میثم عصبانی نشو! قندت میزنه بالا :d
داده پردازي ايران ( مداران )
Collapse
X
-
[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبازار که داره میخره این سهمو و همه احتمالا بادید نوسان واردش میشن (-: و فعلا جو خوبه و بالا میره خریدش ضرر نداره ولی ریسکش هم کم نیست .
ولی از من بعیده سهمی با پی به ایه 66 بخرم;)
نظر
-
یاسین جان برا چی عصبانی x-( بشم نظرات همه دوستان قابل احترامه من هم فقط نظرم رو دادم :d ببخشید دیگه :d///
نظر
-
در خصوص داده پردازی ایران شنیده شده این شرکت قرارداد 5 میلیارد تومانی با تامین اجتماعی دارد همچنین شنیده شد که مداران یک قرارداد نیز با سازمان نقشه برداری به مبلغ 7 میلیارد تومان دارد که این دو قرارداد به طی روزهای جاری به بورس اعلام خواهد شد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
بازی حقوقی در مداران فرصتی برای افزایش و ورود به سهم
.................................................. .................................................. .........................
اولین قانون من در بورس: اگر قادربه شناسایی سود نیستید ، سرمایه خود را حفظ کنید
نظر
-
برنامه سهامداران عمده در تخریب سهم و مانع شدن در رشد سهم نزدیک عرضه حق های استفاده نشده همچنان ادامه دارد.
امروز انفورماتیک و ایرانیان هر کدوم تنها با عرضه 1000سهم دو فلش قرمز را در سهم نمایان کردن!
البته مداران در این سال بازدهی خیلی خوبی داشته ولی اینکه نزدیک عرضه حق های استفاده نشده بشیم و .....
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
حقوقی های از خدا بی خبر دست بردار نیستند
با کد اصلی و فرعی در حال بازی با صف هستند
در روزهای گذشته هر چه میتوانستند جو را منفی کردند
از جمله دیروز که با عرضه تنها هزار سهم فلش قرمز زدند
امروز هم که با اعداد بازی میکنند
777777درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
اين سهم ي بازي مشتي داره بالاي 50 درصد نهايت تا اخر فروردين ماه ولي موقع خريد الان نيست بايد حق هاي استفاده نشده بيادالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
جالب بود اعداد حجم فروش
777777
777
77
اول بازار 900000 صف فروش 24 کد فروشنده تقسیم کنیم تقریبا 40000 به ازای هر نفر یعنی حقوقی تو صفه چند لحظه بعد 22 نفر صف فروش 630000 صف فروش انجنان هم معامله نشده بود
فردا من خریدارم میانگین رو پایین بیارم تا فرصت هست از این فرصت ها گیر نمیاد
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postاين سهم ي بازي مشتي داره بالاي 50 درصد نهايت تا اخر فروردين ماه ولي موقع خريد الان نيست بايد حق هاي استفاده نشده بياد
نظر
نظر