبق گفته مسولان برکت این ماه حدود 15 میلیون واکسن تحویل بدن و مردم استفاده کنن تا معلوم بشه تاثیرش روی مردم چی هست
            مگر نه مطمئن باش در این کشور ما کسی دنبال تایید جهانی نمیره
            روی مردم آزمایش می کنن بد و خوبش معلوم میشه
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/07/22, 19:32.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

دز دوم واکسن رهبری تزریق شد
              روی شیشه واکسن که کوایران برکت نوشته بود حالا انشالله مواد داخلش هم از همونی باشه که بعدن میدن به مردم بزنن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

دز دوم واکسن رهبری تزریق شد
                روی شیشه واکسن که کوایران برکت نوشته بود حالا انشالله مواد داخلش هم از همونی باشه که بعدن میدن به مردم بزنن
                تمام جان دلم از‌ این ادم‌ها خیلی پره واقعا حوصله این رو هم ندارم چیزی بگم‌ مدیریت اخطار بده چون من مثل جناب نجیمی آدم پخته ای نیستم که بتونم بدونه مشورت دوستان از این فروم جدا شم موفقیتم وابسته به انسان های بزرگواری مثله شماست به همین خاطر فقط یک اااااه میکشم و بس
                راستی حال خودت چطوره؟ تو یک دقیقه چند بار نفس میکشی
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                  تمام جان دلم از‌ این ادم‌ها خیلی پره واقعا حوصله این رو هم ندارم چیزی بگم‌ مدیریت اخطار بده چون من مثل جناب نجیمی آدم پخته ای نیستم که بتونم بدونه مشورت دوستان از این فروم جدا شم موفقیتم وابسته به انسان های بزرگواری مثله شماست به همین خاطر فقط یک اااااه میکشم و بس
                  راستی حال خودت چطوره؟ تو یک دقیقه چند بار نفس میکشی
                  سلام
                  شما خیلی لطف داری بزرگوارید
                  امروز حالم بهتره ولی ضعف شدید دارم بیشتر از نیم ساعت نمیتونم نشسته باشم باید دراز بکشم
                  تو هر دقیقه 20 بار نفس میکشم
                  اکسیژن خودنم هنوز رو 93 هست
                  سی تی اسکن گرفتم گفتن هنوز ریه هات درگیر نشده
                  فشار روزهای اول کم شده
                  انشالله این مریضی مرحله دوم نداشته باشه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

سلام
                    امروز حالم بهتره ولی ضعف شدید دارم بیشتر از نیم ساعت نمیتونم نشسته باشم باید دراز بکشم
                    فشار روزهای اول کم شده
                    برادر تمام .
                    آرزوی بهبودی داریم برایت به لطف حضرت دوست. @};-
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

پناه برخدا انشالله که استاد تمام هم شفا پیدا کند از بیماری

و خدا به همه بیماران عالم شفا دهد و کسی گرفتار نکند در این وضعیت که دادرس درستی هم نیست.
                      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/23, 12:37.
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

سلام
                        فشار روزهای اول کم شده
                        خیلی عالیه تا ۲۴ بار در دقیقه طبیعیه برا این بیماری و خیلی خفیف حساب میشه
                        اکسیژن خونتون عالیه
                        مرحله به مرحله در کنارتون هستم
                        راستی از این دمنوش هم استفاده کنید
                        ۴ لیوان آب رو بزارید بجوشه وقتی جوشید حرارت اجاق را رو خیلی کم تنظیم کنید ۴ حبه سیر رو پوست کنده و بندازید داخلش تا سیر خواصش رو به آب بده و نرم بشه سیر نرم شده رو بندازید بیرون اجاق رو خاموش کنید یک قاشق غذا خوری عسل طبیعی را داخل آبی که خواص سیر هست حل کنید و ۲ عدد آب لیموی تازه رو داخلش اضافه کنید صبح و شب یک لیوان میل کنید
                        از اب هویج استفاده کنید
                        نوشابه اصلا استفاده نکنید
                        ویتامین سی جوشان ازش استفاده کنید
                        همینا به همراه داروهایی که استفاده می‌کنید و یک روحیه جنگنده و عالی حالتون رو خوب میکنه
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

#اطلاعات_عمومی #کرونا
                          گزارش وزارت بهداشت #اسرائیل که یکی از بیشترین نسبت تزریق واکسن به شهروندان خود را دارد، نشان میدهد که واکسن #فایزر 88% از احتمال بستری شدن در بیمارستانها میکاهد ... لکن مقاومت آن در خصوص ابتلا به نوع #دلتا تنها 39% است!

نکته مهم دیگر ... روند تغییرات ایمنی بدن در گذر زمان است ... افرادی که در ماه ژانویه واکسن تزریق کرده اند، امروز تنها 16% ایمن هستند، درحالی که افرادی که در ماه آوریل واکسن تزریق کرده باشند، تا 75% ایمن هستند!?

The Pfizer vaccine, developed with BioNTech SE, provided 88% protection against hospitalization and 91.4% against severe illness for an unspecified number of people studied between June 20 and July 17 @Commodities

پ.ن: گفتن واکسن برکت کاراییش روی دلتاکرونا ۹۰ درصده/:.yead.:/

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

#اطلاعات_عمومی #کرونا
                            گزارش وزارت بهداشت #اسرائیل که یکی از بیشترین نسبت تزریق واکسن به شهروندان خود را دارد، نشان میدهد که واکسن #فایزر 88% از احتمال بستری شدن در بیمارستانها میکاهد ... لکن مقاومت آن در خصوص ابتلا به نوع #دلتا تنها 39% است!

نکته مهم دیگر ... روند تغییرات ایمنی بدن در گذر زمان است ... افرادی که در ماه ژانویه واکسن تزریق کرده اند، امروز تنها 16% ایمن هستند، درحالی که افرادی که در ماه آوریل واکسن تزریق کرده باشند، تا 75% ایمن هستند!?

The Pfizer vaccine, developed with BioNTech SE, provided 88% protection against hospitalization and 91.4% against severe illness for an unspecified number of people studied between June 20 and July 17 @Commodities

پ.ن: گفتن واکسن برکت کاراییش روی دلتاکرونا ۹۰ درصده/:.yead.:/
                            اگر این کرونا درمان قطعی هم داشته باشه هیچ شرکتی اینو علنی نمیکنه
                            با این کارها حالا حالا میخوان تو دنیا کاسبی کنن
                            اینچیزی که الان گفتن یعنی سالی 3تا4 بار باید بری واکسن بزنی تا اثر کنه
                            فعلا بساط بخور بخور واکسن سازها پهنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• SANA90
                              عضو عادی
                              • May 2019
                              • 194

سلام
                              فشار روزهای اول کم شده
                              سلام جناب تمام
                              آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما دارم.
                              ان شاءالله همیشه تندرست باشید.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط SANA90 پست شده است View Post
                                سلام جناب تمام
                                آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما دارم.
                                ان شاءالله همیشه تندرست باشید.
                                سلام و عرض ادب
                                سپاسگذارم از لطف شما
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X