کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
۲۰۰۰ تا ۲۱۰۰ حمایت خفنی داره که دلیل خریدمون نزدیک بودن به این محدوده حمایتی و همچنین افت شارپ بیست درصدی سهم بود.....حتی به فرض اگر بخواد این محدوده حمایتی رو از دست بده خیلی سریع میتونه بهش پولبک کنه و فرصت خروج بده.....بنابراین نگرانی بابت معاملاتش فعلا ندارم.....
صف فروش ۱۰۰ میلیونی هم واسه سهم بچینن سهمو دو دستی چسبیدم....
۲۰۵۰ برکت رو میفروشی؟؟؟؟ منفی ۵....:D....وای برتو
در این حد ارزندست که فرش زیر پامم تبدیل کردم بهش.....وامم گرفتم برکت خرید زدم....
صف فروش ۱۰۰ میلیونی هم واسه سهم بچینن سهمو دو دستی چسبیدم....
۲۰۵۰ برکت رو میفروشی؟؟؟؟ منفی ۵....:D....وای برتو
در این حد ارزندست که فرش زیر پامم تبدیل کردم بهش.....وامم گرفتم برکت خرید زدم....
زیاد به خرید حقوقی های این سهم کاری نداشته باشید که هر روز فلش سبز می خورند و بکید حتما توی سهم یه خبری هست که حقوقی اینچنین می خرد پس بخریم خوبه !!! خیر اصلا اینطور نیست
به اینها دستور داده شده که سهم را بخرند ... اگر نمی خریدند که هر روز صف فروش چند میلیونی داشت
اینکه توی این قیمتها می خرند ، تصور نکنید حتما دنبال سود کردن هستند !!! خیر فقط برای حفظ آبروست ! البته اگه آبرویی هم برای مخبر و دار و دسته اش باقی مانده باشه ...
یه 40 درصد دیگه از همین قیمت فعلی بریزه و قیمتش بشه 1200 تومان، اونجا تازه میشه به 900 تومان فکر کرد ...
جایگاه این سهم با این سفته بازان فقط صف فروش هست ..
این شرکت لکه ننگی هست در تاریخ ایران که با ادعای ساخت واکسن موجب شد، واکسن خارجی دیر خریداری شود و خیلی ها عزیزانشان را از دست بدهند
آه و نفرین بر همه مدیران قبلی و جدید این شرکت
انشاءالله که همشان به درک واصل شوند ...
آیا برکت هنوز که هنوزه تایدیه بهداشت جهانی را گرفته ؟
شما یه واکسن آنفولانزا نمی تونید تولید کنید ...
واکسن چینی رو روش مارک برکت بزنید و هورا بکشید ...
زیاد به خرید حقوقی های این سهم کاری نداشته باشید که هر روز فلش سبز می خورند و بکید حتما توی سهم یه خبری هست که حقوقی اینچنین می خرد پس بخریم خوبه !!! خیر اصلا اینطور نیست
به اینها دستور داده شده که سهم را بخرند ... اگر نمی خریدند که هر روز صف فروش چند میلیونی داشت
اینکه توی این قیمتها می خرند ، تصور نکنید حتما دنبال سود کردن هستند !!! خیر فقط برای حفظ آبروست ! البته اگه آبرویی هم برای مخبر و دار و دسته اش باقی مانده باشه ...
یه 40 درصد دیگه از همین قیمت فعلی بریزه و قیمتش بشه 1200 تومان، اونجا تازه میشه به 900 تومان فکر کرد ...
جایگاه این سهم با این سفته بازان فقط صف فروش هست ..
سلام بر آقا بابک عزیز ......من هر لحظه که ببینم خلاف تحلیل و استراتژی م بخواد حرکت کنه خروج میزنم وووو اصلا تعصبی روش ندارم.....۱۹۴۰ حد ضررم هست بخواد زیر ش تثبیت شه ردش میکنم ....مرسی بابت کامنت ت ووو وقتی ک گذاشتی@};-
نظر